Med Maja i swingerklub del.3

SPAR MANGE PENGE

Hun sank stille ned over hans hårde pik og begyndte at rykker hoftepartiet frem og tilbage – Lars have begge sine hænder placeret på Majas dejlige bryster…

Det formelig dampede af erotik i det lille rum hvor Maja, Hanne, Lars og jeg dyrkede swingersex. Hannes heftige stønnen og leg med hendes klit mens jeg kneppede hende var det der skulle til.

Jeg mærkede den vidunderlige følelse der opstår når hele bækkenpartiet begynder at snurre og nærmest vibrere når spermen bane sig vej genne systemet og ud i pikken – den pulserede på undersiden mens spermen sprøjtede ind i Hannes kusse og hendes krop så at sige kvitterede med at klemme rytmisk sammen om min pik.

Dette pragtfulde øjeblik hvor universet står stille og alt er koncentreret det fantastiske moment hvor kvinden modtager og manden giver varede flere timer sådan føltes det – men virkeligheden er jo en anden sveden dryppede fra min pande og vejrtrækningen stilnede lidt efter lidt af for os begge.

Pikken faldt og gled stille ud af Hannes kusse – igen var jeg parat med en af de små stykker stof der kunne opfange den sperm der sivede ud af hende.

Hanne og jeg smånussede hinandens kroppe alt imens vi skævede over til Lars og Maja hvor hun var ved at pakke et kondom ud.

Hun placerede kondomet mellem læberne og sænkede hovedet ned mod hans stive pik – Lars havde lænet sig bagover og støttede på strakte arme så han pik præsenterede sig i al sin herlighed.

Maja lod pikken glide ind i munden mens kondomet blev rullet på ved hjælp hendes læber – det har jeg aldrig set før det var dybt erotisk med Lars som en vantro tilskuer.

Maja sluttede af med at rulle det sidste stykke på med hånden – det at sætte at kondom på kan være en ubehagelig afbrydelse, men den her måde nærmest forstærkede liderligheden.

Da kondomet var på lagde Maja sig på ryggen med højt løftede ben.

Hendes ben blev lagt over skuldrene på Lars og han fugte kondomet i mellem hendes skamlæber for derefter at lad pikken glide ind.

Lars kneppede med lange dybe stød i et sindigt tempo der gjorde det muligt helt klart at se hans glinsende pik glide ind og ud af Maja – hendes skamlæber fulgte med et stykke af vejen når pikken gled ind og ud.

Et i sig selv ophidsende og meget sensuelt syn.

Lars trak sig ud af Maja og lagde sig på ryggen som et signal til at han ville rides.

Maja var ikke sen til at efterkomme opfordringen hun skrævede ind over Lars, rakte ned og styrede pikken på plads.

Hun sank stille ned over hans hårde pik og begyndte at rykker hoftepartiet frem og tilbage – Lars have begge hænder placeret på Majas dejlig bryster og på lydene kunne det kun udledes at de var liderlige og nød det til fulde.

Minutterne gik og Maja stønnede højere og højre stoppede bevægelserne og lænede sig bagud støttende på hans knæ med begge hænder mens hun helt tydeligt fik en orgasme af de helt store – få sekunder efter lænede hun sig frem og lod sig falde ned over brystet på Lars – helt færdig.

Lars tog om hende og trillede lidt over på siden så Maja slap hans pik og landede stille og roligt på ryggen.

Lars satte sig på knæ trak kondomet af og kælede med hendes brystvorter med spidsen af pikken.

Så rettede han sig op.

Han spillede pikken rytmisk hurtigere og hurtigere og på hans stønnen var vi klar over at det var op over – pludselige brølede han sin orgasme ud og lod spermen sprøjte ud over Majas mave og bryster.

Det blev ved i en uendelighed 5-6 store sprøjt og så et par små “efterskælv”.

Lars væltede om på siden – rakte over og brugte spermen som en slags hudlotion på Majas bryster og mave.

SEX I DAG?

Roen faldt på os alle i rummet og en herlig stilhed omsvøbte os alle fire.

Lidt småpilleri som et efterspil blev det til men heller ikke mere – efterspillet eller “landingen” om man vil varede vel 10-15 minutter så rejste vi os og gik alle ind i det store baderum og badede hvilket Majs jo i særdeleshed trængt lidt til.

Da vi var færdige gik vi ind i baren for at slukke tørsten efter indsatsen.

Vi snakkede om det der var sket og blev enige om at det havde være en kæmpe oplevelse der godt kunne tåle en gentagelse en anden gang.

Jeg var faktisk træt og ville finde på en eller anden måde at komme hjem i seng – Maja havde vist gættet mit forehavende hun lænede sig ind til mig kyssede mig blidt.

“Skal vi ikke se at komme i tøjet og komme hjem til Lars og se om der er nogen “overlevende”? spurgte Maja.

Jeg smilte accepterede med det samme forslaget.

Hanne og Lars ville blive lidt endnu – vi aftalte at holde kontakten med hinanden.

Vi gik i omklædningsrummet fandt vores tøj og kom ud i natteluften der var lidt lun og dejlig efter de dejlige oplevelser vi havde været igennem.

Ankommet til stedet hvor festen var startet og her fandt vi kun Lars og en af gutterne der var helt stenet og lå på sofaen og gulvet og sov.

Maja trak med ind på gæsteværelset hvor vi klædte os af og gik i seng.

Nøgne, sexmættede og meget afslappet faldt vi i søvn i hinandens arme.

Vi vågnede nogenlunde samtidigt ved 8 tiden – vi lå i ske nøgne og morgenvarme – jeg havde ståpik og lod en hånd glide over Maja – fangede hendes en bryst som jeg kælede lidt for, hun gav sig lidt og nærmest spandt lidt som en kat.

Det var et signal som jeg ikke kunne overhøre – min pik var øm og nosserne ligeså – men alligevel rykkede jeg nærmere lod pikken finde vej ind mellem hendes var lår – jeg mærkede en fugtighed da pikken nåede frem til hendes fisse.

Jeg gled let og helt ubesværet op i hende.

På hendes vejrtrækning kunne jeg forstå at det passede hende 100% – så jeg lod pikken være helt oppe mens jeg “vinkede” med pikken (mænd ved hvad det betyder – det er sådan en slags bækkenøvelse :-))

Maja svarede igen ved at klemme om pikken rytmisk og skønt.

Jeg begyndte forsigtigt at kneppe hende – var det “Hang over” sex vi var i gang med?

I lange seje stød gled min pik ind og ud af kussen på Maja på hendes småstønnen fornemmede jeg hun var tilfreds med hvad der skete.

Min ene hånd kælede for et bryst hvor brystvorten var rejst og ret stiv mod min håndflade efter et stykke tid lod jeg min hånd søge ned mod Majas fisse fandt den lille knop og pirrede den meget forsigtigt.

Jeg gik ud fra hun også var lidt øm der – lidt lige som min pik og til dels også mine nosser var ømme efter nattens udskejelser.

Jeg koncentrerede mig i stykke tid alene om Majas klit men jeg holdt pikken stille helt inde i hendes pragtfulde kusse.

Maja spændte sin krop næsten umærkeligt men nok til at jeg var sikker på en orgasme var på vej.

Hastigheden på knoppen blev sat lidt op og med dæmpet skrig begyndte hendes kusse at trække sig rytmisk sammen om min pik.

Det var ligesom en indvendig hånd havde fast om pikken. Jeg har en gang mærket et måske endda kraftigere “greb” det var med en kvinde der pludseligt kommer til at hoste 🙂

Maja rev i lagnet med den ene hånd mens hendes orgasme aftog og hun selv begyndte at skubbe bagdelen bagud for at mærke pikken bevæge sig i kussen.

Det kunne jeg ikke stå for jeg begyndte at kneppe hende lidt hårde end før og jeg kunne mærke i lænden at der snart ville ske noget dejligt.

Jeg havde et fast greb om hendes hofte nu og pikken blev nærmest banket helt i bund hver gang – spermen banede sig vej – mine nosser var trukket helt op og undersiden af pikken udvidede sig i takt med at spermen sprøjtede i bunde af hendes kusse.

Verden stod lidt stille mens sprøjtene stilnede af. Når man har prøvet det “den-alt-andet-er-ligegyldigt orgasme forstår man også franskmændenes betegnelse La petite mort (Den lille død)

Lidt svedige, meget sexmættet, nærmest lykkelige og meget afslappede lå vi lidt mens pikken svandt ind og af sig selv gled ud af hendes kusse.

Hvordan endte denne søndag morgen så?

Vi badede sammen uden at gøre andet end bare småkysse og kæle forsigtigt mens vi sæbede hinanden ind.

Så blev der stablet et godt morgenmåltid sammen – det var nødvendigt og dejligt at få lidt fast føde.

Vi skiltes i døren med et varm kys og et på gensyn – men uden at sætte tid og sted på.

Ser jeg Maja igen? – jeg ved det ikke – lysten er der men aldersforskellen bremser mig mentalt.

Måske finde vi hinanden igen måske ikke.

porno med danske piger