Frisk Eksperiment – Tøs på besøg

SPAR MANGE PENGE

Begyndte at stramme/løsne knytnæven oppe i hende for derefter at prøve at se om jeg kunne dreje hånden… Det sidste lykkedes ikke, for pludselig kom hun med et brag…

Vi ”mødte” hinanden (Hun hedder Pia) via internettet i foråret/sommeren 2007  og det der umiddelbart tiltrak mig var nogle billeder hvor hun havde forskellige ting oppe. Det var bl.a. et brusehoved (Uden vand) samt et nærbillede, hvor en lille soldat triumferede i hendes fisse.

Vi skrev sammen i et stykke tid hvor jeg luftede tanken om det at ”skille” kroppen ad i 2 områder – den psykiske del dvs hovedet, samt den fysiske del dvs fra halsen og ned. Jeg luftede også mine – sære – ideer omkring påklædning som hun straks indvilgede i. Hun gik tit uden trusser i jeans da hun på en eller anden måde følte sig bedre tilpas på den måde. BH var slet ikke noget problem da hun havde en – lille – 75A-B str.

Vi aftalte en lørdag eftermiddag i en 4-5 timer og her var så også inkluderet at hun skulle medbringe forskelligt tøj samt nogle historier omkring sit sexliv som hun havde oplevet tidligere.

Aftalen var derudover at hvis hun fik orgasme, så skulle hun vise det, men derudover skulle hun ikke vise decideret nydelse, men gerne smile og snakke/pludre det hun ville

Dagen oprandt og hun ankom kl 1300 – præcis på klokkeslet. Hun var ca 40 år, ca 175 cm høj, ca 55 kg, sort krøllet lidt over skulderlangt hår og brune/sorte øjne, så her var tale om en flot slank moden pige. Hun havde let lyseblå – lidt slidte – jeans på, en blomstret langærmet bluse med lynlås foran samt ca 4 cm hæl-sandaler.

Vi hilste pænt på hinanden og efter at have trukket hendes lynlås ned til navlen (Hun vidste at jeg ville gramse fra starten) satte vi os ind i stuen og fik en øl. Ved at lyne så meget op kunne man jo sagtens se at der ingen BH var samt at brysterne ikke var så store, men de sad nu alligevel pænt og vorterne blev ikke blottet, selvom man nu godt kunne se dem gennem stoffet…

Vi havde begge sat os i sofaen (Hende til højre for mig) og lidt efter lidt lagde hun sig tilbage på den ene armlæn og lagde sine ben op på mine lår. Jeg kunne dermed – samtidig med at vi snakkede om løst og fast omkring trafikken, vejret osv – let begynde at røre ved varene og det varede naturligvis ikke længe føren at blusen var lynet helt op 😉

Hendes bryster – som jo var lidt ”små” fladede jo helt ud, så for at få fornemmelsen af dem måtte jeg jo tage lidt hårdt ved, men Pia lod som ingenting i begyndelsen da hun jo vidste at det var for at kunne komme ordentligt til at jeg gjorde det.

Vi begyndte dog lidt efter lidt at snakke om sex og om hvad der skulle foregå, og her indrømmede hun at hun i mange år har været meget til dominans. Hun nød det at ”give efter” for ordrer og lade sig bruge sexuelt, og vores korrespondance havde gjort et stort indtryk på hende, så hun glædede sig faktisk til denne eftermiddag. Hendes mand havde tidligere opfordret hende til at finde tilfredsstilledse sammen med andre mænd så hun var helt afklaret med det hele.

Vi snakkede noget om påklædningen samt det at jeg tændte på at se hendes krop som et ”stykke kød” der blev behandlet med respekt men dog også bestemt og her var hun helt enig men mente dog at vi skulle have et ”stop ord” hvis smerten eller andet gjorde at det blev for meget for hende. (Vi aftalte ordet Sjælland)

Imens al denne snak havde jeg jo fin adgang til hendes krop og det blev jo – naturligvis – udnyttet… Brysterne blev der gået til uden at hun fortrak en mine og lidt efter lidt lynede jeg hendes bukser op og førte/maste en hånd ned i hendes fisse. Hun vred sig lidt men nok ikke mere end hvad man kunne forvente for hånden kom rimeligt hurtigt ned og det blev bevist at der heller ingen trusser var. Må nok her indrømme at jeg allerede have en gigant stiv pik både af vores snak (Som jo på en måde var lidt klinisk) og det at kunne gramse efter behag og det gjorde bestemt ikke oplevelsen ringere at mærke at hun var dejlig våd allerede… Jeg kørte langefingeren mellem hendes læber i en tid da det næsten var det eneste jeg kunne p.gr.a de trange bukser. Det var komplet umuligt at presse en finger op i hende.

