Unge Yusef og den gifte husmor del.1

SPAR MANGE PENGE

Min familie flyttede fra Gambia til Danmark, da jeg var helt lille. Vi var udstationeret fra den virksomhed, som min far arbejde i, men vi blev hængende i Danmark. Min far fik et nyt job, og jeg kom i dansk skole. Vi fik hurtigt et helt almindeligt liv i Danmark. Det eneste, der adskilte os fra andre danskere, var vores hudfarve. Vi er meget mørke i huden i min familie. I skolen følte jeg mig nogengange anderledes, og det gjorde mig ked af det, men da jeg kom i gymnasiet, ændrede det sig dramatisk. Under bruseren efter idræt opdagede jeg nemlig, at min pik var væsentlig større, tykkere og længere end mine kammeraters. Efterhånden som månederne gik, begyndte vi at joke med det. Jeg fik alle mulige øgenavne, og det fandt pigerne jo hurtigt ud af.

Mine kærester ville dog ikke kneppe med mig. De ville ikke engang prøve. Min pik var for stor, mente de. Blowjobs var også udelukket, men de ville gerne rive den af på mig. Det var der mange piger, der ville, så jeg klagede ikke i de år. Jeg blev dog snart sulten efter at prøve at kneppe en pige, men jeg kunne ikke finde nogen, der turde.

En varm sommerdag i slutningen af 2.g cyklede jeg en dag hjem fra skole, da jeg blev ramt af en bil. Jeg styrtede og slog min hofte. Bilen kørte bare videre, men en mor og hendes søn hjalp mig op igen. Cyklen var totalskadet, og jeg havde svært ved at gå.

“Du kan lige komme dig inde hos os”, sagde moren og pegede hen på det hus, som de boede i. Det lå lige ved siden, så jeg kunne godt humpe derhen. Da vi kom indenfor, lagde moren mig ned på en slagbænk i køkkenet, mens sønnen fik en ipad og gik op på sit værelse.

“Lad os se, hvor slemt, det er”, sagde hun og kiggede nærmere på min store hudafskrabning på hoften. “Det skal renses, hvis der ikke skal gå betændelse i. Hvis du tager shortsene af, så kan jeg vaske det for dig.” Jeg var umiddelbart lidt betænkelig ved situationen, og det opfattede moren med det samme.

“Undskyld”, smilte hun og gav mig hånden. “Jeg hedder Marie, og jeg arbejder som sygeplejerske på universitetshospitalet. Jeg har set mange unge mænd i underbukser, så du behøver ikke at være nervøs.” Jeg smilte lidt nervøst og tænkte mit. Mon hun også havde set en stor tyk sort pik som min før?

“Jeg hedder Yusef”, svarede jeg. Så løftede jeg numsen, og Marie hjalp mig med at få shortsene af. Bagefter hentede hun noget vand og sæbe, og gik i gang med at vaske min hudafskrabning. Mens hun vaskede, kunne jeg rigtigt betragte hende. Hun var en flot kvinde. Faktisk nok også yngre end jeg umiddelbart havde skudt hende til. Hun havde en let sommerkjole på, og når hun sad på den helt rigtige måde, kunne jeg fornemme konturerne af hendes bryster.

Pludselig stoppede Marie med at vaske mig. Hun sad bare helt stille og gloede med åben mund. Jeg fandt hurtigt ud af, hvad der havde fanget hendes opmærksomhed. Min pik var begyndt at rejse sig og den fyldte allerede mine underbusker ud, selvom den ikke engang var halvstiv endnu. Ingen af os sagde noget. Vi kiggede bare på pikken, der voksede og voksede. Maria slikkede sig om munden.

“Den er godt nok stor”, hviskede hun for sig selv. Lige da hun havde sagt det, fattede hun sig, og gik i gang med at vaske mig igen. Hun holdt dog mest øje med pikken, kunne jeg se. Hele situationen var både pinlig og fræk, så jeg kunne ikke gøre andet end at slappe af og lade pikken vokse sig stor og tyk. Da den var næsten helt stiv, begyndte det at gøre ondt, fordi underbuksernes elastikkant pressede sig ind i såret. Marie så det straks og forsøgte at afhjælpe det, men kanten var slet ikke elastisk nok. Et kort øjeblik overvejede hun situationen.

