Fotolæren gav privat timer del.3

SPAR MANGE PENGE

I er godt nok nogen frække tøser er i, svarede Jacob. I skal nok få så meget negerpik i ikke vil ha andet, udover Patricks og min. Så skynd dig dog min fisse bliver kold…

Patrick kunne heller ikke få de 2 frække skoletøser ud af hovedet så han sagde hurtigt ja. Lige bagefter han havde snakket med dem, ringede hans gammel ven Jacob fra ungdommen. Som var en store muskuløs neger på godt 2 meter. Patrick fortalte ham hurtigt han måtte straffe to af hans EFG elever, og nu kunne de ikke få nok af hans pik og nu ville kneppes i røven. Da Patrick hørte det, sagde han jeg kommer over så skal de få så meget pik. De ikke kan gå lige hjem. Patrick grinede.

Jeg har en ide hvad med at vi tog dem i begge deres huller på engang…… Den er jeg med på, jeg længes efter at mærke en varm og våd ung pige fisse. Og ikke mindst at deres stramme røvhuller…… Bare vent til du møder de her 2 frække skønne tøser…… Jeg kan ikke vente, svarede Jacob. De aftalte at mødes 2 dage efter så det passede med den komne fredag, også de kunne forsætte med at kneppe dem i hele weekenden.

Tøserne trappede op iført deres korte kjoler og en lille fræk top, men den her gang havde de taget frække trusser på. Så de gemte deres buttplug inde under stoffet. Da de var kommet ind for døren ved Patrick kunne han se på deres påklædning og øjne, de var sat op efter narrestreger…… Nå! Så i kan ikke få nok af min pik, sagde han til dem.? Nej! Det kan vi ikke, svarede begge tøser i kor….. Nej! Det kan jeg se, i ser stadigvæk lige så fræk ud som sidst….. Tak, det er vi også og mere til, tro mig Patrick, svarede Michelle…. Det gør jeg så smilede han tilbage…. De kikkede ned på hans bule i shortsene, som han ikke skjulte. Vi kan se han har heller ikke glemt os, sagde Tanya. Nej! Han har savnet jeres stramme fisser, og kan ikke vente med at give jer den i røven. Juhuuu det glæder vi os meget til sagde Tanya. Han gav dem et stort gensyn kys, og holdte dem tæt ind til sig mens han holdt om deres baller. De tog ham på bulen…. Nå! Skal vi gå ned til fotorummet, i kender selv vejen. Ja det gør vi, svarede de begge smilende.

Hvad han ikke havde fortalt dem var at Jacob var dernede, da de så der stod en stor neger. Henne ved bambus baren blev de lidt bange men også overrasket hvor stor han var. Men han så ikke så farlig ud, han så faktisk rigtig godt ud tænkte de. Deres hjerneceller spolede hurtigt tilbage til billedet af Shane Diesel, så de tænkte gad vide om hans pik, er lige så stor som dem de har set på film…… Deres fisser var allerede begyndt at løbe ved tanken, at de måske kunne få og smage hans store neger pik. Jacob gik hen i mod dem og rakte sin store hånd frem…… Patrick fortalte dem det var hans ven Jacob. Jacob det er Tanya den liderlige sprøjtemaskine og slikke gudinde …. Og det er Michelle den liderlige honningkrukke og lige så stor slikkene gudinde.

Begge piger smilede frækt mod Patrick Da alle havde hilst på hinanden. Var pigerne slappet helt af og kunne ikke vente med at komme i gang…. De spurgte Jacob om det var rigtigt at neger havde store pikke?…. Ja! Nogen har, mens andre har en gennemsnitspik på godt 25cm i længden og 8cm i omkreds, svarede han. Hvor stor er din pik Jacob?, spurgte Michelle…. Det kan i prøve at finde ud af, for Tanya og Michelle var ved at trække bukserne af ham. Nej! Jeg har en bedre ide Jacob.
Stop i to tøser for et øjeblik, begge tøser stoppede og kikkede på Patrick. Både Jacob, Tanya & Michelle kikkede på Patrick. I to liderlige skolepiger tager jeres tøj af, og vender ryggen til Jacob og holder jer for øjnene. Begge piger var hurtig til at smide deres tøj, på nær deres trusser for der sad den helt store buttplug. Jacob kom med det ene sexet kompliment efter det andet. Ja! De to sexede skole tøser er både lækker, sexet og har nogen smukke bryster. Jeg kan ikke vente med at se deres små fisser….. Ja det er de, og de ved hvad de kan bruge deres stramme fisser til. Men ikke mindst deres slikken kunnen er helt i top. Jeg måtte holde igen for ikke at komme i dem, grinede Patrick til Jacob.

