Bagfra hos herskerinden

SPAR MANGE PENGE

Min dejlige Herskerinde spredte mine balder og masede ganske uventet en finger ind i min anusåbning. Det fik mig til at stønne af vellyst, og min pik voksede, da fingeren…

Jeg havde fået besked på at stille en bestemt dag hos min Herskerinde da hun havde en bekendt som ønskede at bruge mig. Jeg var en smule nervøs da det var første gang hun havde stillet et sådant krav.

Jeg stillede på det aftalte tidspunkt og fik besked på umiddelbart efter at jeg var kommet indenfor døren at gå ind i soveværelset og tage mit tøj af, tonen fortalte mig tydeligt, at min Herskerinde ikke ventede nogen form for modsigelse.

Herskerinden havde lagt tøj frem på sengen som hun befalede mig til at tage på efter at jeg havde klædt mig nøgen, dog var der ingen trusser som sædvanlig, jeg skyndte mig at iføre det fremlagte tøj. Snart stod jeg iført hofteholder, nylonstrømper, BH godt udstoppet, en hvid bluse og en sort nederdel, som afslutning på det hele et par sorte højhælede sko.

Jeg blev efter endt påklædning befalet ind i stuen og fik i et bestemt tonefald besked på at lægge mig på maven. Jeg satte mig på gulvtæppet og nød synet af hendes smidige krop mens Herskerinden gik hen til reolen, tog en lille æske frem og kom hen og tog opstilling foran mig og kneb øjnene let sammen.

Hendes stemme var kølig, da hun sagde: “Hører du dårligt? Jeg gav dig besked på at lægge dig på maven.” Jeg nikkede lydigt og lagde mig omgående. “Spred benene,” fortsatte Herskerinden, “og hold næsen ned mod gulvtæppet.” Jeg adlød, og et øjeblik efter fornemmede jeg, at Herskerinden havde sat sig ved siden af mig. Jeg hørte hun åbnede den æske, hun netop havde hentet, og så mærkede jeg hendes hænder på mine balder efter hun havde trukket min nederdel op. Det var tydeligt at hun havde smurt sine lange, slanke finger ind i creme eller vaseline, og jeg nød berøringen.

Min dejlige Herskerinde spredte mine balder og masede ganske uventet en finger ind i min anusåbning. Det fik mig til at stønne af vellyst, og min pik voksede, da fingeren begyndte at bevæge sig ud og ind i min tarm. Netop som det hele var bedst, rejste hun sig, og samtidig befalede hun, at jeg skulle ligge helt stille. Jeg blev liggende uden at røre mig så meget som en tomme, og nød den ydmygende situation.

Igen kunne jeg høre at Herskerinden havde fat i æsken. Hun satte sig endnu engang og spredte mine baller. Så følte jeg en skærende smerte og gav et lille skrig fra mig. “Slap af,” kommanderede min henrivende Herskerinde. “Hvis du ikke kan ta´ en ganske almindelig lille dildo, hvordan vil du så kunne klare at blive kneppet som en slavetøs?”

Jeg kneb læberne tæt sammen, mens min guddommelige Herskerinde fortsatte med at bombardere mit uforberedte hul med dildoen. Samtidig tænkte jeg på at en mand kneppede mig, og en dejlig pervers føelse strømmede gennem min krop. Herskerinden stoppede med behandlingen, befalede mig at rejse mig og gå ind i soveværelset.

I soveværelset fik jeg lædermanchetter på og armene bagbundet, hvorefter jeg fik besked på at lægge mig på sengen. Herskerinden afsluttede med at give mig bind for øjnene og gik så.

Efter en tid ringede det på døren og min dejlige Herskerinde gik ud og lukkede op, jeg kunne høre at hun havde fået en mandlig gæst. De snakkede lidt inde i stuen, hvor efter Herskerinden kom ind og hentede mig.

SEX I DAG?

Jeg blev med bind for øjnene ført ind i stuen og fik besked på at stå stille, med spredte ben.

