En aften med min mand og hans venner

SPAR MANGE PENGE

Forstod nu, at han og vennerne havde set det hele. Hvor er du fræk, hviskede han i mit øre og tog mig frækt på numsen og lod sin hånd glide op under min nederdel

Min mand mødes ind imellem med nogle af sine venner og spiller poker. Det går på skift hvem der er vært. Sidste gang var det hjemme hos os. Den aften var jeg ude hos en af mine veninder. Vi havde spist en god middag og drukket lidt for meget rødvin, så klokken var blevet lidt mange.

På vejen hjem i taxaen sidder jeg og tænker lidt over, hvad vi havde snakket om om aftenen. Havde fortalt veninden, at min mand og jeg nogen gange snakker om, at det kunne være frækt at prøve at have sex med andre. Havde kunnet se på hende, at hun forestillede sig hvordan. Det havde været lidt frækt at tænke på og fortælle om, så jeg var faktisk blevet lidt liderlig.

Tænkte på at min mand og hans venner sad derhjemme – 5 mænd – skulle det være i aften, vi levede vores fantasi ud, tænkte jeg. Jeg blev endnu mere liderlig ved tanken. Spredte benene lidt for at se om taxichaufføren lagde mærke til det – han så ret godt ud – jo han kiggede interesseret i bakspejlet.

Nå men nu var vi hjemme. Han lukkede døren op for mig og jeg steg ud af taxaen. Lod ham lige få et kig op under nederdelen, så han kunne se, at jeg ikke havde trusser på, kunne se at han havde en ordentlig bule i hans bukser. Da jeg gik fordi ham lod han sin hånd glide op under nederdelen og lod fingeren glide op i min fisse – tog den ud og slikkede sine fingre.

Jeg sagde, at han skulle holde fingrene for sig selv – men med et glimt i øjet, der fortalte ham, at det var lækkert og frækt. Så gav jeg alligevel lige hans pik et klem og sagde, at måske vi kunne mødes – så kunne han få lov at kneppe mig sammen med min mand. Det ville han helt sikkert sagde han. Glædede sig allerede sagde han.

Nu opdagede jeg at min mand og et par af vennerne stod og kiggede på os fra vinduet. Nå men så på gensyn sagde jeg til taxichaufføren, der skyndte sig at sætte sig ind i taxaen for at køre væk. Min lukkede døren op og gav mig et stort kram og et ordentlig kys i entreen.

SEX I DAG?

Forstod nu, at han og vennerne havde set det hele. Hvor er du fræk, hviskede han i mit øre og tog mig frækt på numsen og lod sin hånd glide op under min nederdel og ind i min sprække. Du er jo helt våd hvisker han – er det i aften vi skal leve vores fantasi ud? De andre sidder derinde med ståpik hvisker du – kunne du tænke dig at lave lidt sjov?

Ja siger jeg – sætter du noget musik på og henter os en drink, så siger jeg goddag til drengene imens.

De er lidt flove og prøver at skjule deres buler i bukserne, men jeg kan godt mærke deres stive pik, da jeg giver dem et knus efter tur. Så kommer min mand tilbage og vi begynder at danse helt tæt og gnider vores underkroppe mod hinanden. Min mand tager godt fat i mine balder og lader hånden glide op under nederdelen.

De andre følger med fra sofaen – lader som om de ikke har set noget – men da jeg smiler frækt til dem, kommer de hen til os og begynder at danse med. Jeg skiftes til at danse tæt med dem en efter en.

Den første er min mands bedste ven – de er meget tætte og snakker om alt muligt også om sex på hjemmefronten. Min mands ven får ikke lov til så meget med konen, så han har altid været misundelig på de ting min mand fortæller om os. Så vi har nogen gange snakket om, at det var synd, når vi vidste at han var vild med at kneppe forfra, bagfra og i munden. Så han var helt vild i varmen – trykkede sig tæt ind til mig og gned underlivet imod mit i takt til musikken. Mine brystvorter var helt stive under blusen. Så tog jeg også en dans med de andre venner. Jeg var så liderlig at det løb ud af mit glatbarberede fisse.

