Lara og den mystiske Oliver

SPAR MANGE PENGE

Hun åbnede og der stod Oliver iført en stram bluse og et par lækre jeans, der sad perfekt. Lara var iført en rød kort kjole, rød læbestift, røde negle og et par høje sorte stiletter…

SEX I DAG?

Lara gik derhjemme og gjorde klar til, at han kom. Ham fyren hun havde skrevet med i lidt over en måned.. Ham hun havde sendt en masse frække billeder til. Billeder af hendes flotte runde bryster, som sad helt perfekt på hendes flotte slanke figur. Billeder af hendes faste og lækre røv… Han havde også sendt billeder til hende. Billeder af hans overkrop. Den var trænet. Men han havde også sendt billeder af hans stive pik. Hans store, tykke og stive pik. Lara gik og fantaserede om hans ansigt. Hvordan mon han så ud? Hun havde ingen anelse, men en ting hun var sikker på, det var, at det ville blive en hed aften.

Mens Lara gik rundt og satte lys op, gjorde maden klar, dækkede bord og alle de sædvanlige ting, så tikkede der en sms ind. Det var fra ham. Han havde sendt et billede af noget legetøj med teksten “Er du klar til i aften?

porno med danske piger