Min kæreste fik pik af klassekammerat – jeg slikkede hende ren!

SPAR MANGE PENGE

Min kæreste og jeg snakker tit om, hvem vi kunne tænke os at elske med.

Nanna har en drøm om at bolle med en af sine klassekammerater fra dengang, hun gik på ungdomsskole. De var kærester, Og Nicolas havde bollet hende gravid (desuden er der også Alexander til stede i stuen, som Nanna tit hat fortalt om når vi har talt hvem vi ville elske med . hvor hun måtte få en abort.

Men jeg har tit opfordret Dorte til at elske med Martin, som kammeraten hedder. Vi har også tit fantaseret om, at han trængte op i Dorte, mens jeg slikkede hende i fissen.

Men det var kun blevet ved fantasien, indtil den efterårsdag, hvor Nicolas var på besøg sammen med fire af Nanna’s gymnasievenner.

Det havde været en lang dag. Da jeg kom hjem var vores lejlighed fuld af hendes gamle klassekammerater fra gymnasiet. To piger og to fyre, der hed Nicolas og Alexander 😉 som min pige havde været skolekæreste med. Vi spiste og drak en del. Da klokken nærmede sig tre om morgenen måtte jeg lige hvile mig lidt – bare lidt, men det blev til flere timer.

Jeg vågnede ved at min kæreste hviskende spurgte mig: – Jeg har lyst til at elske med Nicolas, har du noget i mod det? – Nej, ikke spor. Gør bare det, sagde jeg og lod som om at jeg stadig sov.

Jeg blev straks liderlig ved tanken om, at Nanna’s tidligere kæreste i det næste stykke tid skulle boltre sig sammen med hende. Hun tog et par kondomer og forsvandt ud på toilettet sammen med ham., som ligger lige ved siden af soveværelset Jeg blev med et lys vågen. Jeg lå og forestillede mig, hvordan hun fiskede hans pik frem og begyndte at slikke den stor og stiv – parat til at trænge op i hendes kusse.

Asian Dolls Uncut 2

Billederne af Nicolas pik, der pløjede sig vej op i Nanna fisse flimrede for mine øjne, mens jeg lå og lyttede efter lyden fra dem. Min pik var stiv og sprøjteklar – jeg spillede den lystent, mens jeg fantaserede videre om, hvordan Nicolas gav sin tidligere og min nuværende kæreste en ordentlig omgang pik. Jeg lukkede øjnene og ser for mig, hvordan hun vendte sig om på alle fire, så han kunne kneppe hende bagfra. Jeg var overbevist om, at min kæreste sagde: – Åh, Nicolas, jeg elsker at få pik og specielt din, mens Lasse ligger i soveværelset.

Alexander den anden fyr kan godt mærke der sker noget og kommer ud på toilettet, jeg kan faktisk høre alt og jeg høre tunge skridt mod min dør, jeg bliver nervøs og tænker NEJ GÅ! Skal høre det her . Men jeg høre min dør!Soveværelsets døren blive lukket :O . Til sidste LÅST Nu høre jeg Nicolas og Alexander banke deres pikke op i min pige mens de fortæller hende at hun er deres kvinde!!! jeg høre Alexander sige han vil sprøjte hende i ansigtet Nanna – Nej kom mig, ud i hele munden og ned i min hals smukke mens jeg kan høre de smaskende lyde i den lytte lejlighed. Efter kort tid kommer brølet og hun griner!

SEX I DAG?

Mens jeg høre Nanna’s bryster hammere mod noget i takt med Nicolas TEMPO ’’op i hende jeg finder en Dildo frem i min brandert og tar en g-streng på,samt hæler smirnof vodka ud over min røv og stikker banker den op i min røvhul AHHMMmm jeg kan næsten ikke holde mine støn inde (ALT ER SÅ FRÆKT)! Mens Nanna også får pik i samme takt! Knepper jeg mig jeg er så fuld! Og nyder det Stønner lavt fordi ingen ved jeg laver jeg tænker at det er DEJLIGT at Alexander låste døren til soveværelset, jeg tænkte også at den ville ikke åbne sig!, så længe min Nanna stønner – Men Pludselig åbner døren sig!!

Shiit tænker jeg, der kommer Julie & Alexander jeg ser dem dybt i øjnene mens jeg fortsætter med at kneppe mig i min brandert nu mens han kigger på Alexander SKRALD griner og henter Julie & Helle som jo også er til stede Nu griner de alle 3 af mig 😉 Jeg høre stadig Nanna TIGGE & BE OM SPERM DYBT alle ved hvad jeg laver og de laver. Jeg så fuld jeg ikke kan gøre andet ind at blive ved at køre den store pik frem og tilbage i min røv Helle kommer nu ind og siger : Hygger du dig med et grin hun har en flaske coniac med Helle giver mig den og jeg drikker den ud mens dildoen falder på gulvet foran alle 3 vi kan høre de bank tydeligt nu fra toilettet alle og støn, jeg siger Naboen får da go fisse hva 😉

