Det mest fantastiske Nytår 2016

SPAR MANGE PENGE

Efter en lille time hørte jeg døren til værelset blive åbnet .. og lukket forsigtigt efter at en person var trådt ind i værelset … Det var min X-Kone som viskede i mørket Sover Du Erik…

Det startrede med at mine og min X-kones børn og børnebørn gerne ville fejre Nytåret med både Mig og min X, som blev skilt for over 10 År siden vi har begge levet videre som singler .. og ikke haft de nærmeste forbindelser og nu var vores fælles Datter og Svigersøn flyttet på landet og derfor blev vi spurgt om vi kunne tænke os at fejret nytåret sammen med dem og Deres bedste venner som vi jo begge kendte.

For at være ærlig var jeg betænkelig, så en aften ringede jeg for første gang i 5 år min X-kone op og ville lige høre om hendes stemning. Også hun var i syv sind, det var mig der var rejst og hun bar vel stadig nag over vores skilsmisse, omvendt ville hun da samtidig gerne glæde vores Datter og Familien og igen vi var blevet voksne menesker .. og tiden var gået, så med nogen tøven hørte jeg et ja, i telefonen … men på en betingelse, vi gjorde det for børnenes skyld.

Nytåret havde altid betydet meget for os før vores skilsmisse, og jeg var klar over det ville blive svært men var glad efter at have lagt røret på.

Da de unge var flyttet på landet og det skulle fejres med maner havde vi fået hver vores kammer på deres nye ejendom så vi kunne overnatte og ingen skulle køre hjem. 

Vi blev 10 og der var lagt op til den traditionelle aften med møde før Dronningens Tale min X havde givet en hånd med ved pyntningen og jeg havde som pensioneret Kok taget mig af Forret og Dessert samt medbragt Natmad … så på den måde havde vi delt opgaverne …

Jeg var selvkørende og min X var blevet hentet tidligere på dagen af min Datter ….

Vi var alle 10 samlede da Dronningen holdt Nytårstalen og vi sammen skålede i champagne som skulle bringe os videre til aftenens måltid ….

Snakken gik og stemningen var afslappet og hyggelig, min X og jeg havde lovet at gøre det for de unges skyld, og altså 10 år så skulle der være plads til at tage det afslappet … 

Det blev en rigtig hyggelig aften med god mad og stemningen steg og blev mere og mere festlig, som vi nærmede os Kaffen og de bløde Sofaer og Stole omkring et større sofa hjørne. 

Der blev talt om alt mellem himmel og jord og ingen tror jeg tænkte over at vi som forældre var blevet skilt 10 år før …. Min X-kone og jeg udvekslede historier fra vores tid som singler, og undgik at komme ind på vores gamle forhold … 

SEX I DAG?

Vi sad ved siden af hinanden og rent naturligt lagde jeg min arm om hendes skulder .. hvilket jeg fandt helt naturligt og vi hyggede os med De unge ….. og da der skulle danses lidt før midnat var vi da også på gulvet som i gl. dage og ingen kunne se at vi ikke længere var et par. Stemningen blev varm og mere varm blev den da vi alle med mere Champagne lyttede til Nytårsklokkerne til Årskiftet, min jeg fandt min kones hånd og sammen klemte vi blidt hinandens hænder og det blev også til et varmt yæt kram om ønsket om et godt Nytår 2016.

Ud at skyde krudt af og så ind i varmen og hygge videre, der var kommet sjusser på bordet og vi fortsatte med at danse .. og stemningen var rigtig dejlig og festlig .. alle dansede med alle og .. når jeg svingede minX, var det blevet mere tæt og intimt og jeg var ikke upåvirket af hendes nærkontakt, hvilket hun ikke kunne være i tvivl om. Jeg nussede hendes ryg og mine hænder faldt naturligt ned over hendes bagdel samtidig med at det havde udviklet sig til et kys eller flere på hendes bare hals …. under vores rolige Dans.

Efter et par timer var der Natmad og naturligvis sad min X-kone og jef ved hinandens side .. og nød afslapningen og De unge .. hvis glæde var stor, på er tidspunkt mærkede jeg min X´s hånd lægge sig på mit venstre Lår under bordet …. hvor den ganske langsom kravlede op til mit skridt … og ved mødet med samme blidt klemte om min halv stive Pik, Vores øjne mødtes og jeg sendte hendes brune øjne et varmt smil … 

Da hun havde fjernet sin hånd igen var min Pik stiv som et kosteskaft …. og det var godt dugen dækkede det hele.

Nu var det min tur jeg lagde min venstre hånd på hendes højre ben og som snakken gik over og rundt om bordet lod jeg den glide op under hendes kjole, hvor den i varmen nærmede sig hendes skød, jeg fik noget af et sug i maven da jeg ramte hendes skamlæber og mærkede at hun var trusseløs og glatbarberet som en baby, og jeg lod derpå stille et par fingre kærtegne hendes bløde revne, hun lagde lagde sit hoved på min skulder og spandt stille i mit øre ….. som en anden Mis … det hele varede kort tid og snakken og stemningen fortsatte … jeg lod et par fingre glide op i hendes indre da hun havde spredt sine ben, og kort tid efter klemte hendes lår omkring min næsten våde hånd.

