En fræk aften

SPAR MANGE PENGE

Hans blik gled liderligt ned over min krop….tag dine trusser af sagde han, men behold din bh og hofteholder og strømper på og sæt dig over i den lænestol der…

SEX I DAG?

Vi havde kendt hinanden i et stykke tid og nød begge den kemi der var imellem os når vi dyrkede sex……..Men denne aften var det noget helt andet end de forrige gange…..*SMF* Vi havde snakket lidt om at han skulle være min Herre for en aften, men ikke om hvornår.
Han sendte mig en sms en tirsdag aften hvor jeg var hjemme hos en veninde til en Irsk kaffe…… om at jeg skulle komme hjem til ham den samme aften….
Han skrev lidt om hvor liderlig han var og hvor meget han glæde sig til at skulle "bruge" mig…
jeg peb lidt, da jeg vidste at klokken mindst ville være omkring midnat, før jeg kunne være der. svaret var ikke til at misforstå , han skrev dette er ikke et valg, men en befaling, og når jeg siger at du skal være til min rådighed i nat, skal du være det! Jeg kunne mærke at varmen bredte sig i mellem mine ben og jeg skrev: Selvfølgelig kommer jeg så min Herre.
Jeg tog hjem fra min veninde og tog et bad……kunne ikke lade vær med at tænke på hvad han mon ville gøre ved mig……*SF*…….og tog derefter en taxi hjem til ham.
Han sad i sin sofa og lavede noget arbejde til dagen efter.
Vi røg lidt på en joint mens vi snakkede og drak lidt te….. Vi kunne ikke lade være med at kysse lidt ind imellem, og røre hinanden let.*SF* Da jeg blev for ivrig sendte han mig et meget frækt smil og sagde ikke endnu…..jeg skal lige lave det her arbejde færdig…..Men du kan jo starte med at stille dig derhen og smide dit tøj………ganske langsomt…
Jeg blev lidt genert da der var rimelig meget lys tændt, og da jeg jo har de obligatoriske 5 kilo for meget*G*……..Da han bad mig om det anden gang rejste jeg mig og begyndte at tage mit tøj af…..han prøvede at virke upåvirket men jeg kunne alligevel mærke hans blik på min hud der hvor den blev blottet stykke for stykke. Jeg havde taget mine sorte hofteholdere på , en matchende bh og trusse………Jeg stilte mig foran sofaen og spurgte ham med et frækt smil hvor meget han syntes jeg skulle beholde på……..Hans blik gled liderligt ned over min krop….tag dine trusser af sagde han, men behold din bh og hofteholder og strømper på og sæt dig over i den lænestol der. Han pegede på en lænestol to meter fra hvor han sad, jeg gik der over og satte mig. Han begyndte at " arbejde" lidt igen , mens jeg sad og blev lidt utålmodig…. Jeg tog et blad fra bordet og begyndte at læse i det. Han lagde sin blok fra sig og kom hen til mig……Du tror da ikke at du skal sidde der og læse, det må jeg vist gøre noget ved, sagde han mens han tog et tørklæde frem……… Han kyssede mig dybt og jeg kunne mærke at jeg var parat til han skulle kneppe mig med det samme*SF*…….Men nej
Jeg fik tørklædet for mine øjne, og han spurgte om det sad okay..jeg kunne kun nikke…….. Han rørte lidt ved mine skuldre og småkyssede mig, men ikke de steder jeg virkelig ønskede at han skulle gøre det, og forlod mig så……
Jeg kunne høre han raslede lidt med nogle cd og da musikken startede fik jeg gåsehud over alt på min krop "Sort Sol" med snakecharmer…… Vi havde før dyrket fræk sex til den cd, så det føles perfekt da det var den der kom på.
Jeg kunne høre hans stemme lidt væk fra i rummet bede mig om at sprede mine ben……så han kunne se hvor våd jeg var….Sagde jeg så hamrende fræk ud som jeg sad der….. Jeg vred mig ved hans ord og begyndte at røre lidt ved mig selv…Hæmningerne var forsvundet det øjeblik han gav mig bindet på.
