Jill den liderlige sild på 15

SPAR MANGE PENGE

Jill blev slæbt hen til doktoren. Jills mor forlangte at Jill fra i dag skulle begynde at få p-piller. Man kan aldrig vide hvad sådanne tøser som dig kan finde på, sagde Jills mor…

Alle drengene var begyndt at kigge liderligt efter nabodullen Jill som snart fyldte 15. Jill havde det seneste halve år fået kraftige sexede former, store faste patter og en stor fast liderlig røv. Hendes tykke lange let krøllede gule hår flagrede frækt i vinden når hun kom gående.

Jills 15 års fødselsdag skulle forandre alting, og intet skulle ogensinde blive som før. Jills forældre var almindelige arbejdere, ca. 40 år og boede i et hus på en stille vej i den lille fiskerby. Da Jill vågnede på sin fødselsdag en tidlig tirsdag formiddag, kunne hun ikke forstå at hendes mor ikke havde vækket hende noget tidligere, for hun skulle jo i skole og ha det sjovt med veninderne. Jill spurgte sin mor, hvorfor hun ikke var blevet purret ud lidt tidligere, for nu kom hun jo alt for sent i skolen. Jills mor sagde bare. I dag fylder du 15, og så er det slut med at gå og lege prinsesse og drive den af. Nu er det på tide du blir voksen. Din fødselsdagsgave er, at fra nu af  skal du smides ned i fisk. Jeg har snakket med dem nede på fiskefabrikken og du skal begynde i morgen tidlig. På lørdag kan du holde et aller andet for dine kammerater, men idag skal vi ud i byen gøre dig klar, så du kan komme ned og skære fisk i morgen tidlig. Se og få noget tøj på, for vi skal ud og ordne en masse forskelligt idag. Lagkage og kakao må vente til på lørdag.

Først blev Jill slæbt hen til doktoren. Jills mor forlangte at Jill fra i dag skulle begynde at få p-piller. Man kan aldrig vide hvad sådanne tøser som dig kan finde på, sagde Jills mor. Doktoren grinede og skrev en recept på p-piller til Jill. Tillykke med fødselsdagen grinede han friskt. Jill rødmede. Det var mere end flovt, at høre ens mor sidde  og snakke med doktoren om hvad unge tøser og drenge kan finde på. Doktoren sagde til Jill, at hun skulle tage en om dagen, undtagen når hun fik det røde. Jills mor sagde grinende til Jill: "Velkommen i de voksnes rækker min tøs. Fra nu af skal du ned og flå fisk om dagen og om natten skal du ha’ pik." En sild som dig, skal bare ud og bestille noget, istedet for at dangdere den af henne i skolen. I din fritid kan du så fjumre rundt med Jannik lige så tosset du vil. Tror du ikke jeg har set, hvordan i to går og fjamser og kysser i smug? Jannik og hans forældre boede lidt længere nede af vejen. Jannik var maskinarbejder nede på fiskefabrikken, En flot fyr på 21, som alle tøserne i den lille by hviskede liderligt om.

Doktoren sagde farvel og tak, og Jill blev nu hevet hen til butikken med arbejdstøj. Nede i fisk får du ikke brug for dit skoletøj, sagde Jills mor. Det er ikke i en blomsterbutik du skal arbejde. Jill var mopset, men der hjalp ingen kære mor. Jeg har snakket med skolen i sidste uge, og det er okay at du starter nede i fisk i morgen tidlig. Det var ikke sådan en fødselsdag Jill havde forestillet sig da hun gik i seng i går aftes. Ekspedienten spurgte Jill og hendes mor hvad han kunne hjælpe dem med. Jills mor sagde, at tøsen skulle smides ned i fisk i morgen tidlig, og nu skulle hun have to sæt ordentlig arbejdstøj og gummistøvler. Ekspedienten fandt et centimetermål og tog Jills mål. Jills mor fandt to sæt blå arbejderoveralls, to blå busseronner, tre arbejdsskjorter, nogle tykke sokker og et par høje hvide gummistøvler med tyk grøn bund. Det var ikke den fødselsdagsgave Jill havde drømt om. Jills mor puffede Jill ind i et prøverum og Jill måtte prøve det nye arbejdstøj. Nu ligner du en rigtig lækker arbejdersild, grinede Jills mor. Resten får du nede på fabrikken i morgen. Hjemme blev Jills lange negle klippet helt i bund. Lange negle får du ikke brug for nede i fisk. Om et par dage har du vænnet dig til det.