Imens jeg forlystede mig i hendes fisse snakkede vi om det at føre ting op, og det fiste sig at hun havde stor erfaring her. Hvad hun ikke havde haft oppe var næsten ikke værd at nævne, og hun nævnte netop også den sammenligning med analsex – lige i starten er der en slags ”behagelig” smerte som dog hurtigt forsvinder efter lidt tid. Man skal starte forsigtigt med en normal str dildo eller ligende og så lidt efter lidt udvide.

Efter at vi havde sat/lagt en 20-30 minutter i sofaen (Ca en 8-10 minutter med finger i hendes fisse som bestemt var godt våd nu) rejste vi os og jeg bad hende lyne bukserne igen. Imens hun gjorde det stak jeg den finger, som havde været i hendes fisse ind i hendes mund og hun suttede den pænt ren.. – Stor pige *SF*

Jeg bad hende nu gå rundt i huset med åbenstående bluse, jeans og sandaler for at kunne evaluerer hendes røv-bevægelser samt hendes bryst-bevægelser når hun går almindeligt… Det viste sig til min dejlige overraskelse at hun havde en 8-tals røv (Ballerne bevæger sig modsat hunanden i et vandret 8-tal) så min pik fik lige en ekstra tak op og ud *SF* der var nu samtidig en voksende våd plet lige ved pikken, som hun jo kunne se. Hun gik en 2-3 gange frem og tilbage i huset hvorefter jeg bad hende tage blusen helt af. Dette gjorde hun og satte samtidig sit hår op i en heste hale så jeg rigtig kunne beundre halsens fine linier når de går fra hårkanten til skulderen..

Igen blev hun sendt en tur frem og tilbage og nu kunne man bedre se brysternes bevægelse. De bevægede sig lidt men det der tiltrak opmærksomheden var vorterne som var ganste stive nu og som kiggede en lille smule opad og ud til siden…

Jeg stillede mig ca midt på gangen, der ledte fra den ene ende af huset til den anden, og hver gang hun passerede greb jeg hendes bryster, så hun stoppede og lodt sig gramse på.. Ved ikke om jeg var for hård ved dem (Hun sagde ikke noget men smilede let og snakkede videre om bl.a. sit sexliv som m-tøs) men selvom de nu var lidt små så var de nu dejlige at røre ved, og vortens position midt i håndfladen var bestemt til at mærke.

Den sidste gang hun gik forbi stoppede jeg hende og vendte hende således at hendes ryg var mod min mave. Jeg lynede hendes bukser på og maste en hånd ned igen… Hun gav sig igen, men sagde intet imens hun rakte bagud og tog fat i min pik udenpå shortsene. Den blev masseret grundigt og jeg måtte fortælle hende at jeg kom nok snart. Det fik hende til at bryde udaf mit greb (Hun var faktisk stærk..*S*), vendte sig om og lænede sig forover mens hun pressede mig op af væggen. Ned røg shortsene og pikken forsvandt ind i hendes mund. Det var fantastisk at se hende stå i ca 90 grader og det var nu helt tydeligt at hun ingen trusser havde på, da man kunne se hendes ryg-rad (Hvirvlerne) sno sig pænt nedover ryggen og forsvinge ned i hendes røv-rende. Jeg var alligevel lidt fra at komme og imens hun suttede løs tog jeg et fast greb om hendes ryg og gramsede frem og tilbage nærmest rytmisk.. Fornemmelsen af varm og blød hud var kanon og kombineret med hendes munds arbejde var tæt på at jeg eksploderede.. Jeg nåede dog at læne mig lidt forover hende og mase en hånd ned i hendes bukser bagfra, og kom så langt som til mellem-kødet mellem hendes trafikhuller… Ved at presse 2 fingre på dette område fik hun ekstra travlt og jeg eksploderede i hendes mund med et brøl… hold op hvor jeg sprøjtede… det bare kom og kom imens jeg næsten eksede… mine ben rystede næsten så meget at jeg var ved at falde, men havde dog væggen og hendes krop at støtte mig til…

Det var faktisk ikke meningen at jeg skulle sprøjte hende i munden (Hun havde sagt at hun ikke var den store sluger…) men det kom bare helt naturligt sagde hun bagefter… Hun skulle dog hen og have en tår øl til lige at skylle.. *G*

”Det klarede du jo godt” var hendes kommentar efter øl-slurken..

”Ok – jeg var ikke for hård når jeg maste min hånd ned i dine bukser?”

”Nej nej – det var dejligt at mærke en hånd, der ved hvad den vil..*S*”

”OK lyder godt… Havde du andet tøj med?”

”Ja, det ligger ude i bilen” sagde hun og rakte ud efter sin bluse. Hun tog den på og lynede op, men jeg nåede at fange hende inden hoveddøren og lynede den helt ned igen.

