Fræk Blind date med dominans

SPAR MANGE PENGE

Du står foran min hoveddør med forventningerne siddende helt oppe i halsen. Efter du har ringet på, vender du dig om, og venter spændt på jeg åbner. Jeg trækker dig langsomt ind i entreen, blindfolder dig, og giver dig manchetter på hænder og fødder. Jeg fører dig stille ind i den stearinoplyste stue, hvor musikken danser blidt i dine ører.

Midt på gulvet sætter jeg dig ned på knæ i udgangsposition. (Let spredte ben med opadvendte håndflader hvilende på knæene). Med et stort KNALD springer champagneproppen, og jeg nyder at se dit ansigt fortrækker i et let chok. Jeg byder dig velkommen til mit lille palads, mens mit blik beundrer din smukke krop. Mine fingre søger mod dit skød for at mærke om du har gjort din pligt hjemmefra. Undersøgende og udforskende glider mine fingre hen over dine bryster, jeg gennemgår din sitrende krop og finder de steder der får dig til at skælve. Kæden som hænger over dig, bliver nu fastgjort til dine hænder. Langsomt må du give efter og rejse dig som kæden strammes i loftet.

SEX I DAG?

Du står nu foroverbøjet med svej i ryggen, og din lille micromås lige i “Brugerhøjde”. De første slag er et for hvert minut du kom for sent. Opmærksomt er mine øjne rettet på dit ansigt for at følge din reaktion. De næste 10 på hver balle for ikke at ha´ sat dine sorte selvsiddende strømper korrekt. En kort pause hvor jeg masserende nyder dine begyndende røde baller. Endnu 10-20 slag med flad hånd finder vej til din efterhånden brandvarme ende, fordi du ikke havde gjort din pligt ordentligt mellem benene. Jeg skiller dine ben for at lade min levende tunge gå på opdagelse mellem dine skamlæber. Samtidig strammes mine fingre forsigtigt om dine strittende brystvorter. Du ryster af vellyst og brænder for at komme, men straffes øjeblikkeligt med 2 isterninger i din ulydige mis, for ikke at bede pænt om lov først. Jeg slækker på kæden og dit kønne ansigt befinder sig nu lige udfor min stive pik. Med et solidt tag i dit hår, trækker jeg dig ind over min forventningsfulde manddom, og lader dit hoved glide frem og tilbage i rytmiske bevægelser. Jeg nyder at se din afmagt, og kigger med mellemrum smilende på din stadigt knyttede hånd, der indeholder den klemme, som vi forinden aftalte skulle være stopsignal, hvis du tabte den.

Isterningerne er forlængst smeltet i din varme forventningsfulde og drivvåde mis. Jeg stiller mig bagved dig, mærker din spændte krop. Trækker i dit lange hår, så din hals er helt blottet. Med begge hænder tager jeg et fast tag på dine hofter, og støder min dunkende pik helt i bund i din ventende kusse. Synet af din krop, og din stramme mis, får mig hurtigt til at nå helt op til de højeste tinder. Mens jeg brutalt tar’ dig bagfra, finder mine fingre vej til din clitoris, som ved berøringen snart får dit underliv til at trække sig sammen. Du bygger en lystfølelse op. Du kan mærke det er på vej, en følelse som er ved at sprænges, og du beder nu højlydt og desperat om af få lov til at slippe den fri. Endelig giver jeg min tilladelse. Dine kramper tager til, holder vejret, og udløser dig i en voldsom længselsfuld befriende orgasme. Jeg løser dig forsigtigt fra dine kæder, befrier dig fra dine manchetter, og mens du sætter dig strejfer din mund min i et øjeblik af evighed. Jeg lægger dig blidt på spisebordet med armene bundet over dit hoved, og de vidt spredte ben fastsurret til hvert hjørne. Din fisse er nu frit tilgængelig helt ude ved bordkanten.

Din krop ligger nu fuldstændig spændt klar til at blive brugt. Jeg smører rutineret din lille forbudte åbning med en velduftende olie, og presser forsigtigt en passende buttplug op i dig. Min pik er blevet så spændt at du giver et højlydt skrig fra dig, da jeg trænger ind i dig. Selv om du ligger fast, forsøger du at støde dit skød imod mig i min rytme. Jeg støder hårdt, du kan mærke det gør ondt, men holder alligevel takten. Smerten bagi forvandles til en rus, og du kan fornemme vellysten stige i takt med de kraftfulde stød. Jeg tager en vibrator frem og begynder at cirkle den omkring din efterhånden velvoksne og følsomme clitoris. Du spænder nu så kraftigt at jeg snart ikke kan holde mig tilbage længere. Vores åndedræt kører på højtryk, det kan ikke vare længe. Jeg pumper og støder, den går helt i bund hver gang, vi er tæt på. Med et holder vi samtidig vejret mens der stadig arbejdes, vi fornemmer hinanden som en enhed, det er som om alt står stille, og så.. så…Nuuuuuuu. Udmattet synker jeg ned over dig, kysser dine spændstige bryster mens jeg trækker mig forsigtigt ud. Jeg stiller mig ved siden af dit ansigt, og lader dig suge resterne af min sperm i dig, og du får lov til at slikke den helt ren.

Du står igen på gulvet, jeg retter på din lårkorte kjole, og tjekker at din blindfold stadig sidder som den skal. Vi skåler, nusser næser, og smiler begge lidt genert. Det her MÅ vi bare gøre om igen, men næste gang skal vi kunne se hinandens frække glødende øjne. Jeg fører dig ud på gaden i aftenmørket, hvor jeg stående bagfra, tager bindet af dine øjne. Du får besked på at gå uden at kigge dig tilbage……. Ser jeg dig mon igen?

porno med danske piger