Tøsen og hendes Kollega

SPAR MANGE PENGE

Når tøs, hvad tro du din Herre ville gøre ved dig lige nu, hvis han var her? Ååhhh hvor frækt, Svarede stille, Min Herre ville sikkert straffe mine balder…

Dette er egentligt startet 2 dage før, Min Herre, elsker at give mig en del opgaver over nogle dage, tirre og ydmyge mig. Ja jeg er kun en tøs, som er skabt til at tilfredsstille min Herre, adlyde og fuldføre det som han befaler.

En dejlig tøs på 46 år, 169 høj, ca. 70 kg, med rødt hår, dejlige bryster i C størrelse, blå/grå levende øjne og et sødt smil.

De opgaver som jeg får og skal udføre, har min Herre forlangt at jeg skal føre dagbog over og denne dag her var ikke nogen undtagelse.

Min herre har i 2 dag nu tirret og pint mig med hans små pikante og ekstreme opgaver, hans tøs var ved at være så tændt og legesyg at hun længtes efter at blive tilfredsstillet.

Dagens ordre som kom pr. mail kl. 04.23 lød på:

Hej Min Tøs

Du skal have dine kugler oppe i missen og sommerfuglen på, når du tager på arbejde. Du skal have den lille hvide og den lyserøde dildo med på arbejde.

Mellem 08.00 og 08.30 skal du gå på toilet og tage dine kugler ud og put dem op i din røv og den lyserøde dildo i din mis og så læser du dagens noveller.

Når du er færdig tager du kuglerne ud, men dildoen bliver der til du har fri.

Inden du tager op til Jane tager du dildoen ud og putter kuglerne tilbage

i din mis og den lille dildo skal du have i din røv.

På vej til Jane skal du købe et pornoblad i en kiosk og tage med til

Jane sørg for der er mulighed for hun ser det.

Og du må selvfølgelig ikke komme på noget tidspunkt.

Hilsen din Herre

Det var hård kost, men selvfølgelig adlød jeg min Herre.

Men det var underligt at skulle tage op til min kollega, og være godt tændt af min Herres leg, en kollega som jeg i alt hemmelighed har drømt om igennem nogen tid nu.

Jane er en dejlig kraftig kvinde på 38 år, 176 høj, nok ca. en 90 kg også, bryster som står mål med mine, en dejlig stor bagdel, brunhåret og de kønneste brune øjne.

Hun er en dejlig varm kvinde, som altid er fuld af smil, humor og sjov.

Da jeg kom op til Jane, havde hun lavet kaffe og hentet franskbrød og jeg begyndte at hjælpe ved at dække bord.

Jane gik ud i gangen, hvor min taske stod, så jeg spurgte hende om hun ikke kunne tage mine cigaretter i min taske, så var jeg sikker på at hun så det blad som min Herre havde beordrede mig til at købe.

Hun tog min taske og åbnede den, så bladet, løftede hovedet og kiggede hen på mig. Jeg kiggede hende direkte i øjne, smilede bare frækt til hende og sagde, Jan bad mig købe det, for han leger med mig.

Jane smilte frækt, lyder spædende, hvad leger i da?

Smiler frækt og svare, Jaaeee, vi leger noget dejligt og frækt sammen.

Jeg vendte mig om og gik ind og satte mig ved bordet.

Vi sad overfor hinanden, jeg var meget tændt, sad der og så ind i hendes varme brune øjne, glade ansigt og mærkede dildoen i min numse vibrerede, så den aktiverede kuglerne i min mis.

Min hjerne kørte omkring hendes mund, læber og hænder, iihhh guder, hvor ville jeg gerne der ha’ mærket dem på min krop, mærket dem kærtegne mig, nej hvor var jeg dog liderlig.

Vi fik kaffe og noget at spise, snakkede om lidt af hver, lige pludselig sagde Jane, fortæl mig nu hvad Jan gør ved dig.

