Karen på rov igen (sexfortælling)

SPAR MANGE PENGE

Et lille forklarende forord. – For knapt 3 år siden, postede jeg historien om Karen der voldtog stakkels lille Morten. Den fik en forholdsvis god modtagelse på de fora’s jeg postede den på. Der var flere der skrev og spurgte om en fortsættelse og det afviste jeg dengang, med henvisning at visse ting bør overlades til fantasien. Nu blev jeg jo lidt glad for “Karen”, syntes hun var en fed karakter. Så jeg har valgt at fortsætte historien, med et spring på 2½ år. Jeg har ikke lavet noget forudgående plot – blot sat mig ned og skrevet ud i et og lade tingene ske, kun afbrudt af spisepauser. Så jer der søger efter huller og fejl i historien, vær rar at bære over. Jeg plejer at bruge lang tid på plot, flow, omskrivning og lapning af huller. Det er ikke gjort denne gang. Jeg har blot lade fantasien løbe ned til fingrene og ud på tastaturet.

Har dog udeladt en stor del af BDSM og Fetish for en gangs skyld. Håber I kan lide historien.

 

Og så skred Lars…. 

Lidt usikker på benene, som havde han rulleskøjter på, slæbte han sin brandert ud fra diskoteket. Jeg sad ved baren og kunne se direkte over til garderoben, hvor hans ryg forsvandt over mod udgangen. Og jeg var næsten lige ankommet. Lars glemmer sommetider, at jeg har et fritidsarbejde, der går ud over de normale arbejdstider.. Og jeg havde sagt til ham, at jeg først kunne være nede i byen ved 21 tiden, da jeg lige skulle gøre mine ting på jobbet færdigt. Og så lige have et bad. 

Da jeg ankom havde Lars så brillieret med at sidde og hælde øl og shots i sig et par timer og hans tilstand var derefter. Jeg havde bestilt en Tuborg, nået halvvejs igennem den, da jeg konstaterede, at jeg ikke ville nå at indhente den brandert, han havde nået at drikke sig til, om så jeg begyndte på de stærke varer. 

Pisse trælst. Jeg havde sgu glædet mig til at sidde og få nogle øl og lidt god snak med ham, samtidig med at vi kunne sidde og kigge på damer. Og hvem ved, måske få lidt kørvel på krogen. Jeg var klar, havde taget pæne bukser på, en fed skjorte og mine nye sko. Jeg havde været hos frisøren et par dage forinden, så jeg var toptunet til i aften. 

Og så drikker Lars sig i hegnet, inden jeg overhovedet får drukket min første øl. Fed kammerat. 

”Rend og skid, dit røvhul”, tænkte jeg idet Lars forsvandt ud i den mørke aften. 

Jeg sad og kiggede på min Tuborg, som var en åbenbaring på vej ud fra de grønne bogstaver på etiketten. Hvad fanden skulle jeg så lave? Ikke om jeg gad og sidde her og glo alene. Jeg kiggede lidt rundt i lokalet. 

Musikken kørte ikke på fuldt blus. De dunkende rytmer forplantede sig endnu ikke i gulvet eller møblerne, så aftenen var jo ung. To piger i den sene teenagealder havde forvildet sig ud på dansegulvet og forsøgte at lave noget der skulle forestille en sexet dans for hinanden. Det gik mildest talt ikke godt – det var næsten pinligt. Tænkte…. når en overvægtig pige skal klæde sig sexet på, så er det ikke en fed ide, at tage en kort tanktop på, så blæveret vælter ud over bukselinningen.

Kiggede væk igen og drejede atter blikket ned mod min øl. Tog en slurk…. og en til. Nå hvad faen, kunne lige så godt bunde den og bestille en ny.

Bartenderen var lynhurtig. Og ligeså lynhurtig til at fjerne min 100 krone seddel og lave den om til byttepenge. Jeg vill drikke denne øl og daffe hjem igen. Ingen idé i at sidde og blomstre. Jeg var sgu skuffet og Lars’ druk stunt. 

Halvejs igennem øllen og med uindfriede forventninger til åbenbaringr fra ånden i flasken, hørte jeg døren smække og stemmerne fra nogle piger. Kiggede op. Jeg kunne ane 4 piger ude i garderoben. De snakkede højt og grinte – højt humør. De stod med ryggen til og var ved at aflevere deres jakker. Lyset var dæmpet, så jeg kunne ikke se om det var nogen jeg kendte. De første to kom ind….. kendte dem ikke. De var på min egen alder, men jeg kom ikke så tit på dette diskotek, så hvor skulle jeg kende dem fra. Den ene sagde noget til de to der stadig stod ude i garderoben, samtidig med hun pegede ned i hjørnet i den modsatte ende af diskoteket. Det hjørne der er tættest på dansegulvet. 

Så kom den 3. pige ind….. Min mave frøs til is. Jeg kunne kende hende lige med det samme, selvom jeg ikke havde set hende i et par år. Der var ingen tvivl. Jeg stirrede målløst på hende. Hun kiggede ned mod hjørnet og skulle lige til at styre derned, da hun rettede sit blik til højre og kiggede ind mine stirrende øjne. 

Det var Karen. 

Mit hjerte begyndte at hamre. Efter hun havde forladt mig i Stines lejlighed, bundet og hjælpeløs havde jeg ikke talt til hende siden. Jeg havde end ikke kigget på hende, hver gang vi ugerne efter mødtes i opgangen. Jeg havde ignoreret hende når hun sagde ”hej” til hilsen. Jeg var skamfuld og flov, resigneret og havde følt mig nedgraderet til en sølle undskyldning af en mandsling. Det var over to år siden. Stines og mit forhold var gået i stykker 3 måneder efter. Hun fik aldrig noget at vide om hvad der var sket. Karen var flyttet fra stuelejligheden kort forinden, så da jeg flyttede fra Stine, var jeg overbevist om at den hellige grav var velforvaret og jeg havde skudt det hele bagud og kigget fremad. Jeg havde haft et par løse forhold efter Stine, men ingen af dem havde været alvorlige. Så lige nu nød jeg bare min single tilværelse og var glad for at være fri. 

Og så stod Karen sgu pludselig 4 meter fra mig og kiggede på mig. Inden jeg nåede at slå blikket ned, lyste hun op i et kæmpe smil og vinkede over til mig. Musikkenn var stadig ikke særlig høj, men hun råbte ikke tværs over baren – vinkede blot kort.

Jeg var forstenet. Hvad fanden gjorde jeg? Jeg skulle sgu være gået efter at have drukket den første øl. Jeg lovede mig selv, at når denne øl var drukket, så var der kun én vej for mig – og det var ud herfra.

Jeg vinkede kort tilbage. Jeg kunne ikke smile. Hun havde fanme stadig overtaget på mig. Jeg måtte væk. Jeg regnede med at hun satte sig ned til de andre veninder og så var banen klar. Den 4. pige gik bagom Karen og satte sig ned til de 2 andre. Karen blev stående ved baren. Det var åbenbart hende der skulle give den første omgang.

Jeg kiggede ned på min øl – pludselig føltes den som en tryg barriere mellem Karen og mig. Jeg klamrede begge mine hænder om flasken. Jeg kunne mærke den ikke længere var kold – fuck det. Om den så kogte, havde jeg ingen problemer med at drikke den i et hug – når Karen ellers havde sat sig ned til de andre.

Mit ene øje skævede over til Karen, som nu var igang med en samtale med bartenderen. Bartenderen havde fundet 2 øl og 2 Breezere frem og var ved at trække op. Så sagde Karen noget til hende og pegede over mig samtidig med hun kiggede kort over på mig. Bartenderen nikkede, fandt en Tuborg mere frem, åbnede den, vendte sig rundt og stillede den lige for næsen af mig. 

”Den er til dig fra damen derovre”, sagde bartenderen køligt og var væk fra min rækkevidde igen, inden jeg kunne nå at protestere. 

Karen kiggede på mig, pegede på sig selv, derefter på flaskerne, derefter på sig selv igen og så på mig…. betydende at hun ville aflevere drikkevarene til sine veninder og komme over til mig. 

Jeg var stadig stiv som et kosteskaft. Karen forsvandt ned til pigerne med deres drikkevarer. Jeg kunne se hun sagde noget til dem og pegede op på mig. De nikkede bare og vinkede kort til hende. Så rettede hun sig op og med en Tuborg i sin venstre hånd og en pakke cigaretter i sin højre, styrede hun over mod mig. 

Jeg følte at enden var nær. Var fuldstændigt i vildrede. Jeg burde flygte ud. Glemme min jakke, bare se at komme væk, men det føltes som om at min røv var naglet til stolen, benene lamme og al handlekraft paralyseret. 

Mens hun kom gående over mod mig lagde jeg mærke til at hun ikke havde forandret sig ret meget. Stadig en flot krop, måske lidt mere markeret. Var hun begyndt at træne? Hendes hår var vokset ned til skuldrene og hang løst. Det virkede ikke så rødt, som da hun var korthåret. Det svajede i takt med hendes gang. Hun havde et par blå cowboybukser og en hvid, langærmet bomuldstrøje med dyb og rund udskæring. Og et par sorte, højhælede sko. 

Hun var nået helt hen til mig – jeg må have mindet om en betonstatue. Jeg sad med fronten langs baren. Hun stillede sin øl og inden jeg nåede at transmorgriffe betonmolekylerne om til kød og muskler og flygte, slog hun armene omkring mig og gav mig et knus, der ville få en wrestler til at minde om en Barbie-dukke i styrke. 

”Hej søde Morten…. hvor er det fedt at se dig igen”, sagde hun ind i mit venstre øre. ”Jeg har tænkt så meget på dig, siden jeg hørte at dig og Stine gik fra hinanden”… 

Min ene arm fandt på til ryggen på hende. Jeg kunne mærke hendes krop under det hvide stof. Hun duftede godt. En blanding af sæbe og parfume, sendte sine berusende dufte op i næsen og videre op i barken og løsnede mine lemmer. Og mindede mig om noget jeg havde fortrængt i 2 år…. Karen var jo et menneske. 

Hun slap sit greb i mig og kiggede mig i øjnene, samtidig med hun stadig smilte over hele femøren. Der var sket noget med hende. Et eller andet havde forandret sig hos hende. Måske håret spillede mig et puds. Men der var noget i hendes øjne. De strålede. Måske de næsten to øl, havde sat sig for hurtigt i mig, jeg ved det ikke. Men hun var smuk. Hun havde lagt en pæn make-up, der ikke virkede billig. Der var noget voksent, følsomt, hjerteligt og empatisk i hendes øjne. 

Jeg må have set meget goofy ud. 

”Hey, Morten… er du OK”, spurgte hun og kiggede mig dybt i øjnene. 

Jeg tog mig sammen og kom lidt længere op mod overfladen: ”Hej Karen… Tak for øllen”. 

”Hvordan har du det”, spurgte hun uanfægtet mit tydeligt pacifiserede udtryk. 

”Jow tak, jeg har det fint. Hvad med dig?” – der var bedring at spore i mit talecenter. 

Der var kommet lidt flere ud på dansegulvet, så musikken havde fået en tak opad. Karen stillede sig tættere på mig. Hun førte sin venstre hånd bag min nakke og trak mit hovede over til sin mund, så jeg kunne høre hvad hun sagde ind i mit øre: 

”Morten, skal vi ikke sætte os ned, hvor vi kan snakke lidt i fred”, spurgte hun og pegede ned i en tom sofabås i hjørnet lige bag os. Jeg nikkede blot. 

”Kom”, sagde hun og tog min øl. Jeg rejste mig fra barstolen og bemærkede at hun var et halvt hovede højere end mig. Jeg mente hun kun var lidt højere, men de højhælede sko bidrog også til forskellen. Hun gik lige foran mig med øllene mellem tommel, pege, og langefinger i hendes højre hånd og cigaretterne i venstre hånd. Jeg kunne absolut ikke undgå at bemærke hendes krop. Den var sgu flot. Hun kunne være stolt af den. 

Tænk at det var den samme Karen som for lidt over to år siden havde udnyttet mig, pint mig og ydmyget mig i en pinlig situation. Jeg forstod ikke hvad hun ville, men som en magnet trak hun mig bare med, fuldstændigt viljeløs. 

Jeg havde været vred på hende, haft lyst at at fortælle Stine alt, men jeg var flov og desuden havde Karen jo også taget alle de billeder af mig, mens jeg lå der i sengen og med arme og ben spændt ud til hver sin side. Dem skulle ingen og slet ikke mine forældre se. Så jeg havde bidt vreden i mig og valgt at undgå hende istedet. Indtil idag. 

Hun vendte sig rundt og satte sig i rundingen af båsen og satte øllene på bordet og lagde cigaretterne lige ved siden af. Jeg satte mig ved siden af en halv meter fra hende. Det anfægtede hende ikke det fjerneste, hun rykkede sig bare tættere på, drejede sin krop så hun sad med sin front halvvejs mod mig og lagde sit ene ben over kors på det andet. Hendes arm lagde hun op på ryglænet, så den gik ned bag min nakke – dog uden at røre mig. Hun rakte ud efter sine cigaretter, fandt en og tændte den. Pustede røgen væk fra mig og rakte mig min øl. 

”Skål”, sagde hun og rakte sin øl frem så flaskerne ramte hinanden. Jeg drak et lille sip. Var stadig i vildrede. Hvad fanden ville hun. Jeg havde mest af alt lyst til at eksplodere og råbe ad hende. Men noget holdt mig tilbage. Karen kiggede på mig. Og lænede sig lidt frem, så hun var sikker på jeg kunne høre hvad hun sagde, uden hun skulle råbe gennem musikken. 

