Træt hjem efter kursus

SPAR MANGE PENGE

Pigen havde til sidst tilbudt min kæreste 10.000 kr. for at være hendes sexslave resten af natten. Det var mere end min kæreste kunne sig nej til…

En fredag eftermiddag for ikke så forfærdelig længe siden kom jeg hjem fra et 3-dages kursus. Min kæreste stod og lave mad i køkkenet. Hun var iført en knælang sort nederdel og en tynd skjorte med leopardmønster. Foran bar hun en forklæde, så hun undgik at svine sit tøj. Hendes lange blonde hår var sat op i en knold i nakken. Hun så dejlig ud, men jeg var ret udmattet efter mit kursus, så jeg gav hende et lille kram og et langt kys, før jeg fortalte hende, at jeg lige ville tage en lille en på øjet inden vil skulle spise. Det var helt i orden med hende. Der ville gå omkring en time, før maden var færdig.

Jeg gik ind i soveværelse og klædte mig af, inden jeg krøb ind under dynen. Jeg lagde mig godt til rette og ventede på, at søvnen skulle komme rullende ind over mig. Men det skete ikke. Det irriterede mig. Hvad var det, som forhindre mig i at sove. Der var noget, som ikke var som det plejede. Mine sanser blev skærpet og jeg endte med at være lysvågen i min iver efter at finde ud af, hvad der var anderledes. Jeg kiggede mig omkring i soveværelset og søgte efter noget, som ikke var som det plejede. Men det var ikke min synssans, som først opdagede hvad der var anderledes. En svag duft fyldte rummet. Først kunne jeg ikke genkende den, men det var der andre dele af mig som kunne. Min pik begyndte nemlig dovent at rejse sig. Jeg sniffede mig som en anden hund frem til hvad der fremkaldte duften, som havde fået mig pik til at reagere og mellem madrassen og hovedgærdet fandt jeg kilden.

En lille fræk sorte og lyserød g-streng fandt jeg. Den var for lille til at passe min kæreste og duften passede heller ikke til hende. Jeg stak trusserne helt op under næsen og tog en dyb indånding. Indåndingen duftede herligt og gik lige i pikken, som blev stenhård og stiv. “For helvede” tænkte jeg “nu har hun ligget og kneppet med en anden tøs, mens jeg har været væk”. Min kæreste var biseksuel og jeg havde før nydt godt af hendes lyst til sit eget køn, men jeg havde aldrig troet, at hun kunne finde på at kneppe en anden pige uden min deltagelse.

Jeg tog trusserne i hånden og rejste mig fra sengen for at gå ud i køkkenet til min kæresten. Inden jeg forlod soveværelset tog jeg dog endnu en dyb indånding med trusserne helt oppe under næsen. Jeg var blevet stangliderlig, men jeg var også nysgerrig efter at vide, hvad kæresten dog havde lavet mens jeg var væk.

Ude i køkkenet stod min kæreste stadig og var i gang med madlavningen. Hun kiggede sig over skulderen, da jeg kom ud i køkkenet og så ret overrasket ud, da hun så, hvad jeg rakte frem i hånden. Jeg spurgte hende, hvad det var for noget jeg havde fundet. Hun svarede, at hun havde været sammen med nogle venner i byen og der var hun faldet i snak med en pige som var blevet meget interesseret i min kæreste. Pigen havde presset på for at komme med hjem, men min kæreste havde afslået, da hun jo havde mig og ikke ville dyrke sex med andre uden min tilladelse. Pigen havde til sidst tilbudt min kæreste 10.000 kr. for at være hendes sexslave resten af natten. Det var mere end min kæreste kunne sig nej til, da hun for nyligt havde fået en del rykkerbreve fra banken på grund af overtræk.

Så for de 10.000 kr. havde hun ladet pigen kneppe hende med diverse dildoer i på fissen og røven, samtidig med, at hun havde slikket pigen til et utal af orgasmer. Og alt sammen var foregået i vores dobbeltseng. Jeg var ved at tabe underkæben, men min kæreste forsøgte at undskylde sig med, at hun ville købe frækt undertøj for de penge, som blev til overs, når hun havde inddækket sit overtræk. Og jeg skulle ikke være vred, da jeg helt sikkert også ville have kneppet hende for 10.000 kr.

SEX I DAG?

Min kæreste kiggede mig dybt i øjnene og fortalte mig, hvor dejlig stram pigens fisse havde været og for dejligt hendes fisse havde smagt. Mens min kæreste stod og fortalte om hendes udskejelser natten før, førte hun blidt sin hånd ned i mine bukser og greb om min stive pik. Hun slikkede sig liderligt på læberne og placerede sit ansigt indbydende tæt på mig. Jeg kunne ikke modstå hendes berøring og da hun samtidig pressede sine læber mod mine og lod sin tunge lege med min, var jeg solgt.

Min ene hånd gled ned ad hendes ryg, ned over den velformede røv og op under nederdelen. Villigt løftede min kæreste sit ene ben og placerede det på en af køkkenstolene. Hun havde stadig et fast greb om min kraftigt opsvulmede pik og læberne mod mine. Jeg lod fingrene glide kort hen over hendes trusser og kunne mærke safterne allerede havde gennemblødt dem. Jeg trak trusserne til side og første en finger op i hende. Uden besvær gled den helt i bund i hendes våde fisse. Jeg fingerkneppede hende og hun begyndte hurtigt at klynke liderligt.

