Hjælp fra en fremmed

SPAR MANGE PENGE

Min kæreste lagde sig ned på ryggen og hurtigt var den fremmede oppe med sin pik til hendes hoved, og hun tog gladelig pikken i munden og begyndte at sutte…

Efter at have snakket og fantaseret en del sammen, har min kæreste og jeg besluttet at vi skulle prøve at krydre sexlivet lidt med en ekstra person i sengen. Men da det er uhyre svært at finde en kvinde til dette, besluttede vi os for at det skulle være en mand.

Jeg gik ind og chattede på Forum- chat, og der var da mange der henvendte sig, nok på grund af et frækt chatnavn. Mange af dem kunne man dog hurtigt frasortere igen, da man kan fornemme at de er for påtrængende.

Men efter lidt søgen i omkring 1,5 time, finder vi en der lyder til at have lidt mellem ørene og der ikke er fake. Vi aftaler at mødes hos os, uden den store snakken frem og tilbage.  Han kiggede på nettet om hvor lang tid det ville tage at komme frem til os, og ville køre af sted efter et hurtigt bad.

Vi var blevet godt liderlige, og ventetiden føltes som en uendelighed, men pludselig ringede det på døren, og jeg kunne bekræfte at det var den rette mand der havde ringet på.

Da han kom op ad trappen og hilste, virkede han som en ganske almindelig fyr og var yderst venlig. Min kæreste tog imod ham og vi gik ind i stuen for at få en sodavand og snakke lidt om hvilke grænser vi havde. Min kæreste havde sat sig imellem os to mænd, og vi begyndte at kæle lidt med hende. Min kærestes bryster blev hurtigt gramset på til hendes store fornøjelse. Det var frækt at sidde sammen med en anden mand og tage på min kæreste og tænke på at hun nu havde fire hænder der bevægede sig hen over hendes krop.

Min kæreste havde nu ikke lyst til at have så meget tøj på mere, og tog sin bluse af. Hun havde nu kun sin BH og en kort nederdel på, men der gik ikke lang tid før der sneg sig en hånd fra den fremmede op mellem hendes ben og ind til hendes mis.

SEX I DAG?

Jeg kyssede hende på hendes mund og gik videre ned til halsen hvor der blev kysset og slikket, jeg kunne høre at hun blev tændt af dette. Jeg kunne se i øjenkrogen at den fremmede også var blevet tændt af at lege med hende, og vi blev hurtigt enige om at fortsætte legen inde i sengen.

Vi gik ind til sengen og vi tog alle vores tøj af og hoppede op i dobbeltsengen. Min kæreste lagde sig ned på ryggen og hurtigt var den fremmede oppe med sin pik til hendes hoved, og hun tog gladelig pikken i munden og begyndte at sutte, imens lagde jeg mit hoved ned til hendes mis, og begyndte at slikke hendes safter i mig.

Den fremmede nussede godt om min kæreste, og lagde en pude under hendes hoved så hun lå bedre, han havde dog en bagtanke, for kort efter tog han fat i hende og begyndte stille og roligt at føre sin pik ind og ud af hendes mund. Først stille og roligt, men det skiftede til nogle hurtigere bevægelser ind og ud af hendes savlende mund.

Jeg kunne mærke at det tændte hende meget at ligge der og tilfredsstille to liderlige mænd med hendes frodige krop, og vide at hun ville blive brugt som vi lystede.

Efter lidt tid med denne dejlige stilling og nydelse, fornemmede vi alle at det nu var tid til at bytte plads, og jeg satte mig op til hovedgæret, og min kæreste var hurtigt over min pik med hendes dejlige mund på alle fire. Det var den fremmede ikke lang tid om at tage udnyttelse af, og fik hurtigt et kondom på, for derefter at stille sig bag hendes strittende røv som vuggede frem og tilbage i takt med at hun suttede på min pik.

Han tog fat om hendes hofter, og hun gav et lille skrig fra sig da han trængte op i hendes mis med hans kampklare lem. Jeg kunne mærke at hun helt glemte at sutte min pik, efterhånden som hun overgav sig til nydelsen af en fremmed pik der trængte dybt op i hende.

Efter et par minutter hvor jeg nød at se min kæreste få den fremmedes pik bagfra, havde jeg også lyst til at mærke hendes indre, så jeg gav signal til at skifte stilling, og han trak sig ud af hende. Jeg lagde mig ned på sengen, og min kæreste satte sig hen over mig og sinkede sin våde mis ned over min pik. Den fremmede kravlede op bag min kæreste mens hun red mig, og tog fat om hendes bryster, samtidig med at han begyndte at kysse hende på halsen.

Den fremmede vuggede frem og tilbage i takt med at hun red mig, og jeg kunne derfor mærke hans pik der ramte min pung under hende, dette var den første gang jeg havde oplevet dette, men blev ikke skræmt af det, da jeg kunne se hvor meget min kæreste nød øjeblikket.

At hun red min pik samtidig med at hun blev gramset på brysterne og slikket på halsen var noget der virkelig tændte os alle tre, og der gik ikke mange sekunder før hun kom i en kæmpe orgasme, som blev ved i et stykke tid, indtil hun faldt sammen over mig. Hun lå sådan et stykke tid, krammede mig og fortalte hvor meget hun elskede mig. Imens sad den fremmede bag hende og nussede hendes dejlige numse og havde frit udsyn til hendes smukke mis der var meget følsom efter den gode orgasme hun lige havde fået.

Efter at have sundet os lidt, smuttede den fremmede ud på badeværelset, og vaskede sig og begyndte at tage tøj på mens min kæreste og jeg kom tumlende ud i gangen for at sige farvel og tak for en god oplevelse. Han fik lige listet en hånd om på hendes numse og krammede den mens hun fik et farvelknus.

Det var en rigtig god oplevelse selvom det kun var min kæreste fik en orgasme og det er helt klart noget der skal prøves igen. *sf*

porno med danske piger