Overrasket ved veninden!

SPAR MANGE PENGE

Hun fik sagt at hun følte sig så flov og at det var mega pinligt at jeg havde regnet ud, hvad hun lavet, jeg undskyldte også, at jeg bare kom brasende ind. Jeg lovede hende dog ikke at sige noget…

SEX I DAG?

Det var en ganske almindelig søndag. Da jeg besluttede at kører over til en af mine veninder som jeg havde lånt en film af forlænge siden. Hun boede ca. 3 km væk..
Jeg skrev til hende om jeg måtte kigge forbi, men, fik ikke noget svar, men efter 10 min cyklede jeg alligevel af sted.
Jeg ankom til hendes hus, men jeg havde stadig ikke fået nogen besked, men jeg regnede med at hun var hjemme.
Jeg bankede på, men ingen svar, kun hendes lille hund kom ud og snusede til mig og lidt efter kom hendes mor og sagde, at jeg bare kunne gå ind til Julie. Hun var en 16 årige pige, slank en meget velformede krop med rimelige store bryster, hun havde lyst hår og så temmelig godt ud og så havde hun den bedste røv.
Jeg tog min jakke af og hængte den på knagen, gik hen mod hendes dør til værelse og bankede på, jeg hørte nogen sige inde fra værelset ”øjeblik”, men af reaktion åbner jeg døren da man jo er van til at man siger kom ind. Da jeg kom ind, nåede hun lige at hive dynen op og dække for hendes ben, hun kiggede på mig med et pinligt ansigt, som om hun var i gang med et eller andet.
Det var først der det gik op for mig at hun havde sagt øjeblik ”ups” tænkte jeg.
En masse tanker fløj igennem hovedet på mig, hvad mon hun lavede og hvorfor sidder hun under dynen. Der fløj en masse frække tanker igennem mit hoved, men kunne det virkelig passe, hvad mon hun lavede?
Jeg sagde hej og spurgte om, hvad hun lavede, hvortil jeg fik svaret ”ikke det helt store”. Jeg sagde at jeg bare lige ville komme forbi og aflevere filmen som jeg havde lånt af hende, ”okai” sagde hun og smilte…
Jeg spurgte Julie om jeg måtte blive lidt for jeg vidste ikke, hvad jeg skulle lave, hun nikkede og sagde det er var okai.
Jeg håber ikke jeg forstyrrede dig sagde jeg, hun blev lidt rød i hovedet og sagde nej det gjorde jeg ikke.
Jeg kiggede rundt i værelset og kunne se at der lå nogen cowboybukser på gulvet. Hun måtte sidde i g-streng under dynen tænkte jeg, det syntes jeg var lidt frækt, men smilte bare til hende og spurgte hvad vi skulle lave.
Hun sagde at vi kunne se en film, den var jeg med på, jeg gik hen til hendes film reol og prøvede på at finde en film vi skulle se, jeg kunne høre at hun skubbede hendes bukser ind under sengen i håb om at jeg ikke havde set dem, men det var jo for sent hehe.. Jeg kunne ikke rigtig beslutte mig, men spurgte hende om hvad hun kunne tænke sig, hun sagde at vi kunne se Sweet Home Alabama, det var okai med mig.
Jeg satte dvd’en i maskine og satte mig og i sengen til hende igen. Jeg spurgte hende om jeg ikke måtte få lidt af dynen, hun tøvede lidt og sagde jo. Men rykkede lidt væk fra mig da jeg tog dynen over mig.
Filmen begyndte og vi sad og kiggede på fjernsynet, Jeg tog min ene hånd ned under dynen for jeg ville lige have bekræftet om hun kun sad i g-streng, Og det gjorde hun, for hendes ben var glatte og hun havde ikke nogen bukser på, det gav et lille Z i hende da jeg ramte hendes lår med min hånd. Hun blev helt flov og sagde at hun ikke havde bukser på.. Jeg smilte til hende og sagde at det ikke gjorde noget, og om hun skulle til at sove siden hun, havde taget hendes bukserne af.. Hun sagde med en usikker stemme at hun lige ville hvile sig lidt.
Der fløj en masse frække tanker i gennem mit hoved, den ene efter den anden.
Jeg blev helt tændt ved af alle de frække tanker om hende og hvad hun mon havde lavet. Jeg forstillede mig at hun lå og kælede for hende klit og havde en finger eller to op i hendes lille fisse.. Jeg glemte helt at følge med i filmen.
