Projektopgaven der blev forsinket

SPAR MANGE PENGE

Skulle jeg sige til folk, at du har noget super frækt og sexet undertøj liggende i din kommodeskuffe eller at dit sengebord er fyldt til renden med dildoer, analplugs og…

For cirka 15 år siden blev jeg student og begyndte herefter på en videregående uddannelse. Uddannelsen indeholdt en stor mængde gruppearbejde. Jeg havde ikke gået på uddannelsen længe, før jeg blev sat i en tomandsgruppe med Lena.

Lena var hverken grim eller pæn. Hun var meget neutral i sin påklædning og man lagde ikke særlig meget mærke til hende i timerne. Hun havde brunt hår, lidt fregner, var omkring 165 cm høj og havde bryster, som sikkert passede fint i en B-skål.

Vi havde aftalt, at vi skulle lave vores projekt hjemme hos hende en aften og jeg var mødt op velforberedt. Stoffet var ikke særligt svært for nogen af os, men vi ønskede begge at få en god karakter for vores projekt. Aftnen skred stille og roligt frem og vores projektarbejde gik rigtig godt. Men en simpel ting ændrede aftnen totalt of forsinkede vores projekt en hel del. "Har du en lommeregner med?" Spurgte Lena mig. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle regne noget videre kompliceret ud, så det måtte jeg indrømme, at jeg ikke havde. "Jeg har en inden på værelset. Gider du hente den?" sagde hun til mig. "Selvfølgelig" sagde jeg og rejste mig fra hendes sofa.

Lena boede i en lille toværelses lejlighed, så jeg gik ind i det andet værelse og så mig om. Værelset indeholdt en stor dobbeltseng, et skab, en kommode, et sengebord og et skrivebordsmøbel. Jeg kiggede på hendes skrivebord, hvor det rodede en del, men kunne ikke umiddelbart finde nogen lommeregner. "Jeg kan ikke rigtige finde den. Har du nogen ide om, hvor den kan være?" spurgte jeg gennem den åbne dør. "I den nederste skuffe" svarede hun. "Okay" bekræftede jeg, mens jeg kiggede efter skuffer under skrivebordet. Der stod en del kasser under skrivebordet, men der var ikke noget, som lignede skuffer. Jeg kiggede mig om i værelset igen og de eneste stede jeg kunne se skuffer, var i kommoden og i sengebordet. Jeg besluttede, at hun måske havde den liggende i kommoden, selvom jeg synes, at det ville være et mærkeligt sted at gemme den.

Jeg åbnede den nederste skuffe i kommoden. Lommeregneren var ikke i den. Og hvis den var, så var den gemt under noget super frækt undertøj. Der lå g-strenge i forskellige farver, hofteholder, nylonstrømper og lækre BH’er. "Ups" tænkte jeg og lukkede lydløst skuffen igen. "Hvor helvede er den lommeregner!" hviskede jeg for mig selv. "Sagde du noget?" spurgte Lena højt inde fra stuen af. "Nej, jeg har bare lidt svært ved at finde lommeregneren" svarede jeg hurtigt.

Jeg gik over til sengebordet og åbnede den nederste af de to skuffer der var i det. Jeg bukkede mig ned og kiggede på indholdet og besluttede mig for, at intet af det jeg så, kunne anvendes til at regne med. Jeg rejste mig op og gik tilbage mod skrivebordet, for at prøve lykken igen. "Har du fundet den? spurgte Lena. Jeg snurrede rundt og opdagede, at hun nu stod i døren ind til værelset. Jeg fornemmede, at jeg blev en anelse rød i hovedet inden jeg måtte indrømme, at det ikke var lykkedes mig at finde lommeregneren.

