En dag af gangen del.1

SPAR MANGE PENGE

Det her er faktisk forbudt, hvisker hun ”frækt, men forbudt” ”hmmmm” svare jeg. Jeg er din chef, så jeg kan miste jobbet hvis nogen finder ud af det, fortsætter hun…

SEX I DAG?

Det er en ganske almindelig onsdag på kontoret, intet spændende. Jeg sidder ved min skærm og forsøger at få nogle ligegyldige kurver til at give mening, eller i det mindste se ud som om de giver den mening som jeg skal overbevise kunden om at de har i næste uge. Pludselig bliver en ung kvinde vist rundt på kontoret, hun er ung, nok 28-30 år, hun har lange flotte ben, da man kan se det meste af dem. Den korte nederdel skjuler ikke meget, pirrer mere fantasien, men ok de lange støvler med en enorm hæl gør nok også sit til at benene virker endnu længere end de reelt er. En lidt kedelig skjorte, men den redder hun ved at de to øverste knapper ikke er knappet så man tydeligt kan se at de store bryster holder sig selv oppe. 
Først da hun har hilst på mig, jeg fik ikke fat i navnet, og hun er gået videre ned til de andre, lægger jeg mærke til at hun har langt løsthængende hår, rødt hår, som om der er ild i hende og jeg ville helt sikkert gerne slukke hendes brand.
Frokostpausen forløber som den nu skal, Emil forsøger at skjule hans egen fascination af den nye unge kvinde, ved at være efter os andre og beskylde os for at savle. Og sjovt nok er der ingen der benægter det. Hun er lækker og det er vi alle enige om. Hun skal sågar være i vores afdeling og sidde lige over for mig, da det er den eneste frie plads. Jeg har stadig ikke fundet ud af hvad hun skal arbejde med, men det er nu heller ikke særlig vigtigt, bare hun vil arbejde lidt med min stive pik. 
Hun sidder allerede ved skrivebordet da vi andre kommer tilbage fra frokosten ”Har du ikke holdt pause” spøger jeg for at bryde isen og det bliver starten på en længere samtale om hendes nye job, hun er den nye regnskabschef i vores afdeling, og hendes fritid, nyskilt og nu enlig mor til 2 rollinger på 2 og 5 år. Hun er lige flyttet til byen for at komme lidt væk fra exmanden og for at starte på en frisk. Jeg tilbyder at vise hende lidt af byen i aften og enten trænger hun meget til fremmed pik, eller også tror hun jeg vil spise middag med hende for at være en god kollega.
Vi mødes kl. 20 nede foran rådhuset, jeg viser hende lidt af gågaderne, selv om butikkerne er lukket og vi ender på en italiensk restaurant. Snakken går, hun er en lækker kvinde. Jeg fortæller hende hvad der er værd at vide om byen og vi fortæller begge anekdoter fra vores arbejdsliv. Snakken går og maden forsvinder. Hun skal lige en lille tur ud forbi det lille hus og da hun kommer tilbage stopper hun noget i min hånd ”betal og så mødes vi i baggården” 
Det er en klump stof og en seddel, nej retter to klumper stof. Et par minimale g-stringstrusser, en aflang silkeklud og en lille seddel. ”Gå om i baggården, tag bindet for øjnene og du vil få dit livs oplevelse” Det er først da tjeneren hoster at jeg opdager at jeg sidder med hendes trusser i hånden, hurtigt får jeg betalt.
Baggården er tom, der er kun en bænk, nogle skraldespande og et enkelt træ. Hun er her ikke. Jeg sætter mig på bænken og venter lidt, jeg finder sedlen frem og læser den igen. Bind for øjnene, det havde jeg glemt. Hurtigt får jeg bindet på og sidder nu helt i mørke, jeg kan høre noget pusle. 
”Jeg var lige ved at gå, troede ikke du ville i aften.” Det er hendes stemme ”Hvis din pik skal sprøjte, skal du gøre som du får besked på” 
Jeg mærker hendes hånd på min pik, hun åbner mine bukser og hiver min pik ud i kulden, men hurtigt lukker hendes varme mund sig om mit pikhoved og han rejser sig straks op. 