Min pik havde lagt sig men jeg måtte på toilettet så jeg trak hånden til mig og rejste mig for at komme ud og tisse …. der lød et stille suk fra min X ……

Da jeg kom tilbage til stuen blev jeg mødt af et smil fra min X-kone … og samtidig var klokken blevet til sengetid så efter at have taget ud af bordet sagde jeg godnat med et kram til min Datter og Svigersøn med tak for en dejlig nytårs aften .. og derpå et kram og et kys på halsen af min X-kone samt et godnat til samtlige Venne til vores børn for en utrolig festlig og uforglemmelig Nytårsaften et Godt Nytår og Godnat. Derpå fandt jeg mit værelse på 1 sal. ved siden af min X-kones … fik børstet tænder på badeværelset overfor og gik på værelset hvor jeg smed mit tøj og kravlede under dynen … 

Jeg bladrede i min Ipad og gennemgik lige Facebook hvorpå jeg slukkede lyset og da vi var på landet blev der sort som i en kælder …. Efter en lille time hørte jeg døren blive åbnet .. og lukket forsigtigt efter at en person var trådt ind i værelset … Det var min X-Kone som viskede i mørket Sover Du Erik … jeg viskede tilbage “hvad tror Du ?” og så tændte jeg natlampen !  Der stod hun der var mor til mine børn, iført en mega kort tynd natkjole og ikke andet, jeg slog resolut dynen til side og uden ord krøb hun ned i min varme seng !

Det var nok et ønske jeg havde haft men ikke turdet håbe på og jeg ville ikke tage initiativet, men nu lå vi der i varmen som om der ikke var gået 10 år siden sidst. 

Vi nussede blidt og vores hænder gik på vandring over de vante og dog anderledes kroppe men begge var vi klar over hvad vi ønskede.  Efter kort tid mærkede jeg min x-kones hånd om min nu jern stive Pik og kort tid efter hendes varme læber ned over pik hovedet .. suttende på samme.

Jeg trak hendes natkjole over hedes hoved og nu lå vi nøgne med synet af hinandens nøgne varme kroppe. Jeg bad hende stoppe og vende sig om så vi lå i en stilling så jeg kunne slikke hendes glatbarberede fisse … og sådan nød vi hinanden slikke og nusse i lang tid … vi var jo ikke ene på gangen så vi måtte jo ikke støje for voldsomt …. og da jeg kunne mærke jeg var på vej til at komme viskede jeg til hende at hun skulle stoppe … og vi lagde os tilbage i hinandens arme og slikkede hinandens safter i våde kys.

Vi kendte hinanden havde været gift i 16 År så det glemmer man ikke ….. jeg smed dynen ned på gulvet og bad hende tage plads på samme derpå lagde jeg mig ned til hende med min pude, fik vendt hende om på alle fire og bag fra trængte jeg dybt op i hendes meget våde fisse, mit jern var igen stift som et kosteskaftet og stille og roligt lod jeg min pik glide ud og ind af hendes dejlige indre bag fra .. og hun skubbede selv bagdelen tilbage for at jeg kunne komme så langt op i hende som muligt.

Både hun og jeg stønnede af nydelse, jeg bad hende vande sig om på ryggen .. og lagde min pude under hendes faste røv, hvorefter jeg igen trængte dybt op i hendes indre og da vi fandt rytmen varede det ikke længe før jeg kunne mærke hun kom …. hendes negle borede sig ind i min ryg og hendes mund nærmest slugte min i et sugende vådt kys for at holde orgasmens skrig tilbage, i og i samme nu pumpede jeg ladning på ladning op i hendes dejlige varme indre …..

et var som Verden stod stille og blot hendes og mit hjerte bankede om kap.

Sådan lå vi sammenslynget til vores puls var faldet til ro, derpå krøb vi i seng og i hinandens arme faldt vi i søvn vi lå i Ske for første gang i 10 År trætte og tilfredse ….

Nytårsdag var vi oppe før samtlige De unge …. Vi blev enige om at jeg ville køre hende hjem Nytårsdag men sådan ville Naturen det ikke … Vi endte hos Mig og nød endnu en nat sammen … men vi ved også begge at dette var sidste gang, 10 år er længe som singler og vi er ikke indstillet på en ny starte men det er Mit største Nytår og sikkert også vores børns største Nytår de sidste 10 År.

Ingen af os har fortrudt det var vildt – dristigt, dejligt men ikke bærbart i længden … 

Godt Nytår X-Mand til en af Verdens dejligste kvinder Mor til mine børn men aldrig mere sambo eller elskerinde ! Jeg vil næppe kunne det igen og ej heller min X-kone men det var Fantastisk Varmt !

 

porno med danske piger