Magtens sødme….. a short story

SPAR MANGE PENGE

Den flade hånd mod hendes røv overraskede hende. Men hun sagde ikke noget. Bed hun det i sig, eller nød hun det? Man kunne selvfølgelig spørge hende…

SEX I DAG?

Hvor sved det mest? I hånden eller på ballen? Svært at sige. Men ingen tvivl om at jeg kunne mærke det, da jeg med hånden ramte hendes røv. Selv sagde hun ikke noget. Det havde hun ikke gjort siden hun bad mig om at være hårdere ved hende. Blindfolded havde været på hende efter den bemærkning, og ryggen fastholdt mod sengen…..pacificeret af armenes fastbinding til hvert sit sengeben. Hendes ben var ikke fastspændt, derfor jeg kunne løfte op i dem og klaske hendes derved blottede baller.

Er man stille når man gisper? Hvis ikke, så var hun ikke stille. Den flade hånd mod hendes røv overraskede hende. Men hun sagde ikke noget. Bed hun det i sig, eller nød hun det? Man kunne selvfølgelig spørge hende, men hvorfor gøre det, når kontrol er bedre. En kvindes krop lyver ikke. Med armene spredt ud var det nemt at se at hendes brystvorter var hårde og stive…..stadig let glinsende efter min tunges behandling, da legen stadig var blød. Det kunne selvfølgelig være vinden fra det åbne vindue der fik dem til at stritte, og hvorfor lade tilfældigheder råde når man vil kontrollere? En hånd på hver af hendes ankler, og hendes ben var spredte. Ingen grund til ikke at drille hende, så ikke noget med blot at stikke en finger op og mærke efter. Hvis hun var våd, ville hun kunne lide at mærke en finger oppe i hende. I stedet nøjedes jeg med at sprede hendes skamlæber med helt lette fingre. Hun var våd…..så våd at det kunne ses med det blotte øje. Hun vidste hvad hun bad om, da hun ville have det hårdere…og hun nød det. Hvis altså en kvindekrop ikke kan lyve.

Hun sagde heller ikke noget, da den flade hånd ramte hendes venstre inderlår højt oppe…og kun et gisp undslap hende da det matchende sted på højre inderlår blev ramt. Spredte igen hendes skamlæber med lette fingre, og lod en finger fra den anden hånd glide ultra let over den blottede åbning. Fristende at stikke den op….mærke hende omslutte fingeren med kussen, og observere hende forsøge at få mest muligt nydelse ud af den med de begrænsede midler en tynd finger og fastspændte arme giver hende at ”arbejde” med.

Beslutter i stedet at sætte en manchet på hver af hendes ankler, fastgøre dem til hvert sit sengeben, og så ellers nyde situationen mens jeg går ud i køkkenet og sætter kaffe over. Magtens sødme går godt i spænd med en kop god mokka!

porno med danske piger