Jeg besluttede at ligge mig ned på hendes skød så jeg lå med hovedet oven på dynen i mellem hendes ben, hun kiggede på mig og lagde hendes hånd på min brystkasse.
Jeg kunne lugte noget underligt men det var en dejligt lugt, men kunne ikke lige helt komme i tanke om var det var. Pludselig slog tanken mig at det var hendes hånd lugten kom fra og at hun havde leget med hendes lille fisse. Hehe tænkte jeg en lille frækkert.
Jeg kravlede længere ned under dynen og hendes hånd strejfede min næse og jo det var den der havde den faktisk dejlig lugt, jeg tog hendes hånd og førte den op til min mund, hun skyndte sig at tage hånden til sig og kiggede helt forskrækket på mig. Jeg sagde hvad nu? Ikke noget, fik hun fremstammet.
Jeg var efterhånden blevet temmelig tændt af situationen.
Jeg kiggede op på hende og smilte, tog hendes hånd og spredte hendes finger og førte den op til min mund, jeg tog min tunge og slikkede på pegefingeren, hun spændte og ville have sin hånd men jeg holdt fast i den og slikkede mere intenst på hendes finger.
Jeg fik fremstammet om hun var sikker på at jeg ikke forstyrrede hende.
Hun blev helt rød i hovedet og blev vildt flov kunne jeg se.
Jeg sagde til hende at hun ikke skulle være flov og bare tage det helt roligt og at jeg ikke ville sige det til nogen at jeg havde taget hende i at hygge sig med sig selv.
Hun fik sagt at hun følte sig så flov og at det var mega pinligt at jeg havde regnet ud, hvad hun lavet, jeg undskyldte også, at jeg bare kom brasende ind. Jeg lovede hende dog ikke at sige noget som helst, det blev mellem hende og mig…
Jeg sagde til hende at det tændte mig at slikke hendes finger og det var først der det gik op for mig at hun havde leget med sig selv.
Jeg tog hendes hånd og suttede på hendes finger, men denne gange på hendes langemand som også smagte lidt syrligt, jeg slikke og suttede på de to fingre og blev godt tændt af det, hvilket hun også blev.
Hendes vejr trækning blev tungere og jeg satte mig op og kyssede hende på kinden. Det var ikke nok for hende for hun tog fat om mit hoved og kyssede mig på munden først stille men voldsommere og voldsommere, FUCK det var dejligt fik jeg sagt og hun smilte og sagde at det syntes hun også….
Jeg kyssede hende videre ned af hendes krop først halsen og længere ned mod hendes bryster.
Jeg fjernede dynen og kunne se at hun havde en hvid g-streng på med blonder…
Wow sagde jeg da jeg så det, hun smilte og sagde at jeg skulle tage hendes BH af.. Det gjorde jeg og de smukkeste ung pige bryster kom frem, det var dejlige, fast runde og pænt større af en 16 årige pige at være.
Jeg sagde til hende at hun havde de dejligste bryster jeg havde set, og om jeg måtte slikke lidt på dem, det gjorde jeg og hun stønnede da min tunge ramte hendes brystvorte som straks blev stiv og hård ved situationen. Sådan sad jeg skiftevis slikkede og suttede på hendes vidunderlige bryster.. Jeg kyssede hende videre ned på maven ned til hendes trusse kant, der stoppede jeg fordi hendes hånd holdt mit hoved. Hun løftede det op og sagde at jeg ikke måtte sige det her til nogen. Det lovede jeg og kyssede hendes hånd, som stadig smagte af hendes fissesafter fra hendes leg. Men til min store overraskelse kunne jeg konstatere at der var 3 fingre der smagte sådan. Hun er en lille liderlig frækkert tænkte jeg og begav mig til at kysse mig vej til hendes trussekant igen…
Jeg nærmede mig kanten og pillede stille og roligt hendes G-streng af hende og den dejligste og smukkeste glatbarberede fisse kom til syne… Jeg kiggede op på hende og sagde at hun havde en flot lille fisse, og om jeg måtte slikke hende, hun sagde ja og jeg begyndte at slikkede hende lige over hendes klitoris og hun spredte sine ben lidt mere så jeg havde plads til at lege med min tunge…