SEX I DAG?

Tidlig næste morgen fik Jill sin p-pille og noget morgenmad, moren lagde det blå arbejdstøj frem og så blev hun slæbt ned på fiskefabrikken. Jill fik udleveret en stor nethue til det lange tykke hår, tykke hvide gummiærmer og et tykt hvidt gummiforklæde. Der stank af fisk overalt på fabrikken. her arbejder i mandag til fredag fra klokken 6.30 til 17.00, sagde formanden. Jill fik et arbejdskort og blev slæbt ned i fabrikken efter hun havde fået nethuen, gummiærmerne og gummiforklædet på. Den store glasrude i døren ved indgangen til fabrikshallen virkede som et stort spejl. Jill så sig selv for første gang i det blå arbejdstøj, de hvide gummiærmer, den hvide nethue, det store tætsiddende gummiforklæde og de hvide gummistøvler. Nu lignede hun ikke mere en almindelig skolepige, men istedet en rigtig grydeklar lækker sild fra en stinkende fiskefabrik.

Lige inde for døren til fabrikshallen, hang en lang række halvtbeskidte store tykke hvide gummiforklæder. Flere andre helt unge tøser i blåt arbejdstøj og hvide snavsede gummistøvler var også mødt og de begyndte at tage deres store tykke hvide og halv snavsede gummiforklæder på. Hej Jill, er du også her, grinede de. De kendte alle hinanden henne fra skolen. Jill kunne se på deres kraftige og grove arbejdsnæver med flossede negle og stærke kroppe og arme, at det ikke var et almindeligt butiks eller kontorarbejde hun havde fået. De måtte ikke bruge handsker, for så mente chefen ikke at de kunne finde fiskebenene i fileterne.

Tøserne grinede, at dig skal vi nok få lært at skære og flå fisk. Det kan enhver idiot finde ud af, se bare på os andre. Jill fik stukket en  skarp kniv i næven og blev slæbt med hen til skærelinjen hvor iskoldt vand forsigtig rislede hen over bordene, og sat til at skære torskefileter. De var ikke helt friske og fiskestanken gennemsyrede hele fabrikken. Tøserne viste hende hvordan hun skulle hive en stor metalbakke fuld af fiskefileter ned fra rullebåndet foran og skære fiskebenene og de ulækre indvoldsorm af fiskefileterne. Bare vent til mørksejene, sildene og makrellerne, drillede de. Så skal du se svineri for alle pengene. Det var ikke lige det som Jill havde forestillet sig, men der hjalp ingen kære mor. Fiskefabrik var fiskefabrik, og det måtte bare være sådan. Flere af de andre tøser var ikke ret ældre end Jill. Også de var pludselig forsvundet fra skolen omkring deres 15 års fødselsdag. Nu forstod Jill alting meget bedre. Monika og Britt, to tøser på 16-17 år var så småt begyndt at bule lidt ud under deres store tykke gummiforklæder. Sådan noget kan ske når man får en ordenlig omgang fiskerpik et par gange om ugen, grinede de. Det er ikke altid vi husker at finde gummidrengene frem når først vi spreder benene. Flå fisk og få pik, det skal du nok du få lært i løbet af kort tid. Jill havde godt set hvordan Monica og Britt havde fjantet i lang tid med et par fiskerdrenge som de havde gået i samme klasse med. Godt at mor havde slæbt mig hen til doktoren og skaffet nogle p-piller, tænkte Jill for sig selv.