Både Tanya & Michelle smilede frækt til hinanden og videre på de andre to. For begge tøser vidste det skulle de nok sørge for ikke skete for de var begge på p-piller. Så der skete ikke noget ved de kom i deres fisser, men det ville de ikke fortælle de 2 han tyre. Tanya & Michelle gik i knæ med ryggen til Jacob og holdte om deres øjne…. Da de var klar spurgte Jacob om de ville se hans pik, mens han trak sine bukser af?…… Ja vis os din neger pik, svarede de begge to. Ok,! I må ikke tag jeres hænder fra øjne, når i langsomt vender jer rundt på knæ. De vendte sig rundt og var spændt som aldrig før, for det var kun på film de havde set en neger pik.
Jacob stod med sin halv stive neger pik en lille meter fra Tanya & Michelle, han gik nærmere på dem….. Nå! I to er i klar til at se min pik?. Ja! Vis os den lad os ikke ligge her og tigge om det, sagde Michelle…. Så tag jeres hænder væk og åbne deres øjne. De tog deres hænder væk og åbnede øjnene. Der fik de et chok da de så hans pik. HOLD KÆFT hvor er den stor sagde de højt….. Whauuu! Det må jeg sige, hvor stor er den Jacob, sagde Tanya?…. Den er ca. 20cm lige nu men den vokser til 27,5cm i fuld stivhed. Og den er 8cm i omkreds.

Nej! Jeg tør næsten ikke at røre ved den, se dog hvor stor den er…. Det er jo en monster pik, den er næsten lige så lang som min underarm, sagde Michelle. Og holdte sin arm op, Jacob tog om hendes arm og lagde sin pik ved siden pikkens længde….. Ja det er den sagde Jacob og grinede mod kameraet. Som Patrick havde i hænderne. Han havde taget billeder af deres ansigt, lige siden de havde taget tøjet af. Den er så mega stor og flot, jeg tror ikke jeg kan få min mund om det store pikhoved. Jeg tror heller ikke den kan trænge ind i min skolefisse.
Men jeg er villig til at prøve, og kan ikke vente til at mærke den trænger ind i mig, sagde Tanya smilende frækt til Jacob. Det kan jeg heller ikke siger Michelle. Jeg skal nok være forsigtig når jeg trænger ind i jeres unge fisser, for det er ikke alle der kan tag så’n en stor neger pik som min. Åh! Min fisse løber bare tanken om at du trænger ind i min stramme fisse sagde Tanya. Det gør min også jeg godt liderlig nu, svarede Michelle. Prøv Tanya, at se hvor meget du kan tag min pik ind i din mund, stønnede Jacob svagt. Før Tanya begyndte slikke på den lod hun sin næse støde helt ind mod Jacobs underliv, så den kunne ligge henover hendes næseryg. Mens hun kikkede frækt op Jacob. Den lå fra hendes næse og helt op på panden.

Hold den der Jacob så jeg kan tag et billede af det, svarede Patrick. Tanya begyndte først at slikke pikken fra roden op efter, i mod det store pikhoved. Michelle slikkede på hans store pung mens hun sugede den ene sten ind i munden, og lod tungen danse rundt om den. Åh! Ja slik min pik Tanya, slik mine kugler Michelle…… Nemlig sådan piger gud hvor er i gode til at slikke, stønnede Jacob…… Ja de ved hvad de laver de 2 dejlige frække tøser, svarede Patrick…… Ja det må jeg sige, stønnede han tilbage. Tanya var begyndt at slikke på hans pikhoved, hun åbnede munden for at lade læberne glide nedover hovedet. Men hendes mund var lige stor nok til den kunne glide ind mellem læberne.
Jacob kunne ikke tro hans egne øjne, da han så hovedet forsvinde ind mellem læberne. For der var ikke mange der kunne tag hele hovedet. Tanya kikkede frækt op på ham og blinkede med øjnene…… Hvor ser du fræk ud med min store pik i munden Tanya, stønnede Jacob…… Ja hun er en fræk lille pik slikker, er hun, stønnede Michelle svagt. Jacob begyndte stille at køre pikken frem og tilbage i den varme våde mund. Hendes mundvand og spyt var begyndt at løbe ud af munden, og nedover hendes hals. Men hun var ligeglad hun kunne godt lide den store pik i munden. Michelle havde rejst sig op, så hun stod med sine store bryster presset ind mod hans brystkasse.

Begge to stod og kikkede ned på Tanya, mens de kyssede. Han holdte hende med den ene hånd på ballerne, mens den anden havde fundet det ene bryst…… Tag den store pik, skat…… Se hvor langt du kan få den ned i halsen, sagde Michelle. Tanya begyndte langsomt at slikke den dybere, for hver gang hun pressede sin mund nedover den lange mørke pik. Det lykkes hende at sluge halvdelen af pikken, før hun trak sig tilbage. Patrick tog et billede hvor hun havde den halvt nede i munden. Men Tanya havde besluttet sig at hun ville se om hun tag hele pikken. Så hun så op på Jacob & Michelle med smilende øjne, mens hun nikkede sit hoved over mod sengen.
Jacob forstod hintet, og sagde lad os ligge os på sengen alle tre…… Lig jer sådan at jeg kan slikke begge jeres fisser, og Tanya kan slikke på min pik. Tanya lagde sig med hovedet udover kanten, Michelle lagde sig samme vej. Jacob havde taget alt sit tøj af i mellemtiden, og stod nu med pikken pegende ned mod Tanyas mund. Han bukkede sig ned over Tanya, så han kunne støtte med sine arme på hver side af deres ben. Det bliver et rigtigt godt billede af jer sagde Patrick.