Lena gik over til sit skrivebord og skubbede et par bøger og nogle papirer til side. Bag dem var det var det en lille kolonne med skuffer bygget ind i skrivebordet oven på bordpladen. Dem havde jeg overhovedet ikke set. Hun åbnede den nederste skuffe og trak sin lommeregner op. "Jeg sagde jo, at den lå i den nederste skuffe. Hvor svært kunne det være at finde den? Du må lave ledt det helt forkerte sted" Kun kiggede en anelse bebrejdende på mig. Om det var min røde nuance i ansigtet eller hendes egne anstrengelse på at svar på sit eget spørgsmål, som fik hende til at åbne munden og se meget overrasket ud, ved jeg ikke. Men hun stod og kiggede mig i øjnene i noget som mindede om timer inden hun sagde noget til mig. "Hvor har du kigget? Hvad har du fundet? Du siger ikke noget til nogen!" sagde hun i en meget hård og truende tone. "Hvad skulle jeg sige til folk?" svarede jeg efter et øjebliks overvejelse, "Skulle jeg sige, at du har noget super frækt og sexet undertøj liggende i din kommodeskuffe eller at dit sengebord er fyldt til renden med dildoer, analplugs, håndjern, reb og andet sexlegetøj, som jeg slet ikke kender navnene på?"

SEX I DAG?

"Det kan du vove på" nærmest snerrede hun af mig. Jeg overvejede situation et øjeblik, før jeg sagde "Hvis ikke jeg skal fortælle alle de andre om, at du er den vildeste frækkert, så skal jeg have noget for det". Lena kiggede ondt på mig "Hvor meget?". Jeg svarede ikke, men fik over til hendes kommode og åbnede de andre skuffer. Nogle af skufferne indeholdt, hvad jeg ville kalde almindeligt tøj, men der var også en skuffe, som indeholdt præcis det, som jeg havde forventet.

"Tag det her på" sagde jeg til hende, mens jeg smed noget nøje udvalgt tøj på hendes seng. Hun forsøgte at kigge ondt på mig, men jeg kunne ane, at der var noget andet i det blik hun sendte mig. "Jeg kommer tilbage igen om 10 minutter og så kan vi snakke om din betaling" sagde jeg til Lena mens jeg gik ud af hendes værelse.

Jeg satte mig i hendes sofa i stuen og ventede. Jeg lyttede spændt efter de lyde, som kom fra værelse og forestillede mig, hvad der mon skete derinde. Jeg overvejede også, hvilken pris hun skulle betale for min tavshed, men jeg kom ikke på noget konkret inden de 10 minutter var gået.

Jeg åbnede døren ind til værelset. Lena sad på senge iført en hvid skjorte, som var bundet op, så der var en knude lige under hendes meget synlige kavalergang. Hun havde en kort sort og rødternet nederdel på og et par hvide selvsiddende strømper, som dog ikke nåede helt op til underkanten af nederdelen. Til min glæde, havde hun valgt at udbygge mit valg af påklædning med et par sort højhælede sko og havde sat sit brune hår op i et par rottehaler.

Min pik reagerede øjeblikkeligt og voksede sig stor og stiv. Lena kiggede på bjerget i min bukser og smilede frækt. "Du glemte at lægge noget undertøj til mig" sagde hun, selvom hun nok allerede havde gættet svaret. "Nej" svarede jeg bare kort, mens jeg gik over til hendes sengebord og åbnede den nederste skuffe. Jeg fiskede et sæt håndjern op ad skuffen. "Læg dig ned på ryggen og saml armen over dit hoved" kommanderede jeg. Uden at kny, lagde Lena sig ned og strakte sine arme over hovedet. I sengens hovedgære var der nogle tremmer, som jeg førte håndjernene rundt om, inden jeg fastgjorde dem om Lenas håndled. Herefter tog et nogen af de mange stykker reb, som var i skuffen og fastgjorde Lenas ben til hver sit hjørne i fodenden.