“Der er stadigvæk små sten i såret, så du bliver nok også nød til at smide underbukserne. Jeg er sygeplejerske, og jeg har set stive pikke før.” Det var tydeligt, at hun straks fortrød, at hun havde sagt pik. Hendes udsagn lød heller ikke helt så troværdigt som før. Hun tog nu fat i kanten og forsøgte at trække underbukserne af mig, men pikken var for stor og for hård til, at hun kunne få dem af. Først prøvede hun med en enkelt finger at skubbe pikken til side, men hun forstod snart, at hun måtte tage fat med hele hånden, hvis det skulle lykkedes. Hun tog derfor fat i pikken og trak så underbukserne af mig. Jeg stønnede stille og nød følelsen af hendes lille kolde hånd på min store varme pik. Hun holdt godt fast, indtil underbukserne var kommet helt af. Så slap hun den igen og vaskede mig færdig, mens hun med våde drømmende øjne holdt godt øje med min stive pik.

“Sådan”, sagde hun til sidst, da hun var færdig med at rense såret. Hun skubbede vand og sæbe til siden, men blev siddende på knæ med blikket fæstnet på min pik.

“Den er godt nok stor”, sagde hun og tog fat om den igen. “Tror du ikke snart, at den lægge sig igen?”

“Det tror jeg ikke”, sukkede jeg. Jeg var meget liderlig, og pikken ville helt sikkert ikke lægge sig foreløbigt. Især ikke når en smuk kvinde holdt godt fast i den.

“Den har nok gjort mange piger glade”, sagde hun.

“Nej, faktisk ikke”, svarede jeg. “De synes, at den er for stor.” Marie smilte og grinte let.

“Den er godt nok også meget stor.” Mens hun sagde det, bevægede hun hånden lidt op og ned. Næsten automatisk stødte jeg imod med hofterne.

“Din frækkert”, sagde hun uden at stoppe. “Det her går slet ikke.” Jeg fortsatte bare med at støde imod, og Marie tog nu lidt hårdere fat og bevægede hånden længere op og længere ned. Snart onanerede hun mig tydeligvis, mens hun fortsatte med at fortælle mig, at det slet ikke gik. Hun var jo gift, og sønnen sad oppe på sit værelse. Hun kunne jo ikke sidde her og lege med en stor pik. Da hun var færdig med at forklare sig, tog hun fat med begge hænder om pikken. Jeg havde aldrig været så liderlig før og ingen havde nogensinde onaneret mig så godt. Selvom jeg normalt kunne holde længe, så var jeg med hastige skridt på vej til en orgasme. Jeg prøvede at holde mig, men det hjalp ikke. Pludselig skød jeg det første sprøjt højt op i luften. Marie blev helt forskrækket og styrede straks pikken hen til munden. Næste sprøjt ramte hende på kinden, inden hun fik sat læberne hen over pikhovedet, der var for stort til at kunne komme helt ind i hendes mund. Jeg tror aldrig, at jeg var kommet så hårdt og så meget før. Min pik blev ved og ved, og Maries mund var snart godt fyldt med fed sperm. Det lykkedes hende at synke noget af det undervejs, og da jeg var færdig, fjernede hun munden fra pikken og slugte det sidste.

“Hold da kæft”, stønnede hun forpustet og fjernede sæden på kinden med en finger. Fingeren suttede hun straks ren. “Hold kæft, hvor kan du komme meget.” Hun slikkede sig om munden og gav min pik et kys. Så begyndte hun at lede efter det første sprøjt, som jeg havde skudt lige op i luften. Det var landet i hendes hår. Hun rystede let på hovedet og forsøgte forgæves at få det ud af håret.

“Fuck”, sagde hun så og kiggede på uret. “Min mand kommer snart hjem, og jeg er nød til at tage et bad inden da. Det her er aldrig sket, og det kommer aldrig til at ske igen. Du finder selv ud, ikke?” Marie vendte sig om og forsvandt ind i huset. Jeg tog mine underbukser og shorts på og humpede ud til min ødelagte cykel.