Fiskene var ulækre og kolde og våde og slimede at røre ved, men Jill fik hurtigt lært rytmen, og formanden nikkede tilfreds. Ud af højtaleren drønede højt musik, så tøserne ikke skulle stå og kede sig. Midt på formiddagen blev Jill sendt ud i værkstedet for at hente nye skarpe knive. Det var også Janniks opgave at slibe kvivene på fabrikken, Jannik blev overrasket over at se Jill. Jill rødmede og Jannik sagde at Jill så endnu mere sexet ud i blå arbejdstøj og det tykke våde hvide gummiforklæde hvor det løb ned med fiskeslim og forskellige skæl og fiskerester. Jill rødmede liderligt, og de begyndte at stå og tjatte med hinanden. Tillykke med igår sagde Jannik, og gav Jill et tæt klem. Jannik kunne mærke en lækker kold og våd fornemmelse fra Jills store tætsiddende gummiforklæde.  Jill rødmede og sagde tak min skat. Jannik fik et let kys på kinden. Jill fiskesmattede fingre begyndte at kæle Janniks ru arbejdsfingre og hans blå overalls begyndte at bule lidt lige nede under smækken. Hvad er den af, fnisede Jill liderligt, og begyndte at nulre bulen på Janniks overalls. Jannik småstønnede liderligt, og hans ru fingre begyndte at kravle ind under Jills store tykke gummiforklæde. Du må godt sagde Jill frækt. Mor gav mig p-piller i fødselsdagsgave hviskede hun kælent. Din fødselsdagsgave må godt være en ordenlig omgang med din store stive pik. Den er rigtig lækker at lege med. Jills kolde og smattede og slimede arbejdsfingre var begyndt langsomt og liderligt at knappe sideknapperne op i Janniks blå overalls og langsomt begyndte Jill at lege med Janniks tykke og stive pik. Jannik stønnede helt ør i hovedet og begyndte at slikke Jill i det ene øre. Hold kæft hvor er du en lækker tøs som lugter af fisk, hviskede Jannik. Jill hviskede tilbage, bare vent til på lørdag, så skal du få en ordentlig omgang arbejderfisse. Husk, at fra nu er jeg ikke længere en lille dum skolepige, men en ung lækker  liderlig sild i blå overalls og tykt hvidt gummiforklæde som kun tænker på at flå fisk om dagen og få din store lækre pik til at hamre langt  op og ned i mig om natten. Nu er jeg 15 og så må vi godt…….. Men så kunne de pludselig høre nogle hastige skridt nærme døren, og de slap hinanden forfjamsket. Her er de nye knive sagde Jannik og rakte dem til Jill. Vi ses senere. Forresten, holder jeg fødselsdag lørdag aften. Kommer du? Sagde Jill lige inden hun gik tilbage til fabrikshallen. Jannik nikkede.

Inde i fabrikshallen stod de andre tøser og ventede. Det var du længe om , grinede de. Jeg måtte vente lidt på Jannik, han var der ikke da jeg kom derud. Pas nu på Jill, fnisede Britt, mens hun klappede sit våde og beskidte gummiforklæde midt på maven. Heldigvis for dig, at du skal bruge sådant et stort og tykt gummiforklæde når du er på arbejde både herinde i fisken og ikke mindst når du er ude hos Jannik og hente nye knive, grinede Britt til Jill. Janniks store stive pik slipper heldigvis ikke så let gennem dit tykke gummiforklæde. Tror du ikke vi har set hvordan du går og logrer for Jannik? Tøserne grinede endnu mere, og resten af dagen stod de og skar fiskefileter og flåede skin af fiskene og grinede endnu mere.

Om aftenen da de fik fri, stod Jannik udenfor og ventede på Jill. Hej, sagde han, Skal vi følges hjem? Jill smilede glad, det er ok, sagde hun. De gik langsomt og Jannik fik hele historien om Jills fødselsdag. Jannik grinede og sagde at det var ikke så tosset en ide Jills mor havde fundet, at sende sin lækre 15 årige sild ned til ham. Jill fnisede liderligt. Jill var dødtræt efter den lange dag på fiskefabrikken. Stanken sad i både arbejdstøjet, håret og huden, fulgte med hjem og kunne ikke vaskes ud. Jills lillesøster på 13 sagde, ad hvor du stinker, men moren lukkede straks munden på den lille nævenyttige tøs, bare vent om 2 år så bliver det din tur, tror du jeg skal gøre forskel på jer to! De følgende dage pjattede Jill flere gange med Jannik ude i værkstedet nede i fisken. Jill begyndte at vænne sig til både stanken og det hårde arbejde, og hun kunne mærke hvordan armene begyndte at få hårdere muskler og de brede arbejdsnæver begyndte at blive mere ru og få mere rødlig og let rynket hud.

