Fridas gave til sig selv del.3

SPAR MANGE PENGE

Søren holdt sit pikhoved ved hendes frække hul, han gjorde ikke mere, trak ikke stødte ikke, hans store pikhoved hvilede bare ved indgangen til hendes frække hul….

Frida stod lidt foran spejlet og tænkte, det er alligevel godt gået af en kvinde på 46, at hun kan tænde sådan to unge fyre, hun blev lidt stolt af sig, og hun lod hænderne glide ned af siden, og skubbede kroppen lidt til siden også, alá Marilyn Monroe, “you sexy bitch”, røg det ud af munden på hende, nå de hørte det nok ikke, smilede hun. Hun havde taget trusser på – mest for ikke at dryppe på gulvet. Hun låste døren op og gik ud. Søren kiggede på hende, “så du syntes du er en sexy bitch”, hun rødmede, så havde de hørt det.

Søren stillede sig foran hende og gramsede på hendes bryster, hun kunne mærke at hendes vorter var helt stive, så hun blev altså tændt af behandlingen. Søren bukkede sig ned og slikkede og bed i hendes bryster, så Lars kunne se at det var lidt smertefuldt, men hun stønnede og så var det iorden med Lars, selvom det var hans “kunde” og ham der havde ansvaret for at Frida fik det HUN gerne ville have, men Lars sa hun kunne selv sige fra, hvis det blev for meget. Søren skubbede hende bagover og hun sad nu på sengekanten, Søren trak nu hendes trusser ned til anklerne, men tog dem ikke af, så tog han fat i trusserne og drejede dem et par omgange, så det virkede som om hun havde fået fødderne bundet sammen, så trak han op i trusserne så hun lå med benene i vejret, og så holdt han i trusserne med den ene hånd, og pressede benene op mod hendes hoved og hendes underliv var nu helt blottet. “hold kæft en dejlig liderlig bitch du er Frida, sagde han”, og så klappede han hendes underliv med flad hånd, og han øgede kraften en smule, og klappe/smækkede på hendes skamlæber og hendes balder, og man kunne se at de blev lidt røde, men det tændte Frida lagde Lars mærke til, for hendes stønnen tog til.

SEX I DAG?

Nu slog han temmelig kraftigt på hendes skamlæber og underliv, og hun blev mere rød, “nå din liderlige bitch, er du klar til at blive taget ordentligt” Hun svarede ikke “Så sagde Søren lidt højere” Er du ikke så tændt, at du bare vil have vores store pikke op i dig” og Frida svarede “jo”. Hvordan i alverden kunne de vide, at hun også tændte på det verbale. Søren “så må du sgu’ lige slikke den stiv”. han tog fat i sin slappe pik og førte den hen til hendes mund og den gled ind, han tog hende om nakken og pressede sin pik langt ind i munden på hende, og hun slikkede og suttede det bedste hun havde lært. Da den var stiv, tog han fat i hendes hår, og trak hendes hoved fremover, og så pressede han simpelthen hele sin store pik ned i hendes hals, og kørte lidt frem og tilbage. Frida var stolt at hun kunne tage den dybt. Søren trak hende op, holdt hende fast og bukkede hende forover, holdt om hendes håndled, og trak op nu stod hun med strittede bagdel og meget forover bøjet. Søren sagde til Lars, styr mig lige ind, så Lars tog om Søren store pik, og satte den ved indgangen, så trak Søren hård i Fridas arme og hun blev trukket ind mod ham og samtidig gled hans store pik helt i bund, nu stod Søren simpelthen bare og skiftede mellem at skubbe frem og trække i hendes arme, og så hun gled frem og tilbage over hans pik medens han stod helt stille, det var bare så lækkert. Søren drejede hende og nu var Lars pik lige ud for hendes ansigt, hun tog ham straks i munden og suttede, medens Søren stadig kneppede hende hårdt bagfra.

Søren trak sig pludselig ud af hende og hun sagde “uuhhh” hun ville have ham til at fortsætte, men pludselig mærkede hun en helt ny fornemmelse bag sig, Søren holdt sit pikhoved ved hendes frække hul, han gjorde ikke mere, trak ikke stødte ikke, hans store pikhoved hvilede bare ved indgangen til hendes frække hul. Hun fortsatte med at slikke Lars, og så hørte hun Lars sige, “kig på mig når du slikker, og spid så dig selv analt på Sørens pik. Ville Søren have hende til at presse den ind, uha, bare den kunne være der, hun kunne mærke at den var godt fedtet af hendes fissesafter og den rest af sperm der var tilbage i hende. Langsomt pressede hun sig baglæns, lukke øjnene og mærke hvordan hendes frække hul blev spilet ud. “KIG PÅ MIG” lød Lars stemme igen. Hun åbnede øjnene og trykke sig hårdt baglæns og hans store pik hoved gled ind – åh en helt vild dejlig fornemmelse, det strammede helt vildt i hendes bagerste hul, hun var fyldt helt ud, det var lidt smertefuldt men også rigtig lækkert, utroligt så mange nerver og følelser der er ved det frække hul.