”God tur derud og tilbage *S*”

”Øhh… tak” sagde hun og kiggede lidt på mig, men travede så ud af døren (Bukserne var lynet pænt op og knappet igen) Jeg boede i en lukket ende af en super stille villavej og da hun jo kun skulle ud i indkørslen var der ikke nogen reel chance/risiko for at nogen opdagede hende.

Jeg blev stående i hoveddøren og betragtede hende mens hun gik ud til sin bil. Det var frækt at se hendes 8-tals røv og da hun vendte sig om og rakte ud efter bagklappen var brysterne ganske synlige… det så kanon frækt ud i jeans og topløs på den måde, og ifm at skulle tage 2 sportstasker og derefter lukke bagklappen var der rigelig udsyn til de blottede bryster. Med vilje tog hun jo kun den ene sportstaske med første gang, så hun vandt jo en tur derud igen efter den anden… Da hun var tilbage med den anden spurgte jeg om hun nød denne form for ydmygelse og hun var helt vild med den… hun var bekymret lige da jeg lynede hende op, men opfattede hurtigt husets placering osv ogfandt at det var voldsomt frækt og pirrende at vise sig på den måde.

Vi gik ind igen og som det første røg blusen igen.  Vi begyndte nu at kigge hendes tøj tasker igennem, og imens vi kiggede tøj gramsede jeg på hende, men hun lod som om det ikke rørte hende – ganske i overensstemmelse med reglerne.

Der blev bl.a. fundet kugler (2-kugler med snor, fast sammensat osv) samt dildoer i forskellige størrelser så det varede ikke længe før jeg bad hende tage bukserne af og selvsiddende samt stiletter på.

Hun kom i tøjet og jeg var jo straks klar til at undersøge hendes trafikhuller…. Jeg fandt en diamant-plugg som med det samme smuttede op i hendes røv. Idet den blev ført op gav hun sig dog lidt så jeg måtte lige spørge om hun var ok – intet problem her. Op på spisebordet med hende på albuer og fødder, og jeg satte mig på en stol så jeg kunne komme til. Hun var glat (Vidste det i forvejen, og hun ved det var forkert..*S*) og det var fascinerende at se diamanten lige under det dejlige lysthul. Der gik ikke længe før jeg havde pege- og langefinger oppe i hende for at mærke efter om pluggen kunne mærkes. Den var let at mærke, og imens vi – igen – snakkede sammen om hendes oplevelser med fissen trillede jeg pluggen rundt oppe i hende gennem fissevæggen… Jeg tror aldrig jeg bliver træt af at nulre en våd fisse på den måde, og jeg kunne se på hende at hun både nød det og på en eller anden måde morede sig over den behandling hendes krop blev udsat for. Lidt efter lidt drejede jeg hånden og kom til bedre at kunne nulre hendes ru område på forsiden af fissen samtidig med at hendes klit blev mast af min tommelfinger.. Det fik hende til at snakke lidt usammenhængende, men efter jeg spurgte hende om hvad det var hun sagde, så rømmede hun sig, sagde undskyld og svarede pænt igen. (He he…)

Der var absolut ingen tvivl om at hun var liderlig da safterne næsten tap-løb udaf hende, nedover diamanten og dryppede ned på bordet.

Idet jeg rejste mig kom jeg til at tænke på at det jo nok var lidt hårdt for hendes albuer, så efter at have fået dem parkeret på en pude hver udvalgte jeg en dildo fra hendes sortiment. Sammenlignet med tykkelsen af min pik vil jeg sige den var mellem-stor uden at være vildt stor.. Den var vel en 17-20 cm lang.

Det var frækt at se hende ligge der med skinnende fisse, diamant i røven og de små bryster, der havde megastive vorter.. Hun kiggede intenst på mig med et lille smil og spurgte om jeg havde fundet noget spændende. Jeg svarede ikke direkte men mens jeg smilede pressede jeg dildoen ind i hendes mund for at hun kunne sutte på den. Dette gjorde hun velvilligt mens vi havde dyb øjenkontakt og p.gr.a min stilling kunne hun få fat i min pik ved at falde ned på den ene side. Den blev så runket en del samtidig med at jeg lavede kneppe bevægelser i hendes mund og gramsede på hendes bryster…. Kunne mærke at jeg nok ikke ville holde længe på den måde, så jeg vred mig ud af hendes greb, og hun fangede pointen og placerede sig som før.

Tilbage ved hendes fisse drev jeg dildoen frem og tilbage mellem hendes fisse-læber så den kunne blive rigtig smurt/gnasket, og inden jeg pressede den op i hende var det jo nærliggende at snakke om hvad slags ting hun har haft oppe før. Det var bestemt ikke småting, og jeg indså hurtigt at jeg nok ikke behøvede at være helt så forsigtig som jeg havde været hidtil.

