Nu er du min

SPAR MANGE PENGE

Frækt at se dig stå der med røven lige ud imod mig, med de sorte reb der pryder din lækre krop og skiller dine baller ad. Med kig ind til dit stramme røvhul og din stive pik…

Du står, som jeg har bedt dig, nøgen midt i et lille mørkt rum kun oplyst af et enkelt stearinlys. Du kigger ned i gulvet, ved at du ikke må kigge op når jeg træder ind. Dine tanker cirkler om hvad jeg kan finde på at gøre ved dig, og dine hænder dækker forgæves over din pik der allerede er meget påvirket af situationen.

Jeg lader dig vente og du begynder at blive i tvivl om jeg har glemt dig. Men pludselig står jeg foran dig, næsten uden at du har opdaget det. Du husker på ikke at kigge op – dygtigt! Ud af øjenkrogen når du dog at nyde synet af de lange sorte støvler og velourkorsagen der løfter mine store bryster op og understreger min runde, bløde bagdel.

Jeg går langsomt rundt om dig uden at sige noget. Beundrer din smidige krop som jeg kender så godt. Ser at du nyder situationen. Jeg kan ikke lade være med lige at kæle for din faste røv; du gisper som om du har fået stød, du er så klar til at blive brugt at man næsten kan lugte din forventning i luften.

SEX I DAG?

Jeg dækker dine øjne til med et af dine egne silkeslips og hvisker tæt på dit øre: “Nu er du min!” Du brummer svagt og nydende. Jeg har fået lyst til at fiksere dig så du kun kan tage imod og ikke protestere hvis jeg bliver hård ved dig og har derfor medbragt et langt, blødt, sort reb. Det tager jeg nu og binder omkring din talje med en stor knude foran, lige over din strittende pik. Hver gang jeg strejfer din hud, sitrer du i forventning og små svedperler begynder at vise sig på din hud. De to rebender trækker jeg på hver sin side af din pik og dine nosser ned imellem dine ben og op imellem dine baller. Du giver dig lidt da jeg hiver let i rebet så det strammer omkring pikken og op mellem dine lækre baller, som er så gode at bide i. Jeg fortsætter med at føre de to rebender op over hver sin skulder og om til forsiden igen. Der bliver de bundet fast tæt på den store knude over din pik. Da jeg strammer rebet henover dine skuldre spreder det dine baller lidt. Jeg nyder synet. Jeg har stor lyst til at mærke din pik bore sig op i min varme, våde fisse lige nu, men jeg har andre planer så jeg tager mig sammen og fortsætter med at fiksere dig.

Ved at føre de to rebender om på rygge af dig kan jeg binde dine underarme fast til hinanden. Du står nu og svajer let med armene på rygge og en meget stiv pik. Jeg må lige smage. Jeg går ned i knæ foran dig og overrasker dig ved at slikke, let som en sommerfugl, på spidsen af dit pikhoved. Uhm du smager godt! Jeg kan se hvordan blodet dunker i din pik og dit åndedræt er blevet kort og hektisk. Du er begyndt at koncentrere dig om ikke at komme før jeg giver dig lov – Flot skat!
Mine egne safter er begyndt at løbe i små dråber ned af mine inderlår – Uhm det er godt at se dig sådan her! Lysten til at mærke din pik bliver mere og mere påtrængende.

Jeg rejser mig op og tager fat i din nakke med et fast greb, for at føre dig hen til at lille bord. Det er lidt svært for dig at gå med rebet omkring din pik og stramt op imellem dine baller, men du følger villigt med. Ved at trykke dit hoved nedad gør jeg dig det klart at du skal bukke dig ind over bordpladen. Jeg overrasker dig ved at tage et fast greb om din pik for at sørge for at den ikke kommer i klemme. Du kan ikke lade være med at gøre bevægelser med hofterne. Du får et rap i røven med flad hånd og står straks stille. Dit brede, behårede bryst bliver presset ned mod bordpladen af en fast hånd i ryggen og du får besked på at blive liggende. Det er rigtig frækt at se dig stå der med røven lige ud imod mig, med de sorte reb der pryder din lækre krop og skiller dine baller ad. Med kig ind til dit stramme røvhul og din stive pik.

