En dejlig dag med det frække

SPAR MANGE PENGE

Hun stønner af en kombineret smerte og en vellyst. ” Du vil jo ha det sådan, tøs” , snerrer han mellem de ellers sammenbidte tænder. Skal du kneppes i røven…

De vågnede ved vækkeurets larmende summen kl. 5.59. Så kunne man nemlig lige nå den første lange morgenradioavis kl. 6.00. Når man er henholdsvis advokat, med egen praksis og “møderet for højesteret” og ansat i kulturministeriet som jurist, skulle man mene at det var tidligt at stå op. Og det var det jo også hvis det ikke lige var for børnene, der skulle i skole. Efter morgenradioavisen tog Helle sin træningsdragt på og gik ud i havestuen og fandt løbeskoene frem. Hun kunne altid lige nå en runde rundt om søerne, mens Thomas vækkede ungerne og gjorde klar til morgenmaden. Godt nok afspadserede Helle i dag efter en længere periode med overtid, men det var rart at komme i gang med dagen og få lidt ud af den inden huset blev tomt.

Det var en fast regel i huset at alle hver morgen sammen spiste morgenmad, og ingen forlod bordet før alle var færdige. Her kunne man drøfte de praktiske ting og få en føling med hvordan de to drenge, Mark på 10 år og Dan på 7 år, gik og havde det. Det var det eneste måltid hvor hele familien med sikkerhed var samlet, for der var jo drengenes fodbold sidst på eftermiddagen, og jævnligt lange dage og aftner på jobbet. Dette kunne trække store veksler på familien og parforholdet, så det var med at være sammen når muligheden bød sig. Hver morgen mødte drengene kl. 8.05, så kl. 7.30 gik de sammen af sted til den lokale privatskole.

Nu var det lidt tid til at pleje parforholdet. Allerede da Helle og Thomas havde mødtes på jurastudiet på Aarhus Universitet godt 15 år tidligere, havde de været orienterede på at karrieren skulle plejes, men uden at den skulle komme imellem dem. Det var nærmest blevet god vane at de tog et bad sammen om morgenen når drengene var taget i skole, og synet af det menneske de elskede og begærede højest, i det våde vand satte gang i drifterne.

Som Thomas sagde “hvordan kan man forvente at en mand kan tænke fornuftige tanker en lang dag og have ansvar for andres liv uden at have fået taget trykket, der kan aktivere hjernen?”

Hun var stadig en meget smuk kvinde. Hun gjorde noget ud af sig selv og erkendte sine drifter og lyster. Og sex var aldrig kedelig, hun vidste hvordan hun skulle tænde ham. ” Jeg har alt det jeg kan ønske og forvente af ét menneske i Helle”, fortalte Thomas i al fortrolighed til sin bedste ven gennem det meste af voksenlivet, Morten men det betyder jo ikke at man ikke har lyst til andet som supplement.

SEX I DAG?

Og han havde da også haft affærer med andre kvinder, men så snart kvinden begyndte at få følelser i klemme, havde han afbrudt forholdet. Alt dette vidste Helle alt om, idet de fra tidligt i deres forhold havde været enige og afklarede om at kærlighed og sex ikke nødvendigvis var af samme verden, men bestemt også gik fint i spænd, og derfor sikre på hinandens kærlighed havde givet hinanden visse seksuelle friheder. Han havde sit, og hun havde sit, kørende ved siden af… Og de havde deres sammen og med andre. “Fuuuck, hvor er det godt”, stønner Thomas med øjnene rettet mod hendes smukke ansigt og de frække øjne, der kigger op på ham og den varme og suttende mund. Dampen stiger til vejrs omkring dem. “Det fås sgu ikke bedre. Fuck hvor kan du bruge din mund, skat. Du er så liderlig at se på. Jeg vil ha´ dig”.

Han trækker Helle op og hendes hænder tvinges til at støtte mod marmorflisevæggen, da han presser hendes lænd ned så røven kommer smukt til skue. Mens hans støder hårdt op i hende, klemmer han hende hårdt i de stive lyserøde brystvorter. Hun stønner af en kombineret smerte og en vellyst. ” Du vil jo ha det sådan, tøs” , snerrer han mellem de ellers sammenbidte tænder. ” Skal du kneppes i røven, så du ved hvem der bestemmer? Skal du?”.

Han smækker hendes velformede balder og spytter noget unødvendigt på sin finger, som han så smører hendes bagerste hul med. Hun slapper af og uden vanskeligheder trænger han op og begynder at bolle hende hårdt, mens han trækker hende i hendes lange røde hår. Han masserer hendes klitoris mens han støder igennem og det varer ikke længe før han med et dyrisk brøl i pumpende sprøjt skyder sin “bollemælk” op i hende. Hans tænder kommer for vare til at sætte sig dybt i hendes skulder og hun skriger om kap med sin mand, halvt i smerte og halvt fordi hun var tæt på selv at nå det klimaks, før de sammen synker ned på gulvet i brusekabinen, og overdynges af bruserens stråler. ” Jeg elsker dig så højt, skat”, siger Thomas og kysser hende på halsen, mens de står i garderoben og søger dagens klæder til ham.

