Herremanden og hans villige tjenestepige

SPAR MANGE PENGE

Han betragtede hendes bevægelser på afstand. Hun var klædt i et lille skørt, der knap dækkede ballerne og en enkelt top, hvorigennem han kunne se de stive brystvorter…

Herremanden kom ridende ned ad stien, en strålende solskinsmorgen. Han havde hele morgenen haft uro i bukserne, og kunne ikke lade være med at tænke på den lækre og villige tjenestepige, der kun lejlighedsvis kom på slottet. Han tænkte på dengang han havde set hende bukke sig efter service nederst i skabet, og hendes lille nederdel havde vist ham at hun ikke gik med trusser. Han havde tydeligt set hendes smukke baller og den indbydende lille revne, vidunderligt fri for hår.

Han var for første gang siden hans teenageår, kommet i bukserne ved det lækre syn. Og havde aldrig helt kunnet få hende ud af tankerne. Hun var lille og fin, med den flotteste timeglasfigur og det frækkeste blik.

Denne morgen skulle der handles på fantasierne, og han vidste hvor han skulle finde hende. Denne morgen vidste han, at hun stod alene på flodbredden, i gang med at vaske tøj. Han holdt hesten an ved træerne lidt på afstand, så han kunne betragte hendes bevægelser på afstand. Hun var klædt i et lille skørt, der knap dækkede ballerne, og en enkelt top, hvorigennem han kunne se de stive brystvorter. Han havde vippet pikken ud af bukserne, og den stod stiv og glinsende og han steg af hesten, og listede nærmere.

Han nærmede sig forsigtigt, både for bedre at kunne se og for at undgå at hun blev forskrækket. Hver gang hun bukkede sig gled skørtet lidt op, og hans ophidselse steg et par grader. Hun var lækker fast i kødet, gylden af sol og udeliv, og hun bevægede sig med en ynde og lethed.

Han stod nu blot få meter væk og instinktivt fornemmede hun hans nærhed. Hun vendte sig hurtigt og forskrækket, og tog et skridt baglæns. Men ligeså forbavset trådte hun et skridt fremad igen, da hun så hans stive pik, stå frem fra buksen. Hun smilede skælmsk, både bange, forventningsfuld og lysten. Med et lille hvin sprang hun op, samlede skørtet omkring sig og løb hen bag et lille buskads.

Han smilede; jagten var gået ind og han ville have den lille lækre tøs, tage hende her og nu. Han cirklede som en dreven jæger rundt om buskadset, og mens hun kiggede den modsatte vej, listede han sig ind på hende. Han tog hende fast om livet, og hun udstødte et forskrækket hvin. Han trak hende tæt ind til sig, og snusede til hendes hår. Hun prøvede at komme væk, og strejfede derved hans stive pik. Lettere forskrækket fjernede hun sin hånd, men kun et øjeblik – så søgte hendes hånd selv hans pik igen.

Hun stod med ryggen til ham, han med et fast tag i hendes liv og næsen begravet i hendes hår. Hun lagde hovedet på skrå og han kyssede hendes hals, nappede i hendes øreflip. Hendes hånd havde godt fat om hans pik og det var tydeligt at hun var liderlig, men også beklemt; han var trods alt herremanden. Han sagde:"Så du kan lide at mærke en stiv pik, hva’ tøs."

SEX I DAG?

Hans hænder gled op og tog fat i de fyldige bryster, holdt dem nydende og krammede dem fast og rytmisk. Han vendte hende halvt om, så han kunne se liderligheden stige i hendes øjne, og med et fast tag i hendes lange røde hår, tvang han hende i knæ så hendes kønne ansigt var lige ud for hans strittende lem. Hun havde godt fat om roden, og lod nu tungespidsen smage på hans rigelige presperm.

Han nød hendes tunges bevægelser og stak pikken helt ind i munden på hende. Med det sive lem i hendes mund, nød han lyden af sutten og det var tydeligt at hendes egen liderlighed steg og steg. Hun kiggede op på ham med et lystent blik, udfordrede ham ordløst til at tage hende.

Hårdt pumpet som han nu var, sagde han til hende: "Så den lille tøs er liderlig og vil mærke herremandens pik, hva’?" hun nikkede, stadig med hans pik i munden. "Du ved nok hvem der bestemmer her." sagde han, " …og som den ydmyge tjenestepige du er, må du lyde herremandens bud, ikke sandt?" Hun nikkede og så ængsteligt og forventningsfuldt på ham.

"Men hvad er meningen med at gå rundt uden trusser, har du tilladelse til det?" hun sagde spagt nej, så stille at han næsten ikke kunne høre hende. "Hvad sagde du?" spurgte han, og hun gentog lidt højere. Han satte sig på en træstub, og tog hende nu hårdt i den røde manke, trak hende ned på maven over sine knæ, og sagde:"Du må nu bøde for at gå klædt, så karlene ikke kan koncentrere sig om deres arbejde." Han trak sit læderbælte af, lagde det sammen og gav hende et par middelhårde dask over de velformede baller. Hun kom med et grynt af smerte og overraskelse. Han lod den ene hånd glide anerkendende hen over hendes smukke, gyldne baller, hvorefter bæltet igen smældede et par gange. Hun gryntede igen, denne gang med større vellyst i stemmen, og ballerne var allerede fint lyserøde.

Når han bukkede sig lidt til siden, kunne han se hvordan hun glinsede mellem lårene. Han samlede hendes håndled og surrede dem sammen med bæltet, støttede hende så hun kunne komme op at stå, og førte hende hen til det nærmeste træ. Her løftede han hendes bundne arme op over en grenstump, så hun måtte strække sin lækre krop, for at nå.

Han gik hen til hesten og tog sin ridepisk. Hun kunne ikke se ham, men kunne høre at han gik og kom tilbage. Han aede hende over hele ryggen, og især de let røde baller. Hun overraskedes over piskens hurtige rap, hun havde ingen forudanelse, og det gav et forskrækket sæt i hende. Næste rap var hun forberedt på, og provokerende stak hun måsen lidt bagud. Han lod et par fingre køre ind mellem benene på hende, og mærkede hvor våd hun var. Hun sukkede og strittede endnu mere bagud med enden."Så det kunne du tænke dig, hva’, sagde han.

Hun fik endnu et par rap med pisken, og derefter et lige over hendes lækre fisse. Hun krympede sig, men kiggede udfordrende på ham. Han hentede hendes lille spand, fyldt med iskoldt vand og lod lidt sile ned fra toppen af hendes ryg. Det var koldt, rigtig koldt og hun reagerede straks ved at prøve at komme væk fra vandstrålen. Han holdt hende fast, gik rundt om hende og lod pisken pirre hendes bryster, gav dem et par lette dask, og lod den langsomt glide ned over den lækre krop, og kørte piskens skaft forsigtigt langs hendes skamlæber, afbrudt af små dask. Hun var nu alvorligt liderlig, og begyndte at sige en masse: "Åh Master, tag mig nu, lad mig mærke din stive pik i min våde fisse. Kom tag mig hårdt, jeg vil mærke din stive pik." gentog hun flere gange.

Han havde et lille tørklæde i lommen og et lidt større om halsen, det større blev bundet for hendes øjne. Hun virrede med hovedet for at slippe, men herremanden havde hende hvor han ville have hende.

Han gav hende endnu et par dask med pisken, og hældte yderligere lidt iskoldt vand ned over hendes røde baller. Han var nu selv så liderlig af at betragte hendes lækre krop, og at hun hang der, helt forsvarsløs. Han havde forlængst flået hendes top af, og masserede nu hendes bryster hæmningsløst. Hans læber fandt hendes brystvorter, han slikkede, sugede og bed, mens hun stønnede højlydt. Det var svært at høre de lækre lyde, på grund af tørklædet i hendes mund, så han tog det ud igen.

Straks begyndte hun igen at tigge om at mærke hans stive pik, og denne gang efterkom han hendes ønske. Med underarmene under hendes lår og med et fast tag i hendes baller, løftede han hende let op, så hendes vægt fortrinsvis påhvilede ham, men også armene som hun hang i. Det betød at han styrede hende 100%. Han lod sin pik pirre indgangen til hendes fisse, skiftevis glide lidt op og ned langs hendes skamlæber og pirrende på hendes klit. Hun sagde ikke længere noget, men stønnede af lyst og liderlighed.

Han kunne mærke hendes safter glide ned af skaftet på hans pik, og uden advarsel, stak han pikken helt i bund i en langt indtrængen. Hun gispede og han kneppede hende langsomt og dybt. Han hjalp hende med at få armene ned, vendte hende så hun stod på alle fire, og tog hende hårdt og hurtigt bagfra. Hun var så vildt liderlig og ophidset at hun kom næsten med det samme. Han var selv tæt ved at komme, så han løsnede tørklædet om hendes øjne, så han kunne kigge ind i de dybe og smukke blå øjne.

Han lagde sig på ryggen, tog fat i hendes lange hår, og trak hende ned så hun kunne tømme ham i munden. Med den ene hånd under hans tunge nosser og den anden der spillede hans pik, suttede og slikkede hun til han kom i kaskader i munden på hende. Han var et langt øjeblik næsten helt væk i nydelse, og da han igen åbnede øjnene, så han hende med henført blik slikke resterne af hans sperm i sig.

De lå der ved flodbredden en halv times tid, uden at tale, blot lå og nød stilheden, solen og den friske luft. Han var svært tilfreds med sin lille tøs, og hun nød bare at ligge stille med hovedet på hans bryst.

Efter endnu en halv time uden et ord, elskede de længe og blidt. Han slikkede hende længe, til hun kom igen. En anderledes tilfredsstillelse spredtes mellem dem og efter endnu en orgasme, faldt de i søvn hvor de var, mere eller mindre afklædte ved flodbredden.

porno med danske piger