Jacob skiftede til at slikke og fingerkneppede deres fisser. Tanya lod pikken glide langsomt ned i halsen, lige indtil hun kom til det sted hvor hun følte hun skulle kaste op. Så Jacob trak den lidt op så hun kunne få luft, før hun lod den glide ned over det punkt hvor følte hun skulle kaste op. Han kunne ikke vente til at lade sin store mørke pik glide ind mellem de unge skamlæber, der vil suge hans pik ind i deres stramme skolepige fisser. Patrick knipsede løs med kameraet af Tanyas & Michelles slikken på pikken og den store pung. Tanya & Michelle kikkede frækt op kameraet mens de slikkede løs. Patrick gik om så han fik taget billeder af Jacobs tunge og finger i de 2 tøsers fisser. Nu kunne de snart ikke vente mere til at mærke den, i deres stramme skolepige fisser. Jeg vil ha din store negerpik i min fisse, stønnede Tanya. Ja giv hende din pik Jacob, stønnede Michelle. Lad mig se den sprede hendes lyserøde skamlæber, mens jeg slikker hendes klit og hun slikker mig.

Ja jeg kan heller ikke vente til at mærke jeres stramme fisser, stønnede Jacob tilbage. Tanya kravl over Michelle så du kan få min pik at mærke. Med glæde Jacob, svarede Tanya. Jacob rejste sig op så Tanya kunne komme til. Tanya smilede frækt til Jacob og Patrick der tog billeder af det hele. Michelle spredte Tanyas baller så han kunne se hendes våde indbydende fisse. Kom så din store negermand knep min fisse, lad mig ikke vente i uendelighed. Min fisse trænger til pik, neger pik sagde hun. Som du ønsker svarede Jacob, gør den våd Michelle. Så skal du nok få den Tanya. Kom med den store chokolade stang så skal jeg gøre den våd. Jacob gik bag dem og lod pikken pege ned mod Michelles mund, der var klar til at gøre sit job. Jacob bukkede sig henover Tanyas ryg så han kunne kysse Tanya.
Hvad vil du ha Tanya, stønnede Jacob?…… Jeg vil ha din store pik i mig, knep min fisse…… Jeg vil ha den dybt i mig, du skal kneppe mig som en billig skoletøs…… Men kør den forsigtig ind i mig først, så min fisse kan vende sig til den. Med glæde jeg skal nok køre den langsom ind i dig, så du kan vende dig til størrelsen. Tak Jacob stønnede Tanya tilbage. Jacob lod pikken glide ud af Michelles mund, og satte spidsen mod Tanyas fisse. Er du klar Tanya?…… Ja jeg er klar til at blive spiddet af din pik, stønnede hun. Åh ja! Kør den ind Jacob, lad mig se hvordan pikhovedet spreder hendes læber, stønnede Michelle. Jacob tog fat om pikken og lod hovedet langsomt glide ind i Tanyas fisse. Tanya stønnede højt ned mod Michelles fisse da hun mærkede det store hoved sprede hendes læber, hvor den gled langsomt ind. Agh din pik er så stor Jacob, det føles som om min fisse er ved at flække…… Men det føles godt, stønnede hun. Skal jeg stoppe, svarede han?…… Nej! Stønnede hun, det føles helt fantastisk min fisse er helt fyldt ud fra din dejlige store pik.

SEX I DAG?

Hold kæft hvor ser det frækt ud, hele din chokolade pik er omkranset af hendes piercet skamlæber. Der suger sig godt fast, og så er den ikke helt inde i nu. Din pik er godt smurt ind i hendes safter, stønnede Michelle. Gud hvor er du stram Tanya, det er lang tid jeg har mærket så’n en ung fisse, stønnede Jacob. Din fisse holder min pik fast som et skrustik. Tak Jacob jeg føler mig helt udblokket af din pik og buttpluggen i røven. Du må godt kneppe mig nu hurtigere, stønnede Tanya. Ja knep hende, hun er en lille liderlig skoletøs, svarede Patrick. Som havde taget et billede af Tanyas ansigt da Jacob langsomt trængte ind i hende. Tanyas ansigt var helt fortrukken af liderlighed ved at mærke pikken.

