Tøzen med Herren i sexbio

SPAR MANGE PENGE

Det er nogle Herren bestemmer og så fik tøzen nogle klask i røven, og beskeden, buk dig tøz, og Herren forsøgte at trænge op i tøzen, men Herren er stor så der skulle noget crem…

Hej jeg er en fyr der nogle gange lyst til at gå i dametøj og være den underdanige tøz som bare skal gøre som tøzens Herre forlanger.

tøzen har en Herre som forstår at tænde og bruge sin tøz, og han har en stor altid stiv pik, som han godt kan lide at mundkneppe tøzen med.

Herren sms’er når han har brug for tøzen ellers skriver tøzen til ham. Herren har nogle gange sendt tøzen til en resteplads, ved Sindal, hvor der engang imellem er nogen der trænger til at lege lidt…der har tøzen stået i alt sit dametøj, højhælet sko, strømper med hofteholder, g-string, kjole eller kort stram nederdel, smykker og paryk. Så siger Herren at tøzen skal gå inde på wc’et uden at låse døren og stå ved vasken med rygen mod døren og med kjolen oppe over røven, Herren siger, så kan de mænd der kommer se hvilken tøz du er. Så venter tøzen på at der kommer en og bruger tøzen. Det er sket et par gange, at der er en der har brugt tøzen.

det tøzen vil fortælle om skete i tirsdags, Herren har længe skrevet om at han ville have tøzen med i sexbio i Aalborg. Hvor tøzen skulle betjene de mænd Herren syntes skulle have lov til at bruge tøzen. Det skete i tirsdags.

SEX I DAG?

vi aftalte at mødes der, tøzen skulle komme og gøre sig helt færdig som tøz der, tøzen havde allerede det meste af tøjet på under sit egen tøj, men manglede de højhælet sko, smykker, neglelak, læbestift og paryk.

Da tøzen kom der ned stod der en 5-6 mænd , og Herren var endnu ikke kommet. Der mistede tøzen lidt modet, og skrev til Herren, han skrev, sæt dig ind og se hvad der sker, men jeg torde ikke gå ind som tøz, men satte mig ind i en af biograferne. Der sad en og legede med sin pik, tøzen gjorde det samme. Det blev hurtigt kedeligt. Så gik tøzen lidt frem og tilbage og så ind i alle rum, og endte i en af de små bokse ved Dark rum . Der stod tøzen lidt og der var en der fandt tøsens tøzetisemand inde bag nederdel og g-strings trusser, han tog den frem og legede lidt, men tøzen var så liderlig så tøzen var nød til at trække sig tilbage for ikke at sprøjte, tøzen havde jo ikke fået lov af sin Herre til at sprøjte.

tøzen gik igen rundt for at se om der skete noget spændene, og for at finde sin Herre. Det endte med at tøzen selv gik ind i Dark rummet der var en tre stykker, og da tøzen kom ind begyndte de at tage på tøzen og tage bukserne af tøzen, så var der en der sagde, du er sku da min liderlige tøz, ja Herre svarede tøzen, Herren sagde, så er det af med tøjet, og et øjeblik efter stod tøzen i strømper med hofteholder, g-string, bh, stram top og stram kort nederdel. med en pik i hver hånd og en der stod bag tøzen og legede med tøzens tøzetissemand, som voksede i hænderne på ham, tøzen kunde også mærke at hans pik voksede, da den lå op ad tøsens røv, sådan stod vi lidt, hvor tøzen legede med de to pikke, men tøzen var nød til at tage den hånd der legede med tøzen væk, for ikke at komme, det viste sig at være Herren, han sagde, det er nogle Herren bestemmer og så fik tøzen nogle klask i røven, og beskeden, buk dig tøz, og Herren forsøgte at trænge op i tøzen, men Herren er stor så der skulle noget crem til, så kunde Herren presse sin store stive Herrepik op i tøzen, cm for cm gled den, i et langt tryk, helt op i tøzen, tøzen var fyldt helt ud, lige der var tøzen glad for at Herren havde forlangt at tøzen skulle træne med dildo og butpluk for at tøzen skulle være klar til at komme med i bio. Nu tog Herren et godt tag i tøzenz hofte og kørte sin store pik ind og ud, først i et roligt tempo, så satte han tempoet op og så ned igen, sådan blev Herren ved længe, tog så pikken ud og sagde , sut tøz, så gik tøzen på knæ og suttede Herrens pik, frem og tilbage og ned af skaftet og ned til nosseren, og tilbage igen hvor tøzen blev mundkneppe af Herren og han holdt pikken langt tid helt nede i halsen på tøzen. Tøzen stod stadig med de to pikke i hånden, men havde helt glemt alt om at der var andre i rummet, alle måtte vide at der skete noget der for tøzen stønnede hver gang Herren satte tempoet op,tøzen fik en omgang klask igen, inden Herren så tog rigtig godt fat i tøzens hofte og så fik tøzen Herrepik, tøzen blev klemt helt op ad vægen imens Herren kneppede hårdt og længe, han sagde hårdt til tøzen, få så den røv ned og strit med den, der var en anden der sagde, ja giv så den tøz alt det pik hun kan tage, tøzen var ved at komme bare ved at blive brugt/ udnytte af Herren på den måde, imens der var andre var der, det tændte tøzen helt vildt.

