Kontrakten del.2

SPAR MANGE PENGE

Afklædte mig midt i Thomas’ og Mettes entré, stod kun i lyserøde pigetrusser. Mine finger og tånegle var malet skrigende pink. Fandt et par sorte selvsiddende nylonstrømper…

Da jeg fredag eftermiddag præcis kl. 16 mødte op hos Thomas og Mette, var det selvfølgelig igen med bankende hjerte og svedige håndflader. Jeg havde trænet godt med min dildo hele ugen, for at gøre det der skulle ske så lidt smertefuldt som muligt for mig selv. Jeg havde jo allerede været i nærkontakt med Thomas’ pik og vidste at der ikke var nogen chance for, at jeg kunne tage den uden smerte. Men med dildotræning hver dag hele ugen, følte jeg mig lidt bedre forberedt.

Det var Mette der åbnede døren. Hun sagde ikke noget. Smilede bare og inviterede mig ind med en glidende håndbevægelse. Jeg gik ind i den lille entré. “Du skifter her” Jeg stoppede op og stillede min sportstaske på gulvet. “Kom ind i stuen når du er klar” sagde Mette mens hun gik forbi mig.
Jeg afklædte mig midt i Thomas’ og Mettes entré og stod nu kun i lyserøde pigetrusser. Mine finger- og tånegle var malet skrigende pink. Jeg fandt et par sorte selvsiddende nylonstrømper frem fra taske, og trak dem forsigtigt på mine helt glatte ben. Derefter trådte jeg i de høje røde stiletter. Der var et stort spejl til venstre for mig, og jeg fandt min makeup taske frem. Jeg lagde tykt mascare på mine øjenvipper, pyntede på mit ansigt med forskellige ting jeg havde fundet i min kærestes skab, og sluttede af med en lyserød læbestift.
Jeg havde bevidst valgt en del lyserødt fordi jeg ville gøre mig så feminin som muligt. Mette havde kontaktet mig tidligere på ugen og sagt at jeg skulle huske min paryk, og at den sammen med de andre ting, skulle være en fast del af mit look når jeg var hos dem. Jeg fandt den lange sorte paryk frem og tog den på.

SEX I DAG?

I løbet af ugen havde jeg haft rigelig tid til at spekulerer på hele den situation jeg havde sat mig selv i, og jeg havde efter mange bekymringer besluttet mig for at få det bedste ud af det. Jeg ville gå all in og gøre mig selv til den tøs jeg altid havde fantaseret og at blive.

Da jeg følte mig klar begyndte jeg at gå ind mod stuen. Jeg kunne høre mine stilethæle klikke mod det hårde gulv.
Da jeg kom ind i stuen sad Mette og Thomas i sofaen og kyssede. Mette havde Thomas’ pik i hånden. “Kom herover, Kimberly” sagde Mette. Jeg gik over mod dem. Thomas smilede mens han kiggede op og ned af min halvnøgne krop. Min nervøsitet var mærkelig nok forsvundet lidt nu. Jeg havde vel accepteret at der ikke var nogen vej tilbage. “Sæt dig mellem Thomas’ ben” Jeg satte mig på knæ på det hårde trægulv. Thomas’ pik var stenhård og stod direkte op i luften, mens Mette holdt om roden. “Nu overtager du” sagde Mette. Jeg tog fat ovenover hendes hånd, mens hun slap pikken. Jeg begyndte at spille Thomas’ pik langsomt. Han stønnede let. “Prøv at ta’ hans nosser i munden. Det kan han godt li’.”
Jeg dykkede ned mellem de behårede lår og fandt hans store hængenosser. Med min tunge fik jeg nærmest vippet dem ind i min mund, mens jeg sugede godt. Jeg kunne dufte sæbe blandet med Thomas’ naturlige duft fra hans skridt. Min hånd fortsatte med at spille hans pik, mens jeg suttede hans nosser flittigt.
Jeg mærkede Mette sætte sig op i sofaen tæt på Thomas. “Er det dejligt, skat?” “Mmm, skønt” svarede Thomas. “Mmm, det er godt, skat. Vil du kneppe hende nu” spurgte hun. Thomas havde åbenbart nikket, for et øjeblik efter blev jeg bedt om at rejse mig.
Mette tog mig hårdt i armen og trak mig over mod køkkenet. De havde en stor ø midt i køkkenet og jeg blev placeret direkte foran den. Jeg opdagede nu pc’en ovre på skænken ved siden af tv’et. Webkameraet kørte, for jeg kunne se hele stuen og køkkenet på den lille skærm. Thomas tændte tv’et og jeg kunne med det samme se mig selv stå foran Thomas’ og Mettes køkkenø, iført sorte nylonstrømper, lyserøde trusser og stiletter. Jeg kunne også se at de var logget på cam4.com og at der var mange – rigtig mange – mænd der var logget på og som åbenbart havde siddet og nydt Mette og Thomas’ show før og efter jeg kom.
Mit hjerte begyndte at galopere. Jeg så på det store tv at Thomas var på vej over mod køkkenet. “Jeg har set frem til at ta’ din mødom, Kimberly. Håber også du har set frem til, at blive bedækket af din nye ejer. Det er jo også en speciel dag for dig, ikk’?”
“J-jo” hviskede jeg.
“Vi mente at noget så specielt som første gang en skabstrans skal kneppes, ville være penge værd. Derfor har vi reklameret en del for dig på nettet, og der er indtil videre 167 mænd der har betalt for adgang til kameraet” sagde han nærmest med stolthed i stemmen.
Jeg begyndte at forstå, at det perverse ægtepar havde store planer for mig og at de ikke havde tænkt sig at nøjes med småting, som at Thomas skulle kneppe mig og have regelmæssige blowjobs. De ville tydeligvis også tjene penge på mig.

