Hendes erotiske liv del.7

SPAR MANGE PENGE

Mai gik på wc efter dansen. Da hun var på vej ud fra toilettet, spærrede Bedstefaren vejen for hende og pressede hende ind på wc’et igen. Jeg vil lige se dine patter…

Jan stod ved altret, og ventede på Mai. Alt var klart, festen som blev holdt om middagen, taskerne til turen de skulle på, og Jan havde arrangeret en go fotograf til selve dagen. Klokkerne begyndte at bimle i den lille kirke, som hørte til hans fars gods. Mai stod bag den tunge dør, hun var iført en smuk, enkel, stor, hvid kjole. Den var delt i, et skørt og et corsage. Hun havde bare skuldre, og en smuk kavalergang. Mai havde hofteholdere på til de hvide strømper, men hun havde ikke nogen trusser på. Hun havde en hvid bh på, uden stropper og den var kvart, så den bare løftede brysterne op så de rigtig struttede. Døren åbnede sig, og Mai gled langsomt op af gulvet. Hun havde ingen der fugte hende op, og der var kun få indbudte gæster. Jan havde inviteret hans poker venner og deres koner. Et par andre naboer og byens spidser. Så var Jans far der, hans bedstefar, og hans bedstemor. Det var der eneste familie som Jan havde. Mai smilede, og gik op til hendes drømme fyr. De vendte sig mod præsten, og han viede dem i et meget smukt ritual. Jan løftede sløret fra Mais ansigt, og kyssede hende, inden han satte ringen på hendes hånd. De gik ud af kirken, hvor der ventede en karet, med hvide heste. Det var lige som en prinsesse, som Mai havde drømt om, de satte sig ind i den åbne karet, og kusken kørte. De skulle ud til en lille skovlysning, og have taget bryllups billeder.

SEX I DAG?

Der havde fotografen dækket op, med en lille godbid jordbær og champagne. Han havde spredt et stort tæppe i skovbunden, og han havde sat lys op, så det blev helt perfekt. I kareten der ud, kyssede Jan og Mai næsten hele vejen, Han klemte på Mais venstre bryst, nu skal vi snart have flyttet den her ring, sagde han. Har du for resten malket brysterne i dag, eller har du glemt det. Mai sagde at hun havde gemt det til Jan, så vil jeg meget gerne have en tår nu drillede han. Han løsnede corsagen, og hendes bryst kom frem, han tog det i munden og sad i kareten og suttede på det, mælken kom i en svag strøm ud i Jans mund. Kusken standsede kareten i skoven. Og fotografen kom over, og fotograferede dem. Det bliver et godt billede sagde han. Jan slap sit tag i Mais bryster, og de kravlede ud af kareten.

Fotografen forslog at de tog nogle nydelige billeder først, og så kunne de jo eksperimentere og lave nogle private billeder. Jan sagde at det var en aftale. De lavede de fineste portrætter. Så er den i kassen, hvad så med at du måske lige tager dine hænder ned, og blotter din bruds bryster. Jan var glad for at lukke de dejlige bryster ud i luften, og vinden havde den påvirkning at de strittede, Mai poserede iført sit store hvide skørt og sit slør. Hun satte sig på tæppet, og Jan lagde sit hoved i hendes skød, og Mai lagde sit bryst til hans mund. Jan bed i det. Mai gispede, hun tog ham på bukserne oven på pikken, den var godt stiv. Hun rejste sig, og trak hans bukser ned til anklerne, så satte hun sig på ham. Hendes skørt dækkede ham helt, på nær hans fødder og hans hoved. Jan kunne mærke på sit bare lem, at Mai ikke havde trusser på, han kikkede over på fotografen, og spurgte om han ville have nogle action billeder, ja for satan, jeg tager bare en masse billeder, så gør i hvad i finder naturligt. Mai løftede sig lidt op, og gled ned over Jan. Hun sad der og red ham. Hendes bryster hoppede op og ned. Det så frækt ud. Jan lod Mai kneppe sig selv, så begyndte hun at stønne mere, og hun begyndte at ride hurtigere. Hun kom, og Jan skød sin sæd op i hende. Hun samlede sig lidt, og sagde tak, så lænede hun sig ind over hans hoved, og hendes bryster hang og gyngede over hans hoved. Fotografen havde travlt. Jan hapsede efter det, men Mai flyttede det hurtigt for at drille, men da han så fik fat sugede han meget hårdt, der kom et suge mærke. Mai rejste sig op, Jan skyndte sig inden hun havde fået corsagen på, at stille sig bag hende og skubbe til hende så hun stod foroverbøjet, hun hvilede med hænderne på en træstub, Jan lagde hendes kjole op på ryggen af hende. Han spredte hendes baller, og han kunne nu kneppe hende bagfra. Han stødte pikken op i fissen, og fra denne vinkel gispede Mai endnu højere. Fotografen sagde at man så alle brudens fortrin rigtig godt.

