En fræk blind date

SPAR MANGE PENGE

Siden han så hendes profilbillede første gang, havde han drømt om at mærke disse læber og mærke dem om hans pik og hun var nøjagtig som hun havde beskrevet, våd og villig…

Det gav et sæt i Randi da dørtelefonen kimmede ude i gangen. Sommerfuglene havde rumsteret i maven den sidste time, men nu var de helt oppe at køre og spændingen var total. Hun havde aldrig prøvet noget lignede, aldrig inviteret en, forholdsvis fremmed mand hjem til sig kun for at ha’ sex. Hun havde ikke en gang prøvet at tage en mand, hun havde mødt i byen med hjem. Randi havde kun haft sex med mænd hun kendte godt. Nu var hun dog kommet til et punkt i sit liv, hvor hun gerne ville udforske sin seksualitet, men havde ikke tiden til at involverer sig i et forhold. Derfor havde hun meldt sig ind på ”datingsiden” scor.dk, kun for at finde noget tilfældig sex. Peter som var på vej op ad trappen, havde hun mødt derinde. De havde skrevet sammen et par dage og havde faktisk udelukkende snakket om sex, om hvad de tændte på og deres frække fantasier om liderlig sex. På billede var han en flot fyr og det var selvfølgelig også det hun gik efter, en lækker fyr hun kunne have sex med, uden at skulle føle noget dybere. Spændingen var så stor fordi man aldrig rigtig kunne vide om deres billeder stemmede overens med virkeligheden, men hun ville ikke tøve med at smide ham ud, hvis han ikke var så lækker som han gav udtryk for på sin profil.

”Bare hun ser ud som på billede”, var det eneste Peter kunne tænke på da han løb op ad trapperne. Han kendte godt til risikoen. Han havde ved flere lejligheder oplevet at pigerne havde pyntet på virkeligheden og på ingen måder været det, de gav udtryk for på profilen og i chatten. Han var så liderlig at han ville kneppe hende uanset hvordan hun så ud, men da hun åbnede døren var det eneste han så hendes dejlige fyldige læber. Han sagde ikke engang rigtig hej, men pressede sine læber mod hendes og skubbede hende op ad væggen. I de par dage de havde skrevet sammen, ja siden han så hendes profilbillede første gang, havde han drømt om at mærke disse læber og mærke dem om hans pik og hun var nøjagtig som hun havde beskrevet, våd og villig. Hendes store bryster dansede under den lille sommerkjole som han løftede hende op ad væggen. Nu var det eneste han tænkte på at hun skulle ha’ lige så meget pik som hun havde efterspurgt i deres snak på chatten.

SEX I DAG?

Peter havde allerede taget overtøjet af og han var dårlig nok kommet over dørtrinet førend at hans hænder greb om hendes krop og hans tunge dansede rundt mellem hendes læber. Han pressede hende op af væggen og hun mærkede tydeligt at han pik allerede var hård og klar. Hendes hjerte bankede vildt og liderligheden strømmede gennem hele hendes krop og der var ingen tvivl om at det nok skulle blive godt. Han trak hendes trusser af og Randi slyngede sine lange ben om ham og trak ned i kjolen så hendes velformede bryster dukkede frem. Peter tog fat om hendes balder og løftede hende lidt op så han kunne lade sit hoved forsvinde mellem hendes bryster. Han suttede og bed blidt i de små stive brystvorter mens han lod et par fingre glide op mellem hendes våde læber for at massere den hårde klitoris.

Han knappede sine bukser op, trak sin allerede stive pik frem og lod hendes våde kusse glide langsomt ned over den. Hun udstødte et mindre skrig og hendes vejrtrækning blev tung og hæs som han begyndte at bevæge sit underliv frem og tilbage i et stigende tempo. Hendes fisse var varm og stram og han vidste med det samme, at han virkelig skulle koncentrere sig for ikke at komme for hurtigt.

Randi mærkede hvor veludrustede han var længe før hun så hans pik hvilket var helt fantastisk frækt. Han tog hende med lige præcis det begær hun havde efterspurgt; op af væggen med hænderne over alt på hendes krop som om han ikke kunne få nok af den. Hans pik fyldte hende ud og hans stærke arme holdte hende oppe mens han kneppede hende med en fantastisk rytme og hans pik passede perfekt til hendes stramme hul og føltes fantastisk, hver gang den trængte helt op i hende. Hun håbede af hele sit hjerte at han kunne blive ved længe.