Cyklen var virkelig helt smadret, og jeg var ikke helt klar over, hvad jeg nu skulle gøre, så jeg fandt min mobil frem. Desværre var den også blevet smadret, så nu var gode råd dyre. Jeg satte mig ned på kantstenen og overvejede mine muligheder. Kort efter drejede en bil om hjørnet. Den parkerede ved siden af mig og en mand steg ud.

“Kan jeg hjælpe dig?”, spurgte han og kom over til mig. Jeg forklarede ham min situation og min rådvildhed.

“Du kan ringe ovre fra mit hus”, tilbød han venligt. “Kom!” Han hjalp mig op og støttede mig, og så gik vi sammen hen af vejen, indtil han standsede foran det hus, som jeg lige var kommet ud af.

“Det er herinde”, sagde han og åbnede havelågen. Først i det øjeblik gik det op for mig, at det var Maries mand, der hjalp mig. Jeg fik straks dårlig samvittighed, men jeg var også nysgerrighed på, hvad der nu ville ske. Faktisk mest nysgerrig.

Maries mand satte mig på slagbænken inde i køkkenet og råbte efter Marie. Hun svarede ham, at hun ville komme lige om lidt. Mens vi ventede, lavede manden en kop kaffe, og knap var kaffen færdig, før man kunne høre Maries skridt komme nærmere.

“Jeg er helt vild liderlig” sagde hun, da hun fik øje på sin mand. Han smilte forlegent og pegede med øjnene over på mig. Marie kom nu helt ind i køkkenet. Hun havde kun en bådekåbe på, og den var åben foran. Jeg kunne desværre ikke se noget, for jeg sad med siden til. Derfor opdagede hun mig heller ikke, før hendes mand introducerede mig.

“Den unge mand er styrtet på sin cykel, og han skal lige låne vores telefon”, sagde manden forlegent. Marie vendte hovedet og stivnede, da hun så mig. Hun sagde ikke noget, men stod bare og gloede. Manden afbrød det pinlige øjeblik.

“Han sad på kantstenen, og han skal bare lige låne telefonen. Måske skulle du lige gå ind og tage noget tøj på imens, skat”. Marie lukkede hurtigt sin badekåbe, bakkede ud af køkkenet og forsvandt ind i huset igen.

“Det må du undskylde”, sagde manden.

“Helt i orden”, svarede jeg. “Hvis du låner mig telefonen, så er jeg hurtigt smuttet igen, så I kan få det hele for jer selv igen.” Manden nikkede og smilte. Så rystede han lidt på hovedet.

“Det var pinligt”, grinte han. “Stakkels Marie.” Manden fandt nu sin mobiltelefon frem, og jeg fik lov til at ringe hjem. Min far kunne være der om en times tid, så jeg takkede og rejste mig for at gå ud på gaden og vente.

SEX I DAG?

“Vil du bare side derude og vente?”, spurgte manden.

“Ja, jeg har vist forstyrret jer nok for i dag”, sagde jeg.

“Ikke tale om”, sagde manden. “Du kan blive her hos os, indtil han kommer.” Jeg satte mig ned på slagbænken og Marie kom kort efter ind i køkkenet igen. Hun havde en kjole på.

“Goddag”, sagde hun og kiggede strengt på mig. Jeg smilte forlegent.

“Han bliver hentet om en times tid”, sagde manden. Marie sagde ikke noget. Hun vendte sig om og gik hen for at skænke sig en kop kaffe. Bagefter satte de sig begge ned ved bordet, og vi faldt i snak. Marie tøede op, og vi fik også grint af det pinlige øjeblik, hvor Marie var kommet liderlig ind i køkkenet.

Pludselig faldt det manden ind, at min hudafskrabning da skulle renses, så der ikke skulle gå betændelse i såret. Jeg forsøgte at undslå mig, men manden afviste min undvigen som høflighed og sendte Marie og mig ind på badeværelset i den anden ende af huset. Hun var jo sygeplejerske, og han ville begynde på aftensmaden imens.