Jeg bøjer mig ned og fiksere dine ben til hver sit bordben. Nu er du klar, klar og åben. Jeg kan mærke at du har overladt kontrollen fuldstændig til mig og det tænder mig helt vildt. Jeg kan ikke lade være med at stå og lege med mig selv. Du kan høre hvad jeg laver men ikke gøre noget og stønner derfor utilfreds, det får mig straks tilbage til mit projekt og du får endnu et rap i røven. “Nu får du snart ikke flere advarsler. Du har bare at finde dig i hvad jeg gør ved dig og ellers forholde dig roligt. Forstået?” Du stønner et svagt “ja”, du vil så gerne have at jeg fortsætter.
Jeg stiller mig bagved dig og kæler lidt for dine baller. Ind imellem hiver jeg lidt i rebene der skiller dine baller ad og der bliver bedre og bedre adgang til dit frække røvhul. Jeg tager noget glidecreme og begynder med et par fingre at smøre det udover din røv og nosser. Du har svært ved at vente og prøver at stritte lidt mere med røven. Det afstedkommer endnu et rap. “Jeg troede jeg havde lært dig det din lille luderkarl!? Her bestemmer jeg og du gør kun hvad jeg siger du skal! Men så må vi jo tage det en gang til, så du får det lært.” Samtidig stikker jeg en finger helt i bund i dit røvhul. Du gisper overrasket og ophidset. “Her er da vist plads til meget mere?!” Jeg trækker fingrene ud og er pludselig væk. Du kan ikke høre om jeg stadig er i rummet og bliver frustrer over at jeg ikke fortsætter. Din pik sitrer og dit røvhul længes efter mere.
Imens har jeg iført mig et par trusser med både en indvendig og en udvendig dildo. Den indvendig har jeg stukket op i min varme, våde fisse og den udvendig smører jeg ind i glidecreme. Det er frækt at se hvordan du ligger og lytter intenst for at finde ud af hvor jeg er. Svedperlerne glinser på din ryg og dit røvhul ser så klart ud. Jeg lister mig hen til og du mærker spidsen af dildoen mod dit røvhul. Du forsøger et øjeblik at rykke dig væk men husker at stå stille. “Er du klar til din opdragelse?” Du kan kun nikke.

Med et langt stød med mine hofter presser jeg den vedsmurte dildo op i din stramme røv. Du kan ikke lade være med at give et skrig fra dig, som dog hurtigt ændre sig til høje stønnelyde da smerten fortager sig og bliver afløst af en intens lystfølelse. Jeg boller dig i dybe langsomme stød og hver gang jeg støder i bund kan jeg ikke lade være med at stønne let da stødet får dildoen i min fisse til at bevæge sig. Jeg kan høre at du har fået meget svært ved ikke at komme før jeg giver dig lov. “Nå hvad er du så?” – “Din luderkarl, herskerinde… Jeg er din luderkarl der skal bruges” -stønner du. Det giver ilinger op af min ryg at høre dig tale sådan – dig der til hverdag er sådan et stærkt væsen, har givet dig helt hen til mig og gør kun hvad jeg vil.

“Herskerinde, jeg beder om tilladelse til at komme nu?” du har svært at få ordene ud imellem de høje støn der kommer ud mellem dine læber efterhånden som jeg sætter tempoet i din røv op. Jeg kan mærke at jeg selv er ved at bygge en orgasme op helt nede fra tæerne, men vil gerne trække den lidt, så jeg stoppe med at bolle dig og står helt stille. “Tilladelse IKKE givet!” Du stønner højt men formår at få lidt kontrol over din pik. Jeg kan ikke lade være ved at bevæge hofterne bare en centimeter og kan mærke hvordan det får dig til at skælve. “Har du lært lektien? Skal jeg stoppe?” – “Nej, nej herskerinde du må ikke stoppe. Jeg har været rigtig slem. Lær mig lektien!”

Det lader jeg mig ikke sige 2 gange og jeg tager dig som jeg selv kan lide at blive taget: Hårdt og hurtigt. Jeg kan mærke jeg er lige ved at komme og bøjer mig ned over din ryg og hvisker i dit øre: “Vil du ha lov til at komme?” – “Ja” stønner du, “Ja herskerinde må jeg komme nu?” – “Ja. Sprøjt din sperm ud nu!” Det får dig til at komme med at brøl og din pik pumper og pumper. Jeg mærker hvordan min egen orgasme kommer rullende og falder samme henover din ryg. Din duft gør mig fuldstændig ør og jeg er stolt over at være din herskerinde i aften.

porno med danske piger