Jeg slikkede på hendes skamlæber først den ene så den anden, hun nød det, hun stønnede højre jo tættere jeg kom på hendes klit og hendes åbning. Jeg kunne se at hun var smask våd og den var absolut klar til at få en dejlig slikke tur. Jeg stak min tunge ud og slikkede hendes klit hun gispede da jeg ramte hendes klit som straks blev hård og strittede lidt. Hun stønnede højere og højere. Jeg tog hendes pude og holdt den op for hendes hoved så hun kunne skrige hendes nydelse ud i den.. Hun nød at blive slikket jeg slikke rundt om hendes klit, hvilket hun elskede, hun sagde at jeg skulle blive ved med at slikke hende lige der og det gjorde jeg. Efter cirka 10 min blev det for meget for hende og hun kom som aldrig før, hun skreg åhhhh jaaaa jeg kommer søde nuuuuu og med et kom hun. Efter hun havde pustede ud sagde hun at det havde hun trængt til længe, hun elskede at få slikket fisse, men hun havde aldrig prøvet at blive slikket så dejligt som jeg lige havde gjort. Hun sagde også at hun var kommet helt vildt, og jeg smilte tilbage og sagde, at jeg kun lige var startet.
Jeg to min finger og slikkede på den så den var våd, jeg kørte den ned til hendes fisse åbning og presse først en finger ind og ud igen, sådan kørte jeg lidt og hun nød det hun begyndte stønne og bad mig om at putte en finger mere ind i hende sagt som gjort og nu kneppede jeg hendes lille stramme fisse med to fingere. Hun nød hver en bevægelse og jeg nød at høre og se på hende..
Jeg slikkede hendes fisse i mens jeg finger kneppede hende lige indtil det blev for meget for hende og hun kom igen men denne gang meget voldsomt da jeg blev ved med at give hende finger i mens hun kom, det var noget hun kunne lide.
Efter hun havde pustet ud tog hun mine bukser af og min pik kom til syne, hun sagde at det var en flot stiv pik jeg havde, jeg svarede tak og at den ikke var så stor, men at jeg sagtens kunne give hende de bedste orgasmer hun nogensinde har fået, det tvivlede hun ikke på. Hun tog min stive pik i munden og slikkede det bedste hun havde lært først stille og roligt men senere skiftede hun med at slikke og sutte i et forskelligt tempo. Hun sagde at min pik smagte godt og at den var meget nemmere at slikke end hendes eks kæreste da min den er 15 cm .
Jeg stønnede at hun var god til at slikke pik og at jeg lige var ved at komme, hun kiggede op og sagde at jeg bare skulle komme i hendes mund fordi hun elskede når hun fik varm sperm i munden, Efter 5 min sprøjtede jeg en tyk stråle af sperm i munden på hende, og hun slugte det med største velbehag og sagde at mit sperm smagte vildt godt, hun slikkede min pik ren og sagde at nu ville hun have min pik op i hendes fisse.
Jeg tog min pik og satte den op foran hendes fisse åbning og kørte den forsigtigt ind i hendes stramme fisse, fuck hun var stram, hun spændte om min pik og jeg elskede det.
Jeg kørte min stive pik ud og ind i hende og hun begyndte at stønne mere mere. Jeg kørte min pik helt ud og helt ind i hende og hun elskede det, hun sagde at jeg skulle kneppe hende hårde og det gjorde jeg. Jeg bad hende om at ride mig, hun satte sig og puttede min pik ind i hendes fisse åhh det var godt. Der sad hun så og red mig, det var mega godt lige pludselig sagde hun at hun var ved at komme og at jeg skulle blive ved.
Hun kneppede min pik voldsomt hun red på den hurtigere og hurtigere og pludselig spændte hun om min pik hun spændte og spændte og kom helt voldsomt, hun skreg vildt åhhhh jeg kommer søde, du har den dejligste pik, det var for meget for mig og jeg kom op i hende og jeg sprøjtede voldsomt op i hende.
Efter vi var kommet lagde vi os ved siden af hinanden og kyssede hinanden hun sagde tak for at jeg ville slikke og kneppe hende og at jeg havde givet hende den dejligste omgang pik hun nogensinde har fået og at hun bedst kunne lide en mindre pik som min da hun bedre kunne komme fordi det var lettere at stramme om min pik.. Jeg svarde at hvis hun ville kunne vi gentage succesen hun sagde at det skulle vi snart igen.

porno med danske piger