“Hvad fanden laver du!”, hviskede Marie, da vi kom ind på badeværelset. Jeg forklarede hende, at det slet ikke var min skyld. Det var hendes mand, der havde samlet mig op, og jeg vidste jo ikke, hvem han var, før vi var på vej ind af havelågen.

“I er simpelthen for flinke og for søde mod fremmede i jeres familie”, forsøgte jeg mig. Marie grinte og rystede på hovedet.

“Det er sindsygt, det her”, sagde hun bare. “Hold kæft, hor er det mærkeligt. Måske er det skæbnen.” Så satte hun sig på knæ og kiggede til min hudafskrabning igen. Hun vaskede den lidt sporadisk.

“Var det mig, der gjorde dig liderlig før?”, spurgte jeg hende.

“Du er ikke ked af det”, svarede hun og kiggede op på mig. “Hvem skulle det ellers være?” Jeg smilte bare.

“Legede du så med dig selv i badet?”, spurgte jeg frækt. Hun kiggede op på mig igen og overvejede kort, hvad hun skulle svare.

“Ja, selvfølgelig”, svarede hun. “Jeg havde lige fået en kæmpe stor pik til at komme i min mund, så selvfølgelig legede jeg med mig selv. Jeg var faktisk næsten ved at komme, da I trådte ind af døren.” Hun havde knap sagt det, før manden råbte ude fra køkkenet.

“Jeg tager Basse med ned og henter pizza”, råbte han. Kort efter kunne vi høre hoveddøren smække.

“Så er han fandeme også selv ude om det”, sagde Marie og trak mine shorts og underbukser af mig. Min pik var allerede halvstiv.

“Jeg tænkte det nok”, sagde hun bare og tog fat om den med begge hænder. Hun løftede den op, som om hun vejede den.

“Hold kæft, hvor er den bare stor og tyk – og tung”, sagde hun og spyttede på den. Hun fordelte spyttet ud over pikhovedet med hånden, inden hun trak mig helt hen til sig og begyndte at slikke på pikhovedet.

“Hvis denne her skal op i min fisse, så skal den være helt våd først”, sagde hun og slikkede videre. Nu var det min tur til at blive overrasket, og min pik blev hurtigt helt stiv igen. Hun spyttede et par gange til, og mens hun fordelte spyttet, trak hun op i kjolen. Hun havde ingen trusser på indenunder.

“Min fisse er sejlende våd”, sagde hun og rejste sig op. Så vendte hun ryggen til mig, trak op i kjolen og bøjede sig ind over håndvasken.

“Kom så”, sagde hun. “Knep mig med din kæmpepik.” Fissen var åben, glinsende og klar, så jeg satte pikken til hullet, og begyndte at presse mig langsomt op i hende. Nu skulle jeg endelig mærke, hvordan en fisse føltes.

Jeg fik hurtigt pikhovedet indenfor. Marie vred sig lidt. Det føltes dejligt varmt og vådt. Jeg fik også mast mig lidt længere op, men så begyndte Marie også at vride sig for alvor. Når jeg pressede, flyttede hun sig med fremad.

“Uhh. Du er godt nok stor”, sagde hun bare, mens jeg igen forsøgte at presse mig lidt længere op.

“Det går ikke sådan her”, sagde hun og rejste sig op, så min pik røg ud af hende igen.

“Læg dig ned på gulvet”, sagde hun. Jeg lagde mig ned, mens hun krængede sin kjole over hovedet. Hun var helt nøgen indenunder. Hun havde en flot krop og brysterne var præcis, som jeg havde forestillet mig dem. Så stillede hun sig med spredte ben hen over mig og sænkede sig ned på hug, mens hun kiggede ned på pikken. Igen spyttede hun i hænderne og fordelte det på pikhovedet. Så satte hun fisse ned til pikken og begyndte at sænke sig ned over den. Langsomt forsvandt pikken op i den varme våde fissen igen.

“Av, av, av”, stønnede Marie og sænkede sig endnu længere ned. så løftede hun sig lidt og sænkede sig ned igen. Langsomt begyndte hun at kneppe mig, mens hun både stønnede og vred sig.