Jacob begyndte at kører lidt hurtigere ind og ud, hver gang kørte han den lidt længere ind. Safterne var begyndt at dække hele pikkens længde. Michelle lå og slikkede skiftevis på klitten og på skaftet. Tanya kunne ikke koncentrere sig om at slikke Michelles fisse, mens hans pik kørte som et stempel i hendes drivvåde fisse. Hun stønnede højere og højere. Knep mig…… Knep min sejlende fisse…… Kør din store neger pik i bund. Lad mig komme ud over din dejlige pik, skreg hun nu. Jah! Kom ud over min pik din stramme skoletøs, stønnede Jacob. Som nu havde sat tempoet op og gav hende klaps på ballerne og kalde hende navne, for at give hende den effekt der skulle til. For at hun skulle komme, for han vidste det var DET der skulle til for at få en til at komme. For ikke at snakke om at trække sig ud og støde hårdt op i fissen. Tanya kunne mærke hun var tæt på at komme, så hun strammede sine skede muskler yderligere. Og det kunne Jacob også mærke. Med et kom Tanya i et skrig og for frem så pikken røg ud af hende, og samtidig med sendte hun en stråle af safter ned i munden på Michelle. Der lå og slikkede løs på klitten og på den creme indsmurt negerpik. Hun blev lettere overrasket over at mærke Tanyas safter i sin mund. Så hun holdte godt fast om hendes baller og pressede sin mund om Tanyas fisse.

Mens hun stønnede og drak hendes safter. Tanyas skrig gik over til en jammeren af Jaaah! åhhhh! Åh nej. Patrick som altid var klar med kameraet da hun fløj frem og sendte sine safter af sted og tog billeder af det hele. Da Tanya var kommet lidt til sig selv, bad hun om at slikke sine safter fra hans pik. Jacob gik om foran hende og holdte sin pik frem mod hendes mund. Tanya åbnede munden hurtigt og tog omkring pikken, mens hendes tunge slikkede løs. Michelle kikkede over på Patrick med sit indsmurte ansigt, og smilede frækt til ham. Hvor ser du fræk ud med de safter i ansigtet, sagde han smilende…… Tak smilede hun frækt tilbage. Men nu er det min tur til at mærke din store pik i mig Jacob, stønnede hun svagt.
Tanya kikkede op Jacob med smilende frække øjne, hun ville helst ikke give slip på den fanatiske pik. Men hun vidste at Michelle også ville mærke den i sig. Så hun lod pikken glide ud af munden, og sagde. Knep hende som du kneppede mig, giv hende hvad hun fortjener den lille liderlige møg tøs. Tag hende som hun ligger her så skal jeg nok tag mig af hendes klitoris, svarede hun. I er godt nok nogen frække tøser er i, svarede Jacob. I skal nok få så meget negerpik i ikke vil ha andet, udover Patricks og min. Så skynd dig dog min fisse bliver kold, svarede Michelle grinede tilbage.

Alle fire kunne ikke holde op med at grine for et øjeblik. Jamen så må jeg hellere se at få varmet den op, grinede Jacob tilbage. Hvorefter han trak Michelle helt ud til kanten af sengen. Da hun var ude ved kanten sagde han, jeg må hellere lige tjek efter. Uhmmm! Den er kun halv lunken smilede han til hende. Og du smager lige så godt som Tanya. Tak smilede hun tilbage. Giv mig så din store pik i min fisse så den kan varmes op.
Jacob lod pikhovedet glide op mellem læberne helt op over klitorissen, og lod den ligge så hun kunne se hvor lang den ville være oppe i hende. Men ikke nok med det lod han hovedet slå ned på hendes piercede klitoris. Michelle stønnede og bad ham om stikke den op i sig, for hun kunne ikke vente mere. Michelle skulle til at tag fat om hans pik for at føre den ned til sin våde fisse. Men Tanya fik hende stoppet. Og Jacob satte spidsen for hendes fisse og lod den glide ind i varmen. Michelle stønnede åh ja! Hvor er du stor og hård Giv mig hele din pik jeg kan tag den. Jacob lod glide halvvejs ind før han spurgte om hun ville ha mere? Ja giv mig det hele bad hun om igen, knep min fisse.

Knep mig som du kneppede Tanya. Ja tag hele hans dejlige store negerpik skat. Jeg vil se han knepper bunden ud på din fisse, stønnede Tanya. Der havde fået kameraet i hånden og tog billeder af hende. Patrick kravlede op på sengen så Michelle kunne slikke hans stive pik, samtidig med Jacob kørte sin pik ind i mellem hendes lyserøde skamlæber. Michelles brune læber omsluttede Patricks pik. Patrick havde glædet sig til at mærke hendes læber omkring hans pik igen, og ligeså havde Michelle glædet sig til at slikke ham. Både Michelle & Patrick stønnede, der var et par gange hvor Michelle måtte slippe Patricks pik. For at komme med nogle skrig når Jacob kørte sin pik dybt i hende.
Ja skreg Michelle kør den helt bund, knep mig dybt og hårdt, bank din pik helt op i mig så jeg kommer. Din fisse er lige så blød, varm, våd og stram som Tanyas…… Jeg skal nok kneppe dig som du er min egen lille luder, stønnede Jacob. Ja gør det Jacob hun kan lide det, stønnede Patrick. Der var godt liderlig nu også og som ikke kunne vente med at kneppe en af tøserne igen. Tanya gik rundt om dem og tog en masser af billeder af dem. Nu stod hun bag Jacob og gik i knæ så hun se hans store pung, ramme Michelles buttplug gang på gang. Når han var helt inde i hende, hans pik var dækket af hendes hvide creme.

