Hun fik slukket tørsten

SPAR MANGE PENGE

Jeg kunne se hendes stive brystvorter gennem T-shirten, det lignede hende ikke at gå uden bh. Temmelig påvirket af situationen lod jeg en hånd smutte over på hendes lår…

SEX I DAG?

Det var en søndag aften ca. 2 måneder efter vi havde slået op. Jeg fik en sms-besked fra min dengang 18-årige ekskæreste: “Om vi ikke skulle ses i aften?”. Okay, det havde ikke været de 2 vildeste måneder, og jeg havde da tænk tanken et par gange. Forhåbentlig var hun kun til sjov, og ikke til et nyt forhold – for det havde vi prøvet.
Jeg svarede at hvis vi skulle ses, var det uden tøj på – så kunne hun da ikke være i tvivl om hvad det gik ud på. De 5 minutter der gik før hun svarede var virkelig lange – jeg havde rigelig tid til at forestille mig hvordan det ville være at nyde hende igen.
Hun skrev tilbage, at jeg jo kunne komme forbi ved 20-tiden. Okay!
Jeg gik ind af hendes åbne altandør, gad ikke ringe på når hun nu bor i stuen. Hun sad i sofaen og smilede, kun iført et tæppe og en T-shirt. Vi hilste med et hurtigt kys. Jeg slog mig ned i sofaen, og kiggede med på fjernsynet. Hun flyttede tæppet så det dækkede os begge to. Jeg kunne se hendes stive brystvorter gennem T-shirten, det lignede hende ikke at gå uden bh. Temmelig påvirket af situationen lod jeg en hånd smutte over på hendes lår, og derfra langsomt ned af hendes bløde inderlår. Hun lænede sig over imod mig og tungekyssede mig varmt. Vi faldt nærmest omkuld i sofaen mens vi kyssede. Nu kunne jeg tydeligt mærke hendes faste bryster mod min overkrop.
Hun trak min T-shirt af mig og fortsatte med at kysse mig. Da hun lod sig tunge vandre nedad til mine brystvorter, blev jeg virkelig ophidset. Hun ved det tænder mig vildt når hun slikket og sutter på dem (meget overset erogen zone hos mænd). Jeg trak hendes T-shirt af hende og blottede hende smukke bryster – hun lod sig igen glide opad, og jeg kunne mærke dem helt tæt. På dette tidspunkt havde ingen af os sagt noget, og vi tog også resten af vores tøj af i tavshed. Hun lagde sig ovenpå mig, og vi genoptog vores kysen og kælen. Jeg kunne mærke at hendes skamlæber var meget våde, og det var da også uden den store modstand hun med et suk styrede min pik op i sig. Det var en fantastisk fornemmelse at være “hjemme” igen. Langsomt begyndte hun at ride og stønne. Jeg masserede hende brystvorter men hun øgede tempoet.
Hendes ene ben støttede på gulvet, så hun havde fuld balance, og det var tydeligt at hun nød kontrollen. Hun lukkede øjnene og begyndte at ride mig hårdt. Hårdere og hårdere. Hendes orgasme kom som en eksplosion, og hendes ryg spændtes i en bue. Hun faldt sammen over mig og prøvede at få vejret – vores svedige kroppe rystede sammen.
Hun lå stille i sofaen og jeg kunne ikke lade være med og tænke på om det mon sluttede her – det ville da være ufedt, når jeg ikke engang var kommet. Jeg begyndte at nusse hende op ad lårene – hun lå på maven så det var ikke svært at nå hendes skamlæber. Hun reagerede tydeligt da mine spyt-indsmurte
fingre gled op i hende, hun var altså klar på endnu en tur. Jeg tog i hendes hofter, og tvang hende op på alle fire. Hun stønnede højt da jeg fyldte hende ud bagfra – nu var det mig der kneppede hende og ikke omvendt. Jeg mistede totalt blikket for hendes tilfredsstillelse – jeg ville bare komme ud over hende, jo før jo bedre. Mine hofter klaskede mod hendes balder i et stadigere voldsommere tempo, og jeg kunne næsten ikke klare mere. Jeg trak mig ud og sprøjtede min sperm ud over hendes balder og ryg – mere og mere kom der, indtil jeg tom kunne gnide mig færdig i revnen mellem hendes balder. Hun drejede hovedet og smilede op til mig. Da vi kom sammen havde hun aldrig suttet den af på mig, og det var derfor noget af en overraskelse, da hun bukkede sig frem og tog min våde pik i munden. Mens hun langsomt slugte den kiggede hun mig frækt i øjnene. Pga. hendes behandling var jeg ikke slap længe – tværtimod voksede jeg voldsomt i hendes mund. Hun skiftevis slikkede hovedet og sugede mig ind i munden. Jeg havde altid drømt om at komme i munden på hende, men havde egentlig afskrevet muligheden. Hun blev ved med at suge – det var som om hun ønskede at smage mere, og at jeg virkelig skulle slukke hendes tørst. Jeg begyndte at stønne højt, og hun tog hånden til hjælp og onanerede mig mens hun suttede på pikhovedet. Jeg tog fat i hendes nakke og tvang pikken helt i bund da jeg endelig sprøjtede – det var en drøm der gik i opfyldelse. Hendes øjne blev store som tekopper da hendes mund og hals pludselig blev fyldt med varm sperm – det var helt tydeligt hun ikke havde prøvet det før. Jeg trak mig lidt ud og lod hende synke, mens jeg onanerede mig færdig i hendes ansigt. Hun slikkede mig færdig før vi faldt om i sofaen. Jeg lå og håbede det ikke var sidste gang hun gave mig et blowjob

Indsendt af Anders

porno med danske piger