Dildo leg med bolleven

SPAR MANGE PENGE

Min ven ringede til mig forleden og bad om at tage mit frække undertøj på og “gøre” den store gummi pik klar sådan en med sugekop og jeg skulle sætte den midt på sofabordet…

SEX I DAG?

Hej 🙂 Lige lidt om mig selv !! Jeg er en ganske alm. pige sidst i tyverne som bor alene, men har en dejlig ven på omkring de fyrre år som er gift, men som “bestemmer” over mig.
Rent seksuelt tænder jeg på at blive domineret !!

En lille historie fra det virkelige liv !!

Min ven ringede til mig forleden og bad om at tage mit frække undertøj på og “gøre” den store gummi pik klar sådan en med sugekop og jeg skulle sætte den midt på sofabordet, for så ville han komme forbi senere.
Jeg gik selvfølgelig i bad og gjorde mig lækker med en fin glat barberede fisse som jeg ved han holder meget af.
Efter at havde været i bad tog jeg mine nylonstrømper på med hofteholder og mine små stiletter og en lille bh, sådan en hvor brystet titter frem over kanten, jeg begyndte at lægge en pæn makeup og jeg tog en rød læbestift på så nu så jeg ud som han gerne ville have det
Jeg fandt min store gummi pik frem og satte den midt på sofabordet sådan som han bad mig om, hold da kæft hvor var godt liderlig i fissen bare ved tanken om hvad der ventede mig.
Der gik ca. en halv time så dukkede han op, hej skat har du haft en dejlig dag ?? ja det har jeg og det skal du også ha om lidt, jeg har taget en flaske rødvin med som jeg vil nyde inden jeg skal vider.
Imens han trak vinen op og fandt glas frem, sagde han !! Så kan du godt gøre dig klar !! jeg vil ha noget liderligt og frækt at se på imens jeg nyder min vin.
Jeg havde allerede lagt mig over på sofaen, jeg begyndte at kæle for mig selv, min fisse var allerede godt opsvulmet og våd. Jeg lå bare der til fri beskuelse og kælede løs over hele min liderlig krop da han kom ind i stuen, nå du er nok allerede godt i gang hva og så satte han sig bare og nød sin rødvin imens han nød synet af mig, der hvor jeg lå der i mit frække undertøj og høje hæle og rørte ved mig selv, som han godt kan lide det.
Jeg begyndte stille og rolig at kneppe fissen med mine finger, det blev mere og mere vildt hold kæft hvor var jeg liderlig det var lige så safterne løb stille og rolig ned af min hånd, jeg bliver bare så liderlig af at ligge og lege med mig selv imens han ser på og fortæller hvad jeg skal gøre, efter at have kælet for mig selv et stykke tid sagde han, du skal tørrer din våde fisse finger af i dine strømper skat det ser så dejligt frækt ud når de er våd, så det gjorde jeg, hva ellers !!
Efter jeg havde gjort det fik jeg besked på at hoppe op på sofabordet og ride den store gummi pik, så jeg kravlede stille og rolig op og satte mig til rette, den smuttede op i mig så let som ingen ting, det tror da fanden så liderlig og våd jeg var. Jeg red den store gummi pik stille og rolig men efterhånden blev det mere og mere vildt jeg red løs som jeg ikke havde bestilt andet og safterne løb ned af skaftet på den, hold op hvor var det dejligt, jeg var tæt på at komme flere gange.
Jeg sad og hoppede løs på gummi pikken og den smuttede ud og ind af mit driv våde fisse hul som en leg, så rejste han sig og tog et kamera frem og begyndte at tage billeder, det er altid rart at have noget frækt at se på derhjemme, der er ikke noget bedre end en liderlig knep so der leger med sig selv, så jeg red løs på gummi pikken imens han tog billeder, så kan du godt ligge dig over i sofaen og kneppe dit liderlige fisse hul og du skal kravle rundt og ligge dig i forskellige stillinger jeg skal have nogle forskellige billeder og du ved hvad jeg kan li blev der sagt. Jeg lagde mig til rette og kneppede løs med gummi pikken som han sagde og han gik bare rundt tog bare billeder. Lige pludselig stod han foran mig med sin stive pik, så kan du godt sutte løs og gøre det dejligt for mig !!
Efter at jeg havde kneppet løs med gummi pikken et pænt stk. tid og suttet på hans liderlige pik kommanderede han mig til at stoppe, han vidste lige hvor grænsen var.
Han lagde sig imellem mine ben og slikkede mit liderlige fisse hul til jeg kom i hans mund, hvorefter han gennemkneppede det med hans liderlige pik til han kom ud over mine strømper.
Så tørrede han bare sit brugte lem af i strømperne og tog et par ekstra billeder og sagde det var dejlig skat, jeg må vider. Husk ikke at lege med dig selv indtil vi ses næste gang. Jeg kan kun sige at jeg elsker at blive brugt af ham på denne måde.
Jeg glæder mig allerede til han ringer igen.

porno med danske piger