Jeg fortalte hende alt om, hvordan Min Herre tirrer, piner, beordre, ydmyger og forkæler mig, hvilken virkning det har og hvor meget jeg kan lide det.

Ved at fortælle hende alt dette blev jeg mere og mere tændt, hvilket jeg også kunne se hun blev, det var underligt at sidde at fortælle det og ikke vide om det kunne få min hemmelige drøm til at blive til virkelighed.

Jane hyggede sig med mine fortællinger og kunne se på hende at hun var lidt misundelig.

Vi har i en form for sjov, tidligere snakkede vi om at åbne en sex-shop. Derved har vi jo også været ind på en masse forskellige slags legetøj og hvilket sortiment der skulle være, så jeg vidste jo at hun bestemt ikke stod tilbage for at prøve tingene af og var frisk på nye tiltag.

Vi snakkede videre og råhyggede en 1½ times tid mere, inden at jeg begyndte at gøre klar til at skulle hjem over. Da vi tog afsked stod vi længe og småsludrede, det var som om vi ikke rigtig ville slippe, vi gav hinanden et knuz. Mens jeg stod og holdt om Jane, havde jeg mest lyst til at vende mine læber op og møde hendes i et kys, men det kunne jeg ikke bare gøre eller kunne jeg?

SEX I DAG?

Det tror jeg at jeg kan, da hun ikke rigtig ville slippe mig, kunne mærke hendes varme og hendes kind mod min, hendes læber så tæt på mit øre.

Det var vildt, min krop var ved at eksplodere.

Stille drejede jeg hovedet, kiggede hende dybt i øjne, kunne se at hun ikke var uberørt at situation, jeg lagde igen min kind mod hendes, vendte mine læber ned mod hendes hals, kærtegnede den blidt, kunne mærke hvordan pulsen steg.

Hun stod stille og lod mig forføre hendes hals, hendes øreflip, mens mine hænder stille vandrede ned over hendes ryg, ned til hendes dejlige numse.

Fjernede igen mit hoved, ville sikre mig at jeg ikke gik for langt, men det blik som mødte mig, brændte sig fast, jeg tog mine hænder og holder hende ansigt i dem, nussede og kælede for hendes kinder, tommeltotten hen over læberne, hun fugtede dem, begæret stod at læse i hendes blik.

Jeg følte virkelig at jeg havde magten over hende, langsom lod jeg min mund nærme sig hendes, kunne høre hende gipse, plantede et blidt kys på hendes læber, lod min mund glide kælen på hendes læber, hun åbnede stille sin mund, gav mig plads til at komme indenfor, mine tunge fandt hurtig hendes og vi begyndte at udforske hinanden.

Jeg mærkede lige pludselig hende hænder på min numse, de bevægede sig stille op ad mine sider og om foran, hun tog et fast greb i min bryster, jeg var solgt.

Hurtigt smed jeg min jakke og taske, vi sagde ikke noget, kiggede bare på hinanden, viste at det var nu, det ville ikke kunne vente eller stoppes.

Jane tog mig i hånden og første mig ind i soveværelset, vi satte os stille på sengen, kælede meget blidt for hinanden, som om vi ikke rigtig viste hvad der nu skulle ske, jeg lagde mig tilbage og hev hende med ned over mig, vi udforskede vores kys, vores kælen blev mere og mere, jeg tog stille fat i hende trøje og trak den af hende, kigge begærligt på hende bryster, skubbede hende omkuld på sengen.

Jeg lagde mig sådanne at jeg kunne kærtegne dem, den søde blonde bh, afslørede nogle dejlig strittende vorter, lod tungen glide i cirkler hen over stoffet, og vorten, sugede den ind i min mund. Tog fat om hende og løsnede bh’en, blottede hende dejlige bryster, jeg begyndte at forkæle hendes vorter slikke og suge dem, bide let i dem, nu var hun så liderlig at hun ikke kunne ligge stille.

