Første gang med min Herre

SPAR MANGE PENGE

Gør det så ordenligt og tag hele min pik sagde han, men det kunde jeg slet ikke. Nu tog han mit bælte ud af mine bukser, så må jeg jo lære tøsen at tage en stor pik…

Hej jeg er en fyr på 41, er gift med en fantastisk kone vi har et super sexliv, men jeg tænder på at gå i dametøj og på at blive domineret af en “Herre” der vil bruge mig. Det tænder slet ikke min kone at jeg gerne vil gå i dametøj,det med at jeg er sammen med en anden mand tænder også min dejlige konen, og nogle gange når vi har sex, fortæller vi hinanden sex historier! hvor det er mig der er sammen med en anden mand. er det mig der fortæller kommer hun meget hurtig, men fortæller hun kan det tage langtid, så er hun så våd at det næsten løber udaf hende, dejligt…. vi har prøvet at finde en mand på bf, hvor jeg kørte til dem og havde sex ,så kom jeg hjem, fortalte hvad der var sket, jeg når ikke at fortælle ret meget før hun kommer, derfor kan sådan en tur bruges meget længe inden jeg er færdig med at fortælle.

Det jeg vil fortælle er noget det er sket for en 4 måneder siden.

SEX I DAG?

Jeg er det sidste års tid blevet mere og mere tændt på at prøve en herre der vil dominerer/ bruge mig, som den tøs jeg gerne vil prøve At være. Jeg har prøvet de forskellige restepladser der er i lokalområdet, og har en enkelt gang spillet den af på en mand, imens han spillede den af på mig, det var dejligt men ikke det jeg søgte.

Jeg har også prøvet at dresse mig op og så køre en tur om aftenen det gav resultat, der suttede jeg den samme mand, to forskellige aftener, det var mere det rigtige……

Men da jeg skrev mit nr (taletidskort) og at jeg søgte en herre til at bruge mig som tøs, så skete der noget. Der var en der skrev og vi skrev sammen et stykke tid. Så en dag jeg var ude at køre kom en SMS, hvor er du, skrev han, inde at handle, skrev jeg, vær på restepladsen om 17 min, skrev H, men jeg har ikke mit tøj med, skrev jeg – lige meget du skal bare sutte min pik, jeg er liderlig.

Ok jeg kommer. Da jeg kom, skrev han ,at jeg skulle smide alt mit tøj og gå nøgen op på cw’et, men det torde jeg ikke, så må du jo straffes, skrev H, jeg var så tændt, da jeg gik på cw’et holdte han og så på mig, da jeg kom ind satte jeg mig på knæ på gulvet! han kom ind og sagde, bliv sidene men få de bukser ned, det gjorde jeg! sut så min beskidte pik. Den var stor og jeg var ved at blive kvalt når han støtte den hårdt ind i munden, nogle gange holdt han den der langt inde og nede i halsen, gør det så ordenligt og tag hele min pik sagde han,men det kunde jeg slet ikke. Nu tog han mit bælte ud af mine bukser, så må jeg jo lære tøsen at tage en stor pik, så fik min røv og lår en ordenligt tur.

Om det var mig der blev beder af det, eller det tændte ham at tæske mig, det ved jeg ikke, men efter lidt tid sagde han, nu sluger du bare og du spiller ikke en dråbe, og så fyrede han sin ladning langt ned i halsen på mig, jeg spilte ikke en dråbe, for det blev sprøjtet lige i maven på mig,det føltes som om der var rigtig meget,så lynede han op og gik, jeg nåede lige at sige, tak herre, inden han var helt ude af døren.

Der er den bedste sex oplevelse jeg har haft, med en mand. jeg fik lov af Herren, at spille min lille tøsetissemand af på vej hjem i bilen, og den sprøjte som aldrig før…..

Han ved hvordan tøzen skal tages….. jeg har mødt ham igen, men det bliver sener i får den historier…

porno med danske piger