“Gør det ondt”, spurgte jeg hende.

“Ja, for fanden”, svarede hun. “Det er godt, at jeg har prøvet at føde et barn, for ellers havde jeg aldrig turdet prøve den her krabat.”

“Skal vi stoppe?”, spurgte jeg måske lidt dumt.

“Nej, da”, stønnede hun. “Min fisse skal bare lige udvide sig, så du kan være der.” Hun kiggede ned på pikken. “Fuck, hvor er der langt endnu.” Hun holdt en lille pause. Det føltes helt fantastisk, varmt og vådt. Så tog hun fat i håndvasken og begyndte at ride mig igen. Denne gang lidt hurtigere.

“Vi har ikke så meget tid”, stønnede hun, mens hendes dejlige røv hoppede op og ned. “Uh. Uh, Uh”, stønnede hun, hver gang hun sænkede sig ned over mig. Hun stønnede snart tungt og sad med lukkede øjne. Hun havde efterhånden fået næsten hele pikken op i sig. Hver gang jeg kom næsten helt op i hende, kunne jeg mærke enden af fissen. Fissen strammede temmeligt meget om pikken, og selvom det ikke var ret længe siden, at jeg var kommet sidst, så kunne jeg snart mærke, at spermen pressede sig på.

“Jeg kommer snart”, sagde jeg. Marie svarede ikke. Hun var helt i sin egen verden. Hun forsatte bare med at ride mig og satte endda tempoet lidt mere op.

“Åhhhhh”, stønnede hun pludselig og satte sig helt ned over mig. Så bøjede hun sig forover og krøb sammen. Fra pornofilmene vidste jeg, at hun havde fået en orgasme, og nu kunne jeg mærke, at min også var på vej.

“Nu kommer jeg”, sagde jeg. Marie gik i gang med at ride mig igen, mens jeg pumpede min sperm op i hende. Da jeg næsten var færdig, sænkede hun sig helt ned over mig igen. Det føltes helt fantastisk. Aldrig før havde jeg fået så god en orgasme, som denne her.

“Hjælp mig lige op og stå”, sagde hun kort efter. “Mine ben vil ikke rigtigt være med.” Jeg løftede hendes røv, mens hun trak sig op med hænderne. “Avvvvvvv”, sagde hun, indtil pikken var ude af fissen igen. Den var stadigvæk helt stiv og hård. Hun rejste sig op og stod med benene spredt hen over mig. Snart begyndte spermen at drybe ud af fissen og ned på min brystkasse. Fissen var et stort dybt, rødt og vådt hul. Hun tog nu hænderne ned til fissen.

“Den vil slet ikke lukke sig sammen igen”, sagde hun. Hun blev stående lidt, inden hun vaklede hen på toilettet, hvor hun satte sig ned. Jeg rejste mig og tørrede spermen af brystkassen.

“Ræk mig lige et bind fra skuffen”, sagde hun. Jeg fandt et bind frem og gav hende det. Hun fandt et par trusser frem, lagde bindet i og tog dem på. Så tog hun kjolen på igen og rejste sig fra toilettet. “Av”, sagde hun igen.

Vi sad ude i køkkenet, da manden kom hjem med pizzaerne. Næsten samtidig dyttede min fars bil ude på dagen.

“Tak for husly og kærlig pleje”, sagde jeg og humpede ud af døren.

“Jeg hjælper dig lige ud”, sagde Marie og tog fat i min arm. Det var næsten som om, at hun også humpede lidt.

“Kan vi ses igen?”, hviskede hun, da vi kom udenfor.

“Hvornår?”

“Hvad med lørdag formiddag? Der skal min mand med Basse til fodbold”, svarede hun.

“Det er en aftale”, svarede jeg. Ude ved havelågen slap hun min arm igen.

“Jeg må hellere komme ind og skifte bind”, sagde hun. Jeg kan stadigvæk mærke dig i min fisse, og din sæd løber stadigvæk ud. Jeg smilte og humpede hen til bilen. Tilfredsstillet, glad og forventningsfuld.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger