Beskidte pikke voldtog mig

SPAR MANGE PENGE

Lad mig være skreg jeg, ti stille der er ingen der kan høre dig, Vi kan både se og lugte du er pik gal, nej, jeg skal ikke have pik, så trak de bukserne ned, her kan du se…

Jeg gik min sædvanlige tur,det var fredag eftermiddag, lidt foran mig gik et par, de var ikke ædrue, jeg holdt mig lidt i baggrunden, inde i skoven gik de med en sti,så stod de stille,bredte et tæppe ud, hun trak af nederdel og trusser, lå sig ned spredte benene,jeg stod så de ikke kunne se mig, så din liderlig buk, nu er der lukket op, lad mig se hvad du har, han trak bukserne af og frem kom en kæmpr tyk pik, du skal få pik, han lå sig ned over hende,for fanden den er tyk, så stik den da ind i min kusse. Bare det var mig der skulle have den, det var længe siden min gamle slappe fisse havde fået pik.

Nu var det vist bedst jeg vendte om, men jeg var blevet liderlig af at se det, min fisse var klar til hvad som helst.Når man er over de 50 hvor finder man så noget, jeg kom i tanke om nogle venner jeg havde engang, de var meget fri med deres sex liv, Hanne og Hans, Hans var en stor kraftig mand, Hanne var en lille tynd pige.

Jeg vidste jeg havde deres tlf. nr. men der var ingen der svarede,jeg prøvede igen lørdag, da blev der svaret, det var en mand, han sagde kun hallo, hej, det er Helle, jeg syntes det var så længe siden jeg havde snakket med jer, jeg er alene svarede manden, ok. jeg kunne godt tænke mig at besøge dig, det er du da velkommen til og fik hans adresse. Jeg gjorde mig i stand og kørte, det var meget langt ude på landet. En lille ejendom, men jeg genkendte ikke den stemme.

Inde i køkkenet i en være rod sad to mænd, jeg syntes ikke det lignede Hans, kom ind sagde de,jeg er da vist kommen det forkerte sted, er der en af jer der hedder Hans, nej men kan du ikke bruge os alligevel, sæt dig og få en kop kaffe,det var da hyggelig at få så smuk en dame på besøg, synes du ikke hun ser fræk ud, sikke patter du har, din røv kan være dejlig at få finger i, hvad med din kusse, bliver den brugt hver dag, jeg tænkte, lad mig komme væk herfra, jeg takkede for kaffe og sagde farvel.

SEX I DAG?

Da jeg kom ud til bilen kunne jeg ikke finde mine nøgle, jeg var jo nødt til at gå ind igen, jeg blev mødt i døren, kom ind, jeg kan ikke finde mine nøgler til bilen, det kan jeg godt forstå, du havde lagt dem på bordet, da jeg gik ind for at hente dem, låste han døren ud og tog nøglen, du kommer sikkert ind igen, fordi vi skal have det sjovt, nej svarede jeg, vi er blevet enige om, du har det vi skal bruge, og vi har noget du kan bruge.

Nu begyndte de at famle på mig, særlig den ene hed Peter. han var nok omkring de 50, den anden hed Børge lidt ældre, lad være, Børge rejste sig tog fat i mig, trak min frakke af, stak en hånd op under blusen, løsnede min BH, lad mig være skreg jeg, ti stille der er ingen der kan høre dig, Vi kan både se og lugte du er pik gal, nej, jeg skal ikke have pik, så trak de bukserne ned, her kan du se hvad vi har at byde på, de havde begge nogle mobbe drenge, men de skulle ikke i mig.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, nu kom de begge, Peter holdt mig  Børge trak min kjole og BH af, så begyndte Børge at massere mine bryster, mine bryst vorter begyndte at stritte, nå de kan jo lide det, Børge kom med nogle  store klemmer han satte en på hver bryst vort, av det gør ondt, jeg prøvede på at komme fri,men Peter tog hårdt fat i mig, nu prøvede Børge at trække mine bukser ned, jeg strittede imod, men det hjalp ikke, nu stod jeg der hel nøgen, og de med deres store stive pikke, så kom der et par finger op i min fisse, jeg gispede ufrivillig,, jeg tror hun kan lide det sagde Peter.

For at styre mig bandt de mine hænder på ryggen, så fik jeg en klemme på min klitoris, av – av. De tog ved mig du skal ind på sofaen og hvile dig, læg dig på ryggen, Peter gik, og kom tilbage med en rund kule med en lang snor i, de tog fat i mine ben og spredte dem, så blev kuglen presset op i min kusse, de tog fat for at rejse mig op, jeg sad på sofaen, kuglen pressede hel vild i mit underliv, jeg rejste mig, nu kom Børge med tre snore, som han bandt i klemmerne, i enden af dem var der bundet en lille tung matal klods, det rykkede i mine bryst vorte, mest ondt gjorde der den der hang i min klitoris.

Nå lille dame jeg tror din kusse har godt af noget frisk luft og sol, det var en rigtig varm sommer dag, Peter tog i snoren der var bundet til kuglen i min fisse, han trak min ud igennem køkkenet, Børge låste døren op, jeg vil ikke ud, jeg er jo nøgen, Peter trak hårdt i snoren, det gør ondt, lad mig være, du kan jo bare følge med så gør det ikke ondt.

Jeg gik med spredte ben, kuglen i min fisse strammede når jeg gik normal, og det der hang i min klitoris, stødte imod mine ben, jeg blev trukket om i haven, jeg var så liderlig,men det skulle de ikke vide,jeg begyndte at stønne, jeg kunne ikke holde min orgasme tilbage, gispede temlig højlydt, min fisse trak sig sammen om kuglen, det blev jeg mere liderlig af,de stoppede med at trække i mig, Peter lagde en hånd ned til min fisse, Børge tag fat om mine bryster, jeg hylede og skreg åh åh min fisse, det var godt den fik frisk luft.

De trak mig om foran huset og bandt mig, med den snor der var i kuglen, så gik de, men kom tilbage med en lille skammel, du skal stå op på den, nu begyndte Peter at smøre mig bag i med vaseline, Børge stillede sig foran mig, prøv at sprede dine ben, så trak han hårdt i snoren til kuglen, av av råbte jeg det gør så ondt, han gav et ryg igen, jeg skreg..!

Nu tog de om mig begge to, Peter prøvede at stikke hans pik i min numse hul, det gør ondt, gispede jeg, Børge tog klemmen af min klitoris, og stak pikken op i min fisse, åh åh skreg jeg af liderlighed, de blev ved med at presse deres pikke ind i mig, så kom de begge i et brøl, for fanden for en kusse du har, nu har den fået vores pikke.

Da de havde trukket sig ud, løsnede de mine hænder tog klemmerne af mine bryster, jeg styrtede ind i huset fik mit tøj på, fik mine nøgler. Inden jeg gik, sagde Peter, sådan er det at komme på besøg hos to gamle liderlige bukke, tak for en god dag. Jeg skyndte mig at køre, men jeg var stadig liderlig…

porno med danske piger