Mødet på mit kontor

SPAR MANGE PENGE

Jeg lægger mine hænder på dine skuldre og skubber dig blidt ind mod væggen. Dine arme er øjeblikkeligt fæstnet omkring min nakke, da vores læber mødes…

Det banker på døren til mit kontor, og sekretæren viser dig ind. Du træder ind i lokalet, og døren lukker bag dig. Du er blevet tilbudt en drink, og mens min sekretær er væk for at lave den, går det op for os, at vi har noget tid alene – men ikke længe, kun nogle minutter.

Du er iført en rød kjole og sorte sko og har en lang, mørk frakke uden over, den fremhæver den silkelette kjole som smyger sig om din perfekte krop. Du ser så sexet ud som du står der… og smiler til mig. Jeg rejser mig op og går gennem rummet hen imod dig. Du rækker dine hænder ud mod mig, men jeg tager fat i den ene og fører dig tværs gennem kontoret hen til en anden dør. Du tager din frakke af og den falder til jorden.

Vi træder ind i et lille, mørkt arkiveringslokale, hvor papirerne bliver opbevaret. Vi har et par minutter, inden nogen kommer ind på kontoret. Det er usandsynligt, at de vil åbne denne dør, men man ved aldrig…det kunne jo ske…

SEX I DAG?

Der er intet lys i rummet bortset fra et lille vindue i loftet. Jeg lægger mine hænder på dine skuldre og skubber dig blidt ind mod væggen. Dine arme er øjeblikkeligt fæstnet omkring min nakke, da vores læber mødes. Vi kysser lidenskabeligt, vores tunger låst sammen, dansende med hinanden i både din og min mund. Det er umuligt at være lydløs i en situation som denne. Mine hænder glider ned langs dine sider til dine hofter og videre bag på til dine balder. Jeg trækker dig ind til mig, mens vi fortsætter med at kysse.

I en pludselig bevægelse samler jeg dig op og sætter dig ned igen på en lille, smal hylde bag dig. Med det samme vikler du dine ben omkring mig – og trækker mig tættere ind til dig. Jeg presser mig mod dig og gnider mit underliv mod din g-strengsbeklædte fisse. Din kjole sidder efterhånden oppe om dit liv.

Du har en hånd i mit hår, hiver blidt i det, kærtegner mit ansigt. Din anden hånd kører ned mellem vores kroppe og finder min lynlås, som du hurtigt åbner. Med din hånd i mine bukser lukker dine fingre sig omgående om min hårde pik…fører mig, guider mig.

Du trækker din g-streng til side med den ene hånd og leder mig med det samme ind i din varme, våde kusse. Så vender begge dine arme tilbage til min nakke, og du begraver dit ansigt i min skulder for at skjule stønnene, mens jeg glider ind og ud ad dig.

Jeg holder dig oppe ved dine ben med dine fødder låst om min lænd. Jeg støder hårdt… dybere og dybere. Ind og ud ad din liderlige lystgrotte. Nærmest desperat. I løbet af et minuts tid kan jeg fornemme, du er ved at komme på grund af den påtrængende måde du presser mig ind med dine ben på. Jeg kan mærke, hvordan din fisse malker mig – du må være så tæt på. Åh ja, det er jeg også…

Du klemmer om mig, hiver i mig, bider i min skjorte for at dæmpe skrigene. Jeg bliver nødt til at have en hånd på væggen over din skulder for at holde balancen, da jeg eksploderer indeni dig. Du kan mærke mig rykke og pumpe… igen og igen. Min sperm der blander sig med dine safter. Det gør udslaget for dig. Hele din krop eksploderer. Det føles som elektricitet der bliver skudt ud i hele dit legeme nede fra dit skød…du ryster. Klemmer… malker… tømmer… Aaaaahhh.

Endelig… Stilhed, ro. Jeg træder lidt tilbage og lukker mine bukser. Du rejser dig, og din kjole falder på plads. Vi skynder os at rette lidt på håret, mens vi igen går ind i mit kontor. Vi lukker døren samtidigt med, sekretæren kommer tilbage med drinksene. Vi må se ophidsede ud – men acceptable.

Sekretæren åbner munden: "Er det læbestift på din skjorte?!"

porno med danske piger