Mette kom over til mig og begyndte at smøre mit glatte hul med glidecreme. Thomas tog hurtigt fat om min hofte med sine stærke hænder. Han pressede mig indover køkkenøen med sin ene hånd. Jeg strakte automatisk mine glatte ben for at komme til at ligge ordentligt på bordet. Han trak de lyserøde trusser til side, og jeg mærkede hans pik mod mit jomfruhul. Han tog hårdt fat om min ene skulder og hofte, og trak mig lidt til siden. Han placerede mig tydeligvis så mændene på cam4 bedre kunne se mig. Så pressede han på. Hans store stive pik trængte forsigtigt ind. Jeg bed tænderne sammen og holdt et smertefuldt støn i mig. Han kørte pikken lidt frem og tilbage for at smøre mig indvendigt.
“Så tøs. Nu sker det” jeg nåede kun lige akkurat at opfatte hvad han sagde, før hans pik blev tvunget dybt op i mig.
Jeg stønnede højt og smertefuld ud i det kombinerede køkken og stue, mens Thomas brummede maskulint. Mette småklukkede af grin et sted ved siden af mig.
Thomas holdt sin stenhårde pik helt oppe i mig, mens han tog fat med den ene hånd om min hals og den anden i et hårdt greb om min ene arm. Han trak mig tilbage mod sig selv, så min glatte røv og spinkle ryg blev holdt tæt ind mod Thomas’ behårede og maskuline mave og brystkasse. Selv i mine 12 cm stiletter var jeg et hovede lavere end ham. Men i det greb som han havde mig i, og med hans store pik dybt begravet i min røvkusse, føltes det nærmest som om jeg var blevet hængt op på ham, og at jeg havde hans mund lige ved siden at mit ene øre.
“Hvordan føles det at få taget sin mødom af en rigtig mand” stønnede han dominant i mit øre. Han drejede mig rundt mod kameraet, mens jeg stadig var i et jerngreb og kun kunne trippe forsigtigt helt oppe på det forreste af mine stiletter. Thomas begyndte at gå frem mod kameraet og jeg kæmpede desperat for at holde mine stiletter på gulvet. Men da hans greb strammede om min hals og han løftede mig længere opad, kunne tåspidserne af mine stiletter kun skrabe mod gulvet.
Jeg var fuldstændigt fikseret i Thomas’ greb og med hans stive alfapik dybt begravet i mig, kunne jeg kun hænge på ham til skue for de mange liderlige mænd på den anden side af kameraet. Jeg kunne forestille mig præcis hvordan de sad med deres øjne stift rettet mod skærmen og deres stenhårde pikke i hånden, mens de nød misbruget af den spinkle forsvarsløse transtøs.

Med front mod kameraet kunne jeg se det store fladskærms-tv på væggen, der viste mig i stiletter, nylonstrømper, lyserøde trusser, paryk og makeup, hænge på den enorme mand der samtidig fyldte min uerfarne røvfisse med sin store stive pik. Synet af mig selv i den ydmygende position, hvor forskellen på en tøsedreng og en alfahan var så tydelig som overhovedet muligt, gjorde mig ydmyg.

