Dobbelt-debut i Gloryhole

SPAR MANGE PENGE

Pludselig mærkede jeg en hånd (fra pik 1) der søgte efter min pik. Jeg måtte lige om rokere lidt, så han bedre kunne komme til og jeg samtidig kunne sutte pik 2. Måtte lige holde en pause…

Da jeg bor i provinsen, har jeg ikke mod på at mødes med en lokal, selv om vi har samme lyster.
Men jeg fandt ud af at der er et gloryhole i udkanten af Svendborg. Et offentligt toilet, men et sted der ikke kommer nogen når det er blevet mørkt.
På vej derhen startede tankerne igen… hvad nu hvis… Hvis de var flere og ikke respekterede mig, og hvad med gummi? Men okay.. jeg var jo den der låste mig inde i en bås og jeg havde min mobil med.

Jeg ankom og låste mig inde på det midterste toilet. Der var et Gloryhole i BEGGE sider! Et lidt for stort hul til min diskretion, men lige så fint med en plade som jeg fra min side, kunne skyde for eller fra hullet. Det kunne nok ikke blive mere sikkert. Sad lidt.. Vidste ikke om jeg var lettet eller skuffet over at der ikke var et øje eller en lyd.. Gik på superchat og skrev glory i Svb.
Lynhurtigt var der to der skrev; hvad jeg var til.. og data. Har altid flippet lidt over det med data. Okay, alderen kan da være meget rar at vide. Men som jeg skrev, var jeg 45 og resten vel var ligegyldigt, da jeg bare gerne ville lege diskret med en pik.
Den ene loggede af men den anden skrev, at han ville komme.
Røg en smøg og kiggede på det der var skrevet på væggene… Synes jeg kunne høre en bil og sad helt stille. Yes.. døren gik op og der kom en ind.. få sekunders stilhed og så låste han sig inde ved siden af.
Jeg holdt vejret.. og kunne næsten høre mit hjerte.
Så bankede det stille på lemmen… uden at sige en lyd, skød jeg pladen til side..

Jeg kunne høre og skimte lidt jeans, lyden af bælte og lynlås.. og så kom der en pik frem!
Den var ikke helt stiv, men slank og længere end min.
Med et var alle tanker væk, og jeg tog om pikken.. trak forhuden tilbage og tog hovedet i munden, blødt og vådt og ud igen, så jeg kunne se den. Den smagte ikke af noget, men var allerede stiv og flot.
Jeg løftede den og slikkede så langt nedefra jeg kunne og op til spidsen af hovedet. (han var fuldstændig glatbarberet). Min tunge legede lidt med strengen under pikhovedet.
Jeg tog den i munden så meget jeg kunne. Den ramte ganen, men det var dejligt. Men tunge slikkede fra side til side imens jeg havde den i munden. Fuck, jeg blev liderlig over sådan en stenhård og flot pik.
Kørte den frem og tilbage.. ud og ind af min mund.. mærkede bare pik.. og min mund, mine læber og min tunge (og ganen) var det eneste jeg tænkte på. Ikke hvornår han kom.
Tog den så langt ind jeg kunne.. og det passede lige med at min næse var ved at ramme væggen, som pikken prøvede at komme forbi drøblen. Jeg gaggede en gang, men var ligeglad…
Spillede den lidt frem og tilbage imens jeg lige fik vejret og fik set den igen.
Han stønnede på den anden side.
Jeg tog den blødt og tæt og langsomt ind igen.. til ’gagge-grænsen’ … og holdt mit hoved stille og bare mærkede hvordan den dejlige pik fyldte min mund. Og så begyndt han langsomt at køre den frem og tilbage.. ud og ind af min mund…
Hold kæft det var frækt… jeg lukkede min egen pik ud…
Han kneppede mig blidt i munden.. og jeg var vild med det.
Ville ønske at det blev ved og jeg bare kunne tag’ det.

Men pludselig gik døren op.. vi stivnede begge to. Et par sekunders stilhed og han låste sig så ind på det tredje toilet. Vi var stadig helt stille..
Åbner du, sagde han… og samtidig med at jeg tænkte hvad nu, skød jeg den anden plade til side.
Jeg tog den første pik i venstre hånd og spillede den lige så langsomt, imens jeg stirrede på det ’nye’ hul.

SEX I DAG?

Der kom en mindre men tyk pik frem… og jeg tog den straks i hånden og spillede den lidt.
Hvor vildt.. nu sad jeg simpelthen med en pik hver hånd. Den nye begyndte at vokse og størrelsen overraskede mig lidt. Nu var det faktisk en stor pik. Ikke så lang, men tyk.
Jeg trak helt tilbage så pikhovedet blottedes og gav en vådt kys og et slik. Den smagte af lidt, men så ren ud. Jeg gabte og tog den i munden. Den fyldte hele min mund.. efter et par små ryk, kun med pikhovedet i min mund, prøvede jeg at tage den så meget jeg kunne.
Åh, stønnede han allerede derinde. Jeg tog fat sådan halvt om nosserne og så roden af hans pik og rykkede frem og tilbage så meget jeg kunne, imens jeg slikkede hans pikhoved som var det en softice der var ved at smelte.