Det er jo en hårfin grænse mellem at være hård og voldsom, og tro mig… jeg tænkte hele tiden på det for jeg vil jo have at det var en gensidig leg med 100 % respekt for hinanden og intet andet…

Mens vi således snakkede pressede jeg dildoen op i hende og selvom at den gradvist mødte modstand blev jeg ved mens jeg betragtede hendes ansigt. Idet jeg lagde flere og flere kræfter i kunne jeg se på hende at hun kunne mærke det, og da dildoen var stort set helt oppe ved kanten til vibrator knappen kunne den ikke komme længere…

Når den nu var helt i bund skulle den jo drejes rundt og jeg må indrømme at det fandt jeg ganske sjovt… den blev vendt og drejet i optil flere minutter før jeg begyndte at kneppe hende i lange dybe stød… helt ud til den var helt ude at hullet og derefter med et fast tag helt i bund….. Den første gang den således røg i bund kom hun i et lille skrig som jeg nød fuldt ud men vi havde aftalt på forhånd at når hun kom skulle hun vise det, og derefter lade som ingenting… hendes krop var min som jeg kunne underholde mig med som jeg vil.

Jeg blev ved med at dybde-kneppe hende på den måde i en tid, og selvom hun ligesom prøvede at rykke sig væk de første par gange (Post-orgasme refleks måske?) var hun hurtig til at antage sig tidligere friske humør og snakke videre om ”ingenting” samt sit sexliv… På en eller anden måde var det ekstremt frækt at bruge hendes fisse på den måde så jeg glemte næsten min stive pik imens jeg legede med hende på denne måde.

Jeg havde selvfølgelig fundet forskellige ting frem så for at udvide morskaben lidt blev dildoen trukket ud og de andre ting fundet frem.

Der er noget med køkkenruller…*GG* – har en i hård plastik så den behøvede ikke kondom men da den jo ikke var ligeså tyk som dildoen var det mest for at vurdere dybden af fissen at den røg op. Der var absolut intet problem – specielt ikke efter dildoen, så det eneste hun nævnte var at den virkede ”kold” på en eller anden måde.. Ud med den igen efter kun ca 30 sekunder eller sådan noget.

Har 2 piskeris i plastik så de blev fundet frem. Hun kunne jo hurtigt fornemme dem ved blot at kigge på den, men hun sagde dog ingenting. Op med den lille af dem, og da tykkelsen var lidt mere end dildoen var der her lidt modstand. I starten kunne den ikke rigtig (Det er jo tyk lige med det samme) men hun kom med det råd at jeg skulle prøve at sprede fisselæberne med 2 fingre. Smørelse var der jo som bekendt nok af og efter at have spredt dem gled den let op. Hun var dog hurtig til at sige, at der vist var en kant på en af strengene, så det gjorde lidt ondt. Ud med den igen…

Den anden – og lidt større – piskeris blev nu grundigt undersøgt for kanter og da der ikke blev fundet nogen prøvede jeg så med den. Deb var jo noget større end dildoen så her skulle der arbejdes lidt. De 2 fingre spredte fisselæberne og jeg pressede på… ikke om den ville ind, så jeg vendte den om og førte skaftet op. Det gik fing så da den var i bund pressede jeg den ud til sidderne for at udvide lidt… det var efter råd fra Pia at jeg gjorde det, da hun har erfaring med at det hjælper gevaldigt på den måde p.gr.a. at hun samtidig slapper af imens. Vi diskuterede også om diamanten skulle ud af hendes røv, men det mente hun nu ikke umiddelbart var nødvendigt.

Efter at have udvidet hende i nogle minutter på denne måde vendte jeg piskeriset op igen og spredte hendes fisselæber.. Hun havde ret – denne gang gik det lettere, men må da indrømme at der skulle nogle kræfter til for at få den op. Men op kom den, og den blev presset i bund så meget jeg kunne… Jeg spurgte hende også om der var noget decideret at mærke omkring kanter, men det benægtede hun og nævnte kun at den var meget stor..

Efter at have brugt den lidt som en gearstang i en bil ”GG” begyndte jeg at dreje den rundt i hende… Det var noget der tilsyneladende overraskede hende lidt for hun for forskrækket sammen og lukkede øjnene… Jeg fik hende dog tilbage med spørgsmål om hvad hun normalt tillod med hendes røv..*GG*

Imens jeg drejede den og pressede den opad kunne jeg få 2 fingre op under skaftet og dermed nulre hendes plugg igen igennem fissevæggen… En utrolig behagelig oplevelse at mærke hendes fisse på sådan en fleksibel måde og det at den var dejlig våd og glat gjorde det jo kun bedre…

SEX I DAG?