Hun havde lyst til at slikke på hans pung og pik. Så hun strøg hans baller, for at give Jacob et tegn på hun ville smage Michelles hvide creme. Jacob vendte sit hovedet og så ned på Tanya og spurgte hvad vil du?…… Jeg vil smage din lille luders safter på din pik, svarede hun. Åh ja! Slik mine safter skat stønnede Michelle. Jacob trak sig ud og ventede sig så Tanya kunne smage Michelles creme på hans pik. Hold lige din pik der uden at rører dig Jacob, sagde hun. For hun ville ha et billede af Michelles fisse smurt ind i hendes hvide creme og Jacobs pik. Perfekt billede den sad lige i kassen, sagde hun. Hvorefter hun lagde kameraet på sengen så hun kunne smage. Først slikkede hun Michelles fisse ren så kom turen til Jacobs pik, som hun var dybt forelsket i.

Min fisse savner din pik Jacob knep mig igen, sagde Tanya efter hun havde slikket dem ren. Jamen så må jeg ikke lade din fisse blive kold, kom her op så skal jeg nok kneppe dig Tanya, svarede Jacob stønnene. Hvem skal så tag billeder af os alle, svarede Michelle?….. Det lader vi videoen klare for jeg har sat den til at optage det hele, svarede Patrick smilende. Du er en være skolelærer er du, svarede Tanya smilende til ham. For hun vidste sidst de blev optaget på video, blev de liderlige af at se dem på videoen. Tanya lagde kameraet væk og kravlede på i sengen til de andre tre. Jacob bukkede sig ned og gav Tanya et langt vådt kys. For han kunne heller ikke vente med at kneppe den stramme fisse. Tanya lå på ryggen med benene spredt modsat af Patrick & Michelle. Der var i gang med at kneppe. Tanya tog om Jacobs stive pik og førte den ned til sin våde fisse, mens de kyssede. Da Jacob mærkede hendes skamlæber stødte han sin pik ind i hende. Tanyas ben røg hurtigt om hans len og pressede ham yderligere ind, mens hun stønnede i hans mund. Han svarede tilbage med et dybt hårdt kys og kikkede ned på hende. Den her gang gled han hurtigt ind uden problemer.

Han kørte pikken helt i bund så han ramte hendes livmoder indgang, og trak pikken lidt ud igen før han kørte den ind igen. Med lange dybe stød kneppede han hende, og hver gang stønnede Tanya højere og højere. For hun elskede at mærke den store pik fylde hende helt ud. Michelle & Patrick var i lige så liderlig de kunne ikke lade vær med at kikke over på Jacob & Tanya når de kneppede. Og det samme kunne Jacob & Tanya heller ikke. Michelle & Patrick rullede rundt til hundestilling mens Patricks pik var stadigvæk inde i Michelle. Giv mig din pik Patrick din store tyr, bank den helt ind, knep mig som aldrig før, stønnede Michelle højt.
Patrick tog godt fast om hendes baller og stødte dybt og hårdt så hun skreg…… Jah! Sådan knep min fisse…… Knep mig, jeg trænger til pik, stønnede hun. Ja giv hende det hele, hun har ikke snakket om andet at få pik hele dagen, stønnede Tanya. Ja det er rigtigt jeg har ikke haft andet i hovedet i dag, og det har du heller ikke Tanya. Nej, det har ikke og nu får jeg alt det jeg har ønsket mig, stønnede hun tilbage. Tanya & Jacob rullede rundt så hun sad og red Jacobs store pik…… Rid min pik Tanya, tag den som om det var den sidste pik du ville ride, stønnede Jacob. Tanya begyndte at ride ham hurtigere og hurtigere, mens hun halv skreg og stønnede på samme tid. For hun kunne igen mærke hun var ved at komme, så hun tog ham dybere og dybere lige indtil hun kom. Faldt hun ned på Jacobs brystkasse og roteret sit underliv omkring pikken mens hun skreg sin orgasme ud.