Han løftede hende ned igen og spurgte om han ikke måtte se hendes soveværelse og hun viste ham vejen mens han lod resten af sit tøj falde. Hun satte sig på sengen så hendes hoved var lige ud for hans stive lem. Hun greb fat om den og kiggede op på ham og lod tungespidsen lege med hans pikhoved. Hun åbnede munden helt og greb fat om hans nosser og lod hans dejlige pik glide så langt ned i halsen som han kunne komme. Han stønnede og prustede, tog fat om hendes hår og hun lod ham presse sig lidt længere ned i halsen. Da han trak sig ud af hendes mund var hans pik smurt ind i hendes spyt Randi skiftevis kyssede og pustede på den mens hun kiggede ham i øjnene med et liderligt blik. Hun gjorde lidt et nummer ud af at han synes at hun havde nogle frække læber og lod dem danse lidt om hans stive lem. Det gjorde hende kun endnu mere liderlig at se ham nyde hende i fulde drag. ”Min kusse vil tilfredsstilles hele vejen, tror du godt du kan leverer?” Blikket i hendes øjne blev drilsk.

”Du kan være ganske rolig, min pik og jeg vil gøre alt for at tilfredsstille din dejlige våde kusse.” Han skubbede hende blidt bagover, tog hendes ben på skulderen og begravede sit ansigt i hendes varme skød. Hun smagte skønt og hendes klit var hård og våd, han lod to fingere glide op i hende og fandt det bløde g-punkt og begyndte at massere det bedste han havde lært. Hun vred sig og stønnede nu endnu højere og pressede hans hoved længere ned i sit skød så hele hans hoved blev fedtet ind i hendes safter. Hun smagte vidunderligt og nu skulle hans pik smøres ind i de dejlige safter. Han lod sine fingre glide op og greb fat om de stive små vorter mens han kyssede hende langsomt op ad maven videre til de flotte bryster. Han lod sin pik glide ned over det våde skød og lod kun pikhovedet trænge ind. Det var tydeligt at hun gerne ville mærke den helt inde men det var ham der bestemte hvornår. Det var ham der styrede, hun skulle mærke længselen efter at blive fyldt ud af hans stive pik. Han stak sin tunge ind mellem hendes dejlige bløde læber og trak sig lidt tilbage, hver gang hun pressede sit underliv mod hans. ”Tror du, at du kan håndtere den?” hviskede han i hendes øre. Hun skreg ”jaaa!!” og han trængte endelig langt op i hende.

Peter tog hende forfra, bagfra og fra siden, ja faktisk tog han hende på alle tænkelige måder og hun nød hvert sekund. I mere end halvanden time var de viklet tæt ind i hinanden og med kun få pauser holdte hans pik hele vejen. Han lod hende ikke nøjes, han ville være sikker på at hun fik alle de orgasmer han kunne trække ud af hende. Han ville nyde hendes bløde, smidige krop så længe som muligt, så han anstrængte sig virkelig meget for ikke at komme. Til sidst var der ikke mere at gøre. Hun lå på ryggen med det ene ben oppe om ørene og det andet mellem hans ben, hendes kusse føltes helt fantastisk og stammere end tidligere. Han kunne se at hun var lige ved at ramme klimaks så han satte tempoet op og lod sin pik trænge helt i bund hver gang. Hendes støn var blevet til skrig og han kunne ikke længere holde orgasmen tilbage. Han trak sig ud og sprøjtede sin varme sperm ud over hendes mave og bryster. Hun smurte sig selv ind i det, som var det en fin lotion mens hun kiggede på ham med et veltilfreds blik i øjnene. Da de endelige faldt svedige om på sengen var det med et stort smil på læberne som ikke kunne tørres af. Da de havde ligget lidt uden at sige noget rejste Peter sig op på armen og kyssede hende blidt på den ene balde. ”Det er så nu du skal gå” hviskede hun, de kiggede hinanden i øjnene og han nikkede stille.

Orgasmerne havde næsten stået i kø for at komme til og Randi følte som var hun i himlen. Hun havde aldrig følt sex så frækt og tilfredsstillende før og hun var sikker på at det var fordi, at det handle om sex, begær og om at tilfredsstille hinanden, uden komplikationer. Da han var ude af døren igen faldt Randi udmattede om på sengen og tænkte på hvor mange ord de mon havde udvekslet, som ikke handlede om den fantastisk frække sex de havde haft de sidste par timer. Hun var også ligeglad, det eneste hun havde lyst til at dele med ham, var frække fantasier og hed sex. Dette møde havde mere end levet op til hendes forventninger, måske havde hun været heldig men det var ikke sidste gang hun havde dyrket uforpligtende sex.

porno med danske piger