Efter lidt tid trak jeg langsomt piskeriset ud igen og fik lige et hurtigt kig op i hendes trafikhul lige da det brede stykke kom ud… Ganske flot udsigt.*SF*

Vi havde ikke på forhånd snakket direkte om at jeg skulle fiste hende, men efter det store piskerig var ude var der jo fin plads til 3 fingre, så pege-, lange- og ringfinger på højre hånd kom op i hende mens hun fortalte om den første gang hun blev kneppet i røven (Da hun var ca 20, så hun var dejlig erfaren mht analsex – noget jeg komplimenterede hende for)

Med de 3 fingre oppe i hende kunne jeg mærke at modstanden ikke var ret stor, så lille fingren røg også op, og imens jeg spurgte hende om hun havde prøvet at blive fistet før (Det havde hun) kneppede jeg hende med de fire fingre på højkant… Efter lidt tid spurgte jeg hende om vi skulle se om jeg kunne få hele hånden om, og må sige jeg blev lidt overrasket da hun med det samme sagde ”Ja, lad og se om den kan…”

Hun insisterede dog på glidecreme, så den blev fundet i tasken. Mens hun åbnede den (Og dermed sank ned på den ene side) rakte jeg hånden henover hendes mave.. Lidt kom der på min hånd hvorefter jeg greb tuben og pladrede noget mere på, der selvfølgelig ramte hendes mave og bryster. Jeg begyndte at smøre min hånd ind i creme samtidig med at hendes mave og bryster også blev fedtet ind… ”Smart ide” kom det frækt fra hende imens jeg ivrigt smurte hendes forside ind i creme – det er lidt fedtet, men det gør absolut seriøs gramseri lettere..*G*

Derudover er det jo altid dejligt at gramse på en fedtet tøs på den måde, så pikken stod jo som et fyrtårn ret ud i luften…

Efter lidt gramseri på hende satte jeg mig igen mellem hendes ben og begyndte at bearbejde fissen… 2 fingre, 3 fingre og 4 fingre kom op i hende uden besvær imens hun stille lænte sig tilbage med lukkede øjne.

Jeg kunne mærke modstanden da jeg – instinktivt – begyndte at knytte hånden sammen som en knytnæve oppe i hende. Det er nok den bedste måde for at ”gemme” tommelfingeren imens man presser. Der var en del modstand da jeg kunne mærke hvad jeg tror var skambenet, men udover modstand i moderat mængde gled hånden stille og roligt op indtil håndleddet lige pludselig ”stak ud af hende”…

Det var intenst at se hende kæmpe for ikke at ”glide ud af rollen” og det lykkedes faktisk rigtigt godt vil jeg mene… vi snakkede om hvordan hun følte det, og hun nævnte også den der start-smerte som du nævnte. Lidt efter lidt kunne jeg mærke at presset aftog så jeg begyndte at stramme/løsne knytnæven oppe i hende for derefter at prøve at se om jeg kunne dreje hånden… Det sidste lykkedes ikke, for lige pludselig kom hun med et ”brag”… sjovt at opleve… hun snakker let og rimelig mens man fornemmer at hånden er i hendes fisse og lige pludselig kaster hun hovedet tilbage imens hun skriger og fisse-musklerne strammer ekstremt om hånden… dejlig fornemmelse at mærke hendes fisse på den måde.

Som aftalt blev jeg jo ved med at eksperimentere med hende imens hun langsomt kom til sig selv igen… der er nu noget specielt over en fisse, der lige har oplevet en orgasme… instinktivt prøvede hun at trække sig væk igen fra mig lige efter orgasme men det lykkedes jo igen ikke…*G*

Efter en rum stykke tid trak jeg dog hånden langsomt ud igen og stillede mig ved siden af hende med et kondom i hånden… Hun vidste lige hvad der skulle til, så gummiet var hurtigt på mens jeg gramsede på hendes fedtede bryster imens.

Tilbage til hendes fisse og efter at have rykket hende lidt ud til bordkanten begyndte hun at snakke Dirty… ”Stik din fede pik op i mig…” ”Jeg er klar..” ”Knep mig dit vilddyr-…” ”Sådan som du har åbnet min kusse…” ”Tak for nogle fede orgasmer” osv….

Min pik røg ret i bund og selvom hun rykkede lidt i kroppen blev hun ved med at snakke… Jeg kunne se at hun klamrede sig til bordkanten mens jeg huggede dybt i hende. Her må jeg nok sige at her tænkte jeg ikke så meget på hende som menneske men mere som et stykke kød jeg kneppede… der var jo god plads i fissen, men alligevel gik der ikke længe før jeg kom i en brølende orgasme… Lukkede øjnene og brølede…..

Lidt efter lidt kom jeg til mig selv igen og da jeg åbnede øjnene så jeg ret ind i 2 brune smilende øjne… ”var det godt??”

”Tåbeligt spørgsmål… – det var herre fedt..”

”Lad os gå i bad… – men tager du ikke lige dildoen ud af min røv?

