Sveden sprang da pigerne betragtede min nøgne krop

SPAR MANGE PENGE

Pludselig begyndte en af de andre piger at rode i sin taske, og pludselig tog hun en stor dildo frem.Den af pigerne som havde fat i mine kugler, løftede nu kuglerne op i luften…

Jeg havde pengeproblemer, og derfor havde jeg lånt et mindre pengebeløb af Birgitte som også gik i min klasse. Rygterne gik, at Birgitte altid var god for penge, da hendes noget ældre fyr som hedder John var en barsk person, og som tjente penge på lidt af hvert.   

Jeg var nok lidt sløset med at betale Birgitte tilbage, selvom at Birgitte nu mange gange havde rykket for at få sine penge igen, må jeg desværre indrømme, at jeg ikke fik betalt pengene tilbage.

En dag da jeg gik hjem fra skole, kørte en mørk bil op på siden af mig. Vinduet rullede ned. Jeg kunne se at føren var en stor veltrænet mand med tatoveringer og store overarme.  Sæt dig ind sagde han barsk, jeg turde ikke andet. Jeg hedder John sagde den barske fyr, og du skylder min pige penge, og du har ikke betalt. Jeg var bange og rystede over hele kroppen. Jeg skal bruge en ung dreng som dig fortsatte han i en barsk tone, min pige Birgitte har fødselsdag, og jeg vil give hende en oplevelse, og da du ikke har betale din gæld tilbage, skal du bruges til denne opgave. 

Jeg var bange og havde intet andet valg en at tage med. Hjemme hos John var der inde i stuen dækket et flot bord til 6 personer. Tag dit tøj af og lig dig op på bordet. Jeg syntes bestemt ikke at det var sjovt, men John nærmest brølede ind i hoved på mig, tag så det tøj af og op på bordet med dig. Langsomt begyndte jeg at tage tøjet af, og til sidst stod jeg kun iført mine underbukser. Jeg lagde mig nervøst på bordet. John tog noget reb, og mine hænder blev nu solidt bundet til hvert sit hjørne af bordet, efterfølgende var det mine fødders tur til at blive spændt fast. Jeg lå som et udspændt X på det dækkede spisebord.

SEX I DAG?

Jeg mærkede hvordan mit hjerte nervøst hamrede inde i mig, da John tog en saks, og langsomt men sikkert klippede mine underbukser over for herefter langsomt og sikkert fjernede dem. Jeg følte mig flov over at ligge fastspændt på bordet uden at kunne skjule min pik og kugler.

Pludselig var der støj ude i gangen, og jeg kunne høre en masse pigestemmer. Sveden sprang frem fra min pande, her lå jeg fastspændt og splitter nøgen. Pigerne kom ind i stuen og så mig, alle pigerne grinde da de så mig. Pludselig kom Birgitte ind i stuen, hun blev helt vild da hun så mig ligge der på bordet. Hun satte sig for bordenden. Havde jeg kunnet stikke af, så var jeg løbet væk, men jeg kunne ikke gøre noget som helst. Det værste var, at jeg kunne føle hvordan Birgitte sad og gloede op mellem mine spredte ben på mine kugler og pik.

Da pigerne havde fået noget af spise, og en del mere at drikke, begyndte de at blive nærgående. De talte meget om behåring omkring kønsdelene. Pludselig hentede Birgitte noget barberskum og en skraber. Jeg var forfærdet, jeg var nu klar over at jeg skulle have fjernet mine hår i skridtet, og tanken om at pigerne skulle tage fat i min pik og kulger var dybt sjokerende for mig. Det gav et gisp i mig da jeg mærkede Birgittes hånd forsigtig tage fat omkring min Pik medens hun begyndte at smøre mine kugler og roden af min pik ind med barberskum. Jeg lukkede øjnene af skam, og langsomt mærkede jeg skraberen køre omkring pikken og på mine to kugler. Efter 5 minutter var jeg glatbarberet. Han ligner nærmest en dreng på 10 år sagde en af de andre piger. Lad os se om hans pik er til noget grinede en af de andre. Jeg kæmpede med tankerne for at min pik ikke skulle begynde at rejse sig. 