Pludselig var han ved mig………slikkede mig op af mit lår….Jeg begyndte at stønne og skubbede mit underliv længere ud på stolen……han forlod mig igen men kom denne gang straks tilbage………tog min ene hånd og bandt den fast til armlænet med det reb han havde været ude og hente………. Jeg prøvede på at nå hans krop med den anden hånd ……..Jeg vidste ikke engang om han stadig havde tøj på*GF*men han tog også den og bandt den fast til det andet armlæn…Bh en havde jeg stadig på……..
Han kyssede mig og rørte mig denne gang over det hele……..begyndte at slikke mig først på mine skamlæber ganske blidt for derefter at tage fat under mine baller og fordybe sin tunge dybt op i mig*SF*
Han forlod mig igen og jeg sad og vred mig i lænestolen……prøvede på at nå med min hånd ned i min nu meget våde mis…men var bundet for fast til at kunne nå andet end mit lår :O(
Jeg ved ikke hvor længe jeg sad der…..eller om han sad og betragtede mig !eller hvor han var?
Pludselig kunne jeg føle hans stive store pik i min hånd…….og jeg kærtegnede den så meget som jeg kunne komme til…..Han stilte sig foran mig, tog fat i min nakke og førte min mund hen til hans pik………….Det føltes som en lækker gave jeg endelig havde gjort mig fortjent til at få lov til at smage på …..og jeg slikkede den grådigt…. Lod min tunge lege med hans nosser for derefter et tage den ene kugle i munden efter den anden…….slikkede langsomt op af pikken helt nede fra roden og op til pikhoved for derefter at lade min varme mund tage den så dybt ind som jeg kunne…….Han stønnede højt og flyttede sig……..
Jeg kunne mærke han åbnede min bh og tog et fast greb i mine store bryster….Begyndte at slikke og småbide i dem…….mens han med den anden hånd legede med min klitoris.
Denne gang var jeg lige ved at komme da han rejste sig…..og spurgte om jeg ville have noget at drikke…….. Det ville jeg gerne da jeg var ret tør i halsen havde jo stønnet en del*GF* Jeg kunne mærke en kop blive sat op til min mund………og han lagde beskyttede en hånd i min nakke….
Mærkeligt sådan at sidde og være så hjælpeløs………
Han spurgte om jeg ville ryge og jeg fik nu en joint puttet i munden…….jeg røg et par hiv….og nød at føle min krop der kildede af forventning og liderlighed.
Pludselig syntes jeg at jeg så et kort lysglimt igennem mit mørke……..
Det er forhåbentlig ikke hvad jeg tror det er det der……..spurgte jeg tøvende…..
Jo, jeg har lige taget et kanonfrækt billede af dig… svarede han, men bare rolig de kan slettes hvis du ikke kan lide dem……. Er det okay så? spurgte han……… Jeg sagde at det vel var okay, da jeg nu havde fået taget et, og alligevel ikke kunne gøre fra eller til i den situation jeg lige nu sad i .
Jeg kunne se et lysglimt eller to mere…….inden han kom over og tog sig lidt kærligt af mig igen……..
denne gang gad han ikke mere slik eller sut…….men satte straks pikke ud for min mis og lod den lege lidt med min klitoris……….Jeg ville bare ha” den pik nu og bedte han om at tage mig……..give mig lov til at føle den*SF*
Han gled stille og roligt ind i mig mens jeg stønnede højt og følte hvordan han fyldte mig helt ud….Han kom helt til bunds i det første dybe stød og han stønnede og sagde at jeg vel nok var dejlig stram…..Jeg følte hele min krop blive gennemrystet af den første orgasme og min krop kunne simpelthen ikke stoppe med at sitre bagefter……Han kneppede mig skiftevis blidt og langsomt og hårdt og hurtigt….
Han trak sig ud af mig og begyndte at løsne mine hænder……Jeg blev lidt forvirret og tænkte hvad nu…… Jeg havde stadig rebene rundt om håndledene men var ikke længere spændt fast til stolen……… Han sagde jeg skulle komme med ham…. og han trak let i rebene….
Jeg følte mig som en lille tøs som jeg gik der efter ham …med reb om hænderne og bind for øjnene…..
Hvor mon vi gik hen…….?……….Jeg blev lænet ind over noget som føltes som en kommode………..og han satte mine arme fast i et eller andet lidt højere op…… Så jeg nu stod med røven ud mod lokalet armene næsten op over hoved . Mine ben rystende lidt……..