Som sagt så gjort… den var let at tage ud, og kom samtidig til at tænke på at jeg faktisk ikke mærkede den da jeg kneppede hende… dette sagde jeg til hende, hvorpå hun svarede: ”Det er faktisk meget normalt når kussen er så åben og han knepper så voldsomt… så glemmer han typisk at fornemme den..”

Vi gik ud under bruseren i rigtig afslappet stil… hun var jo smurt ind i glidecreme og ellers med gnasket fisse så vi havde noget sjov, fis og ballade udaf at hun ikke skulle gnide sig opad forskellige ting på vejen.. *GG*

Ude under bruseren var det rigtig godt.. Det her psykiske med at kunne gramse på en tøs når man vil og uden at hun gør modstand tænder mig meget… Der skulle jo en del sæbe til på vaskesvampen for at gøre hende ren igen, men det foregik på en åben og naturlig måde, og de gange jeg bevægede hånden ned mod fissen spredte hun med det samme ben så jeg kunne komme til. Havde 2 fingre oppe i hende flere gange mens vi pjattede og nulrede også hendes brystvorter mange gange imens – nogle gange endda noget hårdt dog uden hun sagde noget…

Mens vi stod der med front til hinanden kom vi til at snakke analsex igen, og jeg nævnte at hun var den anden tøs jeg skulle prøve at kneppe i røven… Hende den første havde jeg dog ikke prøvet at stikke fingre op i røven på så jeg spurgte Pia om hun ville at jeg prøvede det på hende… ”Sevfølgelig… min krop er jo din nu..”

Da hun var stort set ren foran vendte hun sig om og lænte sig opad væggen med god svaj i ryggen.. Jeg satte mig ned på hug sammen med bruseren og drillede hende lidt med at sprøjte på hendes trafik huller….

”Inden jeg stikker fingre op i din røv skal vi så ikke prøve bruseren? Du har jo haft en bruser op i fissen før… skal vi prøve?”

”Frækkert…” sagde hun og spredte benene lidt mere.

Jeg slukkede for vandet og begyndte nu at sprede hendes fisselæber (Lærte det jo før..*GG*) hvorefter jeg prøvede at presse hovedet op på langs… Det gik forbavsende let og pludselig var selve hovedet helt oppe… frækt… Hun sagde ikke noget og p.gr.a den stilling hun stod i kunne hun ikke se at jeg drejede op for vandet..*GGG*

”Hviiiinnnnnn”… men det var nu sjovt at se vandet risle ud af hende på den måde… og derudover prøve at få en finger op ved siden af bruseren… det lykkedes også ganske fint….

Så snakkede vi videre lidt indtil jeg så slukkede for vandet og langsomt trak bruseren ud igen.

Så var det røvens tur og efter et stykke tid at have kærtegnet det stramme hul med lette fingerspidser.. ”Det kilder..!!” så prøvede jeg blidt at presse en fing op…. Den gik forbavsende let op, men kunne dog mærke at der ikke var det samme plads som i fissen…

2 fingre røg op og blev fascineret af at de røg helt i bund uden modstand….

”Frækt at lege med din røv på denne måde…” sagde jeg og prøvede at dreje fingrene rundt… ingen modstand og hun stod bare der… og lod mig gøre det…!!!!!!

En ca 5 minutter senere stoppede jeg og vi stod igen med front mod hinanden… ”Skal lige vaske dig…” hvorefter jeg fik en stor tur med svampen… incl fingrene.

Igen kan jeg huske den sex-frihed der var i det øjeblik… hun smilte og pludrede imens jeg kunne gramse alt det jeg ville… havde igen hurtigt fingre i hendes fisse (Efter de var vasket) og det frembragte en kommentar: ”Du elsker det at gramse i min kusse, hva’?” det måtte jeg jo give hende ret i… *GF*

Vi gik ind i soveværelset hvor jeg lagde mig på ryggen midt i sengen. Hun svansede lidt rundt men da hun så at min pik igen var ved at rejse sig gik hun resolut hen og begyndte at sutte på den. Elsker en tøs der kan udvise sex initiativ..

Lidt efter lidt vendte jeg tilbage til hendes røv og imens hun suttede snakkede jeg om hvordan jeg ville trænge hårdt og bestemt op i hendes røv, og at der ikke var noget der kunne forhindre hende i nu at skulle kneppes i røven. ”Er du klar til at blive brugt i røven?” ”Hmmmm” mens hun suttede videre…

Efter lidt mere sutteri rejste hun sig og hentede et kondom. På med det og derefter satte hun soig på mig mens jeg sagde at hun nu skulle kneppes i røven, men inden ville jeg undersøge hendes fleksible fissevæg….. Så hun pressede sig ned over min pik med sin røv og da den var helt i bund sad hun helt stille mens hun kiggede smilende og drillende på mig.