Jeg tog alt hendes tøj af og begynde at kysse og slikke hele hendes krop, kun mærke hvor tændt hun var, kroppen bad om mere.

Nu kunne hun ikke vente mere, begyndte at tage mit tøj af, jeg kunne mærke varmen som steg i mig, min hede drømme var ved at blive opfyldt.

Vi lå i en hed omfavnelse og kælede, kyssede og tirrede hinanden, mærkede vores kroppe, nærhed og varmen som kom fra os begge.

Jane fandt mit bryst og begyndte at slikke, sutte og bed i det, lod sine hænder vandre ned over min krop, nydelse ren nydelse, hun nærmede sig min mis, uhmmm længsel efter at mærke hendes tunge, men Nej, hun kælede for mine lår og lod fingrene vandre op til min mis, hun fandt snoren til mine kugler, lirkede med dem, tirrede mig vildt.

Tog med et, og rykkede dem ud, det gispede i mig.

Hun satte sig op på knæ, kiggede hårdt på mig og sagde: Når tøs, hvad tro du din Herre ville gøre ved dig lige nu, hvis han var her? Ååhhh hvor frækt, Svarede stille, Min Herre ville sikkert straffe mine balder, da jeg gør noget som jeg ikke må. Ja sagde hun og tog fat i mig, så jeg blev vendte om, så jeg lå på knæ med numsen lige op i vejret.

Lå forventningsfuld og ventede på en straf, men Jane kælede for min ryg, numse og lår, lod hendes hænder glide ned og tage fat om mine bryster.

Jeg nød hendes kærtegn, ville have mere, mærke hendes hænder, tunge og mund alle steder.

Da det første slag ramte min balde, Jeg blev lidt forskrækkede, var slet ikke forberedt mere.

Jeg fik 5 slag på hver balde, og Jane sagde bare, det er for at du har forført mig, uden din Herres accept.

Hun kærtegnede blidt min varme røde balder og skubbe mig ned og ligge, gled stille ind imellem mine ben.

Der lod hun sin mund og tunge kysse og forkæle inderlåret, hendes tunge vandrede stille op og fandt min mis, hvor hun borede tungen ind og fandt min klit, lod stille tunge glide hen over den, uhmmm den strittede og jeg var våd, hun stak et par finger op i min mis og begyndte at tirre mig med fingrene og tungen, det var så dejlig at jeg ikke kunne holde noget tilbage, jeg kom i en dyb, stille og stor orgasme.

Hun kiggede smilende op på mig, kravlede op og gav mig et kys, jeg kunne smage mig selv, mærke hvor fedet hun var omkring hendes mund af mine safter, jeg slikkede hende stille og kærlig ren, lod hende mærke at jeg var taknemmelig for det hun gjorde for mig.

Jeg lagde hende stille tilbage i sengen, rejse mig og gik på badeværelset og fjernede den lille hvide dildo, da jeg gik igennem gangen greb jeg min taske, hvor jeg havde min store dildo i.

Da jeg nåede sengen igen, begyndte jeg at kæle for hendes fødder og op ad benene, jeg lod min mund følge efter og kyssede, slikkede hende, tirrede hende, lod min tunger fange hendes skamlæber, forkælede hende uden at røre ved hendes klit, hvilket ikke passede hende.

Jeg tog min dildo, lod den stille glide op i hende, og begyndte derefter at slikke hende, da jeg virkelig havde fanget hende og kunne mærke at hun havde orgasme inden for række vide, tændte jeg dildoen.

Jeg brugte den hårdt og hurtig på hende, mens mine finger kælede og gned hendes klit, hun spændte kroppen i en bue og kom i en stor orgasme.

Jeg tog hurtigt dildoen ud og lod min tunge glide op i hende og smagte på hende safter.

