Lækre sommerferie minder med det bedste sex

SPAR MANGE PENGE

Mig og min veninde var ude og bade og den her gruppe lækre drenge blev ved med at kaste frisbee over til os.. ‘ikke med vilje’ påstod de… vi kastede den tilbage og smilte hvilket stod på noget tid.. så til sidst lod jeg den ligge lige foran mig den ene af dem .. (ikke den lækreste men den mest højrøvede.)svømmer over mod os, lige da han er en meter fra mig tager jeg frisbeen og skyder den tilbage til hans venner.. han spørger om vi ikke vil være med.. vi siger jo og snakker med dem resten af dagen. Om aftenen blev min veninde og jeg inviteret over til dem og spise.. vi grillede og lavede mad sammen .. super lækkert..

under middagen begynder ham der var svømmet over til mig at lægge op til mig. jeg gør det tydeligt over for ham jeg ikke er interesseret, og da vi havde fået nogle shots indenbors begyndte jeg at lægge an på hans ven, ham jeg synes var lækker.. han havde tydeligvis ikke noget imod det.. men hans ven blev lidt sur. nok mest over at blive droppet..

senere på aftenen blev vi ret ligeglad med vennen og dansede meget sammen og jeg gned min røv op og ned af hans skridt, ekstra meget når vennen var der.. vi glemte helt at de andre var det og han kyssede mig over hele ansigtet og ned på halsen … jeg tog hans hænder og lagde dem på min røv mens vi kyssede.. og strittede meget med den .. han blev meget tændt og der kom en bule til syne jeg tog min hånd ned i hans bukser og tog fat i hans pik .. han blev meget overrasket og kyssede mig endnu mere.. han kyssede ned at min hals og ned mod mine patter..(meget nedringet top) han kysser mine bryster og trækker ned i min trøje og slikker mine stive vorter jeg hvisker i hans øre ‘jeg vil have dig.. hvor kan vi knalde.?’ han kigger forundret på mig.. for han havde ikke troet jeg ville gå hele vejen.. han siger ‘hvor vil du?’ .. jeg siger ‘her hvis det skulle være .. vil bare have dig!!’..

jeg skubber ham ind mod deres mobilehome og får ham ind på et værelse med dobbeltseng.. jeg skubber ham ned så han sidder på senge kanten .. jeg begynder på et lap dance jeg kører min røv over hans skød og kan mærke hans dejlige pik i bukserne.. jeg tager trøjen over hovedet og sidder bare i leggings og g-streng.. jeg sætter mig ned på knæ og tager hovedet ned til hans shorts og slikker på hans pik uden på shortsene, jeg tager dem af ham og han hjælper meget villigt til .. jeg tager fat (uden på boxerne) i pikken og kører lidt frem og tilbage.. mens jeg kysser hans veltrænede mave.. og længere og længere ned mod pikken ..

SEX I DAG?

jeg begynder at tage hans boxer af kysser rundt om hans pik .. lader tungen køre rundt på pikhovedet.. .. jeg tager igen fat i pikken og blidt med den anden hånd om hans kugler.. jeg lader stille min tunge køre over hans kugler og op til roden og slikker hele vejen op af hans 20 cm.. tunge spidsen leger lidt med pikhovedet og han er helt stiv.. jeg tager stille pikken ind i munden og begynder at sutte det bedste jeg kan .. jeg har hånden til at hjælpe ved roden og spiller ham imens.. jeg suger lidt når jeg kører ud han begynder at stønne dejligt..

jeg rejser mig og vender røven mod ham og begynder at fjerne mine leggings og g-streng.. jeg stritter med røven lige mod hans hovede.. jeg har et par sorte stiletter på .. jeg sætter den ene fod på hans bryst og træder ham tilbage i sengen og kravler op til ham.. jeg ligger mig i 69 og begynder at sutte igen.. han begynder at slikke mig.. bedre end jeg har prøvet før .. jeg stønner også selv lidt nu .. tager hans pik ind i munden og går stille så langt ned som muligt.. han stønner igen .. og slikker mine væsker i sig.. jeg sutter og slikker ham indtil han er lige ved at komme… og så stopper jeg ..

jeg vender mig om og kysser ham .. jeg sætter mig over hans pik og styrer den ind i min våde liderlige kusse og rider ham, hans pik vokser lidt mere inde i mig og jeg bliver mere liderlig.. han siger han snart kommer og jeg gør så han kan støde dybt og hårdt… jeg begynder selv at stønne … (jeg stønner højt hvis det er rigtigt godt) han kommer og jeg kommer lige efter pga følelsen af hans sperm som bliver skudt op i mig…

jeg lægger mig ned over ham og spørger skal du lige have en kold bajer og så er du klar igen han smiler og siger nej vil have dig nu og vender mig om… han skubber to fingre op i min kusse og bagefter op til røven .. han gnider det lidt ud og sætter sin pik op til min røv efter lige at have dubbet den.. han prøver at skubbe den ind men ved ikke om det er okay.. jeg kan mærke han tøver og skubber min røv mod ham .. den glider ind uden problemer og han knepper mig i røven … jeg gør så han kan støde hårdt og vi finder en rytme så han går dybt hver anden gang.. jeg stønner mega højt .. han bukker sig ned og kilder min klit.. og spørger om jeg ikke lige vil vente to sek.. jeg siger jo og underholder mig selv mens han går…

lidt efter kommer han og hans ven ind som jeg havde afvist før på aftenen.. den højrøvede ven smider bukserne og er allerede stiv.. han lægger sig på sengen.. den lækre siger sut ham … jeg føjer dem .. og begynder at sutte.. min tunge leger og udforsker.. jeg tager ham dybt og han nyder det.. hans pik er fantastisk .. den lækre tager sin pik op i min fisse og begynder at kneppe mig igen bagfra… jeg nyder det.. og har svært ved at koncentrere mig om at sutte… den højrøvede tager fast i mit hovede og knepper mig i munden.. lidt efter siger den lækre rid ham .. jeg sætter mig over ham og glider ned over ham .. jeg læner mig ind over ham og holder hans hænder så han ikke kan gøre noget.. mit røvhul er nu helt blottet..

Den lækre stiller sig bag mig og begynder at slikke mit røvhul og spytter lidt.. han tager pikken óp og knepper mig i røven.. jeg stønner og skriger næsten, af nydelse.. de gir den virkelig gas og jeg kommer efter ikke engang et minut.. jeg falder sammen på sengen over den højrøvede og den lækre ligger bag mig og kilder min klit lidt og kysser mig i nakken og spørger var det godt..Jeg nærmest udbryde fandme ja det var…

porno med danske piger