”Kan du lide min røv?”

Den var unægtelig noget strammere end fissen, og efter at have gramset lidt på hendes bryster bad jeg hende læne sig bagover så jeg kunne komme til hendes fisse…. Hun lænede sig bagover på strakte arme på mine ankler, og det var lige nok til at fissen åbnede sig i al sin dejlighed….

2 fingre op, men da pikken jo var i røven var der godt nok ikke meget plads… Jeg fik dog fingrene op i fissen og fornemmede min pik i hendes røv. Ved at mosle lidt fik jeg fingrene så langt op at jeg kunne mærke dem på pikhovedet… ganske frækt at prøve…

Iøvrigt var jeg overrasket over at mærke hvor våd hun var… vi havde jo ikke leget med fissen siden bruseren, så jeg spurgte hende om det… ”Det er fordi jeg tænder vildt på det her…” Og det kunne jo ikke være bedre…

Vi lå lidt i denne statiske stilling imens jeg udforskede min pik igennem hendes fissvæg, men det gjorde jo unægtelig lidt ondt i pikken sådan at blive vredet bagover på den måde, så efter lidt tid trak jeg fingrene ud og viftede med dem i luften.

Pia fangede hurtigt beskeden og lænede sig frem igen og begyndte at sutte fingrene rene.

Efter at de var rene blev vi siddende/liggende lidt med hende på toppen med ret ryg. Jeg gramsede igen frit på hendes bryster mens jeg udspurgte hende om hvornår hun sidst havde sin røv og fisse i brug.

Jeg kan ikke huske helt hvad hun sagde, men det lod til at det skete ind imellem med bl.a. hendes mand samt en gruppe af fyre hun kendte… Det at hun var her var en ekstra oplevelse som hun syntes hun undte sig selv…

Samtidig med at vi snakkede og jeg gramsede, begyndte hun stille at ride pikken. Igen er det fascinerende hvor viljestærk hun var… hvis jeg ikke vidste at hun havde en pik dybt i hendes røv og red den, ville jeg – på hendes stemme – vurdere at hun snakkede ganske almindeligt uden at være ophidset eller noget…

Min pik havde jo allerede performet godt, så jeg var ikke så bange for at komme hurtigt nu, og i forbindelse med vores snak kom vi ind på stillinger… Jeg mener stadig at skal en tøs kneppes ordentlig i røven, så skal det være bagfra og hårdt. og hun kunne jo kun tilslutte sig at det var det der var bedst når røven skulle bruges ordentligt. Her snakkede vi så også om hvordan man skulle trænge op i hendes røv, og jeg nævnte at jeg jo helst vil trænge direkte op uden så mange dikkedarer… Om hun skulle kneppes i fissen først inden røven blev taget i brug?

”Nu har du jo brugt min kusse en del idag, så tror nok jeg kan tage dig direkte op i røven… – vi kan jo prøve, da jeg jo har mit stopord…” sagde hun smilende..

Drejede det sig om fissen var vi ikke helt enige omkring stillinger, da hun helst ville ride for at få den her følelse af kontrol hvor jeg også foretrækker bagfra når det skal være råt, og på siden når det skal være hyggelig morgensex. Det bragte os jo videre til hendes dominans-side, og hun indrømmede at hun sjældent fik lov til at ride når det var dominans det drejede sig om… Men her var det så mere følelsen af at blive brugt der tændte hende…

Vi snakkede nogle minutter mens hun langsomt red mig hvorefter jeg bad hende rejse sig og stille sig ovre ved det store spejl med svaj i ryggen… hun stillede sig ligesom ude i brusebadet men jeg så hurtigt at hun var for lav til at kunne kneppes bagfra, så vi fandt hendes sandaler og vupti… så havde hun den rette højde.

Jeg bad hende snakke om det hun ville imens jeg betragtede hendes krop… Hvad hun begyndte at snakke om kan jeg ikke huske, men jeg satte mig på sengen og nød de pæne linier… gik over og rettede lidt på håret for bedre at se halsens fine linier, og fik så også lige gramset på hendes ene bryst imens… Hun pludrede løs men gav dog et lille skrig fra sig – sikkert af overraskelse – da jeg gav hendes ene balle et fint lille klask…

Efter det lille klast fik jeg hånden ned over ballen bagfra og op til fissen – der forunderligt nok stadig var ganske fugtigt… fik et par fingre op uden nogen besvær og masserede hendes ru område på forsiden af fissevæggen…. det gjorde hendes snak lidt stødvis, men jeg må sige at hun gjorde det godt…

Ud med fingrene igen og ret ind i hendes mund, som jo så fik stoppet talestrømmen..*GG*

Den anden hånd havde et godt fast greb om hendes bryst ind under armen og det blev nærmest mast men stadig på en blid og bestemt måde… kan huske at vorten satte sit tydelig spor i min håndflade.. mens fingrene – som nu var rene – kom ud af hendes mund. Derved startede talestrømmen igen..*G*

Satte mig igen på sengen og runkede pikken let… og efter ca 1 minut gik jeg igen over til hende, stillede mig bag hende og fik øjen kontakt med hende i spejlet hvorefter jeg tog om pikken og kørte den lidt frem og tilbage i hendes røv-rende imens vi holdte øjenkontakt og hun snakkede videre om et eller andet… vistnok om bilen….