En af pigerne tog et solidt greb i mine to kugler, og begyndte at klemme løs på dem. Det gjorde ondt, men var samtidig også noget pirligt. Pludselig begyndte en af de andre piger at rode i sin taske, og pludselig tog hun en stor dildo frem.

Den af pigerne som havde fat i mine kugler, løftede nu kuglerne op i luften. Jeg følte nærmest at kuglerne blev hevet af, og jeg var nødsaget til at forsøge at følge med ved at løfte enden fra bordet, samtidig smurdte den anden pige noget olie omkring mit hul. Pludselig mærkede jeg hvordan den store dildo langsomt men sikkert blev skubbet ind, det gjorde ondt, men efter lidt tid forsvandt smerterne, og igen blev dildoen langsomt men sikkert skubbet længere og længere ind. Til sidst kunne jeg mærke, hvordan dildoen havde bordet sig ind i mig og fyldte mit indre op. Pludselig følte jeg en vibrator som konstant snurrede løs inde i mig. 

Jeg havde ikke styr på min pik, og jeg var bange for at den ville rejse sig, men pigen som havde fat i mine kugler blev ved med at massere dem, og vibratoren gjorde det svært at undgå at min pik ikke voksede. Jeg prøvede at tænke på alt muligt andet for at undgå at jeg skulle få en stivert på. 

Birgitte tog forsigtigt fat omkring spidsen af min pik. Jeg kunne mærke, hvordan hun langsomt trak min forhud helt tilbage, og mit røde pikhoved kom langsomt til syne for tilsidst at være helt blotted. Pigerne kunne lide at se mig ligge der med det blottede pikhoved som begyndte at blive spændt og rødt. Birgitte tog en flaske med olie. Jeg kunne mærke hvordan olien flød ned over mit blottede pikhoved. Birgittes hånd lukkede sig omkring hovedet og begyndte at gnide frem og tilbage. Det hele sitrede i mig, og min pik blev stor og stiv, pigerne var helt vilde. Jeg mærkede vibratoren inde i mig som konstant snurrede løs, mine kugler var helt ømme af at bleve masseret og klemt, mit blottede og nu røde pikhovedet var stort og ømt, men pigerne fortsatte. Jeg kunne mærke, at jeg om lidt vil få en udløsning. Mine små støn blev nu til  gispen, jeg trylede pigerne om at stoppe. Det skulle jeg aldrig have gjort, for det ophissede dem bare endnu mere. Pigen som havde fat i mine to kugler strammede til, og det føltes som om min kugler var låst fat i en skruestik. Birgitte hog nu den ene hånd og holdt et stramt greb om roden af min pik, og min forhud kunne ikke trækkes frem. Jeg var ikke vandt til at mit pikhoved var uden beskyttelse af min forhud, og derfor var mit blottede pikhoved også rød og udspilet og utrolig ømt, men det var også ophissende og mere følsomt at mærke Birgittes hånd som havde lukket sig stramt omkring og direkte kontakt på pikhovedet ubenhørligt kørte hånden frem og tilbage.

Jeg mærkede at nu kom jeg, min stønnen blev til et højt skrig, og i et kæmpe sprøjt stod min sperm i en stråle op i luften, Birgitte fortsatte med at massere pikhoved, og jeg sprøjtede igen og igen. Til sidst var jeg så udtømt, at jeg skreg til pigerne om at stoppe.

Da jeg skulle i seng om aftenen, var min pik totalt ødelagt, og en simpelt berøring af mit pikhoved gjorde ondt. Jeg var totalt flov over at skulle møde Birgitte næste dag i skolen.

Næste dag smilede Birgitte hele tiden til mig, jeg manglede penge, og Birgitte havde lige lånt mig 50 kroner.

porno med danske piger