Mettes stiletter klikkede mod gulvet da hun kom over til os. Hun stillede sig helt tæt og spurgte Thomas om han nød mig. “Mmm” brummede han bare lavt. Mette kørte én af sine lange røde negle nedover min spinkle og glatte brystkasse. Jeg kunne ikke se direkte på hende pga. Thomas’ greb om min hals. Men jeg kunne se alt hvad der skete på tv’et. Mette placerede alle 5 negle øverst på min venstre side af min brystkasse og trak i en langsom bevægelse sine negle henover mig. Jeg klynkede og så 5 røde streger komme til syne på min lyse hud.
Derefter stillede hun sig direkte foran mig. Tog fat med en hånd om mit ansigt og klemte på mine kinder, så mine lyserøde læber struttede. “Din lille…ynkelige…ludertøs” sagde hun i den mest nedladende tone jeg kunne forestille mig. Hun slap mig og gav mig en syngende lussing i samme bevægelse. Jeg klynkede igen, og mærkede tårene i mine øjne og min kind der blussede op. Derefter fik jeg en ligeså hård lussing på den anden kind. “De skal jo gerne matche” sagde hun hånligt.
Hun trak ned i mine trusser og tog fat med to fingre om min slatne tøsepik. Så rystede hun den men hun smilede til kameraet, for at vise mændene hvor ynkelig en pik jeg havde. Hun tog hårdt fat om mine glatte nosser og trak dem ud mellem mine ben. Hun klaskede til dem et par gange, mens jeg bed tænderne sammen. Derefte bandt hun et hårelastik stramt om dem, og trak mine trusser på plads. Hun stak hånden ind mellem mine glatte lår og tog blidt fat om Thomas’ store nosser. Hun kælede for dem mens Thomas stønnede lavt i mit øre.

Indtil nu havde Thomas ikke rigtigt kneppet mig. Han havde bare fyldt mig med sin pik og ellers holdt den dybt oppe i mig. Jeg mærkede hvordan det stadig strammede, men ikke på den samme ubehagelige måde. Men jeg havde aldrig haft SÅ stor en pik så dybt oppe i mig.
Mette havde fundet hundehalsbåndet frem. Det samme som jeg havde haft på ved det første møde. Thomas slap sit greb så jeg gled ned på mine stiletter igen. Halsbåndet blev sat på. Derefter blev mine arme trukket om på ryggen, hvor Mette gav mig håndjern på. Jeg blev beordret til at samle mine ben, så hun også kunne sætte håndjern på mine ankler.
Da det var på plads og jeg ikke kunne bevæge hverken arme eller ben, tog Thomas hårdt fat i kæden, mens han placerede en flad hånd midt på min ryg. På samme tid pressede han på min ryg, mens han med kæden trak mit hovede bagover, så jeg kom til at stå i en fin bue med svajet ryg og ansigtet direkte mod kameraet og tv’et. Thomas stod stor og mægtig bag mig, som en ægte alfahan med sin tøs foroverbøjet foran sig. Den dag jeg først havde mødt ham, havde vi været ligestillede mænd. Nu var vi så langt fra ligestillede som det var muligt. Derefter begyndte han at støde. Lange og afstraffende stød, der ramte mig dybt oppe igen og igen. For hvert stød hørtes et højt klynk fra mig. Jeg blev udstillet og misbrugt på en måde jeg aldrig havde troet var muligt.

“Jeg håber du kender din plads nu, din ynkelige lille ludertøs” hvæsede han gennem sine sammenbidte tænder, mens han bankede sin pik endnu hårde op i mig. Han arbejde direkte på at nå klimaks nu. Hans pik kørte som et stempel i mig, og jeg så Mette ligge med spredte ben på gulvet ved siden af os, hvor hun legede med sin fisse mens hun opmuntrede sin mand til at kneppe mig hårdere. Jeg troede ikke det var muligt, for han lagde tydeligvis alle kræfter i nu, og jeg mærkede hvordan hans hofte ramte min glatte røv igen og igen. Til sidst brølede han maskulint ud i rummet og overdøvede mine små klynk og støn. Han bankede sin pik brutalt op i mig et par gange mere, inden han holdt den i bund. Han fjernede hånden fra min ryg og trak mig op med kæden, indtil jeg igen stod med min spinkle ryg mod hans store behårede brystkasse. Jeg mærkede hans sved løbe mellem os. Han holdt mig stramt på plads med kæden og en arm omkring min slanke talje, mens han brummede liderligt i mit øre.
“Husk det her øjeblik. Det er øjeblikket hvor..åhhh..hvor din Master fylder dig med sperm for første gang.”
Han kørte pikken let frem og tilbage, og stønnede liderligt. Selvom jeg før var blevet kneppet af mænd, så var det aldrig sket i pigetøj og aldrig under tvang. Jeg var ikke et sekund i tvivl om det symbolske i at være lænket, mens min Master bedækkede mig. Han havde gjort mig til sin tøs, ved at voldtage, ydmyge og nedgøre mig, mens hele verden kunne se med på cam. Det var ikke en tilfældig behandling. Han vidste at den følelse af mindreværd som jeg ville få, var en tilstand som ikke ville forsvinde igen. Jeg tilhørte denne mand nu.

porno med danske piger