Fik lokaliseret hendes hul og imens vi kiggede hinanden i øjnene trængte jeg op i hendes røv. Hun snakkede stødvis og lukkede øjnene kort, men halvejs oppe i hende åbnede hun og sikkert på mit spørgende blik nikkede hun kort mens hun snakkede videre… (Kan helt klart huske at hun ”gav lov” med et lille nik)

Så gik det udover stepperne… et fast greb i hver af hendes hofter og dybe bundstød… hun gjorde hvad hun kunne for at snakke videre, men tror hun havde besvær nok med bare at blive stående… jeg havde specifikt sagt at hun ikke måtte onanere uden at jeg havde sagt noget, og jeg er stolt over at hun ikke rørte sig selv i den situation… fissen var helt uberørt imens jeg – nok efterhånden voldsomt – kneppede hende i røven…

Kunne mærke at jeg var tæt på at komme og flyttede hænderne op på hendes bryster for at tvinge hendes overkrop mod mig… et sidste stød og jeg kom dybt i hende imens jeg nev hendes brystvorter nok lidt hårdt… Hold kæft det var en god orgasme…

Kan huske jeg spurgte hende om hun var kommet… hun var ikke kommet, og jeg sagde at det var godt… 2 gange var nok..!

Det grinede vi lidt af og jeg trak mig langsomt ud af hende hvorefter jeg lagde mig på ryggen på sengen. Hun fjernede gummiet og hentede lidt køkkenrulle for at tørre rent…

Så lå vi der og snakkede afslappet imens jeg – efter lidt tid – begyndte at massere hendes bryster igen… kunne mærke at vi ikke havde fået det hele væk af cremen, men det betød ikke noget sagde hun… ”fjerner det når jeg kommer hjem”

Fik langsomt masseret mig ned over hendes mave og mens vi snakkede noterede jeg mig til min store glæde at da jeg kom ned til hendes skamben spredte hun lydigt benene….

”skal du have mere?” spurgte hun mens hun smilte…

”nej, pikken er flad… vil bare lige gramse lidt uforpligtende..”

”ok”

Så der var igen dømt forlystelse i hendes fisse mens vi lå og snakkede. Vi snakkede bl.a. om det at hun får orgasme. Det behøver ikke være vær evig eneste kneppe-gang at hun fik orgasme når bare hun følte en dyb sexuel tilfredshed over at få en pik op, så var hun generelt tilfreds…

Efter en del blidt gramseri/kæleri suttede hun lydigt mine fingre rene hvorefter vi rejste os.

Der er nu noget fascinerende ved en nøgen kvinde i hæl sko/sandaler… hun begyndte at rydde op og vaske de forskellige ting vi havde haft i brug, og derefter spurge hun mig om vi lige skulle have et hurtigt bad… Sådan noget siger man jo ikke nej til, så vi stod hurtigt under bruseren igen og jeg havde igen fri gramseret… Det blev nu ikke til så meget da der var understreget at det skulle være kort 😉

Efter vi havde tørret os selv gik vi ind i stuen og hun poserede igen nøgen for mig kun i sandaler.. her begyndte vi så at snakke om kradsepels og da vi jo ikke var enige snakkede vi en del tid om det. Vi blev ikke enige, men det skortede ikke på at vise hende hvordan den skulle vedligeholdes og med lejlighedsvis afstikkere til selve fissen var det faktisk en dejlig oplevelse..

Hun fik lidt efter lidt samlet sit tøj og udstyr sammen og spurgte endda om lov for at tage bukser på… Det fik hun så lov til på betingelse af at hun stillede sig foran mig med den ene ben oppe på stolen, så jeg lige kunne få et farvel grams i hendes fisse… det var et langt grams, men hun protesterede ikke..*SF*

Hun tog jeans og bluse på og gjorde klar til at gå… I entreen lynede jeg dog hendes bluse ned til navlen inden hun smuttede ud af døren. Det frembragte et dask og et smil, men hun rørte dog ikke ved lynlåsen.

De 2 tasker kom fint ned i bagagerummet hvorefter hun lukkede bagklappen, lynede blusen helt ned og satte sig ind i bilen med et fingerkys… Inde i bilen så jeg brysterne igen inden hun tog sikkerhedssele på, der så lukkede blusen lidt til igen…

Så var hun væk…

porno med danske piger