”Du tænker stadig på dengang, gør du ikke”, spurgte hun. Der var ingen hån eller noget der lignede i stemmen. 

Jeg nikkede. Kunne ikke rigtigt sige noget. Var flov. 

Hun fortsatte: ”Jeg ville så gerne have snakket med dig om det bagefter. Men du flyttede jo kort efter mig og jeg kunne ikke finde dig. Men jeg kunne mærke på dig dengang, at du virkede vred og sur på mig, når vi mødtes i opgangen. Kunne du overhovedet slet ikke lide det jeg gjorde”? 

Jeg tog en slurk af min øl. Min vrede føltes ikke længere som en knude. Måtte tage mig sammen og fortælle hende det. Det måtte ud: 

”Jeg ved ikke hvad jeg var dengang. Jeg har været vred siden. Jeg havde lyst til at fortælle Stine hvad der var sket, men du havde jo alle billederne af mig og mine forældre skulle ikke vide noget” 

Karen slog blikket ned et øjeblik – og kiggede op igen og direkte ind i mine øjne: 

”De billeder slettede jeg lige efter at jeg var gået ned til mig selv. Det var jo en del af legen. Jeg ville aldrig gøre sådan noget, det må du ikke tro om mig. Jeg er en vild pige og du tændte mig helt vildt dengang, men det var jo en leg. Jeg så du blev ophidset og Stine havde jo fortalt en masse om dig – og du må da indrømme at du selv blev ophidset, ikk”? 

Hendes øjne kneb sig lidt sammen, mens hun tog et drag af sin cigaret. 

Jo det kunne jeg jo ligesom ikke rende fra. Den udløsning jeg fik, ville jo ikke være kommet hvis jeg ikke var tændt. Og det var jeg jo i dén grad. Jeg nikkede og kiggede på Karen. 

Hun smilede. 

”Jeg er rigtigt ked af, at du har gået og været vred. Jeg kunne se det på dig, da jeg så dig nu her, da vi kom. Men jeg er glad for at du alligevel kunne lide det, jeg gjorde ved dig.” Hun gav mig et lille skub… 

Jeg kunne ikke lade være med at smile. Hun havde helt afgjort forandret sig, men det var svært for mig, at snakke om hvad det skete, så jeg måtte lave en afledningsmanøvre… 

”Hvad har du lavet siden du flyttede og hvordan går det med din datter”? 

”Det går rigtigt fint med Caroline, hun er startet i skole og er rigtigt glad for det……” 

Og mens jeg efterhånden fik sundet mig, fortalte Karen om sin datter og sit liv, der i det sidste 1½ års tid havde flasket sig godt. Hun var flyttet lidt udenfor byen, fået et nyt og godt job som hun trivedes i. Hun havde brugt tid på at få orden i sit liv, havde haft et par kærester som dog ikke havde levet op til de nye normer hun havde sat. Der var kommet nye og gode veninder til. Hun fortalte at det bedste der var sket, var at hun flyttede fra det betonkvarter, fordi det havde været usundt for både hende og hendes datter. Det kunne jeg sagtens følge hende i. Og så havde hun det seneste år ganske rigtigt gået til noget firmabetalt fitness. 

Men hun snakkede, begyndte jeg at kigge hende mere og mere i øjnene. Vi skålede ind i mellem og da der var drukket ud, valgte jeg at droppe mine flugtplaner og købe to nye. Jeg skulle lige til at rejse mig, da hun spurgte: 

”Tager du ikke lige et par Arnbitter med herned”? Jeg nikkede… 

Hun tændte en ny cigaret, mens jeg bestilte. Jeg kom ned med øllene og glassene med Arnbitter, balancerende  i begge hænder og satte mig mens jeg stillede det på bordet. Jeg havde lige knapt sat mig, da hun rykkede helt tæt på mig. Mit hjerte begyndte at hamre. 

Hun gav mig det ene lille glas og tog selv det andet: ”Skål Morten, det er SÅ fedt at sidde her med dig”…. Jeg overgav mig lidt. Jeg var fuldstændigt rundforvirret. Hvad helvede var der sket med hende? Hun var nærmest blevet en voksen kvinde. Fattede nada. 

”I lige måde, Karen”, sagde jeg og tømte glasset på et halvt splitsekund. Det føltes godt.

Jeg fortalte lidt om hvad jeg havde rendt og lavet, om bruddet med Stine og at jeg snart var færdig med min uddannelse. Manglede kun lidt over et halvt år. Fortalte at min bedste kammerat havde brændt mig af i aften……

Nåede ikke meget længere. Karen slukkede sin cigaret. 

”Kom, lad os gå ud og danse”, sagde hun og tog fat i min hånd, samtidig med hun rejste sig op. Jeg rejste mig op. DJ’en havde sat en gammel traver af Phil Collins på, et rigtigt kysse nummer. Karen trak mig blidt i hånden ud på dansegulvet, vendte sig rundt. Jeg nærmst gloede ind i hendes hage. Hun lagde sine arme over mine skuldre og trak sig ind til mig. Jeg lagde mine hænder på hendes taljer og kunne mærke hvordan hendes underliv vuggede stille i takt med musikken. 

Hun stillede sig helt tæt ind. Jeg var færdig. Lod med bankende hjerte mine hænder søge op ad ryggen på hende. Hendes krop føltes fantastisk. 

Jeg nåede lige at høre Phil Collins synge: “I never meant to cause you no pain, but it looks like I did it again”….. da Karen lod sine slanke finger glide gennem mit hår. Hun begyndte at kysse mig på min ene øreflip, samtidig med at hun holdt mit hovede fast mellem hænderne. Og jeg lod hende gøre det – lukkede øjnene og nød det. 

Hvad fanden havde jeg gang i? Jeg begyndte at tænke på da hun sad på mig, mens jeg skreg af smerte og prøvede at vriste mig fri af læderremmene, tænkte på hvordan hun skreg sine trusler om tortur ind i ørene på mig, tænkte på hvor dan hun decideret voldtog mig – og tænkte på, at jeg blev ophidset af det, kunne lide det, kom kraftigt af det. Og nu stod hun her og var ved at tryllebinde mig igen på en helt anden måde, med betagelse, facination og en sødme jeg aldrig ville tiltro hende…. 

… jeg blev revet ud af mine tanker, da hun pludselig flyttede sine hænder ned og tog mit hovede imellem dem med en hånd på hver kind, så vi kiggede hinanden ind i øjnene… 

Så kyssede hun mig. Hendes læber var bløde, fyldige og fugtige. Langt væk….. rigtigt langt væk kunne jeg høre nogen pifte ad os, men jeg var ligeglad. Jeg gengældte hendes kys. Hun brugte ikke tungen, men lod blot sine læber søge rundt på mine. Hendes ene hånd gled om bag min nakke. 