Der gik heller ikke ret lang tid før Michelle kom, hun faldt ned på sine bryster mens hun rystede over hele kroppen. Både Jacob & Patrick kneppede dem mens de skreg deres orgasmer ud…… Nej! Nej, jeg kan ikke mere skreg begge tøser…… Men Jacob & Patrick var ligeglade de nød at høre de havde de 2 skoletøser i deres vold, og ville ikke stoppe for noget. Da Michelle & Tanyas orgasmer var ved at ringe af kikkede Tanya over på Patrick. Jeg vil ha din pik i røven Patrick mens Jacob knepper min fisse. Nåh! Det var det de buttplugs var til svarede han frækt tilbage. Ja det var for så er vores huller udvidet nok til i kan glide ind, svare Michelle frækt tilbage.
Patrick trak sig ud af Michelle og tog et skridt over mod Tanya så hun kunne smage Michelles safter igen. Tanya slikkede Patricks ren mens Michelle gik bag Tanya for at trække buttpluggen langsomt ud. Tanya stønnede svagt den hun kunne mærke den blev trukken ud. Da den var trukket ud gabte hendes hul indbydende. Michelle slikkede den ren mens hun kikkede på Patrick & Tanya. Så er hendes hul klar til din store pik Patrick, sagde Michelle frækt til Patrick…… Åh ja! Giv mig din pik i røven, jeg er så klar til at i begge skal bolle mine huller på samme tid stønnede Tanya. Patrick gik om bag Tanya og gjorde sig klar. Michelle tog kameraet så hun var klar til at tag billeder når Patricks pik gled op i hende.

Hold op hvor det er frækt at se dit hul gabe, kan ikke vente med at giv dig min pik, sagde Patrick…… Patrick sattepikhovedet for det åbne hul og pressede langsom ind. Tanya holdte fast i lagnet og stønnede da pikken gled ind mellem ringmuskelen. Jacob kunne mærke Patricks pik glide ind mellem væggen. Patrick bukkede sig over Tanyas ryg og pressede sig næsten helt i bund. Michelle slikkede sig om munden mens hun knipsede løs med kameraet. Hun fangede både alle deres ansigter og fik nogle gode billeder ud af det…… Hold kæft mine huller er helt fyldt ud nu, det føles helt vildt, stønnede Tanya. Du har et lige så stramt røvhul som din fisse er stram, stønnede Patrick…… Knep mit røvhul, knep min fisse begge to. Jeg vil kneppes, bolles af to store tyre…… Kom nu, stønnede Tanya. Både Jacob & Patrick fandt hurtigt ind i en rytme, hvor de på skift kørte ind og ud af hendes huller. Tanya stønnede og skreg uhæmmet af deres hurtige bevægelser, og begge fyre var lige så støjende som Tanya var. Jeg kommer, skreg Tanya, knep mig hårdere og dybere…… Giv mig alt hvad i har, jeg er i kneppe himmel nu, skreg hun. Også kom hun igen så hun rystede over hele kroppen. Hendes safter var spredt mellem deres ben, pik og fisse.

Patrick holdte om hendes hofte og gav hende et par hårde stød, mens hun rystede over hele kroppen. Tanya havde glædetårer i sine øjne da hun kikkede ned på Jacob. Som hurtigt gengældt hende med et kys. Wauhh hvor var det vildt, det vil jeg aldrig glemme hvor godt det føles. At blive gennemhullet af 2 store pikke på engang, stønnede Tanya…… Jeg kan kun sige en ting Michelle glæd dig til det bliver din tur. For du vil aldrig glemme det lige som jeg vil stønnede Tanya…… Jeg kan heller ikke vente til det bliver min tur, det var for frækt at se du blev bollet i begge huller svarede Michelle tilbage. Og gav sin sexede veninde et langt frækt fransk kys.

Vi kan heller ikke vente til at kneppe begge dine huller på engang, sagde Jacob fra dybet…… Hvad venter i så på jeg er klar og liderlig som bare fanden. Men først vil jeg slikke jeres pikke rene for safter, så skal i nok få lov til at erobrere mine huller ligesom Tanyas. Patrick trak sig langsom ud og ventede sig om mod den ventende mund. Tanyas kræfter var helt brugt op, så Jacob rullede dem rundt så hun lå på ryggen. Og trak sig langsom ud af den sejlende fisse. Tanya lå og smilede tilfreds mens han trak sig ud. Hurtigt var Michelles hånd om Jacobs indsmurte pik og trak den hen mod hendes ventende mund. Michelle slikkede løs på pikken. Patrick lagde sig på ryggen så Michelle kunne kravle op på ham, når hun var færdig med at slikke Jacobs pik. Tanya kravlede ud af sengen og gik bag Michelle for at føre hende over til den ventende pik. Michelle kravlede op på Patricks pik som hun lod glide i bund. Og begyndte at ride ham så hun smurte sine safter på pikken. Lige indtil hun mærkede Tanyas hånd på ballerne stoppede hun et øjeblik, for hun vidste at Tanya ville trække buttpluggen ud. Ligesom Michelle gjorde ved hende. Tanya slikkede Michelles safter i sig, mens hun så på Jacob. Og Jacob kunne ikke vente til at liste sin pik ind i det ventende hul, som var ligeså gabende som Tanyas var.