Ligeplusligt stoppede Herre, det var heldigt for ellers havde tøzen sprøjtet, uden at der var nogen der havde rørt ved tøzens tøzetissemand så tændt og liderlig var tøzen.

Så er det ind ved siden af, sagde Herren , men da tøzen kom ud igangen var der optaget, og der stod en 4-5 mand der så tøzen komme ud i alt sit tøzetøj, tøzen gik ind igen, Herren hentede tøzen, vi skal ind og se film, tøzen tog trøje og bukser på men tog det af da vi sad i sofaen.

Herren sad inderst og tøzen ved siden af og tog Herrens pik i munden og sutted den imens Herren så film, Herrens store pik fik den store tur, rundt på hovede så ned af skafter og hver kugle fik en god sutte tur og så hele vejen tilbage igen, det fortsatte imens der var mindst 4 der stod og så tøzen i sit tøzetøj ligge på knæ og sutte Herrens pik.

Herren sagde, så er det op og sidde på den, så rejste tøzen sig og satte sig på Herrens pik, tøzen gled stille og roligt ned over Herrens pik, som tøzen lige havde haft i munden, da tøzen var helt nede begyndte tøzen at ride herrens pik, det var en rigtig god fornemmelse at spidde sig selv på den store pik. Herren gav tøzens en ordenlig omgang klask i røven imens tøzen kneppede sig selv på Herrens pik. Så er det af igen, sagde Herren, tøzen sad igen med Herrens pik og suttede.

tøzen havde stået til herrens rådighed i over en time, så tøzen sagde til Herren at tøzen snart skulle gå, Herren sagde, læn dig ind over sofaen, det gjorde tøzen og Herren reste sig og gav tøzen et par klask i røven og førte så sin pik op i tøsens meget brugte hul, nu fik tøzen pik igen og hårdt, imens der stod mindst 4 og kikkede på at Herren gennem kneppede sin tøz, Herren kneppede løs og til sidst sagde han , ned på knæ og åben munden, herren spille sin store pik et kort øjeblik så pressede han sin pik helt ned i halsen på tøzen og tømte sig, han blev ved og ved og tøzen sank flere gange da herren ikke sprøjtede mere tog han sin pik ud så tøzen kunde slikke det sidste af pikken

så pakkede herren sin pik sammen og sagde, jeg kontakter dig tøz. Det Var der flere af tilskuerne der hørte, Og så var han væk. Tøzen kom også i tøjet og ud.

tøzen fik ikke lov til at komme, det gjorde tøzen dagen efter. idag er det fredag og tøzen er stadig øm efter herrens hårde tur, men glæder sig til næste gang Herren vil have tøzen med i bio, der siger Herren at han nok skal finde nogle mænd der vil være med til at udnytte tøzen……

porno med danske piger