Jeg lod mine hænder glide op langs siderne på hende. Jeg kunne fornemme hendes bløde hud under trøjen. Pressede lidt mere og kunne mærke en meget fast og velplejet krop under under huden. 

Der begyndte at opstå liv nede i mine underbukser. Karen var på en gang blid og sindsygt styrende og det tændte mig helt vildt. Karen søgte over til mit øre igen og tog øreflippen mellem tænderne. Det var en sød smerte. Jeg kunne høre hun grinte lidt… 

”Vi må hellere sætte os ned, skat”, sagde hun.. ”Jeg står tæt nok på dig til jeg kan mærke liv på Mars”.. 

Jeg slap et lille grin. Hun havde ret. Min pik var ved at erigere ukontrollabelt. 

Karen gik ved siden af mig, så bulen ikke kunne ses. Vi nåede ned til bordet og satte os igen. Karen tændte en cigaret og tog sin øl. 

”Skål”, sagde hun og jeg skålede igen. Jeg nåede lige at sætte flasken på bordet, da hun satte sig henover mit skød og begyndte at kysse mig igen. Hun var fuldstændigt ligeglad med at andre kunne se hende og det var jeg faktisk også. Hun smagte lidt af nikotin, men fuck dog det – det her var for fedt. Min pik strittede inde under bukserne og det blev ikke nemmere for den, da hun pressede sit underliv hårdt ned, men hun fortsatte med at kysse mig. Hendes tunge begyndte at lege med min tungespids og ind imellem lod hun sine læber glide op og ned ad min tunge. 

Hun stoppede pludselig, vendte sig bagover og tog vores øl. Vi drak lidt, hun røg lidt, vendte sig rundt stillede sin øl, slukkede sin cigaret og tog min øl og stillede den på bordet. Vi kyssede videre samtidig med hun gav min stakkels væbner hard-times nede i sit bomuldsbur. 

Så stoppede hun og lænede hun sig over til mit øre: 

”Lad os tage hjem til mig. Lad os komme væk fra denne her larm og bare være os to. Jeg har nogle øl og noget vin derhjemme. Vil du med? Vi går ud og tager en taxa”. 

Jeg nikkede. 

Hun steg ned af mig igen og satte sig ved siden af mig. Jeg lagde mærke til, at hun var let rødmet øverst på kinderne. Smilte lidt. 

Vi drak vores øl ud og rejste os. Hun vendte sig om mod mig: ”Vent lige, jeg siger lige til mine veninder, at vi går”. Jeg nikkede. 

Hun gik over mod veninderne. Jeg kunne ikke lade være med at beundre synet af røven, der vuggede æggende ved hendes gang. Hun bøjede sig ned ovre ved de tre veninder og sagde noget. Jeg kunne høre lidt latter og lidt fnisen, mens de kiggede over på mig. Så vinkede de til mig. Jeg vinkede genert igen. 

SEX I DAG?

Karen kom tilbage. ”Kom, så går vi”, sagde hun og tog mig i hånden og gik foran mig ud til garderoben. Garderobemanden fandt vores jakker. Hun havde en kort læderjakke på, med et bælte forneden. Den sad ålestramt på hende og fremhævede hendes røv og krop på en meget fræk måde. Hendes lange hår matchede den perfekt. Jeg selv havde blot min gamle HH jakke. Den var dejlig praktisk og ikke specielt fancy at se på, men jeg var også fattig studerende. 

Vi sagde farvel og gik udenfor. Vi tog hinanden i hånden og begyndte at gå ned ad gaden til pladsen hvor taxaerne normalt holder og venter. Jeg var ophidset, små-beruset og i vildrede. Som om vi havde forladt en fiktiv verden og vendt tilbage til virkeligheden. Alarmklokkerne bimlede inde i mig. Det her var forkert, jeg burde ikke gøre det. Jeg burde ikke tage med hende hjem. Karen må have fornemmet det. Hun kiggede på mig, stoppede op midt på fortovet og vendte sig mod mig. 

”Tag det roligt Morten. Du er jo ved at klemme min hånd i stykker”… Jeg kom i tanker om, at jeg nærmest knugede hendes hånd og løsnede grebet. Karen skubbede mig blidt ind mod en husmur, så jeg stod med ryggen til den. Hun stillede sig lige foran mig og pressede sig ind mod min krop og begyndte at kysse mig igen. Jeg slap mine tanker og gengældte kysset, sammtidig med at jeg lod mine hænder glide op af siderne på hendes læderklædte overkrop. Det føltes koldt men blødt, hårdt midt i det blide. Min bolmuldsforskansede hævner, begyndte atter at røre på sig og trygheden meldte sig igen. 

Hun trak sit ansigt lidt væk igen og kiggede på mig.

”Ok”, spurgte hun. 

”Ok”, svarede jeg. 

Vi tog atter hinanden i hånden og fortsatte ned til taxaerne. 

Der var ingen taxaer da vi kom derned. De var åbenbart rundt og hente folk der ville i byen. Jeg kiggede lidt frem og tilbage, som om min søgen ville trylle en taxa ud af det blå. Men der var tomt på vejene i begge retninger – ergo måtte vi vente. Karen havde sluppet min hånd og stod lidt bag mig og var ved at tænde endnu en cigaret. 

Jeg vendte mig om mod hende. Hold da kæft en krop hun havde fået sig. Jeg må have stirret. Karen smilte og stillede sig med den ene hånd ind i hoften, skød den lidt ud til sinden og lagde sit hovede på sned og kiggede meget udfordrende på mig. 

”Kan du lide det du ser, Morten”, spurgte hun og tog et drag af cigaretten. 

”Du ser fandme dejlig ud”, svarede jeg. 

Karen rakte ud og tog fat i min jakke og trak mig over til et lille indhak i muren, så jeg stod med ryggen ind mod de kolde mursten. Hun pressede sin krop ind mod min, så jeg ikke kunne flytte mig. Jeg lagde mine hænder om hendes taljer. Hun løftede sin ene arm, så den hvilede på muren henover mit hovede. Den anden hånd fandt ned til mit skridt. Hun begyndte at gnide hånden op og ned, henover min bule i bukserne. Jeg kunne ikke holde et lille grynt tilbage. Hun smilede tilfreds. 

Jeg ville flytte min ene hånd ned til hendes skridt, men hun rystede på hovedet. Så jeg flyttede den istedet op til hendes ene bryst. Jakken var helt lukket, så jeg måtte føle på brystet udenpå hendes læderjakke. Lidt røg fra hendes cigaret, hvirvlede ind imellem ned fra hånden over mit hovede, men ingen af os ænsede det. Stod og kærtegnede og kyssede. Hendes bryst føltes blødt og rart inde bag den stramme jakke og hendes bevægelser op og ned over min pik var vedholdende og hårde. Jeg kunne mærke, at noget fugtigt trængte ud i bukserne. Hvis hun blev ved på denne måde ville der ikke gå lang tid før jeg mistede kontrollen og kom. 