Jeg kunne se nogle lysglimt igen……….og kunne føle hans hænder kærtegne mine baller…..og en gang imellem stikke en finger op i min fisse………. eller lade den køre omkring det bagerste hul……..
Han tog fat om mine hofter og begyndte at køre sit pikhoved ind og ud af mig……Jeg prøvede at stritte med numsen så jeg kunne få ham længere ind…. Men det lykkes mig ikke før det passede ham og han hårdt og dybt hamrede den helt i bund…..Hold kæft det var godt…..*SMF* Jeg følte næsten at jeg hang på hans pik…mens han kunne blive ved i et voldsomt tempo……. Jeg kom endnu engang…….
Han flyttede mig nu igen……….lagde mig på sengen og nussede mig blidt….. tog mine arme op over hoved og spændte mig fast igen…..Det var dejligt at komme ned og ligge, da jeg var bange for at mine ben snart ikke kunne ha” båret mig længere. jeg kunne mærke noget dryppe på mig!! Var det vand eller stearin…det føltes meget anderledes. Som om det strålede ud fra området hvor dråben faldt…Jeg kunne ikke definere om det var meget varm eller koldt.
Da jeg følte en pirrende kulde omkring min brystvorte kunne jeg regne ud at det var en isterning, men det havde føltes helt anderledes end jeg før havde prøvet!!……Jeg kunne mærke den rundt på min krop hvor den hurtig blev mindre og mindre….. Han tog mine ben op på sine skuldre og begyndte at kneppe mig igen….. Lidt efter tog han tørklædet af mine øjne…og løsnede mine hænder mens han stadigvæk bevægede sin dunkende pik roligt frem og tilbage i mig ……Jeg kunne næsten ikke se da jeg fik bindet af og gned lidt i mine øjne, for derefter at kigge ind i min Herre”s liderlige øjne……..*SXF*
Jeg stønnede at det var for godt og at han var for dejlig….Jeg lod en hånd glide ned til min klit og hjalp mig selv til endnu en orgasme….denne gang en lidt anderledes en der mættede mig en del……….Men min Herre var ikke færdig…Nr. to cd med DAD var for længst slut…….og jeg var ved at være øm..
Jeg lod en hånd glide om bag min ryg og lege med hans nosser mens jeg lod mig glide ned over hans pik for at ride ham……Efter lidt tid…lagde han sig oven på mig igen……og vi kunne ikke lade være med at grine over at han nu ikke kunne komme og at vi havde været i gang den halve af natten og skulle begge op på arbejde……Men pludselig blev vi igen lidt alvorlige da liderligheden igen overmande os og han begynder at ryste og stønne højere og højere……
Jeg kan ikke lade være med at kigge på dig da jeg elsker at se når du kommer….. Du kigger mig i øjnene med et liderligt blik inden du lukker dem og krammer mig hårdt mens jeg kan føle du sprøjter dybt op i mig…*SMF*
Vi blev enige om at det havde været for godt og i hvert fald ikke var sidste gang det skulle prøves*GF* ……..Vi tog dynen med ind i stuen og satte os i sofaen. Han sagde at nu skulle jeg ha” lov til at se lidt af det han havde oplevet….og at det faktisk havde været en spontan ide med billederne*GF* jeg kunne ikke lade vær med at små grine og jeg var lidt genert over hvordan jeg mon så ud…De var ganske frække ! og det var mærkeligt at se sig selv sidde der bundet og med tildækket øjne…men alligevel så det frækt ud……Der var også et hvor han tog mig bagfra….og man kunne se hans pik oppe i mig…..og jeg kunne da mærke at det klart var noget jeg skulle udforske lidt mere i altså legene ikke specielt billederne*GG*…….Jeg bad ham dog alligevel om at slette dem alle…hvilket han gjorde…….*S*
Kan jeg godt fortryde det lidt en gang imellem…….de kunne være lidt sjove at have om mange år*GG*
og så fik vi en tiltrængt søvn…..i hvert fald i 3-4 timer inden vi skulle op….
Men træt var jeg aldeles ikke dagen derpå……… nærmere euforisk….*GF* gik med nattens hændelser i hoved hele dagen.

porno med danske piger