Kommende brud på glatis

SPAR MANGE PENGE

Uden at tøve gav jeg hende en ordentlig lussing. Hun kiggede forskrækket på mig mens jeg tæt op imod hendes ansigt sagde, Hør her skat jeg har noget du gerne vil have…

Det havde været en lang aften, pub crawl siden kl. 20 uden held, havde som altid ikke fundet en der ville tilbringe natten sammen med mig, men det var jeg jo så vant til. I et sidste desperat forsøg var jeg endt på et mindre værtshus hvor jeg normalt ikke kommer, men hvad, måske skulle der noget nyt til.

Der var et ledigt bord i det bagerste hjørne, hvor jeg, efter at havde hentet en øl i baren, slog mig ned. Stedet var halvfuldt og ingen virkede særligt interesseret i min tilstedeværelse, så jeg drak min øl i fred og besluttede mig for at gå hjem i seng, først ville jeg dog lige et smut på toilettet som befandt sig i kælderen.

Halvvejs nede af trappen bemærkede jeg et par der stod uden for toilettet , de var fuldstændigt optaget af hinanden, stod og kyssede og jeg kunne se at han havde den ene hånd godt oppe under hendes skjorte kærtegnende hendes ene bryst. De bemærkede mig ikke og da hun et kort sekund vendte ansigtet over mod mig, kunne jeg til min store overraskelse se at det var min bedste vens forlovede Helle. Et kort øjeblik overvejede jeg at gå ned og konfrontere hende, men valgte i stedet for at tage min mobil telefon frem og fik taget en del meget afslørende billeder, før de sammen gik ind på et af toiletterne. Jeg listede mig ned og ud fra de lyde der kom inden fra toilettet var der ingen tvivl om hvad der foregik.

SEX I DAG?

Jeg gik op igen købte en ny øl og satte mig tilbage for at vente. 10 min senere kom de op fra kælderen, de sad ved et bord i nærheden af baren, da fyren gik op i baren for at købe noget at drikke skyndte jeg mig at sende en mms til Helle med et af billederne, jeg kunne se at hun tog sin mobil telefon op af tasken og kort tid efter kiggede hun forskrækket rundt i lokalet indtil hun fik øje på mig. Der gik et splitsekund så stod hun ved siden af mig ”Hvad har du gang i Claus???” ”måske skulle jeg spørge dig om det samme, skulle du ikke giftes med Martin om 14 dage?” svarede jeg ”Jeg syntes du skulle se at få ham fyren sendt hjem og så kan du jo komme her tilbage så vi kan få os en snak” Helle gik tilbage til sit bord hvor den ukendte fyr ventede med øl.

Helle er en utrolig smuk kvinde, i skolen var hun klassens populære pige og er derfor nok også vant til at få det som hun vil have det, hendes kæreste Martin som er en gammel klassekammerat har jeg hængt sammen med siden de første skoleår, selvom vi er totalt modsætninger er vi altid kommet godt ud af det med hinanden. Martin har altid været den smarte med modetøj, sport og de rigtige fester, mens jeg altid har været klassens tykke dreng der holdt sig lidt genert i baggrunden. Det var nok også grunden til at Helle aldrig har brudt sig om mig, jeg passede ikke rigtigt ind i hendes og Martins jetset liv, men for en gang skyld fik hun ikke sin vilje Martin havde valgt mig som sin forlover til det bryllup der skulle afholdes om 14 dage.

Helle havde endelig fået sendt fyren hjem og hun kom selvsikkert gående over til mit bord ”Claus nu sletter du bare de billeder og så glemmer vi det hele” jeg kiggede op på hende ”Nej det tror jeg ikke” svarede jeg med lidt bævrende stemme ”du har da vel ikke tænkt dig at visse dem til Martin, han vil jo blive helt knust” hun prøvede at tale til min samvittighed, men helt så nemt skulle hun ikke få det. ”Martin kommer vel over det, og se på det fra min side så har jeg ham helt for mig selv igen, det er jo ikke meget jeg har set ham efter i er flyttet sammen vel” min bæveren i stemmen var væk og jeg havde for første gang i mit liv en behagelig følelse af magt. Helle var ved at blive desperat, hun prøvede med alle midler at tale til min samvittighed, min fornuft og alt andet hun kunne komme i tanke om, indtil jeg afbrød hendes talestrøm ”Stop Helle nu tager du med mig hjem så finder vi nok ud af et eller andet” mit skæve smil lagde ikke skjul på hvad et eller andet betød for hende. Helle kiggede med væmmelse på min 140 kg store krop ”Nej Claus det kan du ikke mene, tror du virkelig at jeg vil gøre det med dig” den hånlige latter der efterfulgte hendes ord, fik mig næsten til at opgive foretagende, men samtidigt gav det mig også lyst til virkeligt at sætte denne møg forkælede tøs på plads. ”Du ved hvor jeg bor hvis du ikke er der om senest en time så betragter jeg det som din accept af at jeg sender billederne til Martin” jeg ignorerede hendes efterfølgende udbrud rejste mig op og gik.

