Min gode veninde Hanne

SPAR MANGE PENGE

Jeg rev bukserne af hende, og kunne se at det ikke var løgn de små hvide g-strenge var næsten gennemsigtige, så våde var de. Jeg fjernede dem hurtig og begravede ansigtet…

SEX I DAG?

Det hele startede med at jeg skulle til min mors fødselsdag, min gode veninde Hanne, som næsten er en del af familien var var også inviteret. Vi aftalte at jeg skulle hente hende og hendes 2 år gamle søn i min bil. Hanne og jeg havde været sammen en gang for år tilbage, men vi havde aldrig kneppet hinanden. Vi var enige om at dengang vi var sammen var noget vi holdt for os selv… ingen vidste noget. Hanne er en pige på 27 år pænt ansigt flotte ben og og i dag iført en lille grøn top, stramme jeans, hvide tennis sokker samt kawasaki sko.

Nå men ned til mor, boller og lagkage, så skulle der spilles trivial pursiut , jeg sad overfor Hanne ”bænket” med resten af den ”pukkelryggede”. Jeg løftede langsomt, under bordet mit ben op, og placerede min fod yderst på Hannes stol som jo sad overfor, jeg kunne fornemme at hendes ben gled ud til siden så min fod kunne komme til, Jeg strakte mit ben og begyndte at massere hende fisse, uden på bukserne hun smilede til mig, men fortrak ellers ikke en mine. Jeg pressede lidt hårdere og begyndte at bevæge min storetå i revnen, igen smilede Hanne, men ellers fortrak hun stadig ikke en mine. Vi spillede færdig og Hanne og jeg blev enige om at hendes søn var træt så jeg kørte hende hjem.

Hjemme hos Hanne blev hendes søn lagt i seng.. det var temmelig sent, og hun var dårligt kommet ind i stuen før jeg nærmest blev ”overfaldet”, Hanne kyssede mig fuldstændig vildt, og sagde at hun var blevet så liderlig at mine berøringer under bordet. Jeg rev bukserne af hende, og kunne se at det ikke var løgn de små hvide g-strenge var næsten gennemsigtige, så våde var de. Jeg fjernede dem hurtig og begravede ansigtet mellem Hannes lår og slikkede hendes glatbarberede fisse, safterne flød fra hendes skød, ned af inderlårene, og hun stønnede hysterisk. Hun sagde at jeg skulle stikke en finger op i hende det gjorde jeg mens min mund sugede på hendes klit, så kom hun i en kaskade safter sprøjtede ud af hende, jeg var våd i hele ansigtet. Jeg kyssede hende dybt så hun skulle smage sig selv.

Efter at hun havde sundet sig lidt mente jeg at det var min tur, Hanne smilede, slikkede sig om munden åbnede mine bukser, og rev pikken frem fra sit trange skjul. Hun kiggede lidt på den og puttede den så i munden. Damn hun var god, ringen i hendes tunge var himmelsk at mærke omkring pik hovedet. Jeg lige ved at komme så jeg trak mig væk fra hende begærlige mund, skubbede hende ned på sofaen, spredte hendes ben og kørte pikken i stilling. Jeg trængte forsigtigt op i hende, hun skælvede let da min pik kørte i bund i hendes drivvåde fisse, hun bevægede underlivet takt med mine stød, først lange og dybe derefter lidt hurtige, og korte, indtil hun trak sig væk. Hun sagde at hun ville se min pik bevæge sig i hende. Hun lagde mig på ryggen satte sig på hug og sænkede sin glødende grotte ned over min stive pik, som denne gang gled ubesværet op i hendes varme indre, Hanne bevægede sig snart i et vildt ridt på min pik, og vi kunne begge følge med jeg skulle bare løfte hovedet en smule så kunne jeg se, den glinsende pik forsvinde op i hende hver gang hun bevægede sig, pludselig stivnede Hanne og pressede sig længere ned over pikken jeg kunne mærke sammentrækningerne i hendes kusse så kom vi. Alting sortnede for mine øjne og jeg så et fyrværkeri for mit indre blik, jeg var fuldstændig tømt. Jeg tror Hanne havde det på samme måde hun løftede sig op fra pikken lagde sig ved siden af mig og puttede sig ind til mig, vi vågnede først da hendes søn stod og kaldte på sin mor.

porno med danske piger