Du er en luder del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg var i chock. Hvad bildte han sig ind at vise mine intime billeder (af min saftige fisse) frem for andre. Skulle til at sige noget da han åbnede bildøren og beordrede mig…

SEX I DAG?

Så stod jeg der på rastepladsen, helt alene og aldeles vild i varmen. Hvad var klokken, og hvornår kom han? Omkring mig kom børnefamilier og langturschauffører gående til og fra deres biler, og gad vide hvad de har tænkt? Det var på en gang meget pinligt, og også ret så pirrende at stå helt alene på en rasteplads, klædt som en luder. At jeg lige havde givet taxachaufføren et blowjob hjalp ikke helt på fornemmelsen.

Jeg ved ikke hvor lang tid der gik, sikkert ikke så længe som det føltes. Men endelig kørte en stor sort bil op på siden af mig. "Hvad har vi her" sagde ham på passagersædet. "En liderlig luder", besvarede han sit eget spørgsmål. Jeg kunne genkende hans stemme, men alligevel var panikken lige rundt om hjørnet. "Jeg tog et par venner med, jeg håber ikke det gør noget", sagde han "de så dine billeder og så ville de også prøve!". Jeg var i chock. Hvad bildte han sig ind at vise mine intime billeder (af min saftige fisse) frem for andre? Jeg skulle lige til at sige noget da han åbnede bildøren og beordrede mig hen til sig. "Vis os dine patter". Jeg tøvede et øjeblik, hvad havde jeg lige rodet mig ud i her? "Kom herhen og vis os dine store liderlige patter!" sagde han, denne gang i en fast, bydende tone, der ikke gav mig nogen valgmuligheder. Jeg måtte adlyde. Jeg bøjede mig fremover og tog brysterne ud, op over kjolen, brystvorterne strittede i den kølige aftenluft. "Du er jo allerede liderlig!" kunne han konstatere. "Vend dig rundt! Har du gjort som jeg sagde? Nu har du vel ikke trusser på?!?" "Nej… Det har jeg ikke". Et slag havnede på min ene balle. "Nej, hvad?" tordnede han "det hedder Nej, Herre, når du taler til mig!!!" "Nej, herre" fik jeg fremstammet. "Godt så. Lad os så se lidt på varerne her". Han løftede kjolen op bagpå, kørte fingrene op og ned i min glatte revne, kunne konstatere at jeg var glatbarberet og, som lovet, aldeles uden trusser. Hvor var det frækt, at stå her og vise min liderlige fisse frem for 4 fremmede fyre, jeg kendt jo ikke ham meget bedre end de andre, mine bryster hang i den fri luft, jeg kunne mærke brisen. Sikke en fornemmelse.

"Godkendt! Ind i bilen med dig!" De åbnede bagdøren, og jeg måtte tage den ledige plads midt mellem hans to kammerater. De satte en pude bag mig, så jeg ikke kunne rykke mig tilbage i sædet. "Spred benene!". Jeg gjorde som han sagde, og lagde mine ben til rette på knæene af de to kammerater. De var egentlig ret så pæne allesammen, jeg overvejede om de måske var træningskammerater? Jeg blev bragt tilbage til virkeligheden af næste ordre, vi var allerede ude på motorvejen igen. Jeg fik bind for mine øjne førend jeg overhovedet havde set hvilken vej vi kørte. "Leg med dig selv!". Det var på det tidspunkt ikke noget jeg skulle have sagt to gange. Sjældent havde jeg mærket min fisse så varm, blød og våd! Da de to ved siden af mig tog hvert sit bryst under kærlig behandling, nappede, suttede og småbed i mine brystvorter, kom jeg i den dejligste orgasme. "Det var noget hun kunne lide", sagde ham til højre af mig. "Hende skal vi nok få meget sjov med!". Jeg fik nu bundet hænderne sammen, og længe kørte vi, ikke godt at vide hvorhen. Men bundet som jeg var, med både fisse og bryster til åben skue for alle der måtte kigge ind i bilen, med fire virile mandfolk omkring mig, faldt jeg ikke spor til ro af den orgasme. Jeg var stadig så liderlig som før. Nu havde jeg bare fået smag for mere!

porno med danske piger