Dem, jeg ikke dansede med, stod nu og gned på deres pikke, mens de fulgte interesseret med i, hvad der skete mellem mig og ham, jeg nu dansede med. Nu var jeg igang med med min mand igen – gled ned på knæ og åbnede hans bukser og tog hans store stive pik i munden og lod den glide langt ned i halsen.

Bedstevennen kom straks også hen og knappede ivrigt sine bukser op og ud kom den dejligste pik med et kæmpestort hoved. Jeg tog den i munden, mens jeg holdt min mands pik i den anden hånd. Lod vennens pik glide helt ned i halsen. Han blev helt vild og var tæt på at komme allerede. Jeg skiftedes til at sutte de to pikke – det var helt vildt.

En af de andre havde hentet en madras og lagt foran brændeovnen. Ilden buldrede og det var dejligt varmt. Jeg lagde mig nu ned på madrassen. Min mand og vennens pikke var i min mund, og en lagde sig mellem min ben og begyndte at slikke min våde kusse. To andre satte sig på hver side af mig, så jeg kunne få en pik i hver hånd. Min mand sagde, at de skulle tage fat i brysterne. Det gør hende helt vild sagde han. Og ganske rigtig, da de tog fat i brystvorterne – der sjældent havde været mere – kom jeg i en kæmpe orgasme.

Min mand og vennen var også godt på vej – jeg prøvede om jeg kunne have begge deres pikke i munden samtidig. Det gjorde udslaget, det begyndte at rykke i begge pikke og de kom ud over mit ansigt i store sprøjt af sperm, som jeg ivrigt slikkede i mig. Min mand gav mig et kæmpekys og slikkede sammen med vennen resten af spermen af mit ansigt.

Nu var de tre andre også ved at være klar. Jeg var utrolig liderlig, og sagde at nu ville jeg gerne kneppes og om nogen havde lyst. Det skulle jeg ikke sige to gange. Jeg rejste mig op så en af dem kunne lægge sig på gulvet. Jeg ville have hans pik op i røven. Gled hans pik på min våde fisse for at gøre pikken våd og glat inden jeg langsomt gled ned over pikken. Åhh den var kæmpestor, men endelig gled den helt ind. Jeg lagde mig tilbage ovenpå ham og spurgte, hvem der ville have det andet hul. En kæmpestor sort pik trængte op i min fisse. Det var helt vildt – jeg var totalt udspilet- kom i en kæmpeorgasme.

Den sorte pik gled ud og ind af fissen – det var helt vildt frækt at kigge på. Det synes tilskuerne også. Ham der havde slikket min fisse, satte sig foran mit ansigt og jeg bøjede hovedet bagover så hans pik kunne komme helt ned i halsen. Det var utroligt frækt. Min mand og vennen sad og kiggede på og havde igen fået ståpik. De sad og gav pikken en ordentlig tur imens de kiggede på den sorte pik som gled ud og ind i fissen i stor fart og den anden i halsen. Det var tæt på nu for alle. Kunne mærke, at ham jeg havde i det bageste hul ikke kunne holde det tilbage – han pumpede og pumpede op i mit bageste hul, alt imens han hev i mine brystvorter bagfra. Nu blev den sorte pik taget ud af fissen og sprøjtede i store stråler ud over min mave og bryster.

Pikken i min mund sprøjtede næsten samtidigt og spermen løb ud af min mund. Det kunne min mand og vennen ikke stå for. De ville også kneppe mig. Min mand gav vennen lov til at få det bageste hul – det havde han aldrig prøvet før – han var helt vild da jeg langsomt gled ned over hans pik. Min mand slikkede mig til en kæmpeorgasme, mens jeg havde vennens pik i det bageste hul. Det var helt vildt. Bagefter tog han sin store pik og begravede den dybt i min fisse og pumpede løs. Tag fat i hendes patter, så kommer hun garanteret igen sagde min mand – og ja det gjorde jeg og samtidigt mærkede jeg begge pikke spile mig totalt ud – de var kommet igen. Bagefter sad vi alle foran ilden og røg og snakkede om, hvor fantastisk det havde været, og at det ikke var sidste gang, at vi havde gjort det. Jeg var temmelig øm, men faldt i søvn på gulvet.

porno med danske piger