Lørdag aften kom flere af vennerne og veninderne til kakao og lagkage. De havde en sjov aften. Jannik og Jill sad hele aftenen og åd hinanden med øjnene og under bordet sparkede de flere gange forsigtigt til hinandens skinneben. Jannik var den allersidste som skulle til at gå. Men pludselig hev Jills mor ham ud i baggangen, og sagde at han måtte gerne blive længere. Vi kører på besøg imorgen tidlig, men Jill gider ikke med. Det må hun selv om. Hyg jer endelig lige så længe i gider. Jill er skal alligevel ikke længere spilde tiden på lektier og andet pjat så I har tid nok. Fra nu er hun en rigtig lækker fiskertøs på 15. Du må godt give Jill en ekstra lille fødselsdagsgave i nat……… Jannik gik tilbage i stuen og satte sig ved siden af Jill i sofaen. Jills forældre sagde godnat, og kan i hygge jer.

Jeg har fået nyt værelse helt for mig selv nede i kælderen fortalte Jill, da de var blevet alene. De gamle har også givet mig en ny dobbeltseng i fødselsdagsgave. Jannik og Jill begyndte at flette fingre og småpille lidt på hinanden. Skal vi ikke liste ned og kigge på den, hviskede Jill liderligt. Det kan vi godt, hviskede Jannik. De listede ned i kælderen og lukkede for persiennerne i kældervinduet. Jannik satte sig på dobbeltsengen. Madrassen var stor, blød og dejlig. Jill satte sig tæt ved siden af Jannik. De begyndte at kæle hinandens krsftige og barkede arbejdsfingre, og undersøgte liderligt hinandens kroppe og et lille kys blev til mange flere. Pludselig lå Jill med Jannik siddende ovenpå. Jill kunne mærke at Janniks pik blev stivere og stivere, og hun begyndte at knappe hans bukser langsomt op, og liderligt begyndte hun at pille forsigtigt ved den. Lige så langsomt begyndte de at tage tøjet af hinanden i det svage lys. De lå nu splitternøgne og Jill begyndte at slikke og massere Janniks store fede pik. Jill var begyndt at få lidt hård hud i hænderne og Jannik følte dem som fint sandpapir som langsomt gnubbede hans stive jern, Jannik småstønnede liderligt og begyndte at lege med Jills store og faste patter, landsomt kravlede hans kraftige fingre ned over Jills mave og begyndte at rode rundt i  fissen. Jill stønnede liderligt og begyndte at blive drivvåd. De tyngekyssede liderligt, og med et jog Jannik sit stive jern op i Jills drivvåde fisse. Jill stønnede og skreg. Sveden haglede ned ad dem begge og lugten af sperm og fissesaft blandede sig med fiskestanken nede fra fabrikken som fulgte med hjem og kunne ikke vaskes ud. Jannik lagde sig på ryggen og Jill begyndte at ride på hans stive pik. Janniks stærke arbejdsnæver holdt Jills store og sexede røv i et hårdt men fast greb. Jill fik gådehud på over hele kroppen. Hele natten lå de og råbollede. Janniks stive pik hamrede hårdt langt op og ned i Jills våde fisse og sprøjtede flere gange varmt sperm op i Jill. Jill stønnede og småskreg lederligt flere gange.

Tilsidst lå de i en 69 og slikkede pik og fisse på hinanden, indtil de totalt udmattede og svedige faldt i søvn i hinandens arme. Langt op ad formiddagen vågnede de og fortsatte med at kneppe til langt hen på¨eftermidagen. Jills forældre og lillesøster. var den søndag formiddag kørt på besøg hos nogle venner, så Jill og Jannik havde hele dagen for sig selv i Jills store dobbeltseng. Jannik gav hende mange gange finger og Jill undersøgte og legede med Janniks krop og pik til langt ud på aftenen. Det blev alligevel den allerbedste fødselsdag Jill nogensinde havde haft, og forlængst havde hun glemt alt om hvor sur hun blev, da hendes mor hev hende ud af skolen på sin 15 års fødselsdag og smed hende ned i den stinkende fiskefabriks hårde slid og arbejde. For er først en 15 års fabrikstøs nede i fisken for alvor blevet liderlig, vil hun for altid være en liderlig lækker sild.

porno med danske piger