Line-pigens Eventyr del.2

SPAR MANGE PENGE

Pizzamanden begyndte at stønne kraftigere og kraftigere. Han trak sig til sidst ud og råbte: “Så din lille luder, nu får du klatten..” Og sprøjtede så sin tykke og desværre ildelugtende sæd…

Læs del 1 (Line-pigens eventyr..) for beskrivelse af mig samt start på historien.

Jeg sad altså på min cykel, og var godt på vej fra Amager til Østerbro. Den kolde brise der blæste imod fik mine store brystvorter til at stritte helt vildt, og jeg kom da heller ikke frem til Fælledparken uden utallige pift.

Jeg elsker at cykle langsomt og roligt så alle virkelig kan få et godt kig på mig, og når jeg cykler uden bh med mine tunge lange bryster, så giver det en virkelig god effekt i min undertrøje. Jeg tror nok der er sket et par små sammenstød på grund af mig – men jeg smiler bare ved tanken. Det tænder mig at vide at mændene sidder i deres biler og får jern på ved at kigge på mig.

Solen skinnede skarpt, og jeg var begyndt at svede lidt. Heldigvis sad mit røde hår i rottehaler, ellers havde det være for varmt – men man kunne godt se det under mine bryster nu. Da jeg ankom til Fælledparken var min nederdel også nærmest gledet hele vejen op, så den afslørede min røv og fisse. Men igen smilede jeg bare – det er jo præcis sådan jeg elsker det.

Nåh, nu var jeg altså ankommet, og jeg parkerede min cykel omme ved skateboardbanerne. Tænkte jeg lige ville give knægtene en glædelig overraskelse, så jeg spankulerede igennem banerne på min vej mod selve parken. Hold da kæft det var sjovt, alle drengene fik noget at kigge på, og de var nærmest mundlamme. Stakkels teenagedrenge, de ville få noget at rive til når de kom hjem.

Efterhånden var jeg blevet drivvåd af mine tanker og den frie følelse, og mine safter løb nu ned af mine lår i lange dråbestreger. Jeg kunne ikke vente med at sprøjte min orgasme ud, så jeg styrede direkte mod det offentlige toilet, I ved, det der hvide hus inde i buskadset.

Som sædvanlig var der et par skræmte mænd der smuttede lige da jeg kom, de var vel bange for at blive set opsøge andre mænd og kvinder til sex, men sådan er det altid.

Jeg gik lidt rundt om huset, smilede til nogle mænd, og gik så ind.

Inde på toilettet stank der som altid. Gulvet var klamt og urinstanken var helt tydelig ovre fra pissoirerne. Jeg var sindssygt tændt nu. Så jeg begav mig ned til den næstsidste bås, gik ind og lukkede døren samt låste den.

Hurtigt smed jeg min undertrøje og min nederdel, således at jeg kun havde mine søde lyserøde sandaler på. Jeg satte mig på toilettet og begyndte at lege med min fisse – fuck det var forløsende. Det havde jeg virkelig brug for.

Som jeg havde regnet med gik der ikke to sekunder før der var øjne i glory holes på begge sider af mig, og en enkelt mand kiggede op over båsens dør og ned på mig. Jeg smilede til alle og begyndte at stønne højlydt. Jeg gled røven ud til kanten af sædet, således at jeg nærmest lå på ryggen med hovedet op ad kummen, og med begge ben i vejret så fødderne satte imod langs hjørnerne.

Der lå jeg så, nu med en mand mere der kiggede, i alt fire der gloede på mig mens min venstre hånd spredte mine baller så meget så muligt, og min højre hånd kørte i turbofart op og ned af min fisse. Fuuuuuuck det var frækt.

Det tog mig præcis tre minutters stønne og fissespillen til mændenes frække kommentarer som:

“Kom så tøs, spil den fisse for os..”

“Fuck ja din luder, leg med din fisse..”

“Spil den, jeg vil se din orgasme. NU!”

SEX I DAG?

Og efter de tre minutter skreg jeg min orgasme ud i rummet, folk må næsten have hørt det uden for. Der stod næsten en fontæne ud af min fisse af fissevæske. Jeg rystede helt af den kraftige orgasme, og mens jeg lå der og nød min efterorgasme lod jeg min ene fod yndefuldt glide ned ad døren og dreje låsen.

Jeg kiggede rundt og smilede frækt til alle mændene, og sagde: “Så er jeg parat.. Er I?”

Der gik lige to sekunder, så hørte jeg den ene skride, han var sikkert kommet mens han spillede til mit lille show. Jeg prøvede at finde ud af hvor han havde stået, så jeg lige kunne hvor meget han havde sprøjtet senere..

Så gik døren op, og ind kom den første.

Han var vel sidst i 40’erne, en lav mand med en ølmave, tyrker efter hvad jeg kunne bedømme, olivenfarvet hud, stort sort overskæg og helt sort hår, samt meget behåret på armene. Han trak t-shirten af, jeg nåede lige at se hvad der lignede et pizzarialogo på brystet af t-shirten, og så stod han der i sin brune stormavethed. Han var megabehåret.

