Husværten fra Århus

SPAR MANGE PENGE

Mærkede hans hånd mellem benene og fingrene greb om mit penishoved. Det gentog sig et par gange og min pik reagerede på berøringen. Et par slag mere med spanskrøret blev det til…

For mange år siden havde jeg lejet et værelse af en ældre mand i Århus.

Jeg læste og brugte lidt for mange penge, så det var ikke altid jeg havde til huslejen til den første. Han behandlede mig altid godt, så jeg fik som regel udsættelse. Det var en ret uheldig udvikling for mig, for jeg kom mere og mere bagefter. På et tidspunkt var jeg oppe på tre måneders husleje gæld.

Jeg havde lovet højt og helligt, at jeg ville betale til den første, men aftenen før kom der et par kammerater, der fik mig med i byen. Denne gang var han ikke helt så imødekommende, som han plejede. Han skældte mig ud og sagde, at han kunne sætte mig på gaden. Pludselig sagde han, at jeg fortjente en røvfuld. Jeg blev ret overrasket over hans udspil. Han fortsatte enten blev jeg sat på gaden eller også modtog jeg en endefuld. Jeg overvejede situationen lidt, jeg havde ingen penge at flytte for og kun mulighed for at rejse tilbage til mine forældre i Ribe, så jeg havde ikke rigtig noget valg. Han spurgte igen, om jeg ville modtage en endefuld, og jeg nikkede.

SEX I DAG?

“Du skal lige i bad først”, sagde han. Jeg gik ud mod badeværelset, og han fulgte med. “Jeg vil lige sikre mig, at du vasker dig ordentlig”, sagde han.

Han fulgte min afklædning og gloede uhæmmet på min pik og bare røv. Jeg blev vasket og tørret, og fulgte efter ham ind i hans soveværelse. Han havde hentet et tyndt spanskrør. Jeg blev bedt om at lægge mig på maven.

Pludselig mærkede jeg hans hånd på min krop. Hånden gled op over ryg ned over balderne og lår flere gange. Jeg mærkede spanskrøret let på mine balder og hurtigt faldt de første to slag. Igen gled hånden over kroppen efterfulgt af et par slag. Så mærkede jeg hånden mellem benene og fingrene greb om mit penishoved. Det gentog sig et par gange og min pik reagerede på berøringen.

Et par slag mere med spanskrøret blev det til.

Han bad mig nu rejse mig, og stille mig foroverbøjet med hænderne på en stol. Min pik var blevet halvstiv ved berøringen. Nu blev hans fingre mere nærgående. Hans venstre hånd gled rundt på brystkassen ned over maven til kønshårene, som han lige kørte rundt i. Mens hans hånd hvilede på min mave fik jeg igen et par rap af spanskrøret. Min ende var efterhånden godt stribet. Hans hånd gled nu på det ene lår og op i skridtet. Han nåede til nosserne, som han klemte let og tog nu begge nosser som en håndfuld. Med hånden på nosserne slog han mig igen, men ikke så hårdt som før. Nu gled hånden op ad den nu helt stive pik og fingrene fandt pikhovedet, hvor lidt forsperm var kommet ud. Fingrene masserede hovedet godt. Hans hånd tog nu et fast greb i pikken og spillede den frem og tilbage. Han smed spanskrøret og slog mig med højre hånd i enden og spillede med venstre hånd. Slagene faldt i regelmæssig tempo og han kørte frem og tilbage på pikken.

Pludselig sprøjtede jeg i lange og seje sprøjt. Han holdt inde med spil og slag. Nu mærkede jeg pludselig hvor meget min ende smertede. Han tog et lille spejl og viste mig striberne foran et større spejl. Nu blev jeg stillet i skammekrogen. Han gik og ryddede op og der gik vel en halv time, så kom han tilbage med noget creme. Han begyndte at smøre min bagdel ind i cremen. Det virkede dejlig lindrende.

Han sagde nu, at jeg kunne gå. Din ende har fået hvad du trænger til. Du må nok sove på maven i nat og jeg vil kontrollere de næste dage, om jeg har gjort mit arbejde godt nok.

Det blev ikke sidste gang min ende blev stribet, men det kan jeg fortælle om en anden gang.

porno med danske piger