Tanya tog kameraet klipsede løs da Jacobs negerpik gled ind i Michelles brune hul. Den kombination af Patricks lys hud, Michelle og Jacobs negerbrune skin, var en flot kombination. Michelle lå fladt ned på Patrick mave og brystkasse, mens hun spredte sine baller så det var nemmere for Jacobs pik. At glide ind i det brune indre. Michelle stønnede lige så meget som Tanya gjorde og holdte ikke igen med frække ord…… Ja! Kør din pik helt i bund i min røv Jacob, Gud hvor er den stor. Du flækker mit hul…… Træk den ud, nej nej giv mig mere af din pik…… Knep mig som din lille luder, stønnede hun.
Igen fandt Jacob & Patrick ind i rytmen og kneppede hende hurtigt og hårdt. Alle tre stønnede og højt. Tag den skat, lad dem kneppe dine huller som du vil ha det, kom for dem stønnede Tanya. Der stod op mellem Patricks hoved så Jacob kunne slikke hendes fisse når han stødte sig frem…… I må ikke stoppe med at kneppe mine huller, for det er sindssygt frækt i knepper så godt, som i gør…… Jeg kommer snart, skreg hun. Tanya tog et skridt baglæns så hun kunne gå ned af sengen, for at slikke hendes safter i sig. Der flød ned på Patricks inderlår. Da Michelle mærkede Tanyas tunge ramme hendes skamlæber, kom hun i et brag. Men det stoppede ikke Jacob & Patricks kneppen for de gav hende nogen hårdere stød.

Patrick kunne mærke han ikke havde ret lang tid igen før han ville komme. Jeg kommer snart stønnede han. Ja der er jeg også stønnede Jacob. Hvor vil du ha min sperm Michelle? Jeg vil ha du skal komme i min fisse, fyld den op med sperm, stønnede hun…… Jamen er du sikker, du kunne blive gravid?….. Ja! Jeg er helt sikker jeg er på p-piller, stønnede hun. Og Jacob du skal komme i min fisse. Det vil jeg se sagde Tanya på tæt hold. Det skal du nok få lov til sagde Michelle tilbage. Lig dig med hovedet på sengekanten, så Patrick kan tag mig bagfra.
Jacob trak sig ud af røven, og igen var Tanya klar til at slikke hans pik ren for safter. Hun lagde sit hoved på sengekanten, og gned sin fisse imens hun ventede på Michelle & Patrick indtog deres stilling henover hendes ansigt…… Kom så din store tyr knep hende, fyld hendes fisse op med din sperm, stønnede Tanya. Michelle lagde sig på knæ så Tanya kunne slikke hendes fisse, mens hun blev kneppet…… Kom så far, giv mig din pik. Knep mig hårdt til du ikke kan holde dig mere, og giv mig din sperm langt op i mig. Som du vil ha det mit barn. Patrick kneppede hende hårdt og dybt, og der gik ikke lang tid før han kom. Han brølede sin orgasme ud mens han sendte sin sperm af sted. Op i mod livmoderhalsen.

Michelle kom igen da hun mærkede spermen sprøjte og ramte hendes livmoderhals…… Jah! Kom sprøjt i mig, giv mig alt hvad du har Patrick. Patrick faldt nedover hendes ryg og gav hende de sidste krampe trækninger med sine stød. Tanya kunne se hvordan Patricks kugler trak sig sammen og sendte pulser af sted. Der løb lidt af spermen ud mellem hendes brune skamlæber. Det så Tanya hurtigt og slikkede det i sig. Jacob havde tog billeder af dem, og blev ved med at tag billeder da Patrick trak langsomt sin pik ud af fissen. Der gik ikke mange sekunder før den første store klat sperm løb ud og ned i munden på Tanya. Derefter fulgt der mere sperm som løb samme vej…… Jah! Slik spermen i dig skat. Patrick havde stillede sig sådan at Michelle kunne slikke hans pik ren for sperm. Imens Tanya også slikkede løs …… Hold kæft hvor er i frække sagde Jacob. Ja det er de, de er de frækkeste piger jeg har kneppet, svarede Patrick tilbage.

Da Tanya var færdig med at slikke Michelles fisse, satte Michelle sig ned på Tanyas skød. Og gav hende et langt frækt kys mens hun kikkede frækt Tanya dybt i øjnene. Hvor er du fræk skat jeg elsker dig sku. Jeg elsker også dig…… Nu er det din tur til at slikke Jacobs sperm op efter min fyldte fisse…… Jeg kan ikke vente, svarede hun smilende fræk tilbage. Hvad med dig Jacob er du klar til fylde mig op, jeg er også på p-piller?…… Det var rart at vide Tanya, ja jeg er klar til fylde din dejlige stramme fisse med min sperm, svarede han tilbage. Hvordan vil du tages? Jeg vil ride dig først så jeg kan få dig helt op, derefter på alle fire så du kan skyde din sperm helt ind i mig.
Fint med mig, svarede han. Hvorefter du han lagde sig på ryggen. Michelle hoppede af Tanya så hun kunne komme op at ride. Med sikker hånd førte hun Jacobs ind i fissen. Hun kom med et længselsfuldt støn da hun gled nedover pikken. Hun begyndte at ride ham hurtigere og sørge for han kom helt i bund. Jacob stønnede og holdte om hendes baller som han gav små klaps. Hun kom med små støn jo mere han gav hende klaps. Og igen gik der ikke lang tid før hun kom, hun kom så hårdt og gav et lille gips da pikken gled helt ind i livmoderhalsen. Hun var hun helt spiddet af hans store pik. Hun bukkede sig ned over ham og gav ham et langt kys.