Lyden af en dieselmotor der nærmede sig rev os tilbage igen. Der var en taxa på vej. Hun stoppede grinende og trådte lidt tilbage, smed cigaretten på fortovet og maste den ud med den ene sko. 

”Var det tæt på”, spurgte hun. Jeg nikkede. Jeg kunne mærke blodet suse rundt i ansigtet. Jeg må have lignet en tomat i hele hovedet. Taxaen var ved at holde ind til siden. 

I det hun åbnede døren til bagsædet, hviskede hun til mig: ”Jeg vil æde dig med hud og hår, når vi kommer hjem til mig, skat”… Og derefter et hurtigt kys på munden. Der gik et gys gennem kroppen på mig. Ikke et nervøst gys. Jeg var ikke utryg. Jeg var skrup liderlig. 

Vi satte os begge ind på bagsædet og hun gav chaufføren en adresse der lå lidt udenfor byen. 

Vi sad side om side på bagsædet. Hun sad på min højre side. Chaufføren passede sit kørsel og kiggede kun sjældent i bakspejlet. Karen havde sin venstre hånd på mit lår, men fjernede den pludselig og lagde sin venstre arm over min nakke. Jeg måtte vippe hovedet lidt forover. 

”Ryk tættere på mig”, hviskede hun i mit højre øre. Jeg rykkede helt ind til hende. Hun sad næsten helt op ad døren. Hendes venstre hånd fandt ned til min brystvorte. Jeg kunne mærke læderet fra hendes jakke mod mit nakkeskind. Taxachaufføren kunne ikke være i tvivl om, hvad hun lavede hvis han kiggede i bakspejlet. Men det så ud som om han blot kiggede ud ad forruden. Karan tog fat i min venstre brystvorte. Det gav et spjæt i mig. Jeg kom i tanker om, at hun jo udmærket vidste, at mine brystvorter er ekstremt erogene. Hun begyndte at masere den. Først blidt, men lidt efter lidt blev det hårdere og hårdere. 

Smerten fik mig til at rykke lidt på min overkrop og når jeg bevægede mig flyttede hun blot med. Hendes læderjakke knirkede ved bevægelserne. Hun gnubbede efterhånden så hårdt, at jeg havde svært ved at holde en lyd tilbage. Jeg åbnede munden lidt, men Karen var det med det samme. Hun lagde sin mund ind til mit øre: 

”Sssssshhhhh”, kom det stille fra hende, så chaufføren ikke kunne høre det. Mit underliv var begyndt at bevæge sig reflektivt frem og tilbage….. smerterne fra brystvorterne overdøvede ikke ophidselsen. Tværtimod bidrog de blot. Jeg drejede mit hovede mod Karen og kiggede hende fortvivlet i øjnene. Hun klemte virkeligt hårdt nu. Hun rystede let på hovedet og lavede en trutmund for at at indikere, at jeg skulle være stille. 

Så skiftede hun fingerstilling over brystvorten og satte tommel- og pegefingerneglene ind mod den. 

Jag lagde mit hovede ned på hendes skulder i afmagt og smerte. Hun lagde sin højre hånd på min venstre kind og pressede mit hovede blidt ind til hendes skulder, så min næse ramte hendes hals. Og fortsatte samtidig sin hårdhændede behandling af min brystvorte. 

Chaufføren måtte helt sikkert have set hvad der foregik, men jeg var ligeglad. 

Karen kyssede mig blidt på panden, men hendes venstre hånd var ubønhørlig. Min pik var på bristepunktet og kæmpede en ulig kamp for at komme ud i det fri. 

En gang imellem kom der et sagte ”Ssssssshhhhhh” fra Karen. 

Det var en magtdemonstration fra hende. Og jeg adlød. Bed smerterne i mig og nød følelsen af hendes læber mod panden og følelsen af hendes hånd på min ene kind og læderjakken på den anden. 

Pludselig slap hun. Hun skubbede mig blidt op og gav mig et kys. 

”Så er vi ved at være hjemme, skat”, sagde hun og smilte til mig. 

Taxaen drejede ind ad in perlestensbelagt indkørsel til et ældre, men velholdt hus. En lille lampe lyste over hovedøren. Lysene fra taxaen oplyste huset og jeg kunne se, at det var et lille hyggeligt hus. Såvidt jeg kunne se, var der 100 meter over til naboen, så Karen og hendes datter boede i fred for larmende naboer. 

Karen betalte chaufføren og vi steg ud på samme side af taxaen, selvom den holdt inde i hendes indkørsel. Jeg smækkede døren og taxaen bakkede ud. Karen var nået over til hoveddøren og havde fundet nøglerne frem. Jeg stillede mig bag hende og fulgte med ind, da døren gik op og hun gik ind. 

Jeg lukkede døren efter os. Karen løsnede bæltet og lynede jakken op, tog den af og hængte den på knagen. Jeg tog også min af og hængte den ved siden af. Hun gik over og låste hoveddøren. Jeg stod og kiggede lidt, vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle gøre af mig selv. Nu stod vi i en fuldt oplyst entre og et øjeblik føltes det som om magien forsvandt og det hele var nået til vejs ende. 

Der tog jeg grundigt fejl. 

Karen stillede sig foran mig, tog mit hovede mellem sine hænder og gav mig et stort kys. 

”Er du OK”, spurgte hun. Jeg nikkede og hun smilede. 

”Kom med ind i stuen”, sagde hun og gik foran mig ind i en lille men hyggelig stue. En lille sofagruppe stod midt i, bestående af en 2 og 3 personers sofa. Hun havde beholdt skoene på og de larmede på trægulvet når hun gik. 

”Sæt dig ned og gør dig det behageligt”, sagde hun og pegede på den store sofa. Jeg satte mig ned. 

Karen smed sin cigaretter og lighter på sofabordet, gik over til et hylde, hvor der stod et lille anlæg og tændte for det. Lidt dæmpet musik fra lokalradioen fyldte lokalet. Hun vendte sig rundt. 

”Vil du ikke have lidt hvidvin”, spurgte hun. 

”Jo tak, det vil jeg meget gerne”, svarede jeg, selvom jeg ikke er meget til hvidvin. Men man er vel høflig. 

Med klikkende hæle gik hun ud af stuen, og forsvandt ud i køkkenet. Der lød lidt skramlen fra skabe og lyden af to glas der klingede mod hinanden nåede ind i stuen. Jeg kunne høre hun trak en flaske vin op. 

Jeg trak lidt ud i min skjorte. Måtte lige tjekke den venstre brystvorte. Hun havde haft så hårdt fat i den med neglene, at jeg troede den ville bløde. Det var dog ikke tilfældet, men for fanden den var øm. Hvad havde hun i tankerne? Skulle jeg have samme omgang i dag som sidst? 