Måtte lige tilbage til den første igen, som jeg lidt for ivrigt prøvede at at tage til roden.
Prøvede at gabe (som når man er træt) og ønske den helt ned i min hals.. og tog den!! Kunne mærke den i halsen og min næse borede sig ind i hans mave! Bare lidt.. og så ud igen.. fuck…
Blev helt forpustet men liderlig.. prøvede igen.. årh, det var frækt.
Og det lød også til at han nød det..
Pik to bankede på væggen og jeg nærmest kastede mig over hans pik.
Tog den så den fyldte min mund og holdt hovedet igen. Og han begyndte så også at køre sin pik frem og tilbage i min mund. Det her var fanme dejligt fræk.
Pludselig mærkede jeg en hånd (fra pik 1) der søgte efter min pik. Jeg måtte lige om rokere lidt, så han bedre kunne komme til og jeg samtidig kunne sutte pik 2.
Måtte lige holde en pause og nyde synet af en arm gennem væggen der spiller min pik.
Vedd ikke hvorfor, men jeg tog hans hånd væk fra min pik og suttede to af hans fingre, for at vende mig mod pik to igen.
Jeg tog den ind og holdt mig i ro igen, så han kunne kneppe mig i munden. Vi blev lidt for ivrige.. den kom for dybt og jeg gaggede og hostede slim op. Men vi var så tændte at jeg holdt om hans nosser og lod ham kneppe mig i munden igen. Hold kæft det var frækt, selv om det var en tyk pik.

Jeg havde rejst forover, for bedre at kunne tage den.. og pik 1 tog fat om min pik og nosser bagfra.
Kunne kun lige gnide lidt på mig med fingrene og så mærkede jeg hans tommelfinger nulre min stjerne.
Jeg tog pik 2 ud af munden, men spillede ham stadig lidt.
Pressede mig bagud som tegn på at jeg ville mærke hans finger oppe i mig.
Der var desværre for bredt til at han ville kunne kneppe mig imens jeg suttede pik2.

Hans slap min pik for at… orh.. køre sin finger blidt men helt op i mig.. fuck det kildede på den gode måde. Jeg kunne ikke nå pik to med munden, men spillede den stadig imens jeg blev fingerkneppet.
Men rejsning faldt (det gør den når jeg får noget i røven, ved ikke hvorfor) men dejligt var det.
Han stoppede og trak sig langsom ud igen… og ind kom pikken.
Jeg nærmest sugede den ned i halsen imens han stødt frem.. 3-4 gange.. selv om jeg gaggede.
Det var frækt, men nu måtte det være pik 2 igen. Jeg holdt om hans nosser og min pegefinger søgte hans hul imens min mund kørte frem og tilbage over hans pik.
Jeg nåede kun lige at stikke det yderste af fingeren ind, da han kom med et ’Århhh..’ i min mund.
Han kneppede mig stadig, så det meste løb bare ud og ned af min hage…
Han trak sig helt ud af hullet og jeg tænkte han var færdig, men så kom hans mund pludselig frem.
Lad mig smage, sagde han. Men jeg ville ikke tungekysse med ham, så jeg stak min pik ind i hans mund i stedet for.
Om han var erfaren eller jeg bare er kort, det ved jeg ikke, men jeg mund-kneppede ham som var det en fisse.. han var bare blød og våd og jeg nåede lige at tænke ’fuck, nu kommer jeg’ (så slukker jeg nemlig lige bagefter) da pik pik 1 viftede med armen, for at få mig hen til ham.
Da jeg så hans flotte pik, Jeg tænkte jeg at han skal også komme i munden eller halsen på mig.. men han trak den ud og gjorde tegn med hånden, at jeg skulle vende mig om…

Det var ellers ikke planen.. jeg havde kun prøvet selv, med dildo… men var så liderlig at jeg bare bukkede mig og bakkede til. Havde forventet et smertefuldt møde med en pik, men mærkede hans tunge!
Dejlig frækt og vådt og blødt. Så en finger der gled ind og nærmest lige fik mig til at slappe af.
Og så mærkede jeg hans pik der prøvede til.. han pressede og jeg spredte mine baller og trykkede mig bagud. Netop som hans pikhoved fik presset sig ind i min røv og jeg nød det, kom jeg til at spænde og det gjorde ondt. Automatisk fjernede jeg mig…
Tænkte at jeg bare ville spille mig færdig og så var det det, men så kom hans mund til syne.
Jeg stak min pik ind i hans bløde og varme mund. Det var nærmest som at blive suget ind.
Lidt for kraftigt, men jeg var ved at komme, så kneppede ham bare i munden.. ganske få gange og så kildede det, så jeg måtte trække mig ud og spille det sidste..
sekundet før jeg kom, jog jeg min pik ind i hans mund og kom… han sugede hver en dråbe ud af mig.
Det kildede, men var dejligt.. og jeg lod den blive lidt og mærke hans tunge…

Puha… trak mig ud og satte mig forpustet og udmattet ned…
Pik 2 var gået, og pik 1 sagde tak for i aften og forsvandt også… jeg tændte en smøg og skulle lige samle mig, inden jeg gik ud og kørte hjem. Godt træt.. og lidt øm i munden, men med en dejlig smag og en dejlig oplevelse…

Forfatter: [email protected]

 

porno med danske piger