Din pik er helt inde i min livmoder nu, stønnede hun til ham. Knep mig din dejlige pikke store neger, stønnede hun…… Knep mig, kom i mig fyld mig op med din chokolade creme. Med glæde Tanya jeg vil med glæde fylde dig op. Vend dig rundt på alle fire så jeg kan kneppe din stramme fisse. Tanya kravlede af og gave Jacobs pik et hurtigt slik før hun vendte sig rundt. Patrick havde taget kameraet og tog billeder af dem. Jacob var hurtigt op bag hendes vrikkene og meget indbydende røv. Han kørte sin pik halvt ind i fissen, før han trak sig lidt ud igen og gav hende hele sin pik i fuld længde. Tanya stønnede ja giv mig den helt, kør den helt i bund. Knep mig, knep min skolepige fjams med din store pik. Gud hvor jeg elsker at få den banket helt op i mit stramme hul, skreg hun nu. Jacob satte hastigheden op og gav hende igen klaps på ballerne.
Patrick fangede Tanyas liderlig ansigt med kameraet, hendes øjne var halvt lukket. Og hendes bryster svajede under hende, hun var tilbage i den kneppe himmel som de begge havde sent hende i.

Hurtigere, dybere skreg hun knep mit hul jeg kommer snart. Jacob satte den sidste slutspurt ind og sendte hende ud over kanten af orgasmen igen. Tanya for igen frem og sendte en lang stråle ned i sengen, før Jacobs pik igen var i den sejlende ungpige fisse…… Nej nej du må ikke stoppe knep mig, jeg er ved at komme igen, skreg hun. Jacob støttede hårdere i hende, og igen kom hun…… Jeg vil ha sperm nu i mit sejlende hul, fyld mig op, kom i min fisse, skreg hun.
Jacob der godt kunne mærke det var lige op over, så han pressede Tanyas brystkassen ned i sengen. Og gave hende de sidste dybe stød så hun kunne få den helt op. Tanya gav igen et gisp fra sig da hun mærkede den røg helt ind, der hvor den var da hun sad på ham…… 2 stød senere kom Jacob og sendte sin sperm som havde sparet op i lang tid, dybt ind i Tanya. Han brølede højt og sendte kaskader af sperm af sted. Tanya stønnede højt og kom igen da hun mærkede sin fisse fyldes op…… Jah! Kom giv mig det hele, jeg vil ha det hele, sprøjt i mig fyld den op, stønnede hun højt. Både Jacob & Tanyas ben rystede af deres orgasmer. Michelle som lå og så hvordan Jacobs pik kørte som et stempel i hende, kunne ikke vente til at smage hans sperm. For hun vidste fra andre at negersperm var sødt og ikke saltet som det kan være. Jacob faldt helt nedover Tanya så hun landet på maven på sengen.

Tanya havde vent sit ansigt så hun kunne modtage Jacobs kys. De lå sådan et stykke tid og havde glemt at Michelle & Patrick var der. Men blev hurtigt klar over det da Michelle sagde, hvor ser du så dejlig smuk og liderlig ud når du kommer skat. Tak stønnede Tanya…… Må jeg ikke nok smage Jacobs sperm nu, spurgte Michelle frækt? Jacob & Tanya kikkede på hinanden og nikkede til hinanden…… Jo det må du godt sagde Jacob. Men lig dig op på sengen så Tanya kan sætte sin fisse over din mund. Med glæde svarede Michelle der lagde sig på ryggen.
Jacob trak sig ud og lod Tanya placere sig over Michelles mund. Patricks tykke sperm gled ned mellem de åbnede skamlæber ned til den åbne mund. Jacob holdte sin pik ud for Tanyas mund så hun kunne slikke den ren. Som altid var Patrick klar med kameraet, og fangede en lang sperm stråle løbe ned i munden på Michelle. I det næste billede havde Michelle sin tunge mellem Tanyas skamlæber der var fyldt med sød sperm. Åh gud! Hvor smager din negercreme godt, dejlig sød og cremet, sagde Tanya. Ja den creme er helt fortryllende, svarede Michelle. Med cremen i munden.

Alle lagde sig ned på sengen for at slappe af, for de vidste de havde ikke fået nok af hinanden. Så hele weekenden kneppede de løs. Sperm og safter flød alle vejene og fra alle huller. Og Jacob fik ret begge piger fik så meget pik de ikke kunne gå lige hjem søndag aften, men pigerne var glade for at få deres ønske opfyldt igen. Og igen lavede Patrick billeder og en dvd til dem.

porno med danske piger