Bundet og brugt med bind for øjenene

SPAR MANGE PENGE

Som et X ligger jeg helt nøgen på sengen. Tørklædet for mine øjne hindre mig i at se dig. Min krop dirre af lyst og forventningens glæde.

Jeg kan mærke dine fingre gå på opdagelse, mens du smører mig ind i barberskum. Hvergang dine fingre strejfer min klitoris, stønner jeg og vrider mig…det eneste jeg tænker på er, at jeg vil gennemkneppes af din store pik. Mærke hvordan den kommer helt i bund og fylder mig helt ud.

Laaaaaaangsom begynder du at barbere mig glat, mens du spørger, om jeg er liderlig. “Ja” svarer jeg og roterer med underlivet.

Du er meget grundig med at undersøge, om jeg nu også er helt glat. Jeg kan mærke hvordan safterne stille løber ud af mig. Du ler og siger, at det barberskum da er helt unødvendigt.

Med en varm klud vasker du forsigtigt min fisse, så den her helt ren. Du lægger hænderne under mine baller, og løfter mig op, så du kan komme til at smage på mig. Din tunge svirper henover min klitoris, og det er som små elektriske stød, der går gennem min krop.

SEX I DAG?

Så skiller du mine skamlæber helt ad, og suger for alvor på den…dine fortænder rammer min klitoris, og jeg stønner højlydt. Så kan jeg mærke en finger, der langsom borer sig op i min fisse. Du trækker den ud igen og siger, at jeg skal slikke den ren. Smagen af mine egne safter på din finger, får mig til at sutte og lege med den, mens jeg forestiller mig, at det er din stive pik, jeg har i min mund.

Du fjerner tørklædet fra mine øjne, og jeg kan se dit hoved sænke sig ned over mit ene bryst. Du sutter og bider i min brystvorte, og som altid reagerer jeg liderligt. Jeg nyder den svage smerte, det fremkalder, og jeg tigger dig om at få pik, men nej jeg må vente.

Jeg prøver på at komme fri fra mine bånd, men du har bundet mig for godt, og jeg er magtesløs…det tænder både dig og mig, at jeg er underlagt dine luner.

Du sætter dig overskrævs på mig og lader din pik glide ind mellem mine bryster. Hver gang du støder frem, kan jeg lige nå at slikke på dit pikhoved, og det er noget du kan lide.

Langsomt fjerner du dig og lægger en pude ind under min røv. Du lægger dig tilrette mellem mine ben, så jeg lige kan mærke din pik…jeg vrider mig febrilsk og tigger dig om at hamre den op i min våde og villige fisse.

Bibi kæmper for at komme friDu vikler din hånd ind i mit nakkehår, og trækker mit hoved bagover, så min hals den er helt blottet. Jeg stønner i overgivelse og hele min krop sitre af lyst.

Uden varsel hamre du pikken i bund i mig, så jeg giver mig…du er så stor, at jeg knapt kan tage dig i hele din længde.
Du støder dybt ind i mig imens din mund plyndre min. Jeg kan mærke hver eneste cm. af dig i mig, og varmen som breder sig i min krop. Jeg skriger min orgasme ud, og du trækker dig ud og sprøjter ud på min mave og mine bryster.

Næste gang vi ses, er det dig der skal bindes.

porno med danske piger