20 minutter for sent hos min herre

SPAR MANGE PENGE

De første seksogtyve slag får jeg i enden, og de sidste fire i ansigtet. To ekstra slag fordi han kan lide det og har lyst til at slå mig. Jeg er øm på balderne og på mine kinder…

Jeg får halsbånd på med det samme jeg træder ind ad døren. Jeg er blevet instrueret i at skulle holde mine arme på ryggen hele tiden, medmindre jeg får besked på andet. Han lader mig sidde på gulvet på knæ, fordi jeg er kommet tyve minutter for sent. Han tvinger mig til at sutte ham i lang tid, han har fast greb i mit hår der er sat op. Han stønner mens han er inde i min mund. Han ligger i sofaen og drikker vin, jeg er på gulvet foran min herres fødder. Han putter jordbær i munden på mig, og hælder nænsomt vinen ind i min mund.

Han rejser sig.

SEX I DAG?

Han trækker mig kravlende, i halsbåndet, ind i soveværelset. Her skal jeg tage to slag for hvert minut jeg er kommet for sent. Og jeg skal tælle højt. Han er dog sød og god mod mig, og han trækker ti slag fra, fordi han godt kan lide som jeg ser ud, og fordi jeg har husket mange af de ting han synes er vigtige i forhold til min kropsholdning og min måde at opføre mig på. De første seksogtyve slag får jeg i enden, og de sidste fire i ansigtet. To ekstra slag fordi han kan lide det, fordi han har lyst til at slå mig. Jeg er øm på balderne og på mine kinder, de brænder. Han trækker mig ned på gulvet igen og lader mig tage ham i munden. Han strammer mit halsbånd til imens jeg sutter ham, så jeg er ved at blive kvalt. Det er svært for mig at holde koncentrationen, og selvom jeg gør mig umage, gøre det godt for ham, så sortner for mine øjne, og jeg gisper med ham inde i min mund så han trækker sig ud. Han giver mig ordre på at kigge ned i jorden. Jeg er nysgerrig, jeg er forvirret og jeg kan mærke at jeg har lyst. Jeg kommer til at kigge op. Han kommer en gagball i munden på mig. Han aer mig på kinderne og over mit efterhånden svedige hår, mens han fortæller mig at han er færdig med min mund lige foreløbigt.

Han trækker mig op i halsbåndet, vender mig hårdhændet og bukker mig forover, så jeg kan støtte mine arme på sengen mens han har frit udsyn og adgang til min bagdel. Han pisker mine balder, lår og min ryg, så de brænder. Han vender mig om og pisker mig på brysterne og mellem mine ben. Det er en smerte der er svær at holde ud. Jeg har svært ved at stå stille, det er svært for mig ikke at klynke selvom jeg har gagball i munden.Han er ikke tilfreds. Han binder mig med reb, mine arme på ryggen, mine bryster op bindes op, mine ben binder han sammen og herefter giver mig bind for øjnene. Jeg kan intet se eller sige, og jeg kan ikke bevæge mig overhovedet.

Han hjælper blidt mig ned på sengen og lader mig ligge mig på ryggen og falde til ro lidt. Jeg kan mærke at jeg er spændt og ængstelig. Jeg ved ikke hvad han vil gøre mod mig. Han har været væk et lille stykke tid, og da jeg kan mærke hans hænder igen er det om mine bryster som han har bundet op. Der bliver sat en klemme på først min venstre brystvorte, og så min højre. Det er en vedvarende og hård smerte, der er langt værre at bide i mig end det var da han piskede mig. Jeg klynker og stønner og prøver at bede om nåde, men min mund er lukket med hans magt. Herefter sætter han klemmer på mine ydre skamlæber. To på hver. Jeg forsøger at vride mig, men han har bundet mig stramt. Han stikker fingre og i mig, og trækker i klemmerne. Jeg kan intet gøre, selvom jeg forsøger. Det gør så ondt og jeg ved at han kan lide at høre mig klynke, mens han knepper mig med fingrene og bevæger klemmerne på mine bryster og skamlæber. Jeg er helt hjælpeløs, blind, stum og lammet. Jeg ved at han elsker det, fordi jeg er hans, helt og aldeles. Fordi han kan gøre hvad han vil med min krop.

Han fjerner langsomt klemmerne, binder rebene om mine ben op, og spreder mine lår så han kan komme til. Han fortæller mig at jeg fortsat skal blive liggende stille, gøre som han giver mig ordre på. Han er væk endnu et øjeblik og da han kommer tilbage stikker han fingrene op i mig, leger med mig. Herefter chokerer han mig ved at stikke en stor dildo op i mig. Det er første gang jeg bliver taget på den måde. Den følelse, da jeg kan mærke den glider op i mig, og jeg udvides, er næsten for meget for mig at bære. Jeg forsøger at gispe gennem gagball´en, jeg er blottet, ydmyget og i hans magt. Jeg er reduceret til hans legetøj. Han knepper mig på den måde i noget tid, og lytter til min klynken, mærker min krop der vrider sig, mens han sutter på mine ømme brystvorter. Hele min krop brænder, efter slag, af ophidselse, efter klemmerne, og fordi jeg har lyst til at mærke ham, og høre ham.

Han piller gagball´en ud af munden på mig og tvinger sin pik ind i stedet. Han knepper min mund med sin pik og min skede med en dildo, indtil han kommer mig i munden. Og jeg sluger, og takker.

porno med danske piger