Efter at have fingerkneppet hende lidt, åbnede hun mine bukser og slap min store pik fri. Hun måtte indrømme, at hun havde savnet den mens jeg havde været væk og nu skulle den have en ordentlig velkomst. Hun knælede derfor ned foran mig og tog pikken i munden. Hun var fantastisk til at sutte pik og jeg nød synet af hendes bløde læber omkring min pik. Jeg benyttede lejligheden til at gøre hende fri af forklædet og åbne hendes skjorte så meget jeg kunne fra min oprejste position. Til min store glæde havde hun ikke taget nogen BH på og hendes dejlige dobbelt-D bryster struttede ud fra skjortens åbning.

Hendes frække mund bearbejde min pik og en himmelsk følelse strømmede gennem min krop. Et øjeblik slap hun min pik med læber for at spørge mig, om jeg var vred på hende. Hendes hånd fortsatte med at spille min pik og jeg kunne ikke på nogen måde se, hvad jeg skulle være vred over, men fik dog fremstammet, at jeg var nødt til at kneppe hende før vi kunne være kvit. Hun tog min pik i munden igen og suttede og slikkede så det var lige før jeg skulle eksplodere.

Hun holdt dog inde og kiggede mig i øjnene. “Okay” sagde hun og bukkede sig ind over vores spisebord. Hun spredte sine ben og lagde det højre knæ op på bordplade, så der var massere af plads til mig. Safterne løb fra fissen og ned af hendes ben. Jeg var hurtigt henne bag hende og trak nederdelen helt op over røven på hende og placerede pikke ud for hendes dejlige fisse. Min pik blev nærmest suget ind i hende våde fisse og jeg stødte den helt i bund. Min kæreste stønnede og bad mig kneppe hende hårdt og brutalt fordi hun havde været uartig.

Der var ikke noget jeg havde mere lyst til, så jeg hamrede pikken i bund igen og igen. Min kæreste klynkede og stønnede hver gang min pik kom i bund. Hun kiggede tilbage på mig og spurgte, om jeg havde lyst til at kneppe den pige, hvis trusser jeg havde fundet i vores seng. Jeg svarede ikke, men bankede min pik så hårdt jeg kunne op i hende.

Jeg besluttede mig for, at nu var det kærestens tur til at lave det hårde arbejde, som jeg lagde mig på ryggen hen over bordet og bad hende ride mig, mens hun fortalte, hvad hun havde lavet med pigen. Hun var hurtigt oppe over mig og satte sig på hug hen over min pik. Hun førte pikke op i fissen og red mig i et voldsomt tempo. Det var svært at få alt det med som hun fortalte, men jeg erfarede, at pigerne havde brugt meget til med at udforske hinandens huller og stikke forskellig ting op i dem. Jeg bed navnlig mærke i, at den anden pige havde haft en vinflaske oppe i fissen, mens min kæreste havde kneppe hende i røven med en påspændingsdildo.

Jeg lod mine glide ned over min kærestes røv, som hoppede op og ned over min pik. Jeg kunne høre på hendes klynk og støn at hun var tæt på at komme. Jeg pressede min langefinger mod hendes røvhul og let som ingenting gled den indenfor. Straks efter strammes ringmusklen om min finger og min kæreste skreg sin orgasme ud i køkkenet. Herefter faldt hun sammen over mig.

Jeg skubbede hende om på ryggen på spisebordet og trådte selv ned på gulvet og tog plads mellem hende ben. Stadig påvirket af efterveerne fra orgasmen lå min kæreste og kærtegne sine bryster, da jeg spredte hendes ben og borede pikke op i hendes saftige fisse. Et halvkvalt skrig undslap hendes læber og jeg kneppede hende igen hårdt og brutalt i fissen.

Men jeg var tændt nu og ville have mere. Min kærestens fingre havde fundet vej ned til hendes klit, som hun legede liderligt med, mens jeg trak pikke ud af hendes fisse. Langsomt men bestemt pressede jeg min pik mod hendes røvhul og godt hjulpet af fissesafterne på min pik gled den ind i røvhullet og i bund til roden. Min kæreste udstødte et langt dybt støn og begyndte at lege ivrigt med sin klit og fisse, mens jeg kneppede hende i hendes stramme røv.

Min kærestes bryster vuggede dejligt frem og tilbage, mens jeg førte pikken frem og tilbage i hendes frække røvhul. Hun så fantastisk fræk og dejlig ud og jeg kunne mærke, at min udløsning var lige rundt om hjørnet. Jeg trak pikken ud af hendes røv og spillede den et øjeblik før spermen væltede ud. Første sprøjt ramte hendes sorte nederdel, andet sprøjt var mere kraftfuldt og ramte hendes kind og hals, tredje og fjerde sprøjt ramte hendes bryster og skjorte og de efterfølgende sprøjte ramte hendes hånd, fisse og røvhul. Imens jeg dækkede hende med min sperm legede hun ivrigt videre med sin klit og blev ramt af en orgasme, da min sidste sperm havde forladt pikken.

Det tog lidt tid at komme til hægterne igen og vi måtte konstatere, at maden var brændt på og var uspiselig. Så det blev til et par rugbrødsmadder i stedet for og en masse god sex i vores dobbeltseng bagefter.

Jeg er spændt nu, for om et par uger skal jeg på kursus igen!

porno med danske piger