Hotel – tørklæde og 2 sæt håndjern

SPAR MANGE PENGE

Roligt giver du mig tørklædet for øjnene og låser begge mine hænder fast med håndjernene. Da jeg ligger helt låst fast, begynder du at kærtegne min krop. Dine blide hænder leger…

SEX I DAG?

Jeg komme hjem, og på bordet i køkkenet finder jeg en lille seddel, hvorpå der står: Mød mig på hotel Europa værelse 114 kl. 20. 00.

Jeg er lidt overrasket, men går i bad og gør mig lækker og tager noget pænt tøj på og lidt make-up, men ikke for meget kun lige nok til at fremhæve mine øjne og min mund.

Da klokken er ved at være 19. 30 går jeg hjemmefra, og kommer til hotellet, og da jeg henvender mig i receptionen får jeg udleveret nøglen til værelse 114, og tager elevatoren op. Jeg låser mig ind på værelset, men der er ingen. Jeg sætter mig i en stol og venter. Da klokken bliver 20. 00 banker det på døren og en piccolo kommer ind og beder mig følge med, hvilket jeg lydigt gør. Han følger mig ned i restauranten, hvor du sidder ved et bord og venter på mig. Du rejser dig op og går mig i mødt. Du giver mig et varmt kys og går om og trækker min stol ud, jeg sætter mig ned. Tjeneren kommer og du bestiller menuen som du har bestemt.
Mens vi spiser snakker vi om alt muligt, hvordan dagen er gået og hvad der er sket i ugens løb. Efter maden får vi serveret kaffe, og du lægger din hånd ovenpå min på bordet og kigger varmt på mig, og spørger om vi skal gå op på værelset, og jeg nigger.
På værelset tager du mig i dine arme og kysset mig varmt og ømt. På bordet står der en flaske champagne, du skænker et glas til os begge, men jeg når kun at nippe til det, før du fører mig over til sengen, og begynder at klæde mig af.
Da jeg er helt nøgen beder du mig lægge mig på sengen, du går ud på badeværelset, men kommer straks tilbage med en lille æske, som du giver mig, jeg åbner den, og indeni er der et sort tørklæde og 2 sæt håndjern. Jeg kigger op på dig og smiler.
Roligt giver du mig tørklædet for øjnene og låser begge mine hænder fast med håndjernene. Da jeg ligger helt låst fast, begynder du at kærtegne min krop. Dine blide hænder leger først med mine bryster, du masserer mine brystvorter, der straks bliver stive og hårde. Du bøjer dig ned over mig og lader din tunge lege med mine bryster også, og bider let i vorterne, men dine hænder går på vandring længere ned, helt ned til min mis, der nu er blevet en smule våd, dine fingre skiller blidt mine skamlæber, og leger med min kilder. Jeg sukker lidt og vrider min krop.
Langsomt følger din tunge efter dine hænder og et øjeblik efter mærker jeg din tunge på min kilder og det giver et gip i mig, og jeg stønner sagte. Dine tunge glider længere ned i min revne og finder mit lille stramme hul og tungen leger rundt om det, og en finger glider langsom op i mig. Nu er min mis meget våd, og din finger glider ubesværet helt op i mig, og kører lidt frem og tilbage og jeg stønner højere og vrider mig i mine lænker.
Pludseligt stopper du og rejser dig fra sengen, jeg kan høre at du går over i den anden ende af værelset og åbner en dør. Jeg venter spændt på hvad der nu skal ske. Jeg hører at du kommer tilbage til sengen, og jeg kan høre at du tager tøjet af. Lidt efter mærker jeg atter din hænder på min krop. Du kærtegner mine bryster.
Men pludselig kan jeg mærke endnu et par hænder der begynder at lege med min mis. Jeg stivner, men du hvisker at det er helt okay, og at jeg skal slappe af og bare nyde det. Jeg lader mig synke ned i sengen igen, og nyder alle 4 hænder der kærtegner helt min krop og leger med begge mine huller.
Jeg kan mærke at du…… eller den anden….. sætter sig p min brystkasse og stikker pikken i munden på mig, og jeg sutter grådigt på den. Et øjeblik efter kan jeg høre at det er din pik jeg har i munden for du stønner svagt, men jeg lader min tunge glider over dit pikhoved. Imens ligge den anden mellem mine ben og slikke min mis. Hans tunge er skiftevis på min kilder og længere ned i min revne, der nu er meget våd, og jeg vrider mig af nydelse.
Efter et stykke tid stopper i begge og du låse mine hænder fri, men sige at jeg skal beholde tørklædet for øjnene. du lægger dig på sengen, og jeg bliver hjulpet op, så jeg sidder overskrævs på dig, og du fører din stive pik op i min mis. Mens jeg rider op og ned på dig, kan jeg mærke en finger der begynder at lege med mit bagerste hul. Jeg stopper et øjeblik og gisper. Jeg kan mærke at den anden tager plads i sengen bag mig, og hans pik er nu lige ud for min numse. Og han støder til og jeg kan mærke hvordan jeg blive fyldt ud i begge mine hulle, og jeg stønner højt. Jeg bevæger kroppen op og ned, mens jeg nyder at mærke jer begge i mit indre. Snart begynder i begge at stønne højt, og jeg kan mærke at jeg snart ikke kan holde orgasmen tilbage, så jeg ridder jeg endnu hurtigere og det bliver helt sort for mine øjne da jeg kommer med et lille skrig. I stønner begge meget højt nu, og jeg mærker hvordan i begge komme på samme tid, både i min mis og i min numse.
Jeg falder sammen over dig, og er helt udmattet. Jeg trille om på sengen og ligger og sunder mig lidt. Jeg kan hører I rumsterer rundt om mig, og døren bliver åbnet og lukket igen. Du kommer over til sengen igen, tager tørklæder væk fra mine øjne og kysser mig blidt på munden og giver mig glasset med champagne i hånden, og lægger dig ved siden af mig.
Vi smiler til hinanden og drikker vores champagne, ryger en smøg, og falder i søvn i hinandens arme.

porno med danske piger