Fræk fantasi om politi damen

SPAR MANGE PENGE

Hun stod ved døren jeg kan ikke lade være at se på hendes store bryster hun havde virkeligt gode forlygter. Vil du sige noget ungemand sagde hun med bestemt tone…

SEX I DAG?

Liderlige politi damen fra grønland.
Det er ikke altid sjovt at blive taget midt i det hele, men da det var en rigtige lækkert politi dame som første gang tog mig på fersk gerning var jeg solgt på stedet. Hun var ret hidsig af sin udseende, men ellers er hun mørkt langt håret med stor barm, hun var slank høj dame og så rigtig godt ud med sine politi uniform. da jeg bliv bragt i lille rum i forhørslokale nægtede jeg at svare på noget af det dumme spørgsmål af politi manden, jeg kunne godt se på hans øjne han ikke var erfaring i dette område. Han bliv ved med at presse mig med at jeg lige så godt kan tilstå og at det havde beviser nok på mig, jeg grinede af ham og sagde så til ham at han kan stikke beviserne oppe i røven, i det samme bliv han rød i hovedet og begyndte at råbe efter mig NU HØRER DU EFTER UNGEMAND DU RØGER LIGE I BRUMMEN HVIS IKKE DU KAN TALE ORDENLIGT ER DET FORSTÅET!!! Jeg rejste mig op af stolen FUCK DIG DIN NARØV og lige på stedet hiv han sin politi stav frem slog mig én på panden med et faldt jeg om og huskede ikke andet det sidste sekund.
Jeg begyndte lige så stille at komme af min ubevidsthed, jeg havde en forfærdeligt hovedpine jeg kunne godt mærke en stor bule i panden. Jeg lagde i gummiseng på gulvet som jeg havde gjort så mange gange før, min mund er helt tør og kroppen er godt svedigt der er varmt i det lille firkantet beton som jeg er låst inde. Jeg prøvede at rejse mig op og ville ringe på klokken som man trykker hvis nu man skulle på toilet, men i samme sekund kan jeg høre døren bliv låst op og det fire fem skridt fra døren til døren og i det lille runde vindue dukkede der smukt ansigt det er hende politi damen, jeg prøvede at sige til hende om hun ikke lige kan se på min bule i panden men det første ord kom ikke rigtigt ud da min mund var meget tør, hun undskyldte og sagde at jeg skal gentage mine ord mere tydeligt og idet låste hun døren op åbnede døren, det var en lettelse da døren bliv åbnet nu er der mere frisk luft. Hun stod ved døren jeg kan ikke lade være at se på hendes store bryster hun havde virkeligt gode forlygter. Vil du sige noget ungemand sagde hun med bestemt tone, jeg nåede ikke at svare på hende da hun kom hen til mig, det er godt nok halv stor bule du har fået der hvad’? hendes stemme lyd lidt hæs som om hun tænder på det. Hun bøjede sig lidt frem med sine hænder på sin inderlår nu har jeg frit udsyn til hendes dejlige bryster hun havde ingen bh under politi skjorte hvilket hun også havde knappet det 3 knapper af det øverste, jeg er helt væk som hun stod der først da hun trykkede på min bule i panden, jeg henter lige førstehjælpskassen så kan du lige tænke lidt over om du vil tilstå eller om du fortsat nægter det, men jeg forstår godt at du ikke vil samarbejde med efterforskning hvilket betyder at du imens er hovedmistænkt..
Hun gik ud låste døren efter sig, det gik op for mig at jeg virkeligt har dummet mig og stå 2 til 4 år bag lås og slå. Godt nok er der penge i ulovlige tobak og da slet ikke at tale om 20 stærke kilo.
Jeg har siddet her i halv time og er efterhånden begyndt at kede mig i det lille rum , jeg ringede på klokken der gik 5 min før hende politi damen kom ind igen, du må undskylde det tog så lang tid vi holdt lige møde før det andre holder fyraften, hun åbnede for førstehjælpskassen rensede min bule i panden og det gjorde ondt og sved. Jeg kunne mærke min pik begynde at røre på sig i takt med hendes behandling og på den måde hun gjorde det på, har du tænkt over om du vil tilstå eller om du fortsat vil være tøsedreng og nægte sagde hun med drillende tone, næh jeg er helt andet sted og fantaserer om hendes bryster hvordan det ville være at holde på dem, så nu er jeg færdig med din bule jeg tænkte på om du ikke vil gå i bad før aftensmaden, hold da op er kl allerede så mange? Ja den er lige godt kvart i seks, du kan smede dine tøj udenfor døren så henter jeg lige et håndklæde og rene underbukser til dig som sagt så godt jeg gik ud i badeværelset den var ikke ret stor et toilet vask og brusebad jeg åbnede for varmt vand sæbede min svedige krop tog min stive pik og begyndte at gnide lidt på skaftet det føles dejligt jeg fantasere om hende politi damen jeg har godt gang i spille pik her i politi gården drømmen om store bryster gjorde mig helt op at køre der gik ikke længe før jeg fik udløsning spermen sivede ud af mine nosser imens jeg stønnede højlydt, jeg bliv ved med at sprøjte sperm ud af mig jeg forestillede mig jeg kom på hendes bryster samtidig hun spillede den af på mig. Jeg var helt færdig begyndte at tørre mig og gik ud af døren hun havde stillet et par rene underbukser til mig det føles lidt småt da jeg tog dem på, jeg er også ret lige glad tanken strejfede mig om det var hendes trusser det føles behageligt at have dem på det var ikke underbukser jeg var vant til at have.
Nå var det godt med bad? Jeg kunne ikke finde andre underbukser du må nøjes med mine trusser, men jeg vil have dem tilbage igen, hvis altså du ikke revner dem i stykker grinede hun da hun så det sad ret stramt, jeg bliv lidt flov over da hun stod overfor mig med store runde øjne rettet lige i pikken på mig. Hun kiggede væk vist fordi hun kan se min pik voksede sig stiv, hun rødmede rørte sig lidt ved sine bryster hvilket jeg så nyder at se. Jeg har lagt bukser på sengen derinde og tæppe så du ikke kommer til at fryse i nat skyndte hun at sige kastede et blik på min pik hvilket er ret stiv, jeg tog fat om min pik gnider lidt på den udenom trusserne imens jeg betragtede hendes fantastisk sexede krop hun udbrød og kiggede dybt i øjnene vi så på hinanden et par sekunder det føles som evighed, hun er begyndt at trække vejret dybere hvilket viser hun er tændt og tydelig liderlig. Telefonen ringer inde på kontoret hvilket hun skynder sig at tage jeg kan lige høre hun tog telefonen det er politiet du taler med kriminel betjent Lene .
Jeg gik ind på værelset tog bukser på det er første gang jeg har politi bukser på, jeg spekulerede og tænkte hvor sejt det var at have pige trusser på og nu politi bukser drømmer jeg eller er det her virkelighed?
Drømmer eller ej, jeg begynder faktisk at udtænke mig en plan, først har jeg en voldsom tanke ja jeg ville voldtage hende Lene flå tøjet af hende giver hende håndejern på så hun er helt magtesløs, jeg ville rå kneppe hende misbruge hende tager fat på hendes bryster rå boller dem med min pik lige før jeg kan mærke min sperm er på vej øger tempoet gennem knepper hende på brysterne lige til jeg skyder min enorme glat sperm på hendes ansigt og hun sutter min stive pik ren sluger sidste dråbe af min sperm, som belønning har jeg i sinde tænkt mig at slikke hendes stramme fisse jeg må indrømme hun virkeligt suttede som om hun aldrig har lavet andet.

porno med danske piger