Solgt som tøs

SPAR MANGE PENGE

Han tog fat om min nakke og pressede sin pik så langt ind som muligt. “Kig op på mig!” beordrede han. Jeg forsøgte så godt jeg kunne, da blitzen blændede mig…

Jeg havde ikke kunne holde lysterne væk, og kort efter at jeg var flyttet sammen med kæresten, var jeg begyndt at mødes med mænd igen. Jeg havde både givet blowjob og spredt ben for adskillige mænd de seneste måneder. Hun havde taget mig på fersk gerning, en dag en 48-årig maskulin mand lå og gennemkneppede mig i vores seng. Hun havde bedt mig om at flytte øjeblikkeligt. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg kendte næsten ingen i Kbh. og havde ikke penge til at finde noget nyt at bo i. I ren og skær desperation, valgte jeg at kontakte min tidligere bekendte Nick. Han var den eneste jeg kendte i byen. Vi havde aldrig mødt hinanden, men han havde været min cyberherre i en periode hvor jeg gik meget i pigetøj. Han havde altid virket venlig og sympatisk, om end hård og pervers. Jeg skrev til ham og spurgte, om jeg kunne overnatte hos ham i lidt tid. Han var først lidt afvisende. Men da jeg foreslog at jeg kunne betale ved at sprede ben, var der ingen tvivl hos ham. Jeg fik adressen.

Da han havde lukket mig ind, fortalte han at der lå tøj m.m. på badeværelset. Han forventede at jeg var dresset og sminket perfekt, når han var hjemme. Jeg gik ud på badeværelset og lukkede døren bag mig. Nick havde lagt tøjet på en lille kommode. Der var et par høje sorte stiletter med læderremme, et par sorte nylonstrømper med en klassisk hofteholder med 8 stropper. En stram sort kjole, der kun lige skjulte hofteholderen. Der lå også bh og indlæg der svarede til en d-skål, samt en blond paryk og makeup Jeg lagde en perfekt makeup, som jeg jo havde gjort en del gange for Nick tidligere, og iførte mig tøjet fra kommoden.

Da jeg kom ind i stuen rejste Nick sig og gik over mod mig. “Det her har jeg glædet mig til længe” sagde han, og lagde sin hånd på min kind. Han havde flere gange tidligere spurgt om ikke jeg ville komme på besøg. Men jeg havde afvist hver gang. Han tog et skridt tilbage og signalerede med en roterende håndbevægelse, at jeg skulle dreje rundt og vise mig frem. Jeg snurrede pænt rundt, som han bad mig om. Han kiggede liderligt ned på mine nylonbeklædte ben og sagde: “Godt min tøs, så er det ned på knæ”.

Jeg vidste at Nick havde tænkt sig at benytte chancen 100 %, nu hvor jeg havde brug for ham. Jeg tøvede lidt. Jeg vidste ikke helt om jeg var klar til at stå til rådighed for ham. Det var som om han kunne se hvad jeg tænkte. “Kom her” sagde han og gik over til sin PC. Han klikkede ind på en privat hjemmeside. Til min store overraskelse var det ene billeder af mig i pigetøj, der blev vist på siden. Han havde gemt de mange billeder jeg havde sendt til ham gennem tiden. Aller øverst var der to store billeder af mig, uden pigetøj, fra da jeg var ankommet tidligere. “Jeg vil råde dig til at gøre som du får besked på, hvis jeg skal skjule de billeder” sagde Nick i en rolig, men små hånlig tone. Mit hjerte begyndte at hamre, og jeg kiggede bare ned i gulvet. Han nærmest råbte “SÆT DIG SÅ NED PÅ KNÆ, DIN LILLE LUDER!”  Jeg skyndte mig at falde på knæ for ham.

Nick fandt et kamera frem og begyndte at tage nye billeder af mig. Jeg sad pænt og stille midt på gulvet, mens blitzen flashede. Så kom han hen og stillede sig lige foran mig. Spændte bukserne op og sagde “sut!” Jeg reagerede øjeblikkeligt, og tog fat om den halvstive pik. Jeg trak forhuden tilbage og så det store flotte pikhoved komme til syne. Jeg tog pikken i munden og begyndte at sutte på den i langsomme bevægelser, mens min tunge legede med pikhovedet. Hans pik voksede hurtigt i min mund, og han stønnede allerede højt. Han tog fat om min nakke og pressede sin pik så langt ind som muligt. “Kig op på mig!” beordrede han. Jeg forsøgte så godt jeg kunne, da blitzen blændede mig. Han fotograferede mig i nogle minutter, mens han deepthroatede mig. Tankerne fløj rundt i hovedet på mig, mens jeg modtog det ene stød efter det andet. Jeg vidste at jeg tilhørte ham nu. Nick begyndte at stønne højere nu. “Åhh hvor er det lækkert, at ha’ sin egen private ludertøs.” Han begyndte at spille sin pik nu, mens han holdt mig stramt om nakken. Samtidig med at han tømte sine nosser udover mit ansigt, fortalte han mig at der ville gå lang tid før jeg fik lov at flytte igen, og at han var langt fra færdig med at lege med mig.