”Sidder den der endnu”, kom det fra hende. Hun stod i døren og kiggede på mig. Jeg kiggede ned på hendes fødder. Hun havde taget skoene af, så jeg havde ikke hørt hende komme. 

Jeg grinte lidt forlegent. 

”Ja, men den er sgu øm. Du tog godt fat i den”, svarede jeg. Karen kom over til bordet, satte to glas og hældte hvidvin op i dem begge. Hun rakte mig det ene glas og tog det anden. Forsigtigt satte hun sig overskrævs på mig. 

”Skål min skat”, sagde hun og lod sit glas møde mit. Jeg tog et stort sip af glasset.  

Karen tog glassene og stillede dem på bordet. Uden et ord, satte hun armene over kors og trak sin trøje af med et snuptag. Hun havde ikke BH på indenunder og hendes bryster var fast og velformede og udgjorde hver især en smuk håndfuld. Der var ikke et gram overflødigt fedt på hende. Hun havde en gudesmuk overkrop. Hun begyndte at knappe min skjorte op. Hendes hånd rørte min venstre brystvorte – det var helt sikkert med vilje – og jeg udstødte et lille grynt af smerte. Hun trak det sidste stykke skjorte op fra bukselinningen og krængede den af. Jeg bøjede mig lidt forover, så hun kunne fjerne den helt. 

Jeg sad og nød synet af hende. Jeg kunne ikke nære mig mere. Tog fat i hendes bryster og klemte dem blidt, mens jeg lod tommelfingrene glide henover hendes brystvorter. Hun lod sit hovede falde lidt bagover og lukkede øjnene. Brystvorterne begyndte at vokse og jeg begyndte at masere dem blidt med tommel- og pegefingre, mens resten af fingrerne og hånfladen masserede resten af brystet. 

”Hårdere”, kom det svagt fra Karen. Jeg tog hårdere fat i brystvorterne. Der gik et stød gennem kroppen på hende og hun gav en hæs lyd fra sig. Hendes underliv begyndte at bevæge sig frem og tilbage. 

”Hårdere”, kom det atter fra hende. Denne gang lidt højere og bydende. 

Jeg klemte brystvorterne endnu hårdere. Karen udstødte en høj lyd. Hun tog fat i mit hår med den venstre hånd, så hun bedre kunne styre balancen af sin krop. 

Min pik var atter begyndt at røre på sig. Karens bevægelser henover den, fik den hurtigt op og stå, så meget det nu kunne lade sig gøre. 

Karen lænede sig atter forover, så jeg var nødt til at fjerne hænderne fra hendes bryster. 

”Vi skal altså have tøjet af, skat”, sagde hun hæst. Jeg var helt enig. Hun rejste sig op og mens hun stod lige foran mig, knappede hun bukserne op og lod dem glide ned. Hun sparkede dem væk. Trusserne røg samme vej. Jeg skød underlivet lidt frem og fik knappet mine bukser op og lynet ned. Længere nåede jeg ikke, da Karen bøjede sig ned og hev dem af så hårdt, at hun nær havde hevet mig ned af sofaen. Jeg nåede lige at gribe fat i armlænet. Vi begyndte at grine. Underbukserne røg af og ligeledes sokkerne. 

Vi var spritnøgne. 

”Mmmmm, jeg kan tydeligt huske din krop, skat”, sagde Karen mens hun betragtede mig. ”Det var usigeligt skønt at kneppe den, mens du lå der…. bundet og hjælpeløs”…. Hendes blik blev fjernt, mens hun lod sin tunge fugte læberne. 

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare. Så jeg drejede fokus. 

”Du er virkelig smuk”, sagde jeg mens jeg kiggede op på hende. Og hun var virkelig smuk. Hendes mave var flad og muskuløs, bortset fra en lille bitte topmave. Hendes hofter var smalle, men stadig med en sexet og markant talje. 

Hun satte sig igen overskrævs på mig. Klemte sig helt ind til mig og nappede mine ører samtidig med hun holdt mit hovede fast. Hendes underliv kørte frem og tilbage over undersiden af min stangstive pik. Hun løftede sig lidt, lod en hånd hjælpe min pik på vej og sænkede sit underliv ned over den og begyndte at ride mig. Hun kørte lige på og hårdt. 

”Du vover på at komme, skat”, sagde hun stødvist mens hendes underliv hamrede hårdt ned over min pik. Hun var hammer liderlig. Hun greb hårdt fat i mit hår med begge hænder og tvang mit hovede bagover, så jeg nærmest stirrede op i loftet. På den måde tvang hun mit underliv længere ud, så hun bedre kunne ride mig. Jeg kunne mærke begyndende sammentrækninger i underlivet. Måtte tænke på noget andet. Jeg begyndte at gennemgå min lektieliste til mandagen….. Det hjalp til. Karens krop jordede op og ned. Jeg var hele tiden bange for, at pikken skulle falde ud af hende og hendes vægt falde ned over den. Men hun bevægede kun sin overkrop langt nok op, så det yderste af hovedet blev indenfor, inden kroppen suste ned af al kraft over den. 

Hun stønnede højlydt – jeg kunne genkende lyden fra sidst. Mit hår var stadig i et jerngreb. Jeg havde fat om hendes lår med hænderne og kunne mærke hvordan musklerne arbejdede for fuld tryk med at løfte hendes krop i det tempo. 

Jeg begyndte at få problemer med at holde min udløsning tilbage…. Karen kunne mærke det. Hun tvang mit hovede endnu hårdere bagud samtidig med hun nærmest hvæste: 

”Du kommer bare ikke, Morten. Jeg er slet ikke færdig med dig. Du vover på at komme. Jeg skal bruge din pik igen bagefter”…. 

Det gjorde ondt, men det hjalp på min ophidselse. Karen råbte nærmest uhæmmet. Det var nok ikke hende der havde glæde af at naboerne boede i den afstand de gjorde, det var vist snarer omvendt. 

Hendes bryster hoppede op og ned kunne jeg svagt ane, hvis jeg krængede øjenæblerne helt ned. Men hovedsageligt var det loft, samt Karens hoved jeg kunne se. 

Karen satte tempoet nede og stødene blev dybere og drøjere. Hendes underliv begyndte at rotere, samtidig med hun bevægede det frem og tilbage. Det var tæt på nu. Og det måtte gerne være snart, for de bevægelser gav mig store problemer. Så begyndte hun at ryste og slap et hæst råb ud i lokalet. Jeg kunne mærke hendes underliv trak sig sammen om min pik. Det var lige ved at sortne for mine øjne af anstrengelse for at holde min udløsning tilbage. Hun slap sit greb i mit hår, og trak mig ind i sin favn med armene omkring mit hovede. Hun bevægede stadig sit underliv, men meget stille. Til sidst blev hun helt stille. Hun sad bare og holdt mig helt ind til sig og jeg holdt om hende. Uforløst, men af en eller anden grund vildt glad. 