Nu mærkede jeg et par grove hænder der kørte op ad nylonstrømperne på mine ben, jeg ryggede mig lidt væk, men fik igen besked på at stå helt stille. Hænderne fortsatte op under min nederdel og de begyndte at kæle for min bare røv, virkningen udeblev ikke, jeg mærkede at min pik begyndte at rejse sig. Hænderne fortsatte nu om foran, først kælede de for den underste del af min mave, så begyndte de at kæle for mine nosser og pik. En finger kørte rundt om anus, pludselig øgede han trykket mod anus og fingeren var inde, langsomt fingerkneppe han mig, det var ydmygende men på samme tid var det ophidsende at blive misbrugt på den måde.

Manden befalede mig nu at lægge mig på knæ og efter at havde gjort som forlangt tog han bindet af øjnene og stillede sig foran mig. Jeg fik besked på at tage bukserne af ham, imens tog han selv skjorten af og snart stod han kun i underbukser.

Manden tog mig om hovedet og pressede mit hoved ind mod hans underliv, jeg kunne mærke hvordan hans pik rørte på sig. Så tog han en hånd ned i underbukserne og fremdrog en imponerende pik, som han svirpede mig med i hovedet. Jeg forstod ikke først meningen, men han pressede den ind i munden på mig. Min egen pik dunkede da jeg begyndte at sutte på hans nu imponerende stådreng. Det var en ordentlig mundfuld, jeg gabte over – men det var også en ubeskrivelig lækker mundfuld.

Han begyndte at foretage rytmiske bevægelser med underlivet, og jeg var sikker på, at han ville skyde sin kæmpekanon af i min mund – men pludselig trak han sig tilbage.

Jeg kunne se på ham at han var meget ophidset, men samtidig havde han altså en stærk karakter. Idet han gav mig et kraftigt slag henover munden med sit spændte redskab, befalede han mig til at gå ind i soveværelset, hvor jeg blev beordret til at indtage “på alle firepositionen”.

Herskerinden kom op i sengen og satte sig med spredte ben lige foran mit hoved og befalede mig til at slikke hende. Jeg slikkede min Herskerinde det bedste jeg havde lært og havde næste glemt hendes gæst – men han havde ikke glemt mig.

Han krøb op bag mig i sengen – løftede nederdelen væk – spredte mine ben – og gik til angreb på mit nu frit tilgængelige og jomfruelige røvhul.

Han pressede sin enorme lanse mod min tarmåbning et par gange, før det lykkedes ham at trænge ind. Det pludselige angreb var smertefuldt, og jeg stønnede højlydt.

Hans hænder føltes som et skruestik omkring mine lænder, og jeg havde en fornemmelse af, at hans kæmpe store pik ville sprænge mit røvhul. Men han forholdt sig i ro, til jeg igen trak vejret roligt og regelmæssigt. Derefter genoptog han erobringen af mit røvhul.

Jeg begyndte at slappe af, og snart mærkede jeg hans nosser daske ind mod mine lår. Han var nu næsten trængt helt ind, og jeg mærkede han førte sin hånd ind under mig og greb fat omkring min pik.

Herskerinde tog med et fast tag om mit hoved og tvang mine læber ned mod sine varme, bløde og fugtige skamlæber, hvor min tunge automatisk fandt frem til hendes stive klitoris.

En dominerende mand pressede sin glinsende lanse ind i mit røv hul, og brugte mig som den slavetøs jeg gerne vil være, samtidig begravede jeg min tunge i min dejlige Herskerindes varme kusse. Hvem kan ønske sig mere?

Jeg kunne mærke på gæstens rytme, at han snart ville få udløsning. Han pumpede hårdere og hårdere – vildere og vildere – og jeg følte, at hans pik voksede ved hvert stød.

Med et stivnede han – udstødte et langt, jamrende hyl og borede sine negle ind i min pik. I samme øjeblik fik min Herskerinde orgasme. Safterne sprøjtede fra hendes kusse, og hun pressede sine lår hårdt omkring mit hoved. Et kort øjeblik trak gæsten sig helt ud af mig – trak vejret dybt og borede derpå med en sidste kraftanstrengelse sin lanse helt i bund.

Den smerte, jeg følte, da det store redskab blev hamret ind i mig – og tømt for al sin kraft – og hans bearbejdning af min pik – fik min pik til at affyre sin ladning.

Efter at havde sundet os lidt blev jeg sat til at slikke gæstens pik ren, som tak fordi han ville bruge mig.

porno med danske piger