En dag efter Tivoli

SPAR MANGE PENGE

En og lidt efter to fingre op i hende sammen med min tunge fik hende til at stønne. Så i gang med massageapparatet på hendes kildekonge. Fingrene ud og fileskæftet langsomt ind…

SEX I DAG?

Min kone og jeg tog en dag ind til byen. Vi gik en tur gennem strøjet og oplevede stemningen. Så ind at spise og til sidst en tur i Tivoli. Vi fik et par glas derinde, inden vi tog hjem.
Stemningen var god og osede stærk af sex.

Hjem med toget og på hovedet i seng.

Jeg først siden min kone. Vi lå lidt. Jeg begyndte langsomt at kæle for hendes bryster. Hun trak vejret tungt, vorterne stivnede og jeg kunne gå videre. Jeg rejste mig og sagde, at jeg lige skulle på toilettet. Vi havde altid leget med forskellige genstande som jeg brugte på min kone. Min nyeste påfund var et plastikskæftet til en fil, som jeg havde forsynet med en krog så man kunne holde i. Skæftet var stærkt rillet og ca. 3 cm. tykt. Hun havde ikke prøvet dette skæfte endnu. Dette hentede jeg sammen med vores massageapparat. Jeg fortsatte hvor jeg slap, med at kæle forbrysterne og lidt senere drejede jeg mig så jeg kunne slikke hendes allerede våde mis. En og lidt efter to fingre op i hende sammen med min tunge fik hende til at stønne. Så i gang med massageapparatet på hendes kildekonge. Fingrene ud og fileskæftet langsomt ind i hende. Nu begyndte hendes kusse at arbejde. Skæftet kørte jeg frem og tilbage. Hvad det gjorde ved hende ved jeg ikke. I hvert fald begyndte hendes safter at løbe ud af hende som aldrig før. Hun blev mere og mere liderlig og stønnede dæmpet. Så kom højdepunktet, kroppen spændtes, hun kastede hovedet tilbage og skreg: ” jeg kommer, jeg kommer, fortsæt med at kneppe mig ”. Jeg kørte videre med skæftet indtil hun lå udmattet foran mig. Så var det min tur. Jeg drejede hende rundt så hun lå med siden til mig, løftede hendes ene ben og pressede min stive pik ind i den varme og våde kusse. Nu kneppede jeg hende, mens hun stønnede: ” Skynd dig at blive færdig, for jeg kan næsten ikke holde den kildrende fornemmelse ud ”. Hun kan kun komme en gang og så må man ikke røre hende mere. Jeg kneppede ganske langsomt indtil lige før jeg eksploderede. Så kom der fart på og en ophobet kæmpeladning sprøjtede højt op i hendes livmoder. Nu var jeg flad. Vi lå lidt, da hun sagde: ” Hvad var det du brugte på mig ? Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Du ramte mit G – punkt og masserede det som aldrig før. Det var den stærkeste orgasme, jeg har fået i mange år.”. Da vi havde ligget en times tid sagde hun: ” Skal vi ikke prøve igen ”. Endnu engang brugte jeg fileskæftet sammen med massageapparatet, mens jeg lå og så hvordan safterne blandet med min sæd drev ned af lårene og ned på lagnet. Det våde plet er altid kvindens, har jeg læst engang. Atter kom hun endnu kraftigere end sidste gang, så ud med skæftet og mens orgasmen stadig bølgede gennem hende tog jeg hende for anden gang den nat. Nu kunne jeg holde ud meget længe, så hun blev helt færdig, inden jeg kom i et lille sprøjt. Så var det sovetid.

Næste morgen var det Søndag, så ikke noget med tidlig op. Jeg begyndte at slikke hendes bryster og senere hendes kusse, den smagte af alle safterne fra dagen før. Så frem med fileskæftet og ind i hendes varme grotte, mens jeg slikkede hendes klitoris. Der gik ikke mange øjeblikke før hun pressede mit hoved ned mod kussen, mens hun kom, ja hun sprøjtede faktisk, som var hun en mand. Det var ikke urin, med en eller anden kirtelsaft, som jeg aldrig havde smagt før. Så jeg det min tur. Jeg tog hende og drejede hende rundt, så hun kom oven på mig. Nu skulle hun ride mig. Og det gjorde hun, skal jeg love for. Hendes store bryster gyngede frem og tilbage, mens underkroppen for op og ned hurtigere og hurtige. Hun klemte med kussemusklerne omkring min ømme pik og jeg kom i en forrygende orgasme, hvor sæden blev ved med at vælte ud af mig. Sådan følte jeg det i hvert fald.
En pragtfuld Søndag lå forude.
Vi var mætte og tilfredse så der var en enorm god stemning, da min søn og svigerdatter kom på besøg. De bemærkede stemningen og sagde: ” Eet godt humør, hvad skyldes det ”. Min kone, som ellers aldrig sagde sådan noget ,sagde ligefrem : ” Jeg fik mit livs bedste knald i nat og i morges, derfor ”.

porno med danske piger