Vi sad sådan et stykke tid. Jeg kyssede hendes hals ind imellem og hun kyssede min pande, kind og ører. Til sidst rettede hun sig op. Jeg var stadig oppe i hende. Hun lænede sig bagover og fik fat i mit vinglas og rakte mig det. Tog derefter sig eget. Vi nærmest bundede begge to. 

Hun satte sit glas på bordet og rakte ud efter sine cigaretter, fiskede en frem, stak den i mundvigen, fandt lighteren og tændte cigaretten. Hun pustede røgen væk fra mig. 

Hun vrikkede drillende med underlivet, for at tjekke om der stadig var liv i min tro væbner inde i mørket. Det var der i allerhøjeste grad. 

”Havde du problemer, skat”, spurgte hun smilende. Jeg nikkede. 

”Hvad tror du selv, når en smuk kvindekrop suser op og ned ad den i det tempo, du præsterede”, spurgte jeg tilbage. Karen grinte og tog et drag af cigaretten. Hun pustede røgen ud og gav mig et kys der smagte af en blanding af hvidvin og nikotin…. jeg var ligeglad. Hendes læber føltes dejlige. 

Vi sad sådan lidt, mens hun røg. Ind imellem lavede hun nogle bevægelser med underlivet, for lige at holde liv i pikken. 

Så sendte hun mig et drilsk smil og uden videre rejste hun sig op. Pikken stod lige ret op, da den kom ud i det fri. 

”Rejs dig op”, sagde Karen. Jeg var forvirret. Troede hun ville ride mig til en udløsning. 

”Rejs dig op, Morten”, gentog hun. Jeg rejste mig op. Hun satte sig ned på sofaen. Lod sig glide frem, så hendes baller var på kanten af sofaen. Og spredte sine ben. 

”Stil dig foran mig”, sagde hun og pegede bestemt lige mellem sine fødder. Jeg gjorde som hun sagde. 

”Ned på knæ og hovedet ned mellem mine ben. Og så slikker du mig”, sagde hun bestemt. 

Jeg gik ned på knæ og stirrede lige ind mellem hendes ben. Det var en veltrimmet dusk jeg fik øje på. Jeg bøjede mig fremover og søgte ind mellem hendes spændstige lår. Jeg kunne dufte hendes fisse. Der var en svag duft af sved fra aftenen, men ellers duftede det sødt. Jeg tænkte jeg ville starte med at slikke hende inderlår og laaangsomt arbejde mig frem til hendes klitoris. Jeg begyndte at kysse inderlåret. Det føltes blødt og glat….. længere nåede jeg ikke….. 

”Næ nej skat. Det der gider jeg ikke. Du kan godt få din tunge over til min fisse og finde den klit med det samme. Afsted med dig”, kom det oppe fra Karen. Samtidig tog hun fat i mit hovede med begge hænder og trak det helt ind, så næsen knaldede mod hendes underliv. Så var det bare ud med tungen og lede. 

Den var nem at finde. Jeg gjorde tungespidsen hård og begyndte at lade den rotere om hendes klit. Hun smagte sødt og jeg kunne smage at hun havde afgivet masser af sekreter, da hun red mig. Hendes greb om mit hovede blev mere fast. Det måtte betyde, at jeg gjorde det helt rigtige. Dette fik jeg bekræftet, da jeg langt væk kunne høre hun stønnede. Jeg sad lidt ubehageligt med knæene på trægulvet, men lige nu havde jeg kun en ting at koncenterere mig om. Tungen skulle blive ved den klit og arbejde på den, indtil hun kom igen. 

Hun begyndte at bevæge sit underliv frem og tilbage. Hendes hænder sørgede for at mit hovede og dermed min krop fulgte med. Hun havde godt fat. Min tungere skiftevist roterede og direkte slikkede på klitten. Den føltes som en lille, hård ært. Hun begyndte at udskille mere sekret. Min mund blev stille fyldt med en blanding af spyt og hendes sekret. Der var ikke andet for at sluge det. At spytte det ud på gulvet, ville nok ikke være smart. Så med en synkebevægelse var der atter rent og ny plads. Jeg begyndte at blive træt i tungen, men blev ved. 

Jeg kunne mærke at hun var begyndt at klemme lårene mere sammen. Hun fjernede hænderne og holdt istedet hovedet hårdt fast med lårene. Jeg havde hele tiden støttet min krop, ved at have hænderne fladt på gulvet, men jeg fik svært ved at trække vejret på grund af hendes lår. Jeg tog fat i dem, for at få hende til at skille dem, samtidig med at jeg vippede hovedet lidt opad, stadig med tungen på klitoris. Det hjalp lidt. Jeg fik taget en indåndning…. så strammede hun atter sine lår om mit ansigt. 

Så kom hun. En lille bitte stråle stod fra hendes skede, lige ind i min mund. Det var ikke ret meget. Men jeg nåede ikke at lukke munden. Hun råbte sin orgasme ud i lokalet. Og slap endelig sit greb med lårene. Jeg nærmest faldt ned på gulvet og hev efter vejret. Karen sad og var spændt bagud som en flitsbue og rystede. Hun havde samlet sine hænder foran sin underliv og pressede dem imod det. 

Jeg satte mig lidt tilbage. Mine kæber var ømme og min hovedbund var øm, efter hun havde haft fat i håret, da hun red mig. 

Jeg satte mig op i den lille sofa og kiggede på Karen. Hun havde sat sig op og sad på kanten af sofaen og kiggede ned i gulvet. Hendes hår hang langs hendes hovede, så man ikke kunne se ansigtet. Det så lidt uhyggeligt ud. 

”Skænker du ikke lige lidt vin, søde Morten”, spurgte hun. 

Jeg fyldte begge glassene op. Rakte Karen det ene. Hun tog det uden et ord og tømte det halvt. Jeg gjorde det samme. 

Hun rejste sig op uden et ord og forsvandt ud i entreen og videre ind i en lille gang. Der var toilettet. Der var stille et stykke tid. Derefter lyden af et toilet der blev skyllet ud, lyden fra en vandhane. Stilhed og en dør der gik op. 

Karen kom ind i stuen. Hun smilede til mig. 

”Tog jeg for hårdt fat”, spurgte hun. Hun var tydeligvis kommet til sig selv. 

”Nej, det går. Det er fint, at man kan mærke at man har sex”, svarede jeg kækt. 

Hun drak resten af vinen og jeg fulgte trop. Jeg var stadig smask liderlig, selvom pikken havde lagt sig lidt. Men jeg var i tvivl om hvad Karen havde tænkt sig. Lige nu virkede hun som en, der var på vej i seng. Karen satte sig ned og tændte en cigaret. Jeg skulle tisse. 