Min tunge og hænder, forsatte med at tirre hende, ville at hun mærkede noget af det dejlige som jeg har oplevede, derfor tog jeg stille hånden ud og fandt mine kugler, lod dem stille glide op i hendes mis, lod et par finger følge efter, legede med dem oppe i hende, lod dem tirre alle de følsomme punkter.

Jeg forsatte med at slikke og forkæle hende, lod mine hænder gå på opdagelse.

Kælede for balderne, lod stille mine finger kredse om hendes numse, var usikker på om jeg måtte, hun gav sig lidt og et halvt nej kom, men for sent, fingeren var på vej op, hun gav sig, men begyndte at slappe af.

Det var dejligt at mærke at hun nød den behandling jeg gav hende og at virkningen ikke udeblev.

Hun stønnede højt og bad om mere, uhmm og mere fik hun, fandt den lille dildo frem og tændte den, lod den glide op i hendes numse.

Tog 3 finger op i missen og begyndte at fingerkneppe hende og mens jeg suttede, bed og slikkede hende, kunne se og mærke at hun nød det.

Hun kom i endnu en dejlig orgasme og jeg kunne mærke hvordan hun strammede om mine fingre.

Jeg lagde mig stille ved siden af hende, hende øjne var blanke, kinderne var røde, det pragtfulde syn at en kvinde som lige var blevet tilfredsstillet.

Jeg fik et kærligt, men krævende kys, hun smilede til mig, og takkede, og sagde, men tro nu ikke at jeg er færdig, hun smilede, trillede rundt og lå over mig, kyssede min næsetip, mine kinder og hals, bed mig i øret, og forsatte ned til mine bryster.

Hun æltede dem, suttede, bed og slikkede dem vildt, imens hun lod den ene hånd glide ned til min mis, hvor min klit blev nullert, jeg var så våd at det hele sejlede.

Hun bevægede munden ned over min mave og ned til min klit, hun vendte på tværs i sengen, så jeg rykkede mig lidt og kom til at ligge lige under hendes dejlige mis.

Jeg begyndt samtidig som hende med at slikke, hun stak et par finger op i min mis, 3 finger 4, men fik en overraskelse, da hun tog sin hånd og stille og fast kørt den op i min mis, mine hænder greb ud efter hendes balder.

Jeg måtte overgive mig, min tunge og mund stoppede, jeg ikke kunne koncentrer mig om det.

Jeg nød den behandling som jeg fik, og det endte med at jeg kom med så stor en kraft at jeg er sikker på at hendes hånd ville blive skadet. Hun tog stille sin hånd ud, men forsatte hun med at slikke mig blidt og kærligt.

Jeg genoptog min egen behandling og vi slikkede hinanden så vi begge kom en gang mere.

Jeg fjernede dildo og kuglerne fra Jane, mens vi lå godt svedige, tilfredse og kærtegne hinanden blidt til ro.

Vi snakkede om det som var sket, og blev enig om at dette ikke skulle stoppe her, vi rejste os og gik begge ud i bad, sæbede hinanden ind, kyssede, kælede og legen forsatte under vandet.

Legen med bruseren og sæben på fingrene, det endte med at vi lå på gulvet under det rindende vand, lod vandet, vores hænder og munde sende den sidste orgasme igennem os den dag.

Da vi var færdige og havde sundet os lidt, tog jeg mit legetøj satte det op på plads, som min Herre tidligere på dagen havde givet ordre om.

Jeg kom i tøjet, gjorde mig klar til at køre hjem.

Vi stod og kigge på hinanden, vi var begge enige om at det havde været en dejlig oplevelse, som vi begge ønskede skulle forsætte.

Da jeg kom hjem, ville Min Herre høre hvordan dagen var gået.

Kunne kun sige sandheden om at Hans Tøs havde været ulydig og brudt Herrens ordre.

Fortalte om dagens oplevelse og hvilke gjorde Herren stolt, men også vred.

Hvad Herrens straf var, kommer måske en anden gang…

porno med danske piger