Ned røg bukserne og de gammeldags underbukser, og frem vippede en omskåret, kort men meget tyk pik, der stod stangstivt lige ud i luften. Jeg smilede frækt og vinkede ham tættere på med min pegefinger, og straks hoppede han over til mig.

Hans store hænder tog hårdt fat i mine knæhaser, og så bankede han den lille tykke pik ind i mig. Jeg skreg svagt da han kom ind, hvorefter han begyndte at gennemkneppe mig. Fuck han bankede igennem, jeg fik helt ondt i nakken af at være trængt op imod toiletkummen.

Det tændte mig så meget at ligge der, en rigtig ludertøs på et offentligt toilet, der blev gennemkneppet af en fremmed mens to andre kiggede på.

Han fortsatte med at banke ind og ud af mig, men blev pludselig presset til side. Han så irriteret ud men forsatte knepperiet. Ind ved siden af ham kom en ældre herre, høj og tynd med en normal pik i hånden. Han fik presset sig op ved siden af pizzamanden, og to sek. Efter sprøjtede han en kæmpe kaskade af sperm ud over mig.

Jeg åbnede straks munden og stak tungen ud mens jeg bøjede hovedet frem og gispede efter spermen. Jeg elsker det.

Så han skød den sidste ladning af i mun mund og desværre også mit øje – han kom vildt meget, og det var dejligt varmt, hvidt og klæbrigt. Jeg havde tykt sød i hele hovedet nu, og slugte med tydeligt velbehag det jeg havde i munden. Mit venstre øje var klistret helt til og lukket, så jeg var lidt handicappet mens jeg lå der.

Den høje tynde sædkanonmand smuttede lige så hurtigt som han var kommet, og det var lige efter han var smuttet, at pizzamanden begyndte at stønne kraftigere og kraftigere. Han trak sig til sidst ud og råbte:

“Så din lille luder, nu får du klatten..”

Og sprøjtede så sin tykke og desværre ildelugtende sæd ud over mig. Jeg faldt hurtigt ned på knæ og ind over hans pik så jeg kunne få det hele i munden. SÅ frækt, han blev bare ved med at pumpe, og hans ubarberede pikhår kildede mig i næsen mens han pressede mit hovede helt ned over hans korte pik.

Han blev ved med at vælte tyk, hvidgullig sæd ud i munden på mig, og først efter knap en mundfuld trak han sig ud, trak bukserne op, tog t-shirten på og smuttede lynhurtigt.

Jeg sad nu på knæ med munden fyldt af tyrkersæd, mit venstre øje klistret helt til og lukket af tyk sperm, og med resten af sæden ned over min nøgne krop. Og ind kom den sidste mand.

Han var også høj og tynd, måske i sine start-40’ere. Han havde kun shorts på, og mens han med venstre hånd knappede dem op, tog han med højre hånd mig om kæben. Han drejede mit ansigt op, trykkede min mund åben og spyttede så ned i munden på mig, hvorefter han sagde:

“Slug det hele kælling, nu har jeg set hvordan du er..”

Så jeg slugte hele pizzamandens ladning blandet med den store spytklat fra hr. Høj-tynd. Bagefter lavede jeg et stort gisp for at vise at jeg havde slugt det hele, og åbnede så munden helt samt stak tungen ud så han kunne se.

Han tog nu fat bag på mit hoved og pressede det ind i sit skød. Han havde stadig sine korte cowboyshorts på, men jeg kunne lugte igennem dem at han ikke var ren. Han stank af pis og gammelt surt sperm. Det tændte mig faktisk lidt.

Så jeg begyndte at knappe de sidste knapper op, og trak nu shortsene ned. Han havde ikke noget på inden under, og foran mig hand den længste og tykkeste pik jeg nogensinde har set. Den var slet ikke stiv, bare tyk og blodfyldt med tydelige årer, og den dunkede af varme. Den var helt glatbarberet, over det hele, og vel nok ca. lige så tyk som en coladåse. Den var en små 23cm lang og endte i et flot blålilla champignonformet pikhoved med vel nok verdens største tissehul. Jeg var helt solgt.

Han rystede svagt med hofterne, og siden hans livvidde var så smal og hans ben så tynde, så monsteret foran mig endnu større ud. Pikguden foran mig svingede fra side til side i takt med hans bevægelser, og den blev bare ved med at vokse.

Den blev ikke stiv på den normale måde, den blev bare hårdere og mere blodfyldt, men hang stadig foran mig. Når den var så stor kunne den vel ikke rigtig stritte.

Men det var okay, jeg havde aldrig været mere tændt over en pik, og da han tog den i hånden kiggede jeg bare op og smilede. Han tog med sin venstre hånd fat i min venstre rottehale og rev mit hoved tilbage, og med sin højre hånd klaskede han nu sin pik rundt i mot hoved, og gav mig de hårdeste lussinger med den, hvorefter han sagde:

“Nu min pige, nu er du min – og det bliver rigtigt, rigtigt perverst. Åbn munden, jeg skal pisse..”

Fortsættelse følger i del 3.
Skriv kommentarer hvis I kan lide historien.

porno med danske piger