Nu lå Lena fastgjort til sengen med benene spredt godt ud til siden. De spredte ben havde resulteret i, at hendes nederdel var krøbet op og havde blottet hendes fisse. Den var helt glatbarberet og det var helt tydeligt, at hun allerede var godt våde. "Hvad har du tænkt dig at gøre ved mig?" Spurgte hun. Jeg svarede ikke, men lagde mig mellem hende ben og lod min tunge smage på hendes safter. Hun begyndte at stønne svagt, da min tungespids havde cirklet lidt rundt om hendes omsvulmede klitoris. Jeg lod en finger glide op i hendes pjaskvåde fisse. Hendes stønnen blev højere og finger nummer to fulgte hurtigt efter op i hende. Jeg tog hendes klitoris mellem læberne og skiftevis sugede og slikkede på den, mens jeg masserede forsiden af hendes fisse væk. Lenas stønnen blev markant højere og hun kunne ikke ligge stille længere. "Fuck, hvor er det godt" nærmest skreg hun, hvorefter hendes krop blev spændt i en bue og orgasmen rullede gennem hendes krop.

Jeg trak mine fingre ud af hende og bandt hendes skjorte op, så hendes små søde faste bryster blev blottet og struttede indbydende op mod mig. Jeg suttede på vorterne, som begge blev knaldhårde. Det så mega frækt ud. Jeg kælede med dem og kunne se på Lena, at det var noget, som hun godt kunne lide. "Knep mig. Vil du ikke nok stikke din pik op i mig" hviskede hun. "Lige om lidt" svarede jeg, mens jeg tog mit tøj af.

Min pik stod lige ud i luften og Lenas øjne beundrede min 23 cm lange pik. Jeg placerede pikhovedet på hendes læber og hun sugede det hurtigt ind i sin varme fugtige mund. Jeg tog nøglen til håndjernene og låste dem op. Hun greb om min pik med den ene hånd og om mine boller med den anden. Den føltes fantastisk. Jeg kunne mærke en svag snurren i mit underliv, hvilket var tegn på, at en udløsning ikke var lagt væk.

Jeg trak mig ud af munden og løst hurtigt Lenas ben fra rebene. "Stil dig på alle fire" befalede jeg hende. Hun adlød og et øjeblik efter havde jeg udsigt til hendes fantastiske røv. Jeg sat min pik, så den lige akkurat berørt hendes våde skamlæber og så stødte jeg langsomt min stor stive pik helt i bund. Et langt støn undslap Lenas læber. Jeg trak mig næste helt ud og stødte så pikken helt i bund igen. " Åh ja. Knep mig. Tag mig hårdt. Jeg trænger så meget til at få noget ordentlig pik" stønnede Lena. Jeg greb fat i hendes rottehaler og trak, så hendes hoved blev tvunget en anelse bagover. Hun var nu fikseret mellem min pik og trækket i rottehalerne. Jeg hamrede pikken hårdt op i hende igen og igen. Hver gang udstødt hun et lille skrig af nydelse.

Det var fantastisk. Jeg slap hendes hår og tog fat i hendes røvballer. Min pik pumpede stadig løs i hendes fisse og den velkendte snurren i mit underliv vendte tilbage. Mit hårde tag i hendes baller spredte dem og jeg kunne se hendes lille stramme røvhul. Lena sækkede overkroppen og lod den hvile på senge. Nu stod hendes røv i vejret og hun havde hænder frie. Den ene hånd fandt vej ind mellem hendes ben og begyndte at jeg med henholdsvis hendes klitoris og mine boller.  Den anden hånd kom til syne omme på ryggen og et øjeblik efter, havde hun stukket en finger i røven på sig selv.

Det var et fantastisk syn. Den ene finger fik meget hurtigt følgeskab af endnu en finger, så Lena nu kneppede sin røv med to fingre, mens jeg hamrede min pik op i fissen. Jeg kunne mærke hendes fingre gennem den tynde væg i hendes røvhul. Jeg skulle lige til at fortælle hende, at jeg var ved at komme, da hun skreg en orgasme ud og hendes fisse træk sig sammen om min pik. Det sortnede for mine øjne, da min sperm eksplodere ud af pikken og jeg brølede min egen orgasme ud i værelset.

Den aften blev der ikke lavet mere på vores projekt, da Lena brugte resten af aftnen og det meste af natten på at overbevise mig om, at hendes konstante liderlighed var vores lille hemmelighed.

Hemmeligheden er stadig bevaret, selvom jeg måtte overbevises gentagende gange efterfølgende.

porno med danske piger