SEX I DAG?

Efter Nick havde overrasket mig med hjemmesiden og presset mig til at gå på knæ for ham, havde vi snakket om hvad der skulle ske. Han havde forklaret at han som en dominerende Herre selvfølgelig ville udnytte situationen, når der var en tøs i hans hjem. Hans vidste jo også, at jeg inderst inde tændte en smule på det, og det måtte jeg give ham ret i. Han fortalte at han på et tidspunkt havde brugt en tøs sammen med en anden fyr. Det var en ældre mand, og Nick havde lovet at kontakte ham hvis han fik fat i en ny tøs. Jeg havde egentlig ikke noget imod at skulle være sammen med fyren. Efter vi havde spist og snakket lidt mere, var jeg blevet helt tryg ved Nick og jeg stolede på at han bare ville have lidt sjov. Jeg ville bare nyde det og tage det som en oplevelse. Jeg blev beordret ind i soveværelset, hvor jeg skulle blive i sengen indtil manden kom. Nick skulle lige bruge lidt tid på at få fat i ham.

Efter et par timer bankede det på yderdøren. Jeg blev forskrækket og mit hjerte begyndte at banke hurtigere. Jeg kunne høre at Nick gik ud for at åbne. Mændene snakkede. Men det var som om der var mere end to. Det gik hurtigt op for mig, at der var 3 stemmer derude. Manden var ikke kommet alene. Nick havde hentet et par øl og de talte lavt og små lo, mens de skålede. Pludselig bankede det igen på yderdøren. Jeg fik et chok denne gang. Jeg hørte endnu en mand blive lukket ind. Den nye fyr var gået ind i stuen og hilste nu på de to andre. Det var tydeligt at de ikke kendte hinanden. Men det lød som om Nick stadig stod og snakkede ude ved døren. Nu blev der en mumlen i stuen af en masse stemmer. Jeg var helt forvirret og anede ikke hvad Nick havde gang i.

Jeg lå på maven med armene tæt ind til kroppen. Benene lå samlet og trukket op mod mig selv. Nick havde lagt tøj frem til mig da jeg var kommet ind i soveværelset tidligere.  Jeg var nu iført høje gennemsigtige plateausko, sorte nylonstrømper, hofteholder og et stramt sort og rødt korset. Jeg havde stadig den blonde paryk på og var blevet bedt om at tage lidt ekstra mascara på. Jeg skulle se lidt luderagtig ud. Døren åbnede og Nick kom ind i soveværelset. Med sig havde han 4 mænd. Jeg frøs fuldstændigt til is. Jeg ville ikke se på dem, så jeg stirrede bare stift ud i luften, mens jeg blev liggende i samme stilling på sengen. “Der ligger hun. Så er det bare at tage for jer” tilbød Nick.

Mændene begyndte øjeblikkeligt at tage tøjet af. Jeg lå rystende på sengen og stirrede stadig stift på klædeskabet. Den første fyr var kravlet op i sengen og han tog hurtigt fat om min hofte og trak mig op på knæ. Han begyndte at slikke min røvfisse mens han gramsede på mine nylonben. To af de andre fyre forsøgte nu at komme først over foran mig. Men det var en stor tyk mand der fik placeret sig foran mig, og han lod sig ikke flytte. Jeg så hans behårede lår foran mig. Han trak mit hoved længere op, og stirrede nu direkte mod hans allerede stenhårde pik. Han tog fat om pikken og førte den direkte mod min mund. Jeg åbnede og tog imod. De to sidste fyre havde sat sig på hver sin side af mig, og ført mine hænder op til deres pikke. Jeg tænkte ikke rigtig længere. Jeg lod bare mine hænder køre synkronisk op og ned, mens min mund arbejdede med pikken foran mig. Jeg kunne se på kroppene og høre på stemmerne, at de alle var ældre, eller hvert fald modne mænd.

De tre af fyrene var begyndt at stønne og ham bag mig begyndte nu at presse sin pik mod min glatte røvfisse. Da han trængte op i mig, forsøgte jeg at åbne munden for at stønne. Men fyren foran mig havde ikke tænkt sig at lade mig afbryde hans blowjob. Det blev kun til lidt klynken fra mig, hvorefter de to mænd begyndte at kneppe mig i hver sin ende. Jeg forsøgte så godt jeg kunne, at tilfredsstille de to mænd ved siden af mig. Fyren bag mig havde taget et godt tag med begge hænder omkring min hofte, mens han bankede sin stive pik op i mig med hårde hurtige stød. Det var tydeligt at han inspirerede fyren foran mig, for han tog nu fat med begge hænder om min nakke og begyndte at kneppe min mund dybere og dybere. Jeg begyndte at hoste og forsøgte at få vejret. Manden foran mig stoppede, men beholdt sin pik i min mund. Jeg fik lidt luft igen. Men det varede kun kort, for fyren bag mig kneppede mig så hårdt at jeg blev presset frem mod den tykke mand igen. Han blev bare stående stille på knæ foran mig, mens fyren bagved sørgede for at min mund kørte frem og tilbage om den stive pik. Jeg kunne mærke at pikken i min mund var begyndt at vokse lidt, og manden var begyndt at stønne højere. Lidt efter kunne jeg mærke og smage det varme sperm løbe i min hals. Manden brølede mens han stødte sin pik hårdt ned i min hals et par gange. Jeg hostede igen, så spermen nærmest sprøjtede ud af min mund og løb ned af hagen. Jeg mærkede pludselig hvor hårdt det var for mine lår at ligge foroverbøjet og holde balancen, mens jeg tilfredsstillede de 3 mænd. Men følelsen af at JEG skulle arbejde hårdt for at mændene kunne få hvad de var kommet efter, tændte mig.