”Jeg låner lige dit toilet”, sagde jeg. 

”Ud i gangen og til venstre”, sagde hun samtidig med hun pegede vej med pege- og langefingeren der holdt cigaretten. 

Jeg fandt toilettet og fik tisset. Vaskede pikken (vidste ikke om jeg skulle have noget eller ej, men for en sikkerheds skyld) og vaskede fingrene. Og åbnede døren for at gå ind i stuen. 

”Jeg er herinde”, kunne jeg høre Karen sige fra et værelse på min venstre side. Der var et lille lys derinde. Hun var gået forbi badeværelset uden jeg hørte det. 

Jeg gik ind på værelset. En lille natlampe oplyste værelset i et hyggeligt skær. Det var et halvstort værelse, husets størrelse taget i betragtning, med fritlæggende tværbjælker i loftet. Midt i værelset stod en stor deobbeltseng med høje hjørnestolper. Karen sad på sengekanten, stadig nøgen. 

Jeg kiggede genert rundt i lokalet. Hvis Karen tændte på at binde mænd, så var værelset et oplagt sted. 

”Kom herover, skat”, sagde hun og pegede atter mellem sine fødder. Jeg gjorde som hun sagde. 

”Lidt tættere på” 

Jeg stillede mig lidt tættere på. Uden et ord, tog hun fat i min pik, trak beslutsomt forhuden tilbage, lænede sig lidt frem og lod sine læber omslutte pikhovedet. Hun lod den komme længere ind i munden, så hendes tunge kunne lege med pikhovedet. Reaktionen kom omgående i små ryk. Den rejste sig atter og i løbet af et halvt til et helt minut, stod den lige ud i luften og blev hård som granit. Karen lod læberne køre frem og tilbage over hovedet et stykke tid, til hun var sikker på at den blev stående. Så slap hun den ud i det fri igen. 

”Læg dig ned skat”, sagde hun og rejste sig op. Jeg lagde mig ned på sengen. 

Hun kravlede henover mig, satte sig overskrævs og lod sit underliv synke ned over pikken. Hun kiggede mig i øjnene og smilte til mig, mens hun begyndte at hæve og sænke sin smukke krop ned over min pik. Jeg lod mine hænder køre op og ned ad hendes dejlige lår og mærkede hvordan hun gradvist satte tempoet op, samtidig med at hun hævede sig mere og mere, så kun lige spidsen var indenfor. Hun lod sine tommelfingre nulre over mine brystvorter. Den venstre var stadig øm, men ikke så meget, at virkningen udeblev. Jeg kunne mærke små sammentrækninger i underlivet som varslede en snarlig udløsning. Karen tog fat i begge brystvorter, ikke særlig hårdt. Men den venstre var øm og smerten udeblev ikke. Og det gjorde den efterfølgende virkning heller ikke. 

Jeg begyndte at krampe nede i underlivet og det rystede ukontrollabelt. Jeg kunne ikke holde til mere. Karen havde være for meget igang med mig hele aftenen, til jeg kunne klare mere. Det sortnede for mine øjne da udløsningen kom og jeg kunne ikke undgå at slippe et råb. Sammentrækningerne kom stødvist og blev ved og ved. Karen satte tempoet ned og nøjedes med at rotere med underlivet samtidig med hun skiftevist spændte og løsnede sine skedemuskler for at trække de sidste dråber ud af mig. 

Til sidst sad hun helt stille og jeg lå slapt og fuldstændigt smadret. Og med den fedeste følelse i hele min udmattede og halvsmertende krop. Karen krængede sig af og gik med den ene hånd i skridtet ud på toilettet. 

Jeg var træt. Halvfuld og træt. Der lå en dyne helt ude i siden af sengen. Bare lige 10  minutter på det ene øje ville være dejligt. Lang væk kunne jeg høre lyden af rindende vand…. Jeg faldt i søvn.

Dagen derpå: 

Lyden af en bil trækker mig ud af søvnen. Falder lidt hen igen. En ny bil passerer forbi. Min bevidsthed begynder at arbejde. Der plejer ikke at køre biler forbi min lejlighed. Hvor er jeg? Jeg kæmper mig længere op mod bevidstheden. Jeg er ikke alene i sengen. Der er nogen lige bag mig. Jeg åbner øjnene og kigger ind i nogle skabslåger, jeg ikke har set før. Der ligger en krop lige op ad min ryg. Der er en arm om mig. Hånden er bredt ud på min brystkasse. Vi ligger i ske. Hun ligger helt tæt op ad mig. Jeg kan mærke hendes åndedræt. 

Jeg er nøgen. Mine knæ værker, min kæbe er øm. Jeg kan høre på hendes åndedræt at hun også er ved at vågne. Jeg får et kys i nakken og hånden begynder at stryge op og ned af min brystkasse. 

Jeg vender mig om om kigger ind i Karens øjne. Hun smiler. 

………………… 

Vi ligger og snakker. Om alt det vi ikke nåede at får snakket om i aftes. Mit liv, hendes liv. Mine op og nedture, mine op og nedture. Hendes datter. Alle de ting. 

”Bliver du her ikke idag, skat”, spørger Karen. ”Vi har hele dagen for os. Jeg skal først hente Caroline imorgen”. 

Nå ja, mine lektier kan vel vente til imorgen. Jeg nikker. 

”Fedt”, siger hun…. 

…………………………….

Jeg er ved at tørre mig, efter et dejligt bad. Åbner døren og går ind i soveværelset for at tage tøj på. Karen står stadig derinde – nøgen. Hun kigger skælmsk på mig. Hun vil have mere sex. Jeg er stadig smadret men går hen til hende og giver hende et kys. En hel dag med sex…. jeg må bare mande mig op. 

Karen tager fat i mine skuldre og vender mig om, så jeg står med ryggen til hende og kigger ind i en lukket skydelåge til et skab 

”Åben det skab der”, siger hun og peger på skabet. Jeg åbner skydelågen og kigger ind. 

Det er delt op i to sektioner. En bøjlerække og 4 hylder ved siden af. Bøjlerækken er fyldt med lædertøj. Nederdele, bukser, jakker, støvler,. På hylden ligger der handsker, klemmer og en masse andet –  og et sæt kraftige lædermanchetter. 

Jeg stivner fuldstændigt. 

”Stoler du på mig, skat”, spøger Karen lige bag ved mig. Hendes hænder finder frem bagfra til mine brystvorter og begynder at nulre dem. Jeg er paf. 

”Stoler du på mig”, spørger hun igen. 

Jeg er ikke bange. Jeg føler mig tryg, men nervøs. Jeg nikker stille. Hun slipper sit greb i brystvorterne, går over til skabet og tager lædermanchetterne. 

”Vend dig om skat. Du har en lang dag og aften foran dig”….. 

Jeg vender mig om.

porno med danske piger