Min frække skolepige

SPAR MANGE PENGE

Du presser de nøgne bryster mod min stive pik og den finder plads imellem dem, du presser dem sammen og begynder at brystkneppe mig. Jeg er i den syvende himmel…

SEX I DAG?

Den korte skjorte er bundet lige under dine flotte bryster, dit hår er sat op i hestehale, din røv er svøbt i en meget kort nederdel og dine fødder sidder et par lange støvler der når op over knæet og med høj hæl. Takket være de høje hæle stritter din velskabte røv fantastisk under nederdelens korte stof. Du slikker dig om munden imens du kærtegner dine brysters runding og presser de smukke halvkugler yderligere sammen til en næsten vulgær kavalergang der prøver at presse sig vej forbi de sidste to knapper i skjorten der på forhånd har tabt kampen. Jeg sidder i sofaen og nyder dig og din krop og min pik kæmper voldsomt for at blive sluppet fri af de stramme bukser og komme ud i friheden til dig. Du sætter noget dæmpet musik på og begynder langsomt at danse for mig, din krop vrider sig til rytmerne og du virker mere indbydende end nogensinde. Du vender røven imod mig og laver booty-shake over min pik som vokser et par ekstra centimeter af den frække behandling.

Jeg griber fat om livet på dig og trækker dig ned over mit stålhårde lem så det presser imod din gennemvåde g-streng og truer med at sprænge mine bukser. Du danser væk og vender dig imod mig, falder på knæ og kravler som en løvinde hen til mig. Langsomt lader du dine negle kærtegne bulen i bukserne og uendeligt langsomt begynder du at åbne for pikken så den kan komme ud af sit trange fængsel. Pikken hopper frem og står rank og hård, det lilla hoved glinser af presperm som næsten løber ud af hullet og flyder ned af skaftet. Du lader min hårde pik forsvinde ind imellem dine læber imens din ene hånd kærtegner mine nosser lader du to fingre løbe bagom og lege forsigtigt med min stjerne, du mærker straks effekten på pikken i din mund. Det dunker kraftigt i pikken og du kan mærke at den om muligt bliver endnu mere hård. Mine hænder kæmper med at lukke dine smukke bryster ud af skjorten som tydeligvis har tabt kampen om at holde dem indespærret. Da jeg får dem krænget fri af knuder og stof sidder de nøgne og sammenpresset og nærmest truer med at vælte ud i hovedet på mig. Du presser de nøgne bryster imod min stive pik og den finder plads imellem dem, du presser yderligere sammen og begynder at brystkneppe mig.

Jeg er i den syvende himmel og gisper efter vejret under din behandling, og du kan mærke hvor meget du ophidser mig. Jeg tager fat i din hestehale, presser pikken ind i din mund og begynder at ta’ dig i munden i lange dybe stød. Du mærker hvordan jeg bliver mere krævende i mine bevægelser og ved at jeg ikke har langt igen, så da jeg slipper hestehalen ved du godt hvad der er ved at ske. Du trækker dit hoved til dig, pikken forlader munden med et svup og du begynder i kraftige ryk at lade din hånd arbejde sig op og ned af skaftet – virkningen udebliver heller ikke og spermen kommer i kraftige, pulserende stød. De varme hvide klatter rammer ud over dit ansigt og ned over dine bryster, mine knæ giver efter og jeg er nødt til at sætte mig.

Du smutter en tur på badeværelset og vasker dig ren for sperm og kommer ind til mig – Nu vil du slikkes og det skal være nu og jeg kaster mig med stor iver ned imellem dine ben og finder din dejlige våde fisse, flot og nybarberet med en lille tot hår på toppen som du ved jeg kan li’ det. Jeg går igang med at slikke din fisse imens mine hænder, med et fast tag i dine lår, presser dine ben fra hinanden så jeg rigtigt kan komme til. Da du har opnået din første orgasme tigger du om at få pik og jeg sætter mig op på knæ så mit kampklarer lem er lige ud for dit våde hul. Lader hovedet presse sig ind imellem dine blodfyldte læber og lader dig nyde hvordan hver eneste centimeter pik glider dybt ind i dig. Da jeg er nået i bund begynder jeg at kneppe, lange rolige stød som kun resulterer i dine hænder på min lænd og en fisse der næsten suger pikken ind – det skal gå hurtigere og det skal være hårdere så jeg øger fart og kraft og knepper dig så dine vidunderlige bryster gynger rundt og fissen smasker højlydt af vores fælles safter. Jeg knepper dig i det høje tempo så længe jeg kan, sveden løber ned af mit bryst og vores kroppe glinser. Det begynder at rykke i pikken igen og da du mærker min udløsning tage fart lader du hurtigt og målrettet et par fingre finde din klit og lege med så vi kan komme samtidig. og da jeg kommer for anden gang den dag presser jeg min pik dybt op i dig da spermen kommer…

porno med danske piger