Han har et møde i højesteret kl. 10.45 og er velforberedt og kampklar. “Jeg elsker også dig”, siger hun, og har allerede glemt sin ærgrelse over hans egotrip ved morgenknaldet, for som hun konkluderede til hans forsvar, var det jo hende der var den nydende og han den ydende, da han med et: “Kom på min tunge!” havde slikket hende til flere orgasmer før lampen på natbordet blev slukket i aftes. Inden retten sættes sender Thomas en SMS- besked ” Retten holder middagspause kl. 12.30. Jeg har 30 min. til dig. Tror en kort lys nederdel vil klæ dig i dag. Og glem alt om at bære trusser. Ses du ved hvor!”, hvorefter han går ind i retten og med stor autoritet fremstiller sagsøgerens påstand mod statsapparatet. Kl. 12.50 kører Thomas lidt forsinket, bag Hovedbanegården og til venstre ad Ingerslevsgade. I rundkørslen ved Dybbelsbro St. kører han ad første vej, og der står de alle sammen. Stakkels forhutlede størrelser.

Skolepiger der vil ha´ lidt ekstra lommepenge til tøj for ikke at falde igennem hos veninderne, og de der er dybt afhængige af heroin. Ingen af dem har lys i øjnene. Han ruller stille forbi og kigger på sagerne. Godt gemt i rækken ser han hende. Hun har rigtignok taget en kort nederdel på. Den er i ruskind. Makeupen er også betydelig bedre sat en hendes “konkurrenters”… hun har stil, ser man straks. Hun sætter sig ind og han vender bilen og kører ind i rundkørslen ad 2. vej og over broen der krydser togbanen.

For enden af vejen kører han om bag Fisketorvet. Et kæmpestort center er under opførsel.. “Nu kan dette sted ikke bruges meget længere”, tænker han.”Et er at en håndværker eller to ser os, men hvad når det bliver Hr. og Fru. Danmark om inden længe, når centeret åbner? Folk skulle jo nødigt vide…” Han parkerer tæt på vandkanten, her kommer kun andre kunder og deres “pick- ups”, og så af og til lige en patruljevogn for at sikre sig at de prostituerede ikke lider overlast, for det er forbundet med stor fare bare lige at stige ind i en fremmedes bil og køre ud et sted så afsides som dette.

Op på knæ på sædet, kommanderer han hende. Hun føjer ham og han fortsætter: “Bøj dig forover og løft din nederdel op omkring din lænd!” Et slag falder på den nøgne hud på balden, og efterfølges af talrige. Hun opgiver at tælle hvor mange og bider smerten i sig, mens tårerne løber ned af hendes kinder. Han holder inde og kæler for de varme og opsvulmede balder. Han kysser dem og siger til hende at hun skal kigge på ham. Hans tunge slikker blidt hendes tårer og han kysser hende blidt på panden. “Tag min pik ud af mine bukser”, siger han.

Ikke uden besvær lykkedes det hende at få hans stive pik ud af bukserne på ham. “Tag den i munden og sut!”. Hun gør som han siger. Hun tager de flotte barberede nosser i munden en ad gangen, og begynder selv at føle, at hun bliver meget varm forneden. “Du vover at plette bilen”, stønner han med et smil om munden. ” Vent lidt! Jeg kommer over til dig.” Han kravler over på passagersædet og placerer sig i sædet. Han løsner livremmen, knapper op og krænger habit-buksen ned om anklerne. ” Glid ned over mig! Rid mig!” Og som sagt så gjort… Hun kommer og skriger så mågerne omkring letter i angst. Efter at have siddet på hans stadig strittende manddom og kommet til sig selv glider hun over i førersædet og gir sig til at sutte ham færdig.

Han kommer inden længe i munden på hende, og mens hun sluger hver en dråbe med stor nydelse, ryster han i hele kroppen, som fik han et elektrisk stød. 5 minutter senere sætter han hende af, hvor hun blev samlet op. Hun finder sin cykel og kører hjem, og han kører igen mod Højesteret. Mødet var trukket lidt ud og han er sent på den. “Hej skat”, Thomas kysser kærligt Helle på munden og dufter til gryden, der står på komfuret, “Spiser vi snart? Jeg fik aldrig nået at spise min mad. Og hvor er drengene?”. ” Dine forældre hentede dem for en lille time siden, så de spiser hos dem. Hvordan gik det i retten?”, spørger hun. “Jeg tror vi vinder, vores sag står stærkt”, svarer han med et stort smil og fortsætter, “det kan betyde meget for kontoret; der er stor mediedækning. De bringer nok et indslag i TvAvisen kl.21… Hvordan gik din dag ellers, skat?”. “Jeg havde en skøøøn dag”, smiler hun frækt og fortsætter grinende, ” men prøv at se hvor dine hænder har sat mærker på mine balder.”

Indsendt af Advokaten

porno med danske piger