Mai og Jan satte sig op i kareten og blev kørt til festen. Jan og Mai entrede og folk klappede. Mai skulle sidde mellem Tom og Jan. Blev det nogle gode billeder spurgte Tom, ja de blev vist rigtig gode svarede Mai, ja jeg fik nogle billeder af min kone som hun ser ud inden vi har stiftet familie. Det lille selskab nyder middagen, og nu er tiden kommet til en lille dans. Jan svingede Mai i en dejlig dans, og nu skulle hun på omgang. Først hendes svigerfar, han beundrede hans søns valg af kone. Han sagde at hun altid ville være velkommen til at kikke over, og hun kunne jo tale med de andre koner i poker klubben, de kom når drengene spillede poker. Mai undrede sig over hvad den flok kvinder lavede ved Tom, en hel aften når drengen spillede poker. Det måtte hun spørge om senere. Den næste der skulle danse var Jans bedstefar, han var en livlig gammel mand. Nå du er den kvinde, som vores fine slægt skal avles videre på. Jan kneb hende i ballen. Ja, min søn fik desværre kun en søn, men jeg og min kone vi fik en flok dejlige børn på 20 stk. 5 drenge og 15 piger. Tom var den ældste så han skulle jo overtage godset, men han kunne jo ikke føre den store familie videre, men det har alle mine andre børn gjort. Når vi holder familie fest så er det en kæmpe fest, min kone og jeg er de ældste, så har vi 20 børn og 20 svigerbørn, de har tilsammen fået 360 børn, de er nu ved at blive gift, og det bliver jo til 360 sviger børnebørn. Hvis de så, bare får 10 børn i gennemsnit, ja så har vi jo en hel by. Så er vi en familie på 4362 personer. Men da det jo er Jan der engang skal arve godset, så er det vigtigt at han også er i spidsen for at få børn. Og som jeg lige kan se her, så er du en go kone. Den gamle mand, gav hende en klask i røven, og sagde at den røv nok skulle føde mange nye børn i slægten. Mai kunne se at han stirrede på hendes bryster. Hun spurgte om han kunne lide dem. Ja, men nu kan jeg jo ikke se dem helt. Mai gik på wc efter dansen. Da hun var på vej ud fra toilettet, spærrede Bedstefaren vejen for hende og pressede hende ind på wc’et igen. Jeg vil lige se dine patter, så jeg kan se om du kan klare at skulle give føde, til alle de børn i skal have. Mai åbnede corsagen og fjernede den, nu stod hun i sin kvarte bh med bare bryster, hvor brystvorten struttede. Den gamle mand klemte på dem, det ene bryst lækkede lidt mælk og han smilede, så har han fået malket dig så meget at du giver mælk. Han klemte det andet, og det lækkede ikke, nå så var det derfor i var forsinket ved fotografen, mit barnebarn var sulten. Han slog lidt til patterne, og sagde at han var sikker på at hun ville kunne producere en masse mælk. Han forlod toilettet og Mai rettede tøjet og gik ud.

Der mødte hun de andre koner fra poker klubben, de stod og røg udenfor. De kaldte på hende. Så er du den heldige at skulle være sammen med Jan. Han har ellers været kræsen med kvinder, fortalte de. Mai kendte ikke nogen af dem men, hun troede at de ville blive veninder når nu deres mænd var så gode venner. Skal i holde bryllupsferie på parrings øen Spurgte de. På parrings øen, ja det er bare noget vi kalder den, men det er en ø hvor det kun går ud på at lave børn. Man kan kun komme der og fejere ens bryllupsdag, hvis man så kan bevise at man har gjort konen med barn på hotellet ja så kan man få det til halv pris den efter følgende år. En af pigerne sagde at de havde været der de sidste 5 år og nu havde de 4 børn. Så de havde fået rabat4 gange. Pigerne var ikke gamle den ældste var vel 25 og Mai var den yngste på 18år. Mai var den 6 i flokken, og den sidste. Mai var 18, en på 20, to på 22, en på 24 og så hende på 25. Mai spurgte om der var flere af dem der havde børn. Terese på 20 var lægen Ulriks kone, hun fortalte at de havde 1 barn og de ventede nr. 2. Julie på 22 havde 2 børn, Pia på 22 havde 3 børn, Signe på 24 havde 4 børn, og Tine den ældste på 25 havde 6 børn. De spurgte om Mai ventede sig allerede det benægtede hun, de andre sagde at med Jans tidsplan ja så gik der nok ikke længe. De viste alle at man forventede at Jan fik mindst 8 børn, de viste også at han selv drømte om 16 stk. Terese sagde at når Mai bare var 18 så ville hun teoretisk set kunne nå at få 22 stk. Ja ja rolig nu sagde Mai.

Mai sagde at hun havde hørt at de mødtes overe ved Tom når drengene spillede poker. Det er da rigtigt sagde Terese, så tager vi trykket i stalden grinte hun. Hvad mener du? spurgte Mai. Har du set Toms stald? Ja Mai sagde at hun havde haft en rundvisning af Jan og hun havde da haft en utrolig oplevelse i stalden. Prøvede du sugekopperne spurgte Julie, ja svarede Mai. Tom har et sæt sugekopper til os alle sagde Julie. Julie forklarede at der i mange generationer havde været en pokerklub på bare 6 mænd, og når de spillede så blev kvinderne i pokerklubben malket af godsejeren. Tom er meget behagelig, når vi er der overe, han lukker os ind og vi ligger os over på række. Så tørre han vores bryster af og giver os sugekopperne på. Han går imens vi ligger der, ind i mellem kommer han tilbage og mærker på vores bryster om vi skal malkes mere. Det der så er malket ud, hælder han op til os hver især i en flaske. Som vi kan tage med hjem til vores mænds natmad. Mai sagde at hun ville glæde sig til det første besøg. Men nu skulle hun jo lige ud på øen først.

porno med danske piger