Da jeg havde låst mig ind i lejligheden, gik jeg ind i soveværelset tog alt mit tøj af og iførte mig en morgenkåbe, så var jeg klar hvis hun nu skulle dukke op. Jeg hentede en øl og tændte for fjernsynet. Efter et kvarters tid ringede det på døren. Det var som ventet Helle, hun valsede forbi mig i døren gik demonstrativt ind i stuen med mig i hælene og udbrød ”Skal vi så komme i gang så jeg kan få det overstået, hvad vil du have jeg skal gøre” hun stod demonstrativt med begge arme i siden og kiggede hånligt på mig. Uden at tøve løftede jeg min hånd og gav hende en ordentlig lussing. Hun kiggede forskrækket på mig mens jeg tæt op imod hendes ansigt sagde ”Hør her skat jeg har noget du gerne vil have så drop lige den tone”. Helle måbede det var tydeligvis første gang nogen havde lagt hånd på hende, jeg greb fat i hendes hånd trak den ind under min morgenkåbe og gned hendes håndflade hen over min halvstive pik ”Nu tager vi det bare helt stille og roligt, dit ægteskab med Martin er vel mindst et par timer i selskab med mig værd” Hun protesterede ikke da jeg trak hende hen i sofaen, det var som om hun stadigt ikke helt var kommet sig over lussingen.   Hun sad som forstenet i sofaen, og rørte sig ikke da jeg begyndte at knappe hendes skjorte op, min hånd fandt ind under skjorten og fik behændigt manøvreret hendes ene bryst ud af BH’en. Hendes bryst føltes blødt mod min håndflade og jeg lod prøvende mine finger nulre hendes brystvorte. Jeg bad hende rejse sig op og da hun stod op tog jeg hendes skjorte af lukkede BH’en op og lod den falde til jorden. ”kys mig sagde jeg” hun kikkede undrende på mig, men valgte alligevel at give mig et tante kys på munden. ”Nej jeg vil prøve et rigtigt kys” sagde jeg. De få kvinder jeg har været sammen med har alle været prostituerede og ingen af dem har villet ville kysse.

Da hun ikke reagerede trak jeg hende ind til mig og pressede mine læber ind mod hendes, jeg prøvede desperat på at få min tunge ind mellem hendes læber men hun strittede gevaldigt imod, først da hun så jeg hævede hånden lod hun mig fortsætte, hun åbnede munden lidt og lod min tunge komme ind, det var dejligt at lade min tunge lege med hendes tunge, at mærke hendes bløde læber mod mine, mens duften af hendes parfume ramte min næse. Jeg nød hvert sekund som var det mit sidste. Min hånd gik på opdagelse op af hendes silkebøde ben op under hendes nederdel for at ende på hendes dejlige bløde baller der knapt var dækket af hendes g-strengs trusse. Det gav et gib i hende da jeg førte min hånd ind under hendes trusser, jeg skilte hendes skamlæber med to fingre og gned en tredje op imellem dem. Hun var ikke våd men det havde jeg nu heller ikke forventet.

Jeg trak trusserne og nederdelen af hende og hun stod nu helt nøgen foran mig, usikker og betuttet, langt fra den selvsikre forkælede Helle hun normalt var. Min morgenkåbe faldt også til jorden, og som vi nu stod der nøgne over for hinanden, var det næsten som en diabolsk udgave af skønheden og udyret.

Jeg trak hende ind til mig omklamrede hende næsten desperat, mine hænder var overalt på hendes krop, mens min dunkende pik gned sig op af hendes skød, jeg smed hende ned på sofaen og kastede mig over hende, lod min mund gå på opdagelse på hendes bryster tog vorterne i munden suttede og små bed i dem, jeg måtte dufte hendes fisse så jeg pressede hele mit hoved ned i hendes skød, lod min tunge danse henover hendes skamlæber, da jeg havde udforsket og nydt alle kroge af hendes skød kravlede jeg atter op, hvor jeg konstaterede at Helle lå med hovedet drejet væk fra mig og stirrede blankt ud i stuen, jeg drejede hendes hoved. ”Du skal kigge på mig mens jeg knepper dig” hun nikkede blot. Jeg lagde mig ind over hende, og mens jeg lod min tunge slikke henover hendes læber , forsøgte jeg med min hånd at dirigere min pik ind i hendes fisse, det gik ikke jeg kunne kun netop få mit pikhoved ind mellem hendes skamlæber , der var ikke plads nok min mave var i vejen. Så i stedet for vendte jeg hende om i sofaen, så jeg kunne komme til at tage hende bagfra. Det gik bedre, jeg kørte mit pikhoved op mellem hendes skamlæber fandt hullet og pressede til og pikken gled op i hende, rytmiks kørte jeg ud og ind af hende, og jeg kunne ikke dy mig for at give hende et par klaps på ballen imens. Hårdere og hårdere, jeg kunne pludselig hører en ændring i Helles åndedrag, jeg kunne næsten ikke tro det, men det lød som om at hun var begyndt at nyde den lidt hårde behandling. Det var en overraskelse så jeg gav hende lige et par rap mere bagi inden jeg trak mig ud af hendes nu tydeligt våde og opsvulmede fisse. Hun skubbede bagenden tilbage imod min pik som for at sige at hun ville have mere, men i stedet for at fører den ind i fissen igen lod jeg den glide lidt højere op og pressede den ind mod hendes ringmuskel. ”Nej Claus det må du ikke, ikke engang Martin har fået lov til det” Jeg gav hende et ordentligt rap over den højre balle og pressede yderligere på indtil den til sidst gled forbi ringmusklen, Helle gav et hvin fra sig men slappede så lidt af, så jeg kunne komme til at kneppe hende. Jeg trak hendes hofter bagud så jeg kunne komme helt op i hende, begyndte at støde hårdere og hårdere. Helle havde taget en hånd ned mellem benene og begyndte at gnide på sin klit, og da hun til sidst kom i en kæmpe orgasme, trak alle hendes muskler sig sammen, spændte omkring min pik, som straks sprøjtede sperm op i hendes indre, jeg faldt udmattet ind over hende og lå helt stille et stykke tid, før jeg trak mig ud af hende og faldt sammen på sofaen. Helle sagde ikke noget hun rejste sig blot op og tog sit tøj på. Lige inden hun gik kom hun hen, kyssede mig på munden og sagde ”Tak Claus”.      

porno med danske piger