”Op på knæ” hvisker hun og jeg sætter mig på knæ på bænken, hun trækker mine bukser og underbukser af mig, den kolde luft rammer mig bare røv. Hun hiver min jakke af og min skjorte, nu har jeg kun strømper på. Hendes hånd sikre at min pik hele tiden er stiv. Vores tunger mødes i et langt og dybt kys. ”Armene ud til siden og spred dine ben” Jeg sidder meget akavet på bænken. Hun binder mine hænder og ben fast, nu kan jeg ikke bevæge mig.
Hendes hånd holder stadig min pik stiv, hendes tunge leger med min tunge. Hun begynder at nusse mine balder med sine lange negle, leger med mit numsehul. 
”Det her er faktisk forbudt” hvisker hun ”frækt, men forbudt” 
”hmmmm” svare jeg. 
”Jeg er din chef, så jeg kan miste jobbet hvis nogen finder ud af det” fortsætter hun, det gør mig bare mere liderlig. ”Hvis du ikke siger noget den næste time, får du en dejlig oplevelse og jeg er sikker på at du heller ikke vil sladre om den, har vi en aftale?” 
”Ja” svare jeg.
”Husk, ikke et ord, du må kun stønne af liderlighed” vores tunger mødes igen, som for at besegle aftalen. 
Mine baller bliver æltet, hun tager min pik i sin mund. Jeg mærker hendes finger køre omkring mit numsehul og legende søge ind. Pludselig er der noget der presses ind mellem mine læber, der går lidt tid før jeg opdager det er en halvstiv pik 
”Troede du jeg var en billig tøs? Hvordan føles det at blive kneppet af liderlige mænd i en baggård?” jeg kan ikke svare hende, pikken fylder nu min mund ud og en ny er ved at mase sig op i mit numsehul. 
”Husk nu, en time, så må du begynde at sige noget.”
Jeg er bundet stramt, kan ikke komme fri, kan ikke gøre modstand. Pikken trænger langt ind i min mund og pikken går i bund i min røv. Jeg er ved at kaste op da manden foran banker sin pik langt ned i min hals og jeg kan høre hun griner i baggrunden. Fyren bag mig brøler og fylder min røv med sperm. Straks er der en ny der kommer til, hvor mange er de?
Pikken i min mund, sprøjter nu sin sperm ud i min hals og jeg kan ikke andet end at sluge så meget som muligt for at få mulighed for at trække vejret. Han trækker pikken helt ud og en ny tager hans plads. Sådan fortsætter de, 4 gange får jeg fyldt munden med sperm og 5 gange har jeg en stor pik i røven. 
Pludselig er de væk og jeg føler mig helt alene i verden. En hånd finder min pik, den bliver hurtigt stiv. Et par læber lukker sig om min pik, jeg mærker varmen fylde hele min krop. Mærker små stød gå gennem mine kugler, spermen er på vej. Jeg stønner da min pik skyder alle sine safter ud i hendes mund. 
”Du var en god tøs i nat” hvisker hun. Hurtigt binder hun mig fri og inden jeg får bindene af mine øjne er hun væk, jeg sidder helt alene i en baggård, nøgen og med sperm i munden og i røven. Mit tøj ligger smidt rundt omkring. Jeg får det på og humper hjem, jeg kan næsten ikke gå efter al den pik i røven.
Aften havde taget en drejning som jeg ikke kunne li’. Det var ikke sådan her det skulle gå, jeg ville kneppe hende, ikke nogle fremmede fyre. Men jeg har en hemmelighed som ingen kender til. Noget som ingen vil tro findes. 

Jeg har en gammel halskæde som er gået i arv fra far til søn gennem mange generationer. Den kan bruges til at ændre tiden. Min far advarede mig mod at bruge den for meget, for der er visse ting den ikke kan ændre på, døden f.eks. jeg må aldrig bruge den til at få en person tilbage til livet igen, er man først død er man væk og det der kommer tilbage er en tom skal. Fortalte ham. Men jeg har en gang imellem brugt den til at få sex hvis jeg dummede mig under et scoreforsøg.

porno med danske piger