Søren stod stadig helt stille og nu begyndte Frida at bevæge sig frem og tilbage, samtidig med at hun selv kunne styre hvor langt Søren kom ind i hende, vildt dejligt og en rigtig tryg og god måde at blive taget analt på. Nu kunne hun mærke Sørens muskuløse lår på sine balder når hun var helt tilbage, han var i bund i hende. Nu tænkte hun nu vil jeg give Søren en rigtig dejlig oplevelse, så hun slappede helt af når hun pressede sig baglæns, men spændte i ringmusklen når hun gled fremad, så hun malkede nærmest Søren, han udbrød “hold op hvor er du dog dejlig og god til det her, åh jeg kan ikke hold længe, shit jeg kommer” Frida trak sig frem, så kun Sørens pikhoved var inde i hende, hun kørte hurtigt frem og tilbage, kunne mærke og ikke mindst høre at Søren var meget tæt på nu, hun mærke at han pik blev meget stiv og spændt, så hun trykkede sig helt tilbage og Søren var helt i bund, hun mærkede den dejlige pumpende fornemmelse og så kunne hun mærke hvordan den varme sperm begyndte at fylde hende dybt inde, Søren brølede sin orgasme ud. Hun lod ham blive inde til hans orgasme ebbede ud, så klemte hun igen med lukkemusklen og trak sig frem, så den sidste sperm blev presset ud af Søren, han gled ud med et svup, og rejste sig og gik på toilettet. Lars holdt om hende og sagde “Søren går nu, så er det kun os to, håber du syntes det var frækt at prøve to mænd” Hun lagde sig ind til ham, og var glad for at de nu kun skulle være de to, men også stolt over at have tilfredsstillet dem og at hun havde vist både dem og sig selv at hun var en særdeles attraktiv sexpartner. Søren tog sit tøj på, kom over til hende, og gav hende et kindkys, blinkede charmerende til hende og sagde “håber du havde en god oplevelse”. Så gik Søren.

Lars trak hende op at stå og de gik ud på toilettet sammen, Lars åbnede for bruseren og sammen gik de ind under bruseren, Lars fandt en stor svamp frem og begyndte sæbe hende ind, hun tog lidt sæbe i hånde og begyndte at smøre Lars ind, han tog bestemt hendes hænder og fjernede dem, det var ham der skulle vaske og hun skulle bare modtage og lade sig forkæle. Lars vaskede hende blidt over hele kroppen, selv hende frække hul blev vasket og tømt for sperm, hun lukkede øjnene og nød at mærke det varme vand løbe ned ad hende. Lars vaskede hende blidt og de stod lidt og bare nød mærke det varme vand. Lars tog nu et stort blødt badelagen og tørrede hende med.

De gik tilbage til sengen, Lars bredte et stort badelagen ud over sengen, og pressede Frida ned, så hun lå på maven på badelagnet. Så tog Lars en flaske olie frem og fordelte i sine hænder, Lars begyndte nu at gnide og massere olien ind i Fridas varme og rene krop, hun lukkede øjnene og nød at mærke hans stærke hænder glide over hendes skuldre, ryg og lænd. Med kraftige og bestemte tryk, masserede Lars hendes tilfredsstillede krop og hendes muskler slappede fuldstændig af. Han lod sine hænder glide langs siden af hendes krop ned til hendes hofter, og så fra nakke og ned hendes balder. Han skiftede til at massere hendes lægmuskeler og underben, og lod sine olierede hænder glide opad bagsiden på hendes lår, masserede og gned, og virkningen udeblev ikke, hun var en smule tændt igen. Nu tog han en stor portion olie i hænderne og begyndte at massere hendes balder, trak dem lidt fra hinanden, og lod lidt olie glide ned imellem balderne, ubevidst hævede hun bagdelen lidt og masserede hende balder med begge tommelfingre ned i revnen, trak og masserede balderne, og lod spidsen af tommelfingeren glide over hendes frække hul, og nu holdt han med den ene hånd, hendes balder fra hinanden, medens han med den anden masserede og kærtegnede hendes store hævede skamlæber og mellemkødet, hun sukkede og nød hans berøringer. Nu pressede han forsigtigt sin tommelfinger ind i hendes bagerste hul, lod hende lige vænne sig til denne indtrængen, pegefingeren og lange fingeren lod han glide fra det bagerste at hendes skede og frem så han nærmest åbnede hendes fugtige blomst. Hun kunne mærke at han var klar over at hendes klitoris var meget følsom, så han berørte den ikke direkte, men gned sine to fingre på hver side, så den blev stimuleret. Stadig med tommelfingren i hendes frække hul, lod han nu de to fingre glide ind i hendes skede, han pressede de to fingre mod tommelfingeren og hendes skedevæg blev masseret.

Så drejede han pludselig hånden og hun mærkede at hans pegefinger masserede lige på hendes G-punkt – og hun stønnede dybt, ikke højt men meget dybt nærmest brummende, han holdt hende fast da en pludselig orgasme gennemrullede hendes krop. Han trak sine fingre ud og lagde sig ved siden af hende. Holdt om hende og hviskede i hendes øre – “Du er ingen bitch, du er en utrolig dejlig og meget varmblodig kvinde, særdeles attraktiv” – man fristes næsten til at sige “Du er fræk Frida”. Herefter lå de lidt og snakkede og hyggede, inden hun tog sit tøj på – kyssede Lars og sagde “tusind tak, vi ses måske igen”

porno med danske piger