Nu griner de og helle tager flasken tilbage og stikker den i røven på mig mens jeg samler igen den store dildo frem igen fra gulvet, den er møg beskidt men DEJLIGT! At få den op i mig igen og i takt med Nannas bryster banker mod toilettet ’’jeg høre hende stønne til Nicolas :Skal Nanna ikke lige se det her!?!?!? -Nej Lad nu Nicolas kneppe hendes fisse! Jeg sikker på Lasse vil slikke senere Fnis. Julie siger nu til mig Lasse du er syg! Og lukker Døren plus låser og jeg bare glad for at fortsætte min røv og pik sport fuck jeg har lyst til at sutte en stor pik, og finder en dildo frem fra tøj skabet med en sugekop på, hænger den på på vægen og begynder at sutte den mens jeg knepper mit røvhul og spiller min pik . Det ender med jeg falder i søvn Med den ene dildo glider langsomt ud af mig imens og den anden ja den hænger jo på vægen … Jeg kan høre Julie fortælle Nanna om mig og hvad jeg har lavede samt hvordan Nicolas spermet hendes fisse fuld af sperm Julie : Så de kondomer er da ikke meget værd hva!?!? Nanna – Jeg håber jeg føder hans børn! Th hi fnis

Efter et stykke tid krøb min kæreste ned under dynen til mig. – Skal jeg vaske mig, spurgte hun. Hvorfor skulle du det ? Nanna – lige meget skat og kysser mig et lang vådt kys, som næsten lige har givet slip på hans Alexander’s stive jern & sperm!

Skal jeg vaske mig skat? Spørg Nan Nej, det er ikke nødvendigt, svarede jeg halvt i søvne, men også meget liderligt. Det var for frækt. Jeg smider hendes ned i sengen og løfter igen kjolen op og spreder hendes ben, og jeg begraver mit ansigtet mellem hendes ben.

Jeg slikkede begærligt hendes safter og kunne også mærke smagen af sæd – Nicolas sæd. Jeg blev mere og mere liderlig. Mens hun grinte hånligt af mig.

Jeg spurgte hende om det havde været godt. – Det var dejligt at mærke ham oppe i mig, svarede hun, – Har du lyst til at gøre det igen ? – Brugte i kondomer ’’tanken om hun er fuld af sperm tændte mig! Min pik er sprøjteklar så liderlig er jeg – ja da skatter og hun smiler til mig mens hun forære mig et til spermet kys Jeg kan faktisk smage forskellen mellem Nicolas sperm og Alexanderez sperm mmmmmm og slikker hende helt ren – Så gør det. Det fik os begge til at komme, og vi faldt i søvn.

Alexander og Nicolas lå og sov i stuen ved siden af soveværelset. Da vi vågnede, bad jeg min kæreste om at gå ind og lægge sig hos ham, for at blive bollet igen, jeg ønsker ligefrem hun bliver gravid!. Nanna rejser sig, og jeg ser tegninger overalt på hende og så er min pik atter jern stiv ’’hehe’’ tænker jeg og håber hun får en ordentlig omgang igen.

Hun har ladet døren stå på klem for hun tror jo nok jeg sover igen efter den drink jeg fik i går der går ikke længe jeg høre Nanna sige godmorgen smukke og høre der efter en stemme grine og de kommer hurtigt ind på et mandestøn, hun fucking morgen sutter hans pik 😀 Det har hun aldrig gjort på mig men til sidst høre jeg hende sige STOP SÅ! STILLE! Jeg vil have dit sæd smukke dybt i mig så lad mig ride den, til du kommer nu, dit sperm smager faktisk skønt Nicolas, han holder sig ikke tilbage og jeg høre et ordentligt brag af at han smider hende på bord og pumper hende!

Jeg kan høre ham Jeg kommer, jeg kommer …Jeg Kommer!! I takt med Bam bam BAM fordi bordet banker op mod min væg 😀 og et brøl jeg høre dem grine og Nicolas siger – Gå ind til din mand igen! Han har nok brug for noget mere af mig ’’og et højt grin’’ Jeg høre dem aftale at, Hun skal komme her ind igen til mig og få mig til at slikke hendes fisse ren (Nu hvor jeg intet ved ) Og det gør hun Nanna – Basse skatter jeg morgen liderlig mens hun vrider sig for mig, Slik mig slik min fisse vil du ikke nok!?!?!

Cuckold Fantasies 5

Jeg dykker atter ned og lader som at dagen og natten er glemt i mit hoved. Igen smagen af pik og fisse Smager dejligt jeg slikker som jeg aldrig har gjort før og hun stønner højt! Og Griner sammen med at jeg høre de andre fra stuen grine! Hun stønner en vild orgasme ud, mens hun siger -Lasse tag den dildo ned fra vægen! hahah jeg havde glemt alt om den

Jeg elsker det!

porno med danske piger