Den frække sexleg

SPAR MANGE PENGE

Han tog en af isterningerne i sin mund og kyssede mig ned af brystet og så maven med isterningen i munden så den lige rørte min hud. Så satte han sig ned mellem mine spredte ben…

SEX I DAG?

Han er et hoved højere end mig blå øjne og det sødeste smil efter min mening, jeg er nogenlunde slank og bryster der lige passer til en mands hånd.

Vi sad og så film, vi havde nogle isterninger tilbage i vores glas med vand i, og begyndte at drille hinanden ved at tage en isterning i munden og så kysse den anden ned af maven mens isterningen blev kørt hen af huden. Jeg havde lidt ondt lige over mit hul fordi vi havde givet den gas med sex de sidste par dage og jeg tog en af isterningerne og holdte den mod det sted jeg havde ondt. Det hjalp meget og min kæreste så på mig med nysgerrige øjne og spurgte om han måtte hjælpe og jeg havde sagt nej til sex et par gange der fordi jeg havde ondt, så han ville jo gerne have jeg fik det bedre.

Han tog en af isterningerne i sin mund og kyssede mig ned af brystet og så maven med isterningen i munden så den lige rørte min hud. Så satte han sig ned mellem mine spredte ben og slikkede mig så isterningerne lige rørte min klit og mit hul og den kom også ind i hullet et par gange hvor jeg bare kunne mærke kullene inde i mig. Da isterningerne var helt smeltet væk spurgte han om jeg havde ondt mere, jeg var blevet så liderlig af det han havde gjort at jeg bare kunne ryste på hovedet at det havde jeg ikke. Så prøvede han den lige først med et par fingre for at prøve den af. Så knappede han sine bukser op os så på mig med et blik der sagde “skal vi?” Jeg nikkede og lagde mig så han nemt kunne komme til at stikke pikken ind. Først langsomt for at se om jeg fik ondt igen og så hurtigere da han ikke længere kunne holde tilbage. Da han var lige ved at komme træk jeg mig væk og vendte mig om så han kunne tage mig bagfra for det var den stilling vi begge nød mest lige i det øjeblik. Der gik ikke længe før han kom i et ordentligt støn og mig med.

Efter det lå vi lidt og fik pusten da vi havde fået pulsen under kontrol så startede jeg filmen igen som vi var i gang med at se.

porno med danske piger