Som jeg lå der med en halvstiv pik i munden, smagen og duften af sperm, den klistrede følelse ned af hagen, de to stive pikke i min hånd og den stadig hårdt pumpende fyr bag mig, mærkede jeg pludselig min egen lille tøsepik begyndte at vokse lidt. Det tændte mig at blive betragtet som en genstand der skulle tilfredsstille de 4 mænd. Manden bag mig trak sig nu hurtigt ud af mig og skyndte sig hen foran mit ansigt. Han flåede kondomet af og begyndte at spille pik foran mit ansigt. Jeg havde ikke lagt mærke til Nick i al den tid hvor de 4 mænd havde brugt mig. Men pludselig så jeg blitzen fra et kamera. Han var begyndt at fotografere mig igen. Det tændte mig endnu mere.

Jeg spillede selv hurtigt på de to mænd ved siden af mig, da jeg modtog en stor ladning sperm henover mit ansigt. “Åbn munden” blev jeg beordret. Jeg stak tungen ud og lod fyren dække den med sperm. “Slug det, din luder” Jeg gjorde som jeg fik besked på. Derefter blev jeg trukket over til fyren på min højre side. Han sprøjtede mig direkte i ansigtet. Jeg stønnede lidt at overraskelse Efter at have sprøjtet 3-4 gange mod mit ansigt, beordrede han mig til at slikke den ren. Jeg tog den dryppende pik i munden og suttede den godt.

Jeg hørte nu fyren på min venstre side begyndte at stønne højere. Jeg vendte mig med det samme mod ham. Han var en ret overvægtig mand, med en behåret brystkasse og mave. Han spillede hurtige på en stor tyk pik mellem sine ben. Jeg lå på knæ og albuer, mens jeg kiggede liderligt op på den behårede mand. Jeg havde åbnet munden og stukket tungen ud, for at vise at jeg var klar til at tage imod. Spermen fra de andre 3 mænd, løb stadig ned af mit ansigt og dryppede fra min hage. Nick og de 3 andre mænd stod rundt om sengen. De havde alle en øl i den ene hånd, mens de med den anden hånd holdt deres mobiltelefon og filmede den sidste mand sammen med mig. Manden foran mig tog nu fat om min nakke. Han sendte et stort sprøjt ind i min mund. Da jeg lukkede munden for at synke, blev jeg ramt af det næste sprøjt på mine læber. Derefter fik jeg et sprøjt op over næse og øje. Manden stønnede højt, mens de andre fyre rundt om sengen små lo og kom med små bemærkninger. “Sådan! Gi’ luderen hvad hun har godt af”. “Haha, hun skal bare ha’ noget sperm, den so”. Manden der havde ventet længst, var bestemt også ham der havde haft den største ladning. Han havde sendt 6-7 sprøjt mod mit ansigt, og jeg var fuldstændigt dækket af sperm.

De 4 fyre var begyndt at tage tøj på igen. De stod skiftevis og kiggede på mig, mens Nick sludrede lidt med dem. Mens jeg sad der, iført pigetøj og smurt ind i deres sperm, følte jeg mig liderlig, og jeg smilede frækt til fyrene der stirrede liderligt op og ned af min spinkle krop. Men mit smil forsvandt, da den første af fyrene tog sin tegnebog frem og gav Nick 500 kr. “Nåh ja” sagde Nick, og smilede venligt til manden. Derefter fik han også 500 kr. af hver af de andre. Han havde solgt mig.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle tænke. Da mændene igen kiggede på mig, og jeg bare sad helt udtryksløs, smilede et par af dem hånligt til mig. Den ene mand udbrød: “Haha, hvor er det fedt at du har solgt tøsen, uden hun vidste noget om det” De begyndte alle at grine højt, og de gik ud i stuen. Jeg lagde mig ned på sengen igen. Trak benene helt op under mig selv. Mens jeg lå og tænkte, mærkede jeg at mine nylonstrømper var gået i stykker. Da jeg kiggede ned af mig selv, kunne jeg se at strømperne var helt smurt ind i sperm ved mine lår. Det var dryppet fra min hage og ned på både korset og nylonstrømper. De 4 mænd var ved at forlade huset nu. Tårerne begyndte at løbe ned af mine kinder, da jeg tænkte på at jeg lige var blevet solgt til 4 fremmede mænd, der oven i købet havde filmet mig. Jeg følte mig så brugt og ydmyget.

porno med danske piger