Tøsen fra Vejle!!!

SPAR MANGE PENGE

Mine bukser begyndte at stramme og kort efter kommenterede hun det også – ”uha da der er en der gerne vil ud” sagde hun med et smil. ”Bor du langt herfra”? ”Nej – bor jeg lige i nærheden…

Det er efterhånden nogle år siden, men jeg husker stadig hvert sekund fra denne frække aften i Vejle. Vi var et par gutter der skulle have en glad aften i byen og som altid startede vi hos mig, fordi jeg boede 10 min. gang fra midtbyen. Efter et par timer med hyggelig snak, øl og whiskey vandrede vi ned i midtbyen til vores sædvanlige spot nær gågaden. Der var ikke kommet mange mennesker endnu men musikken dundrede allerede højlydt og der var lagt op til fest og farver. Vi havde vel siddet der ca. en halv time og fulgt med i hvem der kom ind af døren da HUN pludselig trådte ind og nærmest åd lokalet med sit blik.

SEX I DAG?

Allerede der husker jeg hende som en rigtig man-eater. Hun havde blondt hår der gik ned midt på ryggen, et utroligt smukt ansigt, et par meget velformede bryster der vuggede under den tynde sommerkjole mens hun gik over mod baren. Under kjolen – som standsede midt på lårene – kunne man tydeligt se hendes G-streng. For den hvor så hun godt ud. Hun stillede sig på modsatte side af baren med hendes to veninder og de bestilte nogle drinks. Vi to gutter stod og snakkede mens vi i øjenkrogen besigtigede den flotte tøs og hun var klar over det.

Med mellemrum fik jeg øjenkontakt med hende og hun var uden tvivl klar over at vi stod og savlede. Der var efterhånden kommet flere mennesker og der blev trængsel ved baren og vi havde også fået en del indenbords. Pludselig forsvandt hun ud mod toilettet og da hun kom tilbage gik hun lige hen mod mig og sagde hej – ”hva’ så drenge”. For f….. hvor var hun lækker – nu da hun var helt tæt på kunne man for alvor se hendes smukke ansigt og den fantastiske krop. Vi stod og snakkede lidt sammen og kort efter kom hendes veninder også over på ”vores” side af baren. Hun spurgte mig om jeg ville danse hvilket jeg ikke havde det mindste imod. Vi dansede længe og vildt og da musikken kørte ned i et langsomt tempo trak jeg hende helt ind til mig og hun kyssede mig blidt. Sådan stod vi længe og dansede meget tæt og jeg kunne mærke at mine bukser begyndte at stramme og kort efter kommenterede hun det også – ”uha da der er en der gerne vil ud” sagde hun med et smil. ”Bor du langt herfra”? ”Nej – faktisk bor jeg lige i nærheden” sagde jeg. ”Skal vi ikke stikke af” grinede hun – og det gjorde vi. Vi gik ned af sidegaden og videre ned af gågaden og hen til min ungkarle lejlighed. Jeg var efterhånden blevet mere klar i hovedet, måske var det dansegulvet der havde hjulpet eller måske var det bare den lune sommeraften der gjorde godt. Da vi ankom til min lejlighed listede vi op af trappen for ikke at vække min underbo – eller liste og liste, vi gjorde da vores bedste. Da jeg havde låst døren op til gangen gik jeg med det samme ind i stuen for lige at samle lidt flasker sammen og åbne et vindue mens tøsen gik på toilettet.

Pludselig kunne jeg høre bruseren var tændt og kort efter råbte hun ”jeg tager lige et bad, er det ok?”. Jeg satte mig i sofaen og tændte en smøg og lyttede lidt til musikken der kørte i baggrunden. Jeg kunne høre at bruseturen var ovre og at døren til badeværelset gik og der stod hun – uden en trævl på kroppen. Hun var smukkere end smuk og mere lækker end lækker – den perfekte krop der endnu ikke var blevet helt tør efter badet. Små dråber løb ned over hendes struttende og meget velformede bryster. ”kommer du” smilede hun frækt og forsvandt hvor hun var kommet fra – ind i soveværelset der lå lige ved siden af toilettet. Jeg slukkede smøgen og gik efter hende ind hvor der var en anelse mørkt. Kun lyset fra gangen trængte ind i mit dunkle soveværelse. Hun lå under dynen og grinede – ”kom nu – tag tøjet af”.

Jeg klædte mig hurtigt af og jeg kunne se at hun nærmest slugte min krop med øjnene. Jeg var i god form fordi jeg dyrkede en del sport og var heller ikke bange for at vise mig frem. Jeg lagde mig på dynen ved siden af og kyssede hende – et kys der hurtigt blev vildt og voldsomt. Jeg trak dynen til side for at få endnu et blik af hende frække krop. Min hånd kørte langsomt ned over hendes bryster og videre ned over mave og helt ned til hendes lå. Med det samme jeg rørte indersiden af låret spredte hun sine ben og stønnede let. Jeg havde kun ét i hovedet og det var at kneppe hende her og nu, vildt og voldsomt – men var det det hun ville? Hendes hånd havde fået fat i min meget stive pik og hun begyndte at masere den rimeligt hårdt – ”kom nu, knep mig” stønnede hun og jeg sprang på. Jeg lå mellem hendes ben med pikken lige få centimeter fra den kusse jeg endnu ikke havde mærket og kyssede hende vildt og voldsomt. Hun stak hånden ned mellem benene og jeg hævede mig lidt så hun kunne komme til. Hun trak pikken nærmere sin fisse og stønnede igen ”knep mig nu” hvorefter jeg langsomt presse mit dunkende lem ind mellem hendes skamlæber. Hendes fisse var meget våd og nu trak hun sine ben helt op så de nærmest kom over hendes hoved. Jeg hævede mig op og kiggede ned over hendes krop og min pik der langsom gled længere og længere op i hendes våde fisse. Hun stønnede og lavede voldsomme bevægelser med underlivet mens jeg hurtigere og hurtigere begyndte at pumpe min pik op i hende – hurtigere og dybere. Hun lagde sine ben rundt om min krop og klemte i små ryk som om hun ville bestemme rytmen. Jeg kunne mærke at dette var for frækt til at jeg kunne holde i ret lang tid uden at sprøjte, men hun blev ved. Nu var det lige op over og jeg måtte stoppe for ikke at komme allerede. I det samme hviskede hun ”kom, lad mig se din liderlige pik sprøjte på mine patter” – og så var det afgjort. Hun slap sit tag men benene og jeg trak mig ud hvorefter hun greb fat om pikken med den ene hånd og stak den anden ned mellem sine ben og begyndte at onanere. ”Kom nu, sprøjt på mig” stønnede hun højlydt hvorefter jeg sendte den ene stråle af sted efter den anden ned over hendes smukke bryster. Jeg kunne høre hende stønne og at hun fik en voldsom orgasme samtidig med at hun malkede de sidste dråber ud af mig. Hun havde nu flyttet hånden fra fissen op over kroppen og gned min varme sæd ud over hendes bryster.

Hun slap min pik og jeg lagde mig ved siden af hende. Hun smilede – ”jeg tror lige jeg tager endnu et bad, men ikke noget med at falde i